Author Topic: Răzvan Lucescu  (Read 25504 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Απ: Răzvan Lucescu
« Reply #120 on: October 01, 2017, 22:00:32 »
Κατά τα αλλά δε γίνεται αλλαγή προπονητή ξανά και ξανά
Λουτσεσκου φέρε το πρωτάθλημα.-

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #121 on: October 02, 2017, 11:50:39 »
Βγαζει τον ανυπαρκτο Πριγιο και βαζει το καδρονι Κουλουρη. Γιατι? Για να βαλει γκολ? Οκ, ας πουμε οτι το καδρονι μπορει να βαλει γκολ ενω ο Πριγιοβιτς ειναι σε κακη μερα και δεν μπορει. Γιατι ειναι εξαφανισμενος ο Πριγιοβιτς? Απαντηση: γιατι δεν φτανει η μπαλα σε αυτον και αυτο ειναι προβλημα των χαφ. Αρα Μπισεσβαρ πρεπει να να ειναι η πρωτη αλλαγη. Ο Σαχκοφ αντικαθιστα εναν παιχτη που δεν ειναι της ιδιας θεσης (εγω θα πω οτι Σαχοφ δεν υπαρχει φετος), αντικαθιστα εναν εμπειρο Βιερινια με ενα πτωμα (ετσι ειναι ο Μακ επισης φετος) και οι 3 αλλαγες του δεν μου δειχνουν σχεδιασμο ουτε για κρατησει το 0-1 αλλα ουτε και για να κανει το 0-2. Εγω αυτο ειδα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #122 on: October 02, 2017, 15:10:23 »
Μέχρι και ο τσακίρης ο δημοσιογράφος της κούλας μας συμβουλεύει ότι ο ΠΑΟΚ βαδίζει σε λάθος δρόμο με αυτόν τον προπονητή, θέλει κι αυτός προφανώς το καλό του ΠΑΟΚ, να αλλαχτεί ο 3ος προπονητής αρχές οκτώβρη γιατί δεν έχει κάνει 6χ6 στο πρωτάθλημα. Διαβάζεις και δηλώσεις παιχτών όπως ο ρέι που λέει ότι εκπλαγήκαμε όταν αλλάχτηκε ο στανόγιεβιτς, σκέψουν να διώξεις ξανά τον προπονητή σήμερα τι θα λέει ή μάλλον τι θα σκέφτεται για το που έμπλεξε. Εσείς που κράζετε τον προπονητή για κάτι άλλο πέραν της διαχείρισης των αγώνων, του κοουτσαρισματος δηλαδή, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είδατε έστω 1 παιχνίδι των αντιπάλων μας συνδιεκδικητών του πρωταθλήματος. Εγώ επειδή είδα όλα τα ματς του γκει πλην ξάνθης, όλα τα ματς της βαζέλας, και όλα τα ματς της κούλας πλην λαμίας, ο ΠΑΟΚ είναι με διαφορά και από τους τρεις πιο οργανωμένη ομάδα, εμφανώς ποιοτικότερη και το μόνο που της λείπει είναι τα πνευμόνια η τύχη και ίσως η συνοχή και τα προβλήματα αυτά είναι γνωστό γιατί υπάρχουν διότι τα λάθη του καλοκαιριού τα πληρώνεις σήμερα. Έχω δει για παράδειγμα την κούλα να την παίζει μονότερμα το γιάννενο και να μην περνάει το κέντρο 25 λεπτά και 93 λεπτά χτές με διαιτησία 60-40 υπέρ της να μην έχει ούτε υποψία ευκαιρίας στην τρίπολη. Έχω δει την βαζέλα να γλιτώνει τρίμπαλο από την λιβαδειά και ντόρτι από το αγρίνιο, έχω δει τον γκέι να κάνει πρώτη φάση στο 60 και ενώ χάνει 0-1 στην έδρα του με την τρίπολη και να τρώει και 3 τετ α τετ στο καπάκι. Δεν ξέρω αν τα καταφέρει ο λουτσέσκου στο τέλος να