ολα τα διελυσε ο λουτσεσκου; που παρελαβε ομαδα μοντελο απο αλενατορε στανο;

Οσο για τους παιχταραδες που αχρηστευσε, μονο για τον μπις ισχυει αυτο που τον εχει για λοπου, ολοι οι υπολοιποι 'παιχταραδες' που σερνονται (μακ, ζαμπρανο) μονο το λουτσεσκου δε μπορεις να κατηγορησεις. Βιερινια Μαουριτσιο αποδιδουν και απο τον μαροκινο ξεκιναει η εντεκαδα.
Χανουμε το μετρο σιγα και τι εγινε θα μου πειτε, να πανε να γαμηθουν ΟΛΟΙ λεω εγω αν δε νικησουν αυριο.
Δεν ειναι ομως μονο του Λουτσεσκου οι ευθυνες. Ο Λουτσεσκου ειναι λιγος και αυτο φαινεται απο την ποδοσφαιρικη του νοοτροπια που στηριζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην τακτικη ισορροπια και για χαρη της αχρηστευει παιχτες που επιθετικα μπορουν να βοηθησουν την ομαδα (μπις, λημνιος, ισως μακ κορυφη).
και αυτος θα σου πει απο την αλλη τακτικη ισορροπια ειναι το παν σε μια ομαδα, ειδικα μετα τη λαιλαπα στανο οποτε εμεις θα του πουμε φερε κανα διπλο βρε λιγε για πρωταθλημα πας και θα χουμε δικιο.
τα υπολοιπα με λεοβατς ζαμπρανο αν υπαρχουν πειθαρχικα καλα εκανε και τιμωρησε τον εναν και τελειωσε τον αλλον, τα περι πιεσης εγω δε τα πιστευω.
Καποιος διπλα και πανω απο το λουτσεσκου υπαρχει? Αν υπαρχουν θεματα πειθαρχιας μονος βγαζει το φιδι απτη τρυπα ο ρουμανος? Η στηριξη της διοικησης τι σημαινει ακριβως?
Το μιχελ το στηριξαμε οταν παρουσιασε εργο αλλα φαινεται οτι ολα τα υπολοιπα που πρεπει να κανει δεν μπορει να τα κανει. Περιμενουμε να δουμε και πως θα κινηθουμε το γεναρη, αν δουμε παλι χωρις λογο φυγε συ ελα συ να παει να γαμηθει κ αυτος