Author Topic: Răzvan Lucescu  (Read 25223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Răzvan Lucescu
« Reply #580 on: June 29, 2019, 00:31:15 »
Τι γινεται ρε πστη μου; Δεν θα ησυχάσουμε ποτε; Ειμαι χαλια. Bad timing, very very bad. Τελικα, αντε γαμηθειτε ολοι σας εκει μεσα. Τα νευρα μου ρε τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #581 on: June 29, 2019, 00:40:15 »
Φευγουμε πεντε μερες εξωτερικο κ στο αεροδρόμιο της επιστροφης απο το χαμόγελο το γυρναμε σε χριστους κ παναγιες.καλα να πάθουμε μλκες που μπλεξαμε μ αυτον τον συλλογο.Σύλλογος ορισμος ψυχαναγκασμου κ ψυχοπαθειας.να πανε να γαμηθουνε ολοι τους

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #582 on: June 29, 2019, 00:50:24 »
https://www.paokfc.gr/nea/20190629-dilosi-razvna-lucescu/
Εγω αχαριστος δεν ειμαι και δεν θα σε βρισω.ΛΟΥΤΣΙ αηττητε πρωταθλητη σε ευχαριστουμε.ακομα και τωρα χολη βγαζουν ολοι οι αλλοθρησκοι διοτι 2 χρονια τους γαμησες πατοκορφα εντος και εκτος γηπεδου.
Παμε παρακατω:στους 8 τσλου και νταμπλ στα ενχωρια!!!!!
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline Niki4os

• Κερκίδα
  • *
« Reply #583 on: June 29, 2019, 02:23:27 »
Στο καλό.Πάμε παρακάτω.Βέβαια αν τόλεγε κανα μήνα πριν τότε θα ήταν Κύριος.Λένε έσπασε ρήτρα 2 μυρίων για τον ΠΑΟΚ και αυτός θα πάρει 4 από τους άραβες.Ο μπαμπάς του που ξέρει και την ομάδα δεν είναι διαθέσιμος;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #584 on: June 29, 2019, 03:50:39 »
Εγώ σε πρώτη ανάγνωση σε λέω χειρότερο κι από τον φασουλα.
Αν το λεγες κανα μήνα πριν θα πήγαινα πάσο. Εδώ και καιρό ετοιμαζομουν να γράψω ένα κατεβατό με τα συν και τα πλην σου, όπου τα συν φυσικά να γέρνουν κατά πολύ. Σήμερα άρχισα την άδεια και θα ξεκινούσα το κατεβατό. Τώρα δεν έχει καν νόημα. Έφτιαξες μια οικογένεια την οποία παράτησες ξαφνικά κι απρόσμενα. Δεν είχα απαίτηση να με σεβαστείς σαν οπαδό, ήδη μου δωσες τον ουρανό με τα άστρα. Δεν είχα απαίτηση να σεβαστείς τους σαββιδηδες, ας έχουν αυτοί - αν έχουν - την απαίτηση να τους σεβαστεις. Αν όμως ρε μπαγλαμά ήμουν παίχτης του ΠΑΟΚ θα ήθελα να με σεβαστεις, σε έκανα μάγκα και ταυτόχρονα με έκανες μάγκα, εκανες αυτό που λέμε φαμιλυ. Όπως και να χει αυτό το φαμιλυ το γάμησες. Παρατάς την ομάδα στα κρύα του λουτρού. Ξαναλέω αν το λεγες πριν ένα μήνα θα πήγαινα πάσο. Η ομάδα πήρε παίχτες και σχεδιάζει να πάρει κι άλλους με βάση τα δικά σου σχέδια. Τώρα τα γάμησες όλα. Έλεγες ότι ο ΠΑΟΚ είναι κάτι αλλιώτικο, διάβασα παραπάνω από 2 φορές δεξιά αριστερά ότι έχεις οικονομική άνεση και κάνεις τη γκαβλα σου. Η συμπεριφορά σου με τα πετροδολαρα άλλο έδειξε. Αλλά θα την πνίξω.
Μετά το γχ στο γαύρο είπα στον εαυτό μου πρωσοπολατρεια τέλος. Για να μπορώ να επιβιωνω εγώ. Αυτό θα κάνω και τώρα. Δε θα σε βάλω στο τσουβάλι του φασουλα. Θα σε βάλω στο τσουβάλι του λοραντ του μπαγιεβιτς του Αγγελου του ζακοτα κλπ. Ανθρώπων που έφεραν τίτλους στον ΠΑΟΚ και τον μεγάλωσαν. Τέτοιους ποτέ δε θα βρίσω, είναι διαχρονική υπόσχεση στον εαυτό μου. Άλλωστε όλους αυτούς τους ξεπέρασες και μαγκιά σου. Θα ξεχάσω την πουστια σου - γιατί πουστια είναι- και θα κρατήσω την τεράστια χαρά και υπερηφάνεια που μας έδωσες. Και για λόγους δικαιοσύνης αλλά κυρίως για λόγους επιβίωσης και πάλι. Έπιασες το τέλειο, το γάμησες στο φινάλε, θα κρατήσω το (σχεδόν) τέλειο εγώ. Το ευχαριστώ μου είναι πιο δυνατό από το αντε γαμησου
« Last Edit: June 29, 2019, 03:56:33 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #585 on: June 29, 2019, 03:51:01 »
Θα συνεχίσετε στον ΠΑΟΚ; «Αρνήθηκα οποιαδήποτε επαφή, έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, έχω μια ρήτρα. Δεν είναι στα πλάνα μου να φύγω. Είμαι άνθρωπος του ΠΑΟΚ και έτσι απλά το κλείνουμε εδώ»