πάρει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο, δεν ξέρω αν ανταπεξέλθει στην πίεση του ΠΑΟΚ, ή αν κάνει ή δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, δεν τον θεωρώ χειρότερο απο χιμένεζ, λεμονή και ουζουνίδη αλλά κατά την γνώμη μου του ρίσκο να πορευτείς με αυτόν προπονητή μέχρι τέλους και όπου βγεί είναι απείρως χαμηλότερο από το να τον αλλάξεις και να φέρεις καινούριο. Σίγουρα μετά από κάθε κλαρίνο θέλουμε να ξεσπάμε κάπου αλλά το πρόβλημα σήμερα στον ΠΑΟΚ δεν είναι ο προπονητής αλλά ο στημένος διαιτητής στην λάρισα, ο στημενος διαιτητής που έδωσε το τρίποντο στην κούλα, ο δασκαλεμένος χτες κόρακας να σπρώχνει τόσο όσο να μην ξευτιλιστεί την χανούμισα ενώ εμείς όχι δεν παίρνουμε ουτε σπόρι, αλλά ουτε τα τσέφλια από μπατιρόσπορα, αντίθετα ζήσαμε ήδη και μια σφαγή της χρυσής εποχής της παράγκας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #123 on: October 02, 2017, 15:19:52 »
Μέχρι και ο τσακίρης ο δημοσιογράφος της κούλας μας συμβουλεύει ότι ο ΠΑΟΚ βαδίζει σε λάθος δρόμο με αυτόν τον προπονητή, θέλει κι αυτός προφανώς το καλό του ΠΑΟΚ
ασχετο με το τοπικ..
ενταξει ο τσακιρης ο μπαλαδοφατσας χανουμος ρε τασο δεν θελει το καλο του ΠΑΟΚ...η αρδ ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ τι θελουν το καλο του ΠΑΟΚ η του κουτσουλιακου και της τσεπης τους ? μια χαρα τα λες ρε τασουλη (ασχετα αν διαφωνω),μη μου βαζεις τους ρουφιανους στην κουβεντα μας
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #124 on: October 02, 2017, 15:24:02 »
τον τσακίρη τον έβαλα στο κάδρο γιατί είναι γνωστός αντιπαοκτσής, αν το έγραφε ο νικολακόπουλος, ο αθανασίου, ή νοικοκύρης με τον κετσετζόγλου ούτε θα το σχολίαζα. Όχι ότι και αυτοί δεν είναι αντιπαοκτσήδες, αλλά τόσο πούστηδες και τόσο κόμπλεξ όσο αυτό το μουνόπανο δεν έχουν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #125 on: October 02, 2017, 18:16:00 »
Παλι προπονητη να αλλαξεις??? Ημαρτον θεε
Ο τσοπανολουτσεσκου 5 κλασεις πανω απο τον αστειο πουθενοιβιτς ειναι
Κανενας προπονητης δεν φταει. Ας κατσουν οι παικτες να σοβαρευτουν εκτος κι αν ειναι καμμενοι εντελως απο τον mr chinab. Δεν γινεται να βλεπω με τα ματια μου παικτες που δεν μπορουν να κανουν ενα σπριντ και παλι να φταει ο προπονητης.
 Το οτι εχει κανει γενικα παλαβες αλλαγες ισχυει. Αλλα φανταστειτε να εκανε κανα κοουτσαρισμα τυπου χιμενεθ χθεσινο, τωρα θα τον ειχαμε ηδη εξορια.
Πολυ γκρινια αντε αφηστε εναν προπονητη, η ομαδα δεν ειναι μανατζερ και φιφα.
Και τον ιβιτς δεν τον πηγαινα μια αλλα δεν γινεται να διωχνεις προπονητες συνεχεια. Ειναι γελοιοτητα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #126 on: October 02, 2017, 21:02:01 »
+1000

