Εγω παραδεχτηκα οτι με κανει ρομπα ο λουτσις παντως κ μακαρι να με κανει να το παραδεχομαι ολη την χρονια.
Επεσαμεν εξω, αλλα προκαλεσε κ αυτος την τυχη του με την αδικια που βιωνε (κ βιωνει ισως ακομα) το πουλεν. Εγω παντως δεν θεωρω πως τζαμπα τον εκραζα, τουλαχιστον μεχρι το ματς με ξανθη και τραυματισμο καντουρι καλα εκανα κ του χωνα, και τωρα να ξαναγινοταν, παλι θα τον γαμουσα τον μπουστη, γιατι θεωρω κ θεωρουσα οτι εβγαζαν ματια καποια πραματα που επρεπε να γινουν και δεν γινοντουσαν. Μετα το γυρισε το τροπαρι, ανακατεψε την μανεστρα και αρχισε να χρησιμοποιει μπις αριστερα, πηγε πελκα 10αρι, εβαλε πασχαλακι λιμνιο, πεταξε εξω τον ντεφορμε πριγιο, ενω λιγες αγωνιστικές πριν είχε ξηλώσει ζαμπρανο λεοβατς, οπου ανοιξε ο δρομος για κρεσπο στοπερ κ βειρινια μπακ. Μεχρι να γινουν ολα αυτα, ο ΠΑΟΚ που παρουσιαζε ο λουτσεσκου ηταν για τον πεο και αποδειχτηκε κ στην πραξη οταν αρχισε να ξεκωλλαει το μυαλο του κ να πεταει στον παγκο κοσμο κ να αλλαζει θεσεις τους παιχτες. Φυσικα ολες τις αλλαγες αυτες τις πιστωνετε αυτος, γιαυτο και του βγαζουμε το καπελο, αλλα ετσι πιστωνετε κ το χαλι μεχρι τον δεκεμβρη και τα ακατονοητα κολληματα που τραβουσε. Για μενα σωθηκε κ απο τα λογια τον ματος βειρινια που βγαιναν κ λεγαν οτι ο λουτσις ειναι προπονηταρα μην τον κραζετε κλπ και κουλαντριζαν λιγο τα νευρα, μας διναν λιγο υπομονη κλπ.. Πολλοι θελαμε να τον κρεμασουμε, εγω το παραδεχομαι, το ηθελα με λυσσα.. Ανετα βαρουσα βελακια τα μουτρα του. Μπινες ξεκαθαρα, τι μου τα θυμισες