kala toy twra me esteiles
den [pisteyw oti thn diabazoun auth thn fyllada panw apo 1000 atoma kai anamesa sautous kai oi syllektes dvd me palious diashmous podosfairistes...autoi einai tsatsoi ekei.ola einai rodina ston paok.ti psaxneis na breis apo ta sporia?krima pou exoun istoriko onoma kai me thn allagh idiokthsias myrisan ws edw apo thn mpoxa. o paok dialyotan kai o grhgoriadhs elege gia nea ghpeda souites...nomiza 8a mou eleges gia kamia sobarh efhmerida
to ti ρολο παιζουν ΟΛΕΣ οι εφημεριδες το ξερουμε πολυ καλα αλλα δεν καταλαβαινω το μενος ΜΟΝΟ για τα σπορ
......για το μετροσπορ τι εχεις να πεις ?
εγω εχω ξαναπει οτι τα σπορ ασχολουνται οσο αξιζει με ΠΑΟΚ αναλογικα με την δυναμη του με ολα τα λαθη τους
ΟΛΕΣ οι εφημεριδες δουλευουν με τον ιδιο τροπο χαιδευουν αυτια .....ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΗ ΤΗΝ
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ μετροσπορ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ.......με κανει εντυπωση που δεν αναφερεσε καθολου στο μετροσπορ .......μαλιστα πολυ παοκτσηδες βασιλοπουλοι (ε αυτος με την σαμπανια στο πανιονιος-ΠΑΟΚ),μπουζοι (αμπελοφιλοσοφιες) κλπ αβανταρουν τους ρουληδες δουλευοντας σε αυτο το μεσο
τους δινουν "αλλοθι" αντικειμενικοτητας ............
επισης ειπες καπου οτι τα αγοραζοντας τα σπορ πριμοδοτεις αθηναικα συμφεροντα .....δηλαδη αγοραζοντασ
μετροσπορ ποιον πριμοδοτεις τον πετρουλακη τον αρειανο ? συμφεροντα της θεσσαλονικης ?
μονο συμφεροντα του ΠΑΟΚ δεν υπηρετεις ........
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕς ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥς ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΣΠΟΡ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και φυσικα ολοι ξερουμε απο τις εφημεριδες τι θα απομωνοσουμε και θα μαθουμε
σαν ειδηση απο σχολια που εχουν αλλα κινιτρα ..................
ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΑΟΚΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ αλλα τωρα περνω τα σπορ με ολα τα ελλατωματα του και ειμαι λαθραναγνωστης του μετροσπορ για να δω τι λενε και οι δικοι μας οι γνωστοι γιατι
δεν θελω να χαλαλισω ενα ευρω στους ρουληδες .....................