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #127 on: October 02, 2017, 21:09:33 »
Το πουλακι πεταξε, οπως πεταει καθε 1η ιουνιου με τις χοντρομαλακιες του γεμιστανα.
Τωρα τον σουταρεις δε τον σουταρεις τον ρουμανο σερβιτορο, το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις. Αυτοματο πιλοτο η ομαδα και οι θεοι μαζι μας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #128 on: October 02, 2017, 21:31:26 »
Εντάξει, το βρηκαμε τωρα "Ρουμάνος σερβιτόρος" ο ενας, ο άλλος ο χεστης απο το Εστοριλ με το καφε μπουφάν, ολα ΟΚ. Περιμένουμε τον Αντσελότι τωρα που απολύθηκε απο τους Βαυαρούς για να ειστε ολοι ευχαριστημενοι.

Και για να μην υπαρχουν παρανοήσεις. Ναι, φταιει ΚΑΙ ο Λουτσέσκου για το Σάββατο, οπως φταινε ΚΑΙ οι παικτες αλλα κυριως φταιει ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΟΚ που δεν τους προετοίμασε οπως πρεπει για το ματς και νομιζε οτι θα παει στο χαλαρο ενω οι αλλοι του εστηναν παγιδα με παικτες-δρεπανηφορα και διαιτητη-καμικαζι απο τα παλια. Και φυσικα οτι δεν εχει καταφερει να τους εμποτισει ολους με τη νοοτροπια οτι ο ΠΑΟΚ δεν "καθεται" στο αποτελεσμα αλλα παει για οσα γκολ περισσοτερο γινεται.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #129 on: October 02, 2017, 21:36:18 »
αδερφε σκαι ποιο πουλακι εννοεις? αν εννοεις να βρεις προπονητη ανταξιο του μεγεθους και των απαιτησεων ναι, παντως το πουλακι του πρωταθληματος δεν πεταξε, ουτε εχουν κανα καλυτερο οι κατω.

οτι και να ειναι ο λουτσεσκου, ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. εκτος κ αν εχει ψησει ο γιωργης τον αντσελοτι

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #130 on: October 02, 2017, 22:59:04 »
ο γιωργης μονο κανα λουτσεσκου τιποτα οτσαλαν και κανα χαβο μπορει να ψησει
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #131 on: October 03, 2017, 09:35:18 »
@dave το πουλακι του προγραμματισμου λεω, που καθε χρονο ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι χρειαζεται η ομαδα απο νωρις, και καθε χρονο τα κανεις πουτανα

Θεμη δηλαδη μεταξυ αντσελοτι και του προπονητη της ξανθης δεν παιζει κατι αλλο στην αγορα; 100 χρονια μπαλα βλεπουμε, να περιμενω να δω ΤΙ ακριβως απο τον λουτσεσκου; Τα βλεπω. Ισοπαλιες με τις δυο χειροτερες ομαδες της κατηγοριας και μαλιστα με τροπο που ηταν 100% θεμα προπονητη. Παιχνιδια για 3-0 και τα κανει ντερμπυ με τις αλλαγες του. Παιχτες να ξυνονται μεσα στο χορταρι, να δειχνουν οτι δε τα πανε και πολυ καλα μεταξυ τους, ποιος θα τα συμμαζεψει αυτα, αν οχι ο προπονητης;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #132 on: October 03, 2017, 18:53:25 »
Λοιπον, μιλωντας σοβαρά, ναι μεταξύ Αντσελοτι και Λουτσεσκου υπάρχει και η "ενδιάμεση" κατηγορια. Με το προβλημα οτι οι περισσοτεροι "κανονικοι" "μεσαίοι" προπονητές δεν ερχονται στο ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ πρωτάθλημα της ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ Ελλαδας. Αυτο το λεω γιατι νομιζω οτι σε πολλους διαφευγει. Εδω μιλάμε για ενα προωταθλημα που παιζεται σε γηπεδα-αχουρια, με 1000 ατομα στις εξεδρες, το οποιο το παιρνει η ιδια ομαδα ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ και που επισης πληρωνει σαφως λιγοτερα απο οτι το τουρκικο π.χ. Οποτε γιατι να ερθει ο αλλος? Ειδατε πως την εκανε κατα Γαλλια μερια ενας που βολιδοσκοπησαμε το καλοκαιρι. Καλους προπονητες εφερε ο γαυρος αρκετες χρονιες (Βαλβερδε, ο αλλος που ειναι στην Πορτο τωρα, ο Μιτσελ, ο αλλος που πηγε στη Χαλ) αλλα αυτο ηταν ως μονιμος πρωταθλητης με το δελεαρ του ΤσουΛου και τα 20 εκατομμυρια στην τσεπη καθε χρονο. Νομιζω οτι τα πραγματα ειναι αρκετα απλα αν θελουμε να τα δουμε καταφατσα.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #133 on: October 08, 2017, 08:49:02 »
''Στο τέλος αυτών των τριών χρόνων στην Ξάνθη, έχω να πω πως συνάντησα τον πιο φανταστικό άνθρωπο. Τον Χρήστο Πανόπουλο! Μου είπε ότι από τώρα δεν είναι το αφεντικό μου, αλλά ένας από τους καλύτερους μου φίλους και του απάντησα ότι δεν είσαι ο καλύτερος μου φίλος, αλλά ο δεύτερος πατέρας μου»

:'( :'( :'(

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #134 on: October 14, 2017, 13:26:36 »
Κατεβαίνει χωρίς αμυντικό χαφ πάλι,
Κανιας είναι ανέτοιμος δεν ξέρω αν τον βαλει και δεν έχει καν μια  αλλαγή  του. Κατεβαίνει με το πιο αργό κέντρο του πλανήτη. Ο ΠΑΟΚ χωρίς δυνατό κέντρο οποία από τις τρεις δεκαετίες θυμάμαι πάντα δυσκολεύεται ακόμα κ με εύκολες ομάδες. Πάλι όνειρο είδε νομίζω, μια λογική ψάχνουμε και θα τους γμησουμε όλους αλλά πάλι περίεργα βλέπω από ρουμανο. Με έναν αγώνα την βδομάδα χωρίς κούραση κλπ δεν μπορώ να δικαιολογήσω μλκιες αποφάσεις εκτός αν εχουμε τραυματίες και μας το κρύβουν.
« Last Edit: October 14, 2017, 13:48:17 by chuck »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #135 on: October 14, 2017, 17:26:35 »
Καλα οτι βλεπει ονειρα μαζι σου chuck..αλλα ο κανιας γιατι να ειναι ανετοιμος ενω εχει ξεπερασει τον τραυματισμο του εδω και κανα μηνα και εχει παιξει και ενδιαμεσα και ενα ματς ? πες πες μου φαινεται απο τα λαμογια ,τον καναμε τον κανιας τον αναντικαταστατο περσι ισαξιο του κατσε  

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #136 on: October 14, 2017, 17:27:30 »
.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #137 on: October 14, 2017, 20:13:46 »
Και θα προσθέσω ότι το αργό κέντρο θα καλύπτεται από το δίδυμο Κρέσπο - Σαμπράνο που είναι αρκετά γρήγορο και παρόλο που θα είναι ψηλά δε θα χει πρόβλημα να προλάβει στο σπριντ τυχόν επιθέσεις στην κόντρα.
Αύριο επιβάλλεται να δούμε το έργο να αλλάζει. Τελειώσαν τα ψέμματα, τελειώσαν οι δικαιολογίες. Νίκη με πειστικό τρόπο απέναντι στην αρμάδα του Μπάμπη του Τεννέ(μη διώξετε ποτέ). Και την Πέμπτη θα καταλάβουν τι θέλουμε από αυτούς για τη συνέχεια.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #138 on: October 14, 2017, 21:12:05 »
μπορει να ειμαι υπερβολικος δεν ξερω,
επισης κανιας ειναι πουλεν μου, δεν τον θεωρω κακό απλα ανετοιμο γιατι δεν εχει συνεχομενα παιχνιδια και πιστευω μετα το 60 θα περπαταει οπως το 80% των παικτών μας

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #139 on: October 16, 2017, 15:28:34 »
Και την Πέμπτη θα καταλάβουν τι θέλουμε από αυτούς για τη συνέχεια.
Πρεπει να αρχισουμε να παιζουμε μπαλα κι εμεις.Παντου (γηπεδα,συνδεσμους,ραδια,ιντερνετ,καφενεια κλπ κλπ)και με οποιονδηποτε τροπο.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη