Λοιπον θα μιλησω οσο ποιο ηρεμα μπορω. Ακρως ανησυχητικα τα δειγματα. Η ομαδα ΔΕΝ δειχνει σημαδια βελτιωσης. Χθες με Αγρινιο το πρωτο ημιχρονο πηγε στα σκουπιδια, ειχαμε ολο κι ολο 3 τελικες. Στο δευτερο καπως βελτιωθηκαμε αλλα παλι σε ρηχα νερα. Προβλημα στην κυκλοφορια της μπαλας πρωτα απο ολα. Μακρια οι γραμμες αλλα και οι παιχτες μεταξυ τους. Καποιο τριγωνακι δεν βλεπουμε. Υπηρξε φαση που εκτελουσε ενας πλαγιο και δεν ηξερε που να δωσει την μπαλα. Ο Κατσε εκτελεσε δυο κορνερ. Δηλαδη ο Κατσε ειχε εντολη για αυτο? Περιεργα πραγματα, μερικες φορες δεν ξερω ποια ειναι η θεση του καθε παιχτη, ουτε αυτοι φαονεται να ξερουν αλλου βλεπεις συνωστισμο κι αλλου τρυπαρες. Τι συστημα παιζουμε? Γιατι 2 εξαρια χθες σε εντος εδρας? Γιατι οχι Μπισε στην αρχικη? Με ποια λογικη ο Τσιμι εκτος 18αδας την προηγουμεν και βασικος σημερα? Εκτος αν ειναι για νουθεσια οπως λεει ο Κολκας. Με τον κακιστο Τζαλμα θα γινει τιποτα? Εκει δεν εχει καποια νουθεσια? Με τον Λεοβατς? Τα πειραματα μεχρι ποτε θα συνεχιζονται? Γιατι ακουγα μονο τον Χαβο στην τιβι να δινει οδηγιες, οκ ισως το μικροφωνο ηταν μονο στον παγκο του.Πως ειναι δυνατον να ετοιμαζεσαι να βγαλεις το βαρυ πυροβολικο σου στο μηδεν μηδεν?Και να τον αντικαθιστας με καποιον Κουλουρη (καλα που δεν προλαβε οπως ειπαν κι αλλοι πριν). Και αφου γινεται -ευτυχως- το 1-0, πως ειναι δυνατον να προχωρας στην ιδια αλλαγη, σαν να μην αλλαξε τιποτα? ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ. Γαμησε τα ολα τα αλλα, τις δηλωσεις, τον Μπισε, τα συστηματα, τις αλλαγες. ο καθενας εχει την αποψη του και ο εκαστοτε προπονητης την τελικη ευθυνη αλλα ρε πουστημ πραγματικα πρωτη φορα βλεπω να προχωραει ομαδα σε προγραμματισμενη αλλαγη ενω εχει αλλαξει ριζικα η ροη του παιχνιδιου. Εμενα αυτο μου δειχνει ασχετοσυνη. Γενικα ο τυπος το παιζε κουλ και φουλ αυτοπεποιθηση οταν ηρθε αλλα εγω τον βλεπω σφιγμενο, μπερδεμενο και πανικοβλητο. Μακαρι να κανω λαθος αλλα μου φαινεται πολυ λιγος για τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορω να πω οτι θελει μπουλαρισμα αλλα φοβαμαι οτι ο τυπος απλα ειναι λιγος, πολυ λιγος. Μακαρι ο σκατοπουστας να με κανει ρομπα και να σηκωσει κουπα, μακαρι πραγματικα.