https://www.tanea.gr/2019/04/22/sports/loutseskou-niotho-pos-perpatao-sta-synnefa-den-feygo-apo-ton-paok/

Στα τσακιδια και αν γινετε κανε μια προταση 15εκ να παρεις πακετο Ουαρντα με Καντουρι

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #586 on: June 29, 2019, 06:40:49 »
εγω ενα ξερω: εφυγε ο εφιαλτης τους. o γαμιας τους εντος κι εκτος γηπεδων. οταν ολη η αθηνα πανυγιριζει για περιστατικο στην ομαδα κατι σημαινει αυτο
ολα τα αλλα ειναι για να τρωγομαστε μεταξυ μας.

ευχαριστουμε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΠΟΥΤΣΕΣΚΟΥ των 400.000 μεικτα για το ευχαριστο διαλειμμα διετιας, back to reality λοιπον αφου δε μας κανουν παιχτες με 3-4 τιτλους στη πλατη τους (Κανιας, Σακχοφ), ας γυρισουμε λοιπον στην εσωστρεφεια γιατι πλεον θελουμε καλυτερους (γελαει ο κοσμος), σουτια στη κερκιδα, θλασεις, περιφανες πωλησεις και φυσικα εργκους κατσε

η χρονια τελειωσε, καντε τουλαχιστον πλανο για του παραχρονου, οποιος εχει κανει ομαδικο αθλητισμο καταλαβαινει ποσο ευπροσδεκτος θα ειναι ο καινουριος στα αποδυτηρια. οποιος και να ειναι.

Offline Stratel4

• Είδα φως και μπήκα
« Reply #587 on: June 29, 2019, 08:05:23 »
Αμα αρνεισαι να κανεις το βημα παραπανω και να μπεις ομιλους για να πας να παρεις φραγκα απο τα πετρελαιοχωρια τοτε αντε γαμησου. Και που σαι, εκει δεν εχει κρυο γι αυτο ασε το σκουφι εδω.
Thanks και παμε παρακατω, να παρει κι ο επομενος το double.
ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #588 on: June 29, 2019, 08:24:03 »
ÐáéäéÜ óáò ôï îáíáëÝù êÜôé ðáß÷ôçêå. Ôï ëÝåé êáèáñÜ óôá bold...

Ï ÑÜæâáí ËïõôóÝóêïõ ìåôÜ ôçí áðüöáóÞ ôïõ í’ áðï÷ùñÞóåé áðü ôïí ÐÁÏÊ Ýêáíå ôçí áêüëïõèç äÞëùóç óôï paokfc.gr.

«¸ñ÷ïíôáé óôéãìÝò óôç æùÞ ðïõ êáëåßóáé íá ðÜñåéò äýóêïëåò êáé óêëçñÝò áðïöÜóåéò. Ç áðï÷þñçóÞ ìïõ áðü ôïí ÐÁÏÊ åßíáé ìßá áðü áõôÝò. ¼ôáí åßóáé óõíáéóèçìáôéêüò äåí âñßóêåôáé ðïôÝ ôï óùóôü timing,

áëëÜ ìÝóá óïõ îÝñåéò ðïéá åßíáé ç óùóôÞ óôéãìÞ í’ áêïëïõèÞóåéò äéáöïñåôéêü ìïíïðÜôé ðñéí êáôáëÞîåéò íá ðëçãþíåéò êáé íá ðëçãþíåóáé.

Äõóôõ÷þò ãéá åìÜò, áõôÞ åßíáé ç óôéãìÞ íá ðïýìå áíôßï.

Óôïí ÐÁÏÊ ðÝñáóá ôá äýï êáëýôåñá ÷ñüíéá ôçò æùÞò ìïõ. Ìáæß äþóáìå êáé ðÜëé ÷áñÜ óå ðïëý êüóìï. Ìáæß áðïäåßîáìå üôé Ý÷ïõìå ôï óèÝíïò, ôüóï ùò Üíèñùðïé üóï êé ùò ïìÜäá, íá îåðåñÜóïõìå üëåò ôéò äõóêïëßåò ðïõ ìáò ðáñïõóéÜóôçêáí. Ìáæß íéêÞóáìå ôïõò áíôéðÜëïõò ìáò êáé üëåò ôéò ôå÷íéêÝò ðïõ ðñïóðÜèçóáí íá ÷ñçóéìïðïéÞóïõí åíáíôßïí ìáò.

Íéþèù ôçí áíÜãêç íá åõ÷áñéóôÞóù ðñþôá áð’ üëá ôïí ê. ÉâÜí Óáââßäç êáé ôçí ïéêïãÝíåéÜ ôïõ ãéá ôçí åìðéóôïóýíç ôïõò êáé ôçí áãÜðç ôïõò ãéá ôïí ÐÁÏÊ, ôïí ê. ÌÜêç ÃêáãêÜôóç, ôçí êá. Ìáñßá ÃêïíôóÜñåâá êáé üëç ôç äéïßêçóç ãéá ôç óõíåñãáóßá ôïõò, üëïõò ôïõò áíèñþðïõò ðïõ êáèçìåñéíÜ êáé óêëçñÜ åñãÜæïíôáí äßðëá ìïõ óôï ðñïðïíçôéêü êÝíôñï ãéá ôçí áöïóßùóÞ ôïõò. ÈÝëù íá åõ÷áñéóôÞóù öõóéêÜ ôïõò öáíôáóôéêïýò ðïäïóöáéñéóôÝò ìïõ êáé ôÝëïò êÜèå Ýíá ößëáèëï ôïõ ÐÁÏÊ îå÷ùñéóôÜ ãéá ôçí ôåñÜóôéá õðïóôÞñéîç, ôçí áöïóßùóç êáé ôçí ðßóôç ôïõò óôçí ïìÜäá áêüìá êáé åí ìÝóù äýóêïëùí êáôáóôÜóåùí.

Öåýãù ìå ôç âåâáéüôçôá üôé ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ôçí íïïôñïðßá, ôç äýíáìç êáé ôçí ðïéüôçôá íá óõíå÷ßóåé íá êåñäßæåé ôñüðáéá ãéáôß ôï áîßæåé.

ËÝù áíôßï êé åêöñÜæù ôïí áðåñéüñéóôï óåâáóìü ìïõ óå Ýíá ìåãÜëï óýëëïãï êáé ôïõò õðÝñï÷ïõò öéëÜèëïõò ôïõ.

Ìå ôéìÞ,

ÑáæâÜí ËïõôóÝóêïõ».
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #589 on: June 29, 2019, 08:27:50 »
απο μενα...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!

βεβαια παραξενο να συναντιετε για επεκταση συμβολαιου, να ζηταει 2 ωρες προθεσμια και μεσω εξωδικου να φευγει.
και ο ιβιτς παραξενα εφυγε και με δωνη θεματα ειχαμε...μπορει να λεω μαλακιες και μαλλον λεω αλλα παραξενο πολυ

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ λουτσε, δεν αφηνεις το φαμιλυ ετσι

οταν ετρωγες τα μπινελικια τα αβερτα τουλαχιστον οι Σαββιδηδες σε στηριξαν

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #590 on: June 29, 2019, 08:38:17 »
Πουστιά ως προς το χρόνο της απόφασης, στο καλό ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολύ -πολλοί καλύτεροι από σένα

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #591 on: June 29, 2019, 08:56:48 »
Είναι προφανές από τη δήλωσή του ότι κάτι έγινε/γινόταν στη σχέση του με τη διοίκηση τελευταία. Ίσως στον σχεδιασμό, ίσως κάτι άλλο πιο βαρύ. Δεν φεύγεις 2 ημέρες πριν την προετοιμασία. Δεν είχε λόγο να κάνει κακό στην ομάδα. Βρέθηκε φυσικά και το άλλοθι της πρότασης των Αράβων (που προϋπήρχε) και όλα τα φώτα εκεί στο επικοινωνιακό. Προφανώς δεν θα μάθουμε ποτέ το γιατί, όπως δεν μάθαμε γιατί έφυγε και ο σέρβος πριν 3 χρόνια μετά από κατάκτηση τίτλου...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #592 on: June 29, 2019, 09:33:26 »
Φευγουμε πεντε μερες εξωτερικο κ στο αεροδρόμιο της επιστροφης απο το χαμόγελο το γυρναμε σε χριστους κ παναγιες.καλα να πάθουμε μλκες που μπλεξαμε μ αυτον τον συλλογο.Σύλλογος ορισμος ψυχαναγκασμου κ ψυχοπαθειας.να πανε να γαμηθουνε ολοι τους

Κλαιω
Θα εκλαιγα ακομα περισσότερο αν ησουν στο λαιβ οταν βγηκε το λινκ για Μαρινο

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #593 on: June 29, 2019, 09:37:02 »
Οχι υστεριες παντως
Βαρεθηκα να ακουω για φασουλες και δημοπουλους
Παμε για τοπ κλαςς ξενο προπονητη
Οι αθηναιοι τρεμουν σου λεει θα φερουν κανα μπαμ προπονητη κ παικτες θα ξςμεινουμε απο δικαιολογίες οτι το παίρνουν με κλεφτοκοτεσκου και παλτα

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #594 on: June 29, 2019, 10:10:15 »
Ακόμα ένα χαστούκι στους αθεράπευτα πρόσωπολατρες. Αθλητισμός = χρήμα. Τέλος.

Πάμε για τον επόμενο, ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους. Μπροστά στο μεγαλείο του είναι όλοι αντικαταστάσιμοι και
αναλώσιμοι.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #595 on: June 29, 2019, 10:25:22 »
¸ñ÷ïíôáé óôéãìÝò óôç æùÞ ðïõ êáëåßóáé íá ðÜñåéò äýóêïëåò êáé óêëçñÝò áðïöÜóåéò. Ç áðï÷þñçóÞ ìïõ áðü ôïí ÐÁÏÊ åßíáé ìßá áðü áõôÝò. ¼ôáí åßóáé óõíáéóèçìáôéêüò äåí âñßóêåôáé ðïôÝ ôï óùóôü timing, áëëÜ ìÝóá óïõ îÝñåéò ðïéá åßíáé ç óùóôÞ óôéãìÞ í’ áêïëïõèÞóåéò äéáöïñåôéêü ìïíïðÜôé ðñéí êáôáëÞîåéò íá ðëçãþíåéò êáé íá ðëçãþíåóáé.
Äõóôõ÷þò ãéá åìÜò, áõôÞ åßíáé ç óôéãìÞ íá ðïýìå áíôßï.

Âñåßôå êÜðïéá ðïõ íá óáò ÷ùñßóåé ìå ôüóï åõáßóèçôï øõ÷ïðïíéÜñéêï ìÞíõìá üðùò ï ËïõôóÝóêïõ

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #596 on: June 29, 2019, 11:30:53 »

Bad timing οπως περιγραφηκε ήδη. Δεν είναι προσωπολατρεία να σιχτιρίζεις την αναστατωση που προκαλείται απο ενα τοσο κομβικο πρόσωπο στη θερινη προετοιμασία όπως ο προπονητής που το δυνατο του σημειο ηταν τα δεμενα αποδυτηρια. Τιποτε αλλο για το Ρουμανο που κατα τα φαινομενα ειχε και μερικα τεχνικα θεματακια στο coaching!
Αντε τωρα να ελπιζουμε σε καλυτερο με ενα επίσης καλό τεχικο team....οσο πιο συντομα γίνεται!

Απο μενα ευχαριστουμε για τα νταμπλς και stand by for come back ... εαν σε χρειαστουμε.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #597 on: June 29, 2019, 13:41:41 »
Λάθος timing. Ότι και να παίχτηκε δεν φεύγεις δύο μέρες πριν την προετοιμασία αν όντως θεωρείς την ομάδα σου οικογένεια. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Η ζωή συνεχίζεται. Ας φωτίσει ο θεός την ΠΑΕ να λάβει τις σωστές αποφάσεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς μόνο ο Σαββιδης είναι αναντικαταστατος.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #598 on: June 29, 2019, 14:30:17 »
Η λύση όταν έφυγε εκείνος ο απατεώνας ο στανόγιεβιτς ήταν και βρέθηκε όπως έδειξε η ιστορία πολύ κοντά. Στην ξάνθη του αντιπαθητικού πανόπουλου, ένας προπονητής που γάμησε όλη την ελλάδα και την προστυχιά της. Δυστυχώς έφυγε κι αυτό πρέπει να προβληματίζει τον ιβάν. Αν είναι για τα λεφτά οκ, αν υπάρχουν άλλοι λόγοι να το πει ο ρουμάνος, αυτή θα είναι η τελευταία του προσφορά στην ομάδα. Ο Ιβάν είδε τι πρέπει να ξανακάνει για να έχει το ίδιο αποτέλεσμα, να βρει έναν προπονητή με ικανότητες και να τον στηρίξει όπως τον λουτσέσκου σε καλές και κακές στιγμές. Η χρονιά δεν χάθηκε, είμαστε πολύ ανώτεροι σε υλικό από τις φούσκες των κοκκινων μμε, δεν υπάρχει περίπτωση πουθενάδες τύπου φορτούνη ποντένσε σισε και κούτρη να μας απειλήσουν αρκεί να γίνουν τα προφανή, να παρθεί προπονητής σοβαρός με ικανότητες και να στηριχτεί.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #599 on: June 29, 2019, 15:04:43 »
+4
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