@ matador
δεν νομίζω να χεις δίκιο. Ο γαύρος και ο βάζελος έχουν μια ομοιομορφία στις αμοιβές των παικτών τους.
Ο Ριβάλντο είναι ειδική περίπτωση, άστον.
Εγώ θυμάμαι το 98 ή 99, που ο Κόκκαλης έκανε τις πρώτες ανανεώσεις μετά τα πρώτα πρωταθλήματα, ο Ανατολάκης κι ο Πασσαλής έκαναν ανανεώσεις με 100+ εκατ!!!
Ο βάζελος είχε το πρόβλημα με όσους έχονταν από ακαδημίες. Γι'αυτό κι έφυγαν πολλοί από αυτούς. Ο Ρακουέλ δεν είχε συμμετοχή κιόλας.
Εγώ λέω, φαντάσου έναν παίκτη που έχει συμβάλλει στη διάκριση της όμαδας (π.χ. Κούτσης πέρσι, Παπαδόπουλος στο βάζελο) να του προτείνεις μείωση αποδοχών το ίδιο καλοκαίρι και να φέρνεις έναν άλλο (θεωρητικά καλύτερο, αλλά όχι και Ροναλντίνιο) και να του δίνεις τα διπλάσια. Θα μπορέσεις να ζητήσεις απόδοση από αυτόν τον παίκτη; Εγώ λέω όχι.
Και το σημαντικότερο, αυτές οι ομάδες αν στράβωνε κάτι, είχαν τις διοικήσεις να τις στηρίξουν. Εμείς όχι.
Υ.Γ. Οι τράπεζες έχουν λεφτά, αλλά κοιτάνε να τα αυγατίσουν, όχι να δανείσουν στον κάθε ακάλυπτο.
Ποια είναι η ονομαστική αξία του 67% του ΠΑΟΚ και ποια τα χρέη του; Εγώ δεν ξέρω. Εσύ;