Μέχρι και ο τσακίρης ο δημοσιογράφος της κούλας μας συμβουλεύει ότι ο ΠΑΟΚ βαδίζει σε λάθος δρόμο με αυτόν τον προπονητή, θέλει κι αυτός προφανώς το καλό του ΠΑΟΚ, να αλλαχτεί ο 3ος προπονητής αρχές οκτώβρη γιατί δεν έχει κάνει 6χ6 στο πρωτάθλημα. Διαβάζεις και δηλώσεις παιχτών όπως ο ρέι που λέει ότι εκπλαγήκαμε όταν αλλάχτηκε ο στανόγιεβιτς, σκέψουν να διώξεις ξανά τον προπονητή σήμερα τι θα λέει ή μάλλον τι θα σκέφτεται για το που έμπλεξε. Εσείς που κράζετε τον προπονητή για κάτι άλλο πέραν της διαχείρισης των αγώνων, του κοουτσαρισματος δηλαδή, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είδατε έστω 1 παιχνίδι των αντιπάλων μας συνδιεκδικητών του πρωταθλήματος. Εγώ επειδή είδα όλα τα ματς του γκει πλην ξάνθης, όλα τα ματς της βαζέλας, και όλα τα ματς της κούλας πλην λαμίας, ο ΠΑΟΚ είναι με διαφορά και από τους τρεις πιο οργανωμένη ομάδα, εμφανώς ποιοτικότερη και το μόνο που της λείπει είναι τα πνευμόνια η τύχη και ίσως η συνοχή και τα προβλήματα αυτά είναι γνωστό γιατί υπάρχουν διότι τα λάθη του καλοκαιριού τα πληρώνεις σήμερα. Έχω δει για παράδειγμα την κούλα να την παίζει μονότερμα το γιάννενο και να μην περνάει το κέντρο 25 λεπτά και 93 λεπτά χτές με διαιτησία 60-40 υπέρ της να μην έχει ούτε υποψία ευκαιρίας στην τρίπολη. Έχω δει την βαζέλα να γλιτώνει τρίμπαλο από την λιβαδειά και ντόρτι από το αγρίνιο, έχω δει τον γκέι να κάνει πρώτη φάση στο 60 και ενώ χάνει 0-1 στην έδρα του με την τρίπολη και να τρώει και 3 τετ α τετ στο καπάκι. Δεν ξέρω αν τα καταφέρει ο λουτσέσκου στο τέλος να πάρει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο, δεν ξέρω αν ανταπεξέλθει στην πίεση του ΠΑΟΚ, ή αν κάνει ή δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, δεν τον θεωρώ χειρότερο απο χιμένεζ, λεμονή και ουζουνίδη αλλά κατά την γνώμη μου του ρίσκο να πορευτείς με αυτόν προπονητή μέχρι τέλους και όπου βγεί είναι απείρως χαμηλότερο από το να τον αλλάξεις και να φέρεις καινούριο. Σίγουρα μετά από κάθε κλαρίνο θέλουμε να ξεσπάμε κάπου αλλά το πρόβλημα σήμερα στον ΠΑΟΚ δεν είναι ο προπονητής αλλά ο στημένος διαιτητής στην λάρισα, ο στημενος διαιτητής που έδωσε το τρίποντο στην κούλα, ο δασκαλεμένος χτες κόρακας να σπρώχνει τόσο όσο να μην ξευτιλιστεί την χανούμισα ενώ εμείς όχι δεν παίρνουμε ουτε σπόρι, αλλά ουτε τα τσέφλια από μπατιρόσπορα, αντίθετα ζήσαμε ήδη και μια σφαγή της χρυσής εποχής της παράγκας.