Ρε tasoylis30 με εχεις βγαλει απο τα ρουχα μου ρε εσυ.......δηλαδη ελεος......
1ον: πιστευεις οτι ο ντοζιερ θα ερθει με 20 χιλιαρικα;εκτος κι αν ειναι σακατης ΚΑΙ αυτος οπως εγραψες οποτε τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα γιατι φετος φτιαχνουμε ομαδα σακατηδων!!!
2ον:Λες δεν πηραμε 5αρι γιατι δεν εχουμε λεφτα να διαθεσουμε.....για να εχουμε 7 γκαρντ,4 δυαροτριαρια και 5 4αρια εχουμε ομως ε;
Ειναι σαν να λες οτι δεν εχω να παρω ψωμι να φαω γιατι πηρα 15 ζευγαρια παπουτσια!!!
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ειναι ολα αυτα!!!
3ον: Πραγματικα ρε πουστη υπαρχει κανεις εδω μεσα που πιστευει οτι ο Σκορδιλης πηρε στο κερατσινι περισσοτερα απο αυτα που παιρνει ο κακαρουδης σε εμας;δηλαδη θα το χασουμε εδω μεσα;Ο ανθρωπος περιμενε ολο το καλοκαιρι τον ΠΑΟΚ(οπως και ο μαυροειδης), κουραστηκε και αρχες σεπτεμβρη εκλεισε στο κερατσινι........αλλα βεβαια ΟΥΤΕ αυτος μας κανει(λες και ο βον ηταν καλυτερος).....τα τελευταια χρονια εχει δημιουργησει μια αντιληψη ο μεσος ΠΑΟΚτσης οτι δεν μας κανει κανενας,ολοι ειναι μετριοι,κανεις δεν αξιζει να φοραει αυτην την φανελα οποτε καλυτερα να μενουμε με σακατηδες,αταλαντους και βετερανους!!!
4ον: Υπαρχει μια αντιληψη οτι οι ξενοι που ερχονται στο πρωταθλημα ειναι καλυτεροι των ελληνων.....ΕΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.........το επιπεδο των ξενω παικτων τα τελευταια χρονια ειναι χαμηλοτατο ΓΕΝΙΚΑ.....ο σκορδιλης ΔΕΝ ειναι κατωτερος του βον,ο τεπιτς δεν ειναι ανωτερος του γιαννοπουλου,ο ντουβνιακ δεν ειναι ανωτερος του ξανθοπουλου,ο λανγκφορντ δεν ειναι ανωτερος του μαυροειδη και παει λεγοντας......η ΚΑΛΥΤΕΡΗ μας χρονια(και το λεω απο την αποψη του τι μπασκετ ειδαμε ΚΥΡΙΩΣ) ηταν οταν ειχαμε 2 ξενους(κουπερ-πειν).....θα μου πει καποιος ναι αλλα ειχες κουπερ....ναι αλλα αυτο ειναι η ΜΙΣΗ αληθεια.......η αλλη μιση ειναι οτι ειχες ελληνες που γυαλιζε το ματι τους και ηθελαν να παιζουν.......ειχες ομοιογενεια,παθος και ΚΥΡΙΩΣ ομαδικοτητα.....δεν ηθελε ο καθενας μια μπαλα.......γι'αυτο καθαρισαμε τον νιονιο με μειονεκτημα εδρας παρολο που ειχε 6 ξενους....γιατι ειχε εναν μακκολουμ που ηθελε μια μπαλα μονος του!πιστευω οτι μια ομαδα κατα 80% ελληνικη μπορει να καταφερει περισσοτερα πραγματα απο μια με 6 αμερικανακια.......ειδατε τι εγινε φετος που οι μισοι ελληνες παικτες της περσινης Α1 πηγαν Α2;Αυτο δεν γινεται μονο για το οικονομικο οπως ισχυριζονται πολλοι......ενας απο αυτους(δεν θυμαμαι ποιος) που μετακομισαν Α2 το ειπε καθαρα.....ΠΗΓΑ Α2 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ γιατι οι ομαδες της Α1 βασιζουν ΟΛΟ το παιχνιδι τους στους ξενους..........οταν παιρνουν τα ιδια στην Α2 και ΠΑΙΖΟΥΝ ενω αν ηταν στην Α1 θα εκαναν τις γλαστρες λογικο ειναι.......
Υ.Γ. biv,εχω την εντυπωση οτι με τα τελευταια 2 αρθρα σου οτι κανεις πλακα και με ειρωνευεσαι.......ελπιζω να μην ειναι ετσι
Υ.Γ.2 εννοειται οτι δεν αμφισβητω την μπασκετικη αξια του ντοζιερ!