Author Topic: Μπάσκετ 2015-2016 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 16659 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το έγραψε ο Georgie-4- . Το μπάσκετ είναι πεθαμένο στην ελλάδα. Μπορεί να μην παίζει Capricorn αλλά για 3-4 χρόνια που τον κάναν συμβόλαιο θα πάρει σίγουρα 2-3 κατοστάρικα. Εδώ λογικά θα έπαιρνε κανένα 600άρι το μήνα, φαγητό σε εστιατόριο και μάλλον κάρτα απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΘ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ενώ στον βάζελο έχει σπάσει τα κοντέρ παιξιματος....

σοβαρέψου παππούλη..

Μαλλον εσυ πρεπει να σοβαρευτεις........καταρχην στον βαζελο δεν παιζει γιατι εχει μπροστα του παικταραδες και οχι παικτες Α2 οπως στον ΠΑΟΚ......μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα.....λιγο λογικη ε;
ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ στον βαζελο επαιξε λιγα λεπτα παραπανω και θα επαιζε περισσοτερο αν δεν ειχε τον σοβαρο τραυματισμο......στον βαζελο λενε πως και ο τζορτζεβιτς τον πιστευει και τον περιμενει να γυρισει.......αλλα ολα αυτα διολου δεν μας νοιαζουν γιατι δεν ειναι εκει το θεμα μας αλλα στο γεγονος οτι θα ειχαμε εναν μικρο καποια χρονια που δεν θα επαιζε και αρα θα τον πληρωναμε τσαμπα(θα μου πεις ο μονος θα ητανε;)και ανταυτου πηραμε και 60 χιλιαρικα......δηλαδη βγηκαμε κερδισμενοι κανα 100ρικο χοντρικα.....δεν το λες κι ασχημα για ομαδα που δεν εχει να πληρωσει ουτε τα ναυλα για να παει στην ευρωπη να παιξει ματς!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ο βάζελος αντίθετα με τον ΠΑΟΚ έχει να παίξει 3-4 σοβαρά μάτς στην Ελλάδα και όλα τα άλλα είναι προπονήσεις άλλα πάλι δεν παίζει...
λίγο λογική ε...?

όσο για τα φράγκα που λες....διάλεξε επιτέλους...... είτε νέα παιδιά που θα στα παίρνουνε τζάμπα ή για ένα ξεροκόμματο στην καλύτερη (κορμό όμως δεν θα φτιάξεις ποτέ) ή μέτριους έλληνες που θα μπορείς όμως να κρατήσεις. Η οικονομική κατάσταση της ομάδας αυτό επιτρέπει,παρτο χαμπάρι

στο ξαναλέω...σοβαρέψου
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bane

• Αλλαγή
παππου με το συμπαθειο αλλα αυτο στον απολλωνα πατρας και οχι στον ΠΑΟΚ .για να τους παιρνουν οι γαβροβαζελοι μπιρ παρα. ας πανε να κανουν τον μαντουλιδη ετσι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
60.000 για 17χρονο ταλεντο που λεγαν οτι ειναι και νεος διαμαντιδης
Οσα μια χορηγια βουλης ξερω γω
Το κλαμα το ιδιο
Το οτι η παρτιζαν πχ θα τον πουλουσε 600.000 , λεπτομερειες
Τεσπα τα ιδια λεμε καθε χρονια και ο γερος μας δειχνει το παπαρι του Στο τελος
Ο Σουλης, οχι ο παππους

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
capri,
1) Εσυ εχεις δει τα τελευταια 2 χρονια τον βαζελο να παιρνει πολλα ματς σαν σε προπονηση;
μαλλον θυμασαι τα παλια μεγαλεια τους γιατι συνεβαινε το ακριβως αντιθετο περυσι και προπερυσι(με τεραστια βοηθεια απο κορακια)!

2) Δεν θα γινεις κανενα υπερεργοστασιο παραγωγης παικταραδων..........ΜΠΟΡΕΙ να καταφερεις να πουλησεις 2 παικτες καθε 3 χρονια.....δεν νομιζω να χαλας κανενα κορμο ετσι.......θα πουλησεις παικτες που θα εξελιχθουν πολυ και τους υπολοιπους θα μπορεις να τους κρατησεις αν θελεις.......εναν στυλ γιαννακιδη για παραδειγμα τον κρατας για 2ο-3ο γκαρντ ΑΝ θελεις, δεν θα βρεθει κανεις να τον αγορασει!

3) Τους δεδα-κακαρουδη-τσοχλα εσυ τους θεωρεις μετριους παικτες;για να καταλαβω δηλαδη γιατι αλλιως δεν υπαρχει σημειο επαφης και επικοινωνιας.......γιατι εγω υποστηριζω οτι μπορεις να εχεις με τα ιδια χρηματα(ισως και λιγοτερα) πολυ νεοτερους παικτες,που θα προσφερουν ΣΑΦΩΣ περισσοτερα μεσα στο γηπεδο και ακριβως λογω ηλικιας θα μπορουν να βελτιωθουν εστω και λιγο σε καποια πραγματα και να μεινουν για αρκετα χρονια στην ομαδα........ τωρα οταν εχεις παικτες κατω του μετριου που επαιζαν μια ζωη σε χαμηλοτερες κατηγοριες και στα 30+ τους καταφεραν να παιξουν Α1 και ακομη περισσοτερο στον ΠΑΟΚ επιασαν το ταβανι τους.....τι αλλο να περιμενουν δηλαδη στα 35 τους;δεν εχουν κινητρο κανενα και οταν δεν υπαρχει ΑΤΟΜΙΚΟ κινητρο για τον παικτη.......
Εβλεπες ας πουμε τον τσοχλα χθες και εδινε συνεχεια πασες στον αντιπαλο!και το κανει συχνα......δεν τον νοιαζει ομως.....ειναι 33 και εχει αλλον ενα χρονο συμβολαιο.....και να μην ξαναβρει ομαδα ή να ξαναγυρισει στην Α2 οπου ανηκει για 1-2 χρονια χεστηκε.......δεν θα κατσει σαν τον ΣΑΛΟΥΣΤΡΟ που ειναι 25 ολο το καλοκαιρι στο γηπεδο να κανει ατομικες για να βελτιωθει......αυτος οτι ηταν να κανει το εκανε.......τελος

dask4.......καταλαβαινω τι λες αλλα οταν εισαι σε μια κατασταση οπου σου λειπουν 900 ευρω για να πληρωσεις χρεη 1000 ευρω δεν νομιζω οτι σου πεφτουν ασχημα τετοια ποσα ασχετα ποιο θα ηταν το σωστο ή το ιδανικο!
Επισης πρεπει να αναλογιστεις σοβαρα με βαση ΚΥΡΙΩΣ και το πιο πανω ΔΕΔΟΜΕΝΟ ποσες χιλιαδες ευρω εχει στοιχισει στην ομαδα το να μας δειχνει ο γερος στο τελος το παπαρι του και αν τελικα μας μεινει αυτο το παπαρι και το παρουμε μαζι μας στην Β' εθνικη!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Απ: Μπάσκετ 2015-2016 (αγωνιστικά νέα, μεταγρα
« Reply #246 on: November 12, 2015, 10:48:59 »
1)η λογικη ποσους παιχτες θα φτιαξω και θα πουλησω ταιριαζει σε κανα κωλοχωρι
2)το μπουλο αν το ατομικο κινητρο παιχτη του ΠΑΟΚ ειναι να βελτιωθει για να παει αλλου
3)στα παπαρια μου και τα δηθεν ταλεντα τυπου βεργινη κονιαρη που τα χανουμε για 30 και 50000 ταχα να κανουν το βημα παραπανω και βολοδερνουν σε απολλωνες και βασιλιαδες ηρακλειου και κολοσους της ροδου και κοροιβους αμαλιαδας

κι επειδη καπως ετσι ειναι τα πραγματα στον μπασκετικο ΠΑΟΚ μην απορειτε για τον κοσμο που παει γηπεδο
εδω ετσι πανε να καταντησουν τον ποδοσφαιρικο

