Author Topic: Μπάσκετ 2015-2016 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 16713 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
βασικά είναι κάτι ανάμεσα από 4άρι κ 5άρι. Όμως αν παραμένει ο παίχτης που ήταν σε μας τότε θα βοηθήσει πάρα πολύ.
Φέρτε τον χτες
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
πενία τέχνας κατεργάζεται. Ο ντόζιερ πιο πολύ τεσσάρι ήταν, με καλό σουτακι από τα 4-5 μέτρα. Πεντάρι δεν πήραμε φέτος γιατί προφανώς με 2-3 χιλιάρικα δολάρια τον μηνα που υπάρχουν για να δώσουν μόνο κάτι σε σίμτσακ κυκλοφορεί στο 5. Ο ντόζιερ ήταν πολύ καλός παίχτης και πήρε καλό συμβόλαιο μετά από μας στην γαλλία νομίζω, αλλά έχω την εντύπωση ότι πέρσι έσπασε το πόδι του και είναι ολίγον σακάτης.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τραγικη επιλογη γελαει το συμπαν..

Φερτε πισω και Χελιγουελ να δεσει το γλυκο.. πουτανα τα κανατε φετος και ειστε και μπασκετικοι απαντες εκει μεσα παναθεμα σας

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Tι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα προκειμενου καποιοι να δικαιολογησουν τον ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ!!!
Βαφτισαμε το κρεας ψαρι!!!
Καναμε τον ντοζιερ σεντερ!!!
Επισης γραφτηκε το φοβερο οτι δινουμε 2-3 χιλ.δολαρια για βασικο σεντερ!!!Δηλαδη λιγοτερα και απο τον τσοχλα(παιρνει 25 χιλ. τον χρονο και δεν χωραει αμφιβητηση αυτο που λεω)!!!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ρε tasoylis30 με εχεις βγαλει απο τα ρουχα μου ρε εσυ.......δηλαδη ελεος......
1ον: πιστευεις οτι ο ντοζιερ θα ερθει με 20 χιλιαρικα;εκτος κι αν ειναι σακατης ΚΑΙ αυτος οπως εγραψες οποτε τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα γιατι φετος φτιαχνουμε ομαδα σακατηδων!!!
2ον:Λες δεν πηραμε 5αρι γιατι δεν εχουμε λεφτα να διαθεσουμε.....για να εχουμε 7 γκαρντ,4 δυαροτριαρια και 5 4αρια εχουμε ομως ε;
Ειναι σαν να λες οτι δεν εχω να παρω ψωμι να φαω γιατι πηρα 15 ζευγαρια παπουτσια!!!
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ειναι ολα αυτα!!!
3ον: Πραγματικα ρε πουστη υπαρχει κανεις εδω μεσα που πιστευει οτι ο Σκορδιλης πηρε στο κερατσινι περισσοτερα απο αυτα που παιρνει ο κακαρουδης σε εμας;δηλαδη θα το χασουμε εδω μεσα;Ο ανθρωπος περιμενε ολο το καλοκαιρι τον ΠΑΟΚ(οπως και ο μαυροειδης), κουραστηκε και αρχες σεπτεμβρη εκλεισε στο κερατσινι........αλλα βεβαια ΟΥΤΕ αυτος μας κανει(λες και ο βον ηταν καλυτερος).....τα τελευταια χρονια εχει δημιουργησει μια αντιληψη ο μεσος ΠΑΟΚτσης οτι δεν μας κανει κανενας,ολοι ειναι μετριοι,κανεις δεν αξιζει να φοραει αυτην την φανελα οποτε καλυτερα να μενουμε με σακατηδες,αταλαντους και βετερανους!!!
4ον: Υπαρχει μια αντιληψη οτι οι ξενοι που ερχονται στο πρωταθλημα ειναι καλυτεροι των ελληνων.....ΕΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.........το επιπεδο των ξενω παικτων τα τελευταια χρονια ειναι χαμηλοτατο ΓΕΝΙΚΑ.....ο σκορδιλης ΔΕΝ ειναι κατωτερος του βον,ο τεπιτς δεν ειναι ανωτερος του γιαννοπουλου,ο ντουβνιακ δεν ειναι ανωτερος του ξανθοπουλου,ο λανγκφορντ δεν ειναι ανωτερος του μαυροειδη και παει λεγοντας......η ΚΑΛΥΤΕΡΗ μας χρονια(και το λεω απο την αποψη του τι μπασκετ ειδαμε ΚΥΡΙΩΣ) ηταν οταν ειχαμε 2 ξενους(κουπερ-πειν).....θα μου πει καποιος ναι αλλα ειχες κουπερ....ναι αλλα αυτο ειναι η ΜΙΣΗ αληθεια.......η αλλη μιση ειναι οτι ειχες ελληνες που γυαλιζε το ματι τους και ηθελαν να παιζουν.......ειχες ομοιογενεια,παθος και ΚΥΡΙΩΣ ομαδικοτητα.....δεν ηθελε ο καθενας μια μπαλα.......γι'αυτο καθαρισαμε τον νιονιο με μειονεκτημα εδρας παρολο που ειχε 6 ξενους....γιατι ειχε εναν μακκολουμ που ηθελε μια μπαλα μονος του!πιστευω οτι μια ομαδα κατα 80% ελληνικη μπορει να καταφερει περισσοτερα πραγματα απο μια με 6 αμερικανακια.......ειδατε τι εγινε φετος που οι μισοι ελληνες παικτες της περσινης Α1 πηγαν Α2;Αυτο δεν γινεται μονο για το οικονομικο οπως ισχυριζονται πολλοι......ενας απο αυτους(δεν θυμαμαι ποιος) που μετακομισαν Α2 το ειπε καθαρα.....ΠΗΓΑ Α2 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ γιατι οι ομαδες της Α1 βασιζουν ΟΛΟ το παιχνιδι τους στους ξενους..........οταν παιρνουν τα ιδια στην Α2 και ΠΑΙΖΟΥΝ ενω αν ηταν στην Α1 θα εκαναν τις γλαστρες λογικο ειναι.......

Υ.Γ. biv,εχω την εντυπωση οτι με τα τελευταια 2 αρθρα σου οτι κανεις πλακα και με ειρωνευεσαι.......ελπιζω να μην ειναι ετσι
Υ.Γ.2 εννοειται οτι δεν αμφισβητω την μπασκετικη αξια του ντοζιερ!
« Last Edit: September 27, 2015, 21:48:01 by rebelpappous »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Καμια πλακα δεν κανω εχει ξενερωσει η ζωη μου με αυτα που γινονται φετος.. και το ξανατονιζω γινονται απο μπασκετανθρωπους και οχι απο τιποτα μυρωδιαδες για αυτο στραβωνω και περισσοτερο..

Offline blackbird

• Κερκίδα
  • *
Ρε σεις καλά όλα αυτά που λέτε και γω δεν έχω καταλάβει πως τη χτίζουν την ομάδα, αλλά χαλαρώστε λίγο.. ακόμα δεν παίξαμε ΕΝΑ(1) γαμημένο επίσημο παιχνίδι και ο παππούς γράφει σεντόνια που δεν πήραμε ξανθόπουλο, ζάρα, σκορδίλη και δεν ξέρω και γω ποιον άλλον  :'(  γράφετε για το χανουμι και το ληκι λες και κάναν καμιά ντρημ τημ ξέρω γω.. εγώ δεν ξέρω που το πάνε οι δικοί μας οι μπασκετάνθρωποι που λέτε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα φτύνουν αίμα οι άλλοι για να μας κερδίσουν. στην τελική και δίκιο να χετε, περιμένετε να δείτε τουλάχιστον την ομάδα πριν την σταυρώσετε.
never give up, never give in, be on our side so we can win

Offline bozik

• Αλλαγή
και ο παππούς γράφει σεντόνια που δεν πήραμε ξανθόπουλο, ζάρα, σκορδίλη και δεν ξέρω και γω ποιον άλλον  :'( 

σαλφτσακη γιαννοπουλο παγκαλο κουτσογιωργα  :'(
biv,γεωργουτζιζης και εσυ  :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
bozik και blackbird καποιος σας εδειχνε το δασος κι εσεις κοιτουσατε το δεντρο.......ο παππους ΔΕΝ γραφει σεντονια για συγκεκριμενους παικτες ΑΛΛΑ για μια ολοκληρη αντιληψη που ειναι λανθασμενη!
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω παρασυρομαι και γραφω παραπανω απο οσο θα ηθελα αλλα δεν μπορω να διαβαζω ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ προκειμενου να δικαιολογησσουμε τα αδικαιολογητα.......
Οσον αφορα τους παικτες που χλευαζετε(ενω οι παικτες που εχουμε ειναι να τους δοξαζεις ε;)........για εσας δεν αποτελει κριτηριο ουτε τα στατιστικα,ουτε το βιογραφικο,ουτε αν εχει παιξει σε εθνικες ομαδες αλλα μονο η εμπιστοσυνη του πανμεγιστου κοουτς μαρκοπουλου!Αλανθαστο κριτηριο.........
Η πλειοψηφια των παικτων που εγω ανεφερα ηταν μεσα στους πρωτους σκορερ,πασαδορους,ριμπαουντερ περυσι,εχουν παιξει στον βαζελο της χρυσης εποχης του,εχουν παιξει ισπανια(η αληθεια ειναι οτι και ο δεδας-ωχ! εχει κανει μεγαλη καριερα στην ισπανια.....στην Α2!) και εχουν παιξει σε εθνικες ομαδες.......
Αυτα και περαστικα μας......

Offline bane

• Αλλαγή
no money no honey απλα ειναι τα πραγματα. και τα λεφτα που ψιλοδινει ο ρωσος πανε στα χρεη.πρεπει να βρεθει ενας ψιλοχοσαδας ,χασαμε και τον κοντομηνα φετος ,παει το εκατομμυριακι,αμοιριδης δεν πολυδινει. και πολλα κανουνε με αυτο το μπατζετ. ειτε μας αρεσει ειτε οχι.την εποχη της ομαδαρας ητανε τρελα τα λεφτα που πεφτανε. το μπασκετ ειναι το αθλημα που οσα πιο πολλα βαζεις τοσο καλυτερος εισαι. κατα 90% . οταν θα ξεκινησει η σεζον και θα βλεπει ο μπανε 200 ατομα στην πυλαια θα λεει και αυτος γιατι τρεχω.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου (όχι ότι χρειάζεται βεβαια) οι ενστάσεις του παππου λαμβάνουν υπόψη την οικονομική ανέχεια.
Οποτε δεν πολυταιριάζει το no money no honey bane.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ρε bane να σε ρωτησω κατι;
Η αποψη σου ειναι ή παικταραδες ή σακατεμενους-αταλαντους-βετερανους;Κατασταση ασπρο-μαυρο δηλαδη;
Κι επισης.......εφοσον δεν εχουμε λεφτα μπορουμε να εχουμε και να πληρωνουμε παικτες που ειναι τραυματιες για μηνες ή που δεν προσφερουν τιποτα ή που δεν τους βαζει καν ο προπονητης να παιξουν;Υπαρχει τετοια ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ σε μια ομαδα που δεν εχει λεφτα;
Η δικη μου αποψη ειναι οτι οταν δεν εχεις λεφτα ΚΑΘΕ ευρω ειναι ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ οποτε πρεπει να εχεις ενα ροστερ που να το χρησιμοποιεις στο 100% γιατι πολυ απλα δεν εισαι ο πολυεκατομυριουχος γαυροβαζελος!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ λοιπον επειδη δεν εχεις φραγκα δεν μπορει να μενει ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ!
Και μια τελευταια ερωτηση.....πιστευει κανεις οτι οι τεπιτς-βασιλειαδης-ντουβνιακ οτι ειναι φτηνοι;οτι ηρθαν με 20-30 χιλιαρικα;γιατι καλα τα παραμυθακια αλλα για τα 3χρονα!
Και τελος για το θεμα του σεντερ......σεντερ δεν πηρανε γιατι περιμενανε μεχρι τις 17 αυγουστου τον λανγκφορντ(σε αυτον θα δινανε λιγα φραγκα;γιατι ηταν σε διαπραγματευσεις 2 μηνες και του ειχανε κανει και βελτιωτικη προταση)......μετα περιμεναν τον μαυροειδη να ριξει την τιμη του αλλα ειχαν ηδη ανανεωσει τον κακαρουδη οποτε στην περιπτωση του μαυροειδη ΔΕΝ υπηρχαν λεφτα για βελτιωτικη προταση οπως στην περιπτωση λανγκφορντ......μετα προσπαθουσαν να ψησουν κανεναν αλλο απο το εξωτερικο αλλα και παλι δεν μπορεσαν και τελικα στις 2 σεπτεμβρη εχασαν και τον σκορδιλη που ειχαν εκδηλωσει ενδιαφερον το καλοκαιρι χωρις να κανουν προταση τοτε(ελεω παλι λανγκφορντ)!

