Επανεμφανιση gianniwths4 στα μπασκετικα θεματα

Καταλαβαινω γιατι θυμωσες......εχω αμελησει να παρω το πιστοποιητικο ΠΑΟΚτση που βγαζεις........επειδη ομως ειμαι ντεμεκ ΠΑΟΚτσης δεν θελω να παρω και ντεμεκ πιστοποιητικο........και επειδη καταλαβαινω οτι η ερωτηση που μου εκανες για την γενευη ειναι στα πλαισια του τεστ που πρεπει να περασω για να μου δωσεις το πιστοποιητικο δεν δεχομαι σικε τεστ απο το pc.......θελω να ερθω στα ομορφα γιαννενα,στην μητροπολη του ελληνικου μπασκετ, και να δωσω εξετασεις γραπτες με επιτηρητη εσενα!
ασε που θελω να ερθω και για να μετρησω ποσες μπασκετες υπαρχουν στα γιαννενα!

bozik......τον καλλε ο "μεγαλος σουλης" τον ειχε για 5 χρονια στην ομαδα και τον κασελακη για 2 βαζοντας τον να παιζει 20 λεπτα κατα μεσο ορο......εκανε λαθη ο "μεγαλος σουλης";
Αυτη η αντιληψη οσων εχουν μεινει στα 90's οτι
αν δεν εισαι ΠΕΤΖΑ ή ΜΠΑΝΕ ή εστω μπουντουρης τοτε να πας να γαμηθειτε ολοι και ειστε ολοι ιδιοι με ξεπερναει......ή μαλλον ξεπερναει την μπασκετικη,αθλητικη και κοινη λογικη!Υ.Γ. gianniwths4 ποια στατιστικα κακαρουδη με του κασελακη συγκρινεις;οταν ο κακαρουδης στην ηλικια του σλαφτσακη επαιζε στον
θερμαικο(κρατανε και στο τοπικο στατιστικα;) ή στα 24 που ο κασελακης επαιζε αεκ και ο κακαρουδης στον
ιωνικο λαμιας;Αν και ακομα και στον θερμαικο αποκλειεται ο κακαρουδης να ειχε 10,8π. και 4,2 ριμπαουντ που εχει ο κασελακης φετος!!!