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
tolis_pt σε ποια χρονολογια εισαι;
Μια και δεν εισαι κωλοχωρι να σου πω με ποιες μεγαλες ομαδες θα παιζεις;
Αιολος αστακου,Ανατολια,Ερμης λαγκαδα,Ευκαρπια,Πολυγυρος,Στρατωνι,Αργος Ορεστικο,Τιτανες Παλαμα.......βεβαια στον βορειο ομιλο υπαρχει και η λαρισα για να θυμιζει παλιες καλες εποχες οπως επισης στον νοτιο ομιλο υπαρχουν πανιωνιος,παπαγου και ηρακλειο για να μας πανε πισω σε ΧΡΥΣΕΣ εποχες!

Offline bozik

• Αλλαγή
οτι να ναι..παππου σοβαρεψου
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
"σιγα σιγα παλι ομαδα που θα την βγαλει περπατωντας 3η  κανει ο μεγαλος σουλης"

bozik τετοια σοβαροτητα εννοεις;

Offline bozik

• Αλλαγή
τα γραπτα μενουν εδω..στα αλλα μπασκετικα φορουμ που μπορει να μπαινεις δεν ξερω..παλιοσαλφτσακη που θα μας την πεις κιολας..κασελακη
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
bozik,θα ηθελα να ημουν πολυ παλιοσλαφτσακης(αν και ειναι ασχημαντρας) γιατι:
1) θα ημουν παλι 21 χρονων!!!
2) θα ειχα παιξει σε ΟΛΕΣ τις εθνικες ομαδες απο τα 16 μεχρι τα 20!!!
3) θα επαιζα ηδη 3 χρονια στην Α1!!!

και κασελακης ακομα πιο πολυ θα ηθελα γιατι θα ειχα και 3 μεταλλια με τις εθνικες ομαδες!!! ;)

απο το να ειμαι δεδας,κακακαρουδης και τσοχλας να ειμαι πολυ ανω των 30(και παλι νεοτερος θα ημουν απο οτι τωρα αλλα καλυτερα 21 :D) και να εχω φαει τα μπασκετικα μου νιατα σε γηπεδα τοπικων πρωταθληματων,Γ'&Β' εθνικης και Α2........

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμενος δυο χρονια τα λεμε

ο κακαρουδης ρε μπουφε εχει καλυτερα στατιστικα απο το λιμο τον κασελακη επειδη εισαι και στατιστικολαγνος.ποιος ρε μαλακα ο τυπος που δεν μπορει να πηδηξει εφημεριδα

τεσπα επειδη τοσα χρονια εδω μεσα μας λες οτι εισαι παππους πες μας την 12αδα στην γενευη.ντεμεκ ΠΑΟΚ εισαι ρε σλαφτσακη
« Last Edit: November 12, 2015, 22:30:06 by Capricorn »

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Ηρεμήστε Σαλούστροι :'(
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline bozik

• Αλλαγή
ρε παππου κολλημένε, σε λέω παλιοσλαφτσακι και κασελάκι και κάθεσαι και μου λες τι έκαναν στην καριέρα τους παίκτες τις σειράς και κακαρούδης η κασσελάκης-σλαφτσακις η τσόχλας και λοιπές μαλακίες που γραφεις όλη μέρα λες και εισαι μανατζερ τους και παιρνεις μεροκαματο..λες και έκατσα να συγκρίνω εγώ στάρια με κριθάρια
τελικά παππου είσαι πολυ κοντος καλλες  :'(
« Last Edit: November 12, 2015, 22:57:28 by bozik »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
που παίζουμε το ΣΚ και πόσο πάει το μαλλί?? 10αρικο το έχουν το εισιτήριο??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS
 14 Νοεμβρίου 2015     17:00     PAOK SPORTS ARENA/NS1/NS1 HD   

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Επανεμφανιση gianniwths4 στα μπασκετικα θεματα :lalalalala:

Καταλαβαινω γιατι θυμωσες......εχω αμελησει να παρω το πιστοποιητικο ΠΑΟΚτση που βγαζεις........επειδη ομως ειμαι ντεμεκ ΠΑΟΚτσης δεν θελω να παρω και ντεμεκ πιστοποιητικο........και επειδη καταλαβαινω οτι η ερωτηση που μου εκανες για την γενευη ειναι στα πλαισια του τεστ που πρεπει να περασω για να μου δωσεις το πιστοποιητικο δεν δεχομαι σικε τεστ απο το pc.......θελω να ερθω στα ομορφα γιαννενα,στην μητροπολη του ελληνικου μπασκετ, και να δωσω εξετασεις γραπτες με επιτηρητη εσενα!
ασε που θελω να ερθω και για να μετρησω ποσες μπασκετες υπαρχουν στα γιαννενα! :D

bozik......τον καλλε ο "μεγαλος σουλης" τον ειχε για 5 χρονια στην ομαδα και τον κασελακη για 2 βαζοντας τον να παιζει 20 λεπτα κατα μεσο ορο......εκανε λαθη ο "μεγαλος σουλης";

Αυτη η αντιληψη οσων εχουν μεινει στα 90's οτι αν δεν εισαι ΠΕΤΖΑ ή ΜΠΑΝΕ ή εστω μπουντουρης τοτε να πας να γαμηθειτε ολοι και ειστε ολοι ιδιοι με ξεπερναει......ή μαλλον ξεπερναει την μπασκετικη,αθλητικη και κοινη λογικη!

Υ.Γ. gianniwths4 ποια στατιστικα κακαρουδη με του κασελακη συγκρινεις;οταν ο κακαρουδης στην ηλικια του σλαφτσακη επαιζε στον θερμαικο(κρατανε και στο τοπικο στατιστικα;) ή στα 24 που ο κασελακης επαιζε αεκ και ο κακαρουδης στον ιωνικο λαμιας;Αν και ακομα και στον θερμαικο αποκλειεται ο κακαρουδης να ειχε 10,8π. και 4,2 ριμπαουντ που εχει ο κασελακης φετος!!! ;D

Offline bane

• Αλλαγή
ηρεμηστε ολοι ρε.. εχουμε πεσει να τον φαμε...αλλα ρε παππου και εσυ...  ακου..
αν κατεβεις αθηνα ελα να σε παρω να παμε να δεις το παιδικο και εφηβικο του βαζελου. υπαρχει συγκεκριμενος λογος που εχω δει αρκετα. γενικως να σου πω οτι ολα τα σ/κ ειμαι στα γηπεδα συνεχεια κυριως βεβαια για ποδοσφαιρο αλλα και μπασκετ στις συγκεκριμενες ηλικιες. λοιπον ξερεις ποσους κονιαρηδες κλπ εχει ο βαζελος σε αυτα τα τμηματα? θα παθεις σοκ .μη σου πω οτι ολη η 12αδα του ειναι καλυτερη απο αυτον.ακολουθει αλλα μακρια ,ο γαβρος ,λιγοτερο ο νιονιος που εχει πεσει ππολυ τα τελευταια χρονια λογω μανατζερ και ο πρωτεας βουλας. μαρουσι πολυ ακλο υλικο επισης. λοιπον θα δεις περιπου 40 κονιαρηδες μεσα σε αυτους. ποιοι θα παιξουν ? μπορει και κανενας εκτος αν εχουν γκαφρα.ο μοναδικος παικτης ου πληρωθηκε και οχι πληρωσε ειναι ο χαραλαμποπουλος ο οποις και θα αφησει εποχη.
αυτα τα περι α2-β και λοιπες κατηγοριες δεν ειναι για εμας.το ελληνικο μπασκετ εχει πεσει πολυ σε επιπεδο παραγωγης παικτων λογω χρηματων που απαιτουν οι μανατζερ για να σε σπρωξουν. υπαρχουν ταλεντα αλλα οχι οι μεγαλοι παικτες. πλεον στην α1 δεν διακρινεται κανενας νεαρος παρα οι 30 + και ω τι τυχαιο βγηκανε οι 3 απο εμας. βασιλειαδης,μαυροκεφαλιδης και ο ατυχος βασιλοπουλος.παιζουνε μπασκετ οι κακιουζηδες ακομη γιατι δεν βγαινουνε παικτες.και πανε τρενο τον φαρο κερατσινιου. παικτες σλαφταση ,κασελακη παπαντωνιου (ειδαμε τι κανει και στην αεκ)σαλουστρου ειναι για να φερνουν πετσετες στον παγκο.ο τσοχλας ο οποιος κραζεις οντως δεν ειναι κανα τρομερο πλευ μακερ αλλα ειναι ο ασσος με το καλυτερο σουτ και αυτο παιζει ρολο ,ειναι ο ασσος με μια απο τις πιο γρηγορες διεισδυσεις ,οχι καλες αλλα γρηγορες,και ο δεδας στα 5 λεπτα που θα παιξει μπορει να σου σωσει και 5/5 τριποντα.παντα κοιτας τι εχεις για να παρεις αλλα αυτες οι λυσεις ειναι money for value και οχι αναποδα.ενα αλλο παραδειγμα να σου πω ,πχ σλουκας. παπαρια παικτης λεγαμε αλλα επαιξε με καλους και ανεβηκε πολυ. οι σαλουστροι σλαφτσακης παπαντωνιου και λοιπυς που γραφεςι ανεβηκαν επιπεδο ομαδος και εγιναν χειροτεροι. κατι δειχνει. επισης τα στατιστικα δεν λενε ποτε την αληθεια αλλα λιγη απο αυτη. το μπασκετ ειναι χειροτρη μασωνεια απο το ποδοσφαιρο
τα περι ομαδας -εργοστασιου δεν τα σχολιαζω ,σου ειπα ας πανε στον μαντουλιδη να τα κανουνε που τα κανουνε
πολλα μπορει να γραψω αλλα δεν εχω πολυ χρονο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
bane,καταρχην δεν μασαω μην ανησυχεις.......σε τυπους που απλως βριζουν και μοιραζουν πιστοποιητικα ΠΑΟΚτση τι να πεις;ουτε θα επικαλεστω τους moderators για να σβησουν βρισιες σε εμενα......λογοκρισια εγω δεν κανω......γραψτε οτι κοσμιτικο επιθετο θελετε.......

bane επειδη μιλησες μπασκετικα δεν εχω να πω πολλα ουτε να αμφισβητησω αυτα που εχεις δει......αλλα θα αμφισβητησω αυτα που εχω δει εγω και ειμαι τοσο ΑΠΟΛΥΤΟΣ σε αυτα οσο δεν παιρνει.......

Τσοχλας: Οχι δεν ειναι  κανενα τρομερο πλει μεικερ που εγραψες.....ειναι ΚΑΚΟ πλει μεικερ.....ειναι  πολυ κακος στην πασα(πολλες στην εξεδρα ή στα χερια αντιπαλου) καθολου καθαρο μυαλο και στην αμυνα δεν υπαρχει....για το σουτ που λες συμφωνω.

Δεδας: Καταρχην αυτο που γραφεις για τα τριποντα θα μπορουσε να το κανει μεχρι προπερυσι.....απο περυσι ειναι ανυπαρκτος ΚΑΙ σε αυτο.......εχω ξαναγραψει τι μου θυμιζει ο δεδας......εναν που εχουμε εκει στην αλανα που παιζουμε ο οποιος κανει μονο αυτο......σουταρει τριποντα(μαλιστα πισω απο το κεφαλι σαν να ριχνει πλαγιο αουτ στο ποδοσφαιρο) και κανεις δεν τον θελει γιατι δεν ξερει μπασκετ και καταστρεφει τα παιχνιδια.......ο δεδας δεν υπαρχει σε κανεναν αλλο τομεα του παιχνιδιου πλην του τριποντου......αυτο εσυ το λες παικτη;μαλιστα οταν αμυνομαστε και οσες φορες εχει προσπαθησει να παιξει αμυνα οσοι ειναι αντιπαλοι ή ουδετεροι φιλαθλοι γελανε και οσοι ειναι ΠΑΟΚτσηδες(δηλ. ο γιαννιωτης) κλαινε......οταν παιζει ο δεδας στην αμυνα παιζουν οι αντιπαλοι με 6 κι εμεις με 4!εχω παρακολουθησει αγωνες σε ολες τις κατηγοριες εκτος απο Γ' εθνικη......ε τοσο ΑΣΧΕΤΙΛΑ με το πως παιζεται η αμυνα σε αυτο το αθλημα ουτε σε τοπικο δεν εχω δει!

Κακαρουδης: Δεν μπορεις να ασχοληθεις με επαγγελματια παικτη που στο ριμπαουντ σκυβει την ωρα που οι αλλοι διεκδικουν το ριμπαουντ,δεν ξερει τι ειναι το box out και πως γινεται και στην αμυνα......αμυνα;τι ειναι αυτο;

Σαλουστρος: Σου διαφευγει οτι εχει παιξει μολις 2 χρονια στην Α1(1 με νιονιο και 1 με εμας).......επισης οτι ο σφαιροπουλος του ειχε κανει 4ετες και ο μαρκοπουλος 3ετες.....αυτο δεν δειχνει κατι;τελος σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις ελληνων παικτων που ηρθαν στον ΠΑΟΚ του μαρκοπουλου την 2η χρονια τους παρουσιαστηκαν πολυ βελτιωμενοι....ειδικα οι κασελακης και τσοχλας ηταν χαλια την 1η χρονια(ο τσοχλας ηταν για κλωτσιες) και την 2η αλλοι παικτες!Τελος ΟΛΑ τα αθλητικα sites
 αναρωτηθηκαν με την κινηση του να τον διωξει.

Σλαφτσακης:Δεν εχει ανεβει επιπεδο ομαδας.....απο τον καοδ στον κοροιβο πηγε......παντως και ο γερος εχει ασχοληθει τα καλοκαιρια μαζι του.......ειναι 21 και ειναι στην 3η του χρονια στην Α1.....δεν ειναι κατι το σημαντικο αλλα μου κανει εντυπωση πως 2-3 προπονητες στην Α1 του δινουν αρκετο χρονο συμμετοχης και τον εμπιστευτηκαν και ολοι οι προπονητες των μικρων εθνικων ομαδων......αυτα μπορει να λενε πολλα και τιποτα.....θα δειξει παντως γιατι ειναι μολις 21!

Παπαντωνιου:Οντως στην αεκ δεν εχει κανει πολλα αλλα ειναι οξυδερκης,κανει τα βασικα για πλει μεικερ και θα δειξει στην επομενη 2ετια αν θα κανει κατι.....

Οσον αφορα τα στατιστικα διαφωνω και εχω πει οτι λενε την ΜΙΣΗ αληθεια η οποια ομως αρκετες φορες μπορει να αναιρειται απο την αλλη μιση.....παντα ομως δειχνουν πραγματα.......

Τελος για αυτο που λες να φερνουν πετσετες....σε ποιους μωρε;δηλαδη κοιτα ποιους εχεις ρε εσυ....δηλαδη.....εγω λεω οτι αυτα τα παιδια ουτε παικταραδες ειναι ουτε ταλενταρες...αλλα σε σχεση με αυτους που εχεις......δηλαδη αυτοι που εχεις ξεκινησαν απο το ΜΗΔΕΝ και εφτασαν στο 3 και τελος αφου τελειωνει η καριερα τους.....οι αλλοι ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ απο το 2,ειναι στο 3 και υπαρχουν πιθανοτητες να φτασουν πιο ψηλα γιατι εχουν ξεκινησει και απο πιο ψηλα.....βεβαια μπορει να ακολουθησουν την αντιστροφη πορεια και να καταληξουν στην Β' εθνικη.........

Υ.Γ. gianniwths4 το σχολιο "δεν εχει καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ" θα το τυπωσω και θα το δειξω στους συναδελφους μου στην δουλεια και στην αλανα που παιζουμε να γελασουνε καθως οι περισσοτεροι δεν με φωναζουν με το ονομα μου αλλα ΠΑΟΚτση!

« Last Edit: November 13, 2015, 13:43:07 by rebelpappous »