Υ.Γ. Εχει αποδειχθει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ με την περιπτωση του λαζου πως οταν υπαρχει 1 παικτης που γουσταρει πολυ ο μαρκοπουλος δινουνε το μισο μπατζετ και γενικα κανουν ΥΠΕΡΒΑΣΗ για να τον αποκτησουν......ετσι θα γινοτανε και στην περιπτωση λανγκφορντ......αυτο δεν λεγεται ομως διαχειριση ροστερ και σχεδιασμος.....1 ή 2 παικτες το μισο μπατζετ και οι υπολοιποι δεδες-κακαρουδηδες-τσοχλες-σερβακια του κιλου κτλ.
« Last Edit: September 28, 2015, 10:29:03 by rebelpappous »

Offline bane

• Αλλαγή
δλδ ρε παππου σου αντισρεφω το ερωτημα. εσυ τι πιστευεις .οτι το κανουν εσκεμμενα ή οτι δεν γνωριζουν απο μπασκετ ή απο την αγορα ή απο τους μανατζερ. δεν εχω καταλαβει .γραφεις γραφεις αλλα δεν βγαινει συμπερασμα. οταν σε διαβαζω νομιζω οτι ειναι δοτη ολη η καε

λιακο αυτο λεω .αν εχεις φραγκα εχεις και περισσοτερες επιλογες και ολα τα παρελκομενα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ναι, από ότι καταλαβαίνω όλοι συμφωνούμε σε αυτό.

Αυτό που αντιλαμβάνομαι ότι λέει ο παππούς είναι ότι η διοίκηση της ΚΑΕ εμπιστεύεται αδίκως τον Σούλη. Αυτό την οδηγεί στις λάθος επιλογές που γραφει, οι οποιες δεν σχετίζονται με την οικονομική ανέχεια

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
τα αποτελέσματα πάντως έως τώρα δικαιώνουν τις επιλογές Σούλη - Μπάνε

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
bane εγω δεν θα αποφυγω την απαντηση........οχι τιποτα απο ολα αυτα....ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ειναι και ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ του μαρκοπουλου.....γιατι αν δεις ΚΑΙ φετος ενδιαφερθηκαν για παικτες της προκοπης(ζαρας,σκορδιλης,μαυροειδης κτλ)......τεσπα.....αφου δεν εφτασε το παραδειγμα το φετινο του λανγκφορντ θα αναφερω και το κολλημα ολο το καλοκαιρι με τον παλασιο και τελικα πηραμε τραυματια ραιτ ο οποιος εφυγε μετα και ξανααλλαξαμε πλει μεικερ μεσα στην χρονια(και να μην αναφερω ολα τα τραγελαφικα που συνεβησαν τοτε) και το κολλημα επισης με τον τραυματια ειβερι......
ολα αυτα οδηγησαν σε 6η και 8η θεση αντιστοιχα και θα δεις οτι κατι αντιστοιχο θα συμβει και φετος....αυτο για τα αποτελεσματα που λεει ο capricorn.......γιατι τις χοντρες μαλακιες τις πληρωνεις ειδικα οταν εχεις ανταγωνισμο για 4αδα οχι οπως περυσι που δεν ειχες αντιπαλο παρα μονο την αεκ που ομως μαζευτηκε ως ομαδα τον νοεμβριο!

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ:

Καλλέ που "του έτρωγε χρόνο συμμετοχής ο Λάζος", αρχίδι Σκορδίλη, πουστράκη Σλαφτσάκη, μπάσταρδο Βεργίνη, καθυστερημένο Παπαντωνίου, μουνόπανο Ξανθόπουλο, μαλακισμένο Γιαννόπουλο, Ζάρα Γκλου και Πουλ εντ Μπεαρ, Αθανάσουλα και ταρχιδια μου κουνιουνται και παρεξηγημένο Μαυροειδή. ΣΚΑΤΑ στις μάπες όλων τους.

ΓΑΜΩ και τα χανούμια και τα σκουλήκια και τα Ρέθυμνα και τις ομάδες που φτιάξαμε και τα ελληνάκια και όλα

Αντε δεν έχει αρχίσει ακόμα το πρωτάθλημα και μας έχεις γυρίσει τα μυαλά γαμώ τα δέντρα και τα δάση και την γκρίνια και τη μιζέρια και τα πάντα μου γαμώ μεσημεριάτικα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
α τώρα το γυρίσαμε το έργο ε....? δεν είχαν ομάδα οι άλλοι και βγαίναμε εμείς 3οι.
Καλά εμείς παίρνουμε όλα τα παλτά και οι ομαδες με τους παιχταράδες που λές γιατί δεν κέρδιζαν...?
Με τις εμμονές σου παππού και με τον μηδενισμό που δείχνεις απέναντι στον Σούλη και τις επιλογές τις
διοίκησης καταφέρνεις να χάσεις ακόμη και όσα ψήγματα δίκιου μπορεί να έχεις για επιμέρους παίχτες.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline bozik

• Αλλαγή
ενα καλο παικτη θα παιρναμε και τον φαγατε με τη μιρλα σας γεωργουτζοι
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος