Author Topic: Răzvan Lucescu  (Read 25145 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Răzvan Lucescu
« on: August 11, 2017, 17:19:44 »
http://www.paokfc.gr/nea/20170811-o-lucescu-ston-pagko-tou-paok/

Και το τσιρκο medrano συνεχιζει τις παραστασεις..ανε να δουμε τι αλλο θα δουμε!

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Răzvan Lucescu
« Reply #1 on: August 11, 2017, 17:26:46 »
Αστεία απόφαση, αστεία απόλυση αστείου προπονητή, αστεία πρόσληψη επίσης αστείου προπονητή, του οποίου το αμάξι πρώην μέλος του ΔΣ έβαλε να κάψουν με γκαζάκια. Αυτό το πράγμα δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ μας, ασχέτως του τι θα καταφέρει μέσα στη χρονιά ο εν λόγω.-

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #2 on: August 11, 2017, 17:34:20 »
O Δώνης της Ρουμανίας....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3 on: August 11, 2017, 17:34:55 »
Κανόνισε μουνι γαμω το αμάξι σου.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #4 on: August 11, 2017, 17:47:37 »
Bereta Reloaded.

Υ.Γ. Ο Θεός βοηθός. Πάντως ο Λουτσέσκου μάλλον είναι ο λιγότερος κακός προπονητής στο χάλι του Ελληνικού πρωταθλήματος. Είμαστε τυχεροί που ήταν διαθέσιμος για άμεση πρόσληψη.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #5 on: August 11, 2017, 17:49:44 »
Η χαρα του σαγόνια. Μόνο στην Τούμπα έκανες καραγκιοζλίκια. Στο βοθρολίμανο κοτούλα.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #6 on: August 11, 2017, 18:02:43 »
Ο Λουτσεσκου δεν είναι ασχημος προπονητης.
Προπονει ομαδες από τα 32 του (εδώ και 16 χρονια δλδ). Εχει τα ποδοσφαιρικα του κονε κτλ..
Το θεμα είναι αν μπορει να κουμανταρει ένα καραβι σαν τον ΠΑΟΚ.
Αυτή τη στιγμη είναι η πιο safe λυση..από έναν Guidolin π.χ.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #7 on: August 11, 2017, 18:22:17 »
Να πας να γαμηθεις κι εσυ. Δεν εχει καμια σημασια ποιος παριστανει τον προπονητη μεχρι τον επομενο. Να παει στο διαολο ο ρωσοπροσφυγας, ο μαλακας ο γιος του και ολος ο συρφετος. Δεν εχει καμια σωτηρία ο ΠΑΟΚ με τον μαλακα προεδρο του. Το τερματισε επι μια εξαετια. ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #8 on: August 11, 2017, 18:59:56 »
Αν παρει τρεις μεταγραφες και με τον μαρκοπουλο κατεβαινεμε για πρωταθλημα

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #9 on: August 11, 2017, 19:07:00 »
Bereta Reloaded.

Υ.Γ. Ο Θεός βοηθός. Πάντως ο Λουτσέσκου μάλλον είναι ο λιγότερος κακός προπονητής στο χάλι του Ελληνικού πρωταθλήματος. Είμαστε τυχεροί που ήταν διαθέσιμος για άμεση πρόσληψη.

Αυτη η πόρνη η τύχη σε κατι τέτοια μονο μας χαμογελάει!!!
Τυχαίο?  ... Δε νομίζω.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #10 on: August 11, 2017, 19:49:53 »

Για το αν θα είναι ευχαριστημένος αν δεν γίνουν μεταγραφές: «Ναι, θα είμαι. Γιατί όχι; Θα δουλέψουμε σκληρά και θα πετύχουμε».  :'( :'( :'(

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #11 on: August 11, 2017, 19:57:08 »

οι επόμενοι υποψήφιοι προπονητές του ΠΑΟΚ περιμένουν καρτερικά τη σειρά τους.  :icon23:

Πέραν του τραγελαφικού της όλης υπόθεσης που ξεκίνησε μήνες πριν γνωρίζοντας ότι ο Ίβιτς δεν θα ανανεώσει (και μη επιλογής ως αντικαταστάτη Ευρωπαίου σοβαρού προπονητή με απαιτήσεις) τάσσομαι υπέρ της αποπομπής του Σέρβου τώρα, γιατί όχι απλά δεν υπήρχε προοπτική αλλά κινδυνεύαμε και με ιστορικό αγωνιστικό κάζο. Όχι ότι μακροπρόθεσμα βλέπω προοπτική με τον Ρουμάνο αλλά θα υπάρξει σαφής βελτίωση. Καθαρά αγωνιστικά περιμένω ότι θα σφίξει το κέντρο και την άμυνα που έμπαζαν και μπροστά με την ποιότητα που υπάρχει και πιθανή προσθήκη Ελ Καντουρί θα πηγαίνουμε μιώντας θέλοντας και μη. Αληθεύει το μονοετές στον Λουτσέσκου; Άντε να τελειώνει το μουντιάλ το καλοκαίρι να ρθει ο Φ.Σ η φάση; Άντε να ρθει μπας και λειτουργήσει το αγωνιστικό επιτέλους σοβαρά. τι με φτάσανε να λέω!!
Τώρα, κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα (και επειδή το πάμε όλο γύρω γύρω να πούμε κάποια πράγματα ως έχουν) προφανώς και υπεύθυνος είναι ξεκάθαρα μόνο ένας. Ιβάν Σαββίδης. Αυτός κατά βάση επωμίζεται την ευθύνη για αυτά που συμβαίνουν αυτά τα 5 χρόνια. Είτε καλά, είτε κακά. Σ αυτόν πιστώνεται το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα. Αυτός ευθύνεται που δεν γίνεται η οικονομική υπέρβαση με προπονητή ΚΑΙ παίκτες αξίας ταυτόχρονα. Από λόγια παίρνει; Όχι. Να τον δίωξουμε θέλουμε; Και ποιος θα ρθει από πίσω; Ή θα πάμε πάλι με διοικήσεις πρωτοδικείου και διαχείριση των εσόδων; Ούτε εμπιστοσύνη υπάρχει πλέον σε τέτοια εγχειρήματα μετά το κάζο Ζαγοράκη, ούτε και η οικονομική δυνατότητα από την πλατιά μάζα να στηρίξει. Το βλέπουμε και από την εικόνα των κερκίδων της Τούμπας. Ακόμα και διοικήσεις που απλά θα διαχειρίζονται τα έσοδα και στο ιδεατό σενάριο ότι δε θα βάζουν χέρι στα ταμεία θα αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες. Ακούγεται κάπως μοιρολατρικό αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες η παρουσία φραγκάτου είναι μονόδρομος. Πίεση για σεβασμό των αρχών του ΠΑΟΚ και πίεση για διαρκή ενίσχυσή του. Πώς; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα προς συζήτηση.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: August 11, 2017, 20:01:19 »
Άψογος disorder.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: August 11, 2017, 20:02:23 »
Για καλό και για κακό, κανόνισε μουνί την Πέμπτη να παρκάρεις μακριά το αμάξι σου  :'(

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #14 on: August 11, 2017, 20:14:57 »
Αυτο για τις μεταγραφες το ειπε οντως; οτι ειναι οκ; για να μην ψαχνουμε γιατι τα σπασαν με τον σερβο αμιλητιδη...

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #15 on: August 11, 2017, 20:17:09 »
Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου που στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Εγιναν όλα πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα πως είμαι εδώ. Με τιμάει η κατάσταση αυτή. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τις φιλοδοξίες του: «Είμαι πολύ μεγάλος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και από σήμερα είμαι ο μεγαλύτερος. Αυτός ήταν ο λόγος που παλεύουμε θέλουμε να έχουμε επιτυχία και αυτό θέλουμε να έχουμε και στον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Ο στόχος μου είναι να έχουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα. Το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι να ξέρεις να παλεύεις. Να προσπερνάς εμπόδια που βρίσκεις μπροστά σου».

Για τον στόχο του στον ΠΑΟΚ: «Το σύνολο των παικτών είναι πολύ καλό. Εκτιμώ το ρόστερ, το είχα πει και πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ ποιότητα στο ρόστερ του. Ταχύτητα και εξυπνάδα στην αξιολόγηση του παιχνιδιού. Ξέρω πως αποτελεί όνειρο για τον καθέναν από εμάς το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω πως θα πάρουμε όλους τους τίτλους, όμως υπόσχομαι πως θα παλέψουμε, θα έχουμε σωστή νοοτροπία και θα παλέψουμε για τους στόχους μας».

Για το τι θα αλλάξει αυτές τις ημέρες: «Θα πρέπει αι εμείς και αυτοί να προσαρμοστούν. Θα πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να το απολαύσουμε. Δεν είναι σίγουρα εύκολο. Αλλά μέσα από τις προπονήσεις θα είμαστε όπως πρέπει»

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Η ομάδα είναι πολύ καλή. Θα μιλήσουμε και θα δούμε τι μπορούμε να φέρουμε, αλλά εμπιστεύομαι τους παίκτες που έχουμε, αλλά έχω υψηλές απαιτήσεις».

Για το αν θα είναι ευχαριστημένος αν δεν γίνουν μεταγραφές: «Ναι, θα είμαι. Γιατί όχι; Θα δουλέψουμε σκληρά και θα πετύχουμε».

Για τον τρόπο παιχνιδιού που του αρέσει να παίζει η ομάδα του: «Μου αρέσει η ομάδα μου να έχει ισορροπία να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πρέπει να ξέρουμε να παίζουμε επίθεση και άμυνα. Το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι η ισορροπία. Αυτή έρχεται από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά».

Για το πότε έγινε η πρώτη επαφή με τον ΠΑΟΚ: «Χθες το πρωί έγιναν οι επαφές με τον ΠΑΟΚ. Εγινε γρήγορα. Ετσι είναι η ζωή. Πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή».

Για τους συνεργάτες του: «Είναι τρεις Ιταλοί, ένας Ελληνας μεταφραστής και το υπόλοιπο επιτελείου που προϋπήρχε».

http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/341609/loutseskou-ebisteuomai-tous-paiktes-eho-upsiles-apaitiseis/

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #16 on: August 11, 2017, 20:20:46 »
Αυτο για τις μεταγραφες το ειπε οντως; οτι ειναι οκ; για να μην ψαχνουμε γιατι τα σπασαν με τον σερβο αμιλητιδη...

αυτό ακριβώς βρωμάει έντονα αδελφέ. πιο πάνω παραθέτω ολόκληρη τη συνέντευξη του.

διάβασε και αυτό ως συνοδευτικό πιάτο. http://www.contra.gr/Columns/Comment/antonis-tsakaleas/den-antexe-ki-allon-tountor-o-paok.4801304.html

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #17 on: August 11, 2017, 20:24:30 »
Νταξ θα πει οτι δεν θελω αλλες μεταγραφες και οκ..
Μετα θα παιξει 4-4-2. Χαχαχαχχαχ

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #18 on: August 11, 2017, 20:37:34 »
Καλώς ήρθες ρουμανε λικ(ε).

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #19 on: August 11, 2017, 22:16:08 »