Author Topic: Φιορεντίνα - Π.Α.Ο.Κ. (Europa.League, group stage) Πέμ. 6/11/14 - 22:05 (ΑΝΤ1)  (Read 3020 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petran4

• Αλλαγή
Παληκαρισια εμφανιση και σουπερ κοουτσαρισμα Αγγελαρα.Κερκιδα καλη.Αλλα με ελειψη συνθηματων(πρεπει να το κοιταξουμε αυτο).Απο tv ακουγομασταν σαν να μασταν στο ΝΑΟ.Συμπερασματικα με οδηγο αυτο το ματς και χωρις να παιρνουν τα μυαλα μας αερα τη Κυριακη ξεπατονουμε το πρασινο τσιρκο της χαβουζας(Δεν ξεχνω την περσινη ντροπη του τελικου κυπελου) και συνεχιζουμε ακαθεκτοι.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=TOTWkHCscQQ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dave

• Αλλαγή
σημαντικα κερδη για μενα, οσον αφορα τη πορεια της ομαδας στο πρωταθλημα.

η ομαδα φωναζει αγωνιστικα οτι με 2-3 σοβαρες προσθηκες ειναι ικανη για ολα. για μενα ικανη για ολα ειναι ακομα και αν απλα αξιοποιηθει ολο το ροστερ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ (χρονια πολλα πουταναςγιεεε) και χωρις να αλλαξουν οι ισορροπιες. η εικονα που βλεπουμε ειναι εργο τσομπανη και του το αναγνωριζουμε ομως αυτος που την εφτιαξε την ομαδα αυτος της βαζει κ εμποδια με τα κολληματα και τη πονηρια του

πρωτο, φανηκε χτες οτι το ροστερ ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που εχει βασιστει μεχρι τωρα ο τσομπανης. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

δευτερο, μεγαλη τακτικη κινηση του τσομπανη με αλλαγη συστηματος που αξιοποιει κ αλλους παιχτες (τζιολης σαν μπακ, μαντουρο και μαρτενς) και ειναι ταμαμ για δυσκολα εκτος εδρας ματς (καραισκακη λεωφορο). μεχρι προσφατα φαινομασταν μια αφελης ομαδας που παιζει ενα πραγμα παντου κ οπου δε της βγει αρπαζει φαπες. αυτο δεν ισχυει τελικα και ειμαι πιο αισιοδοξος οτι η ομαδα μπορει να προσαρμοστει στις αναγκες διαφορετικων ματς.

τριτο και δεδομενων των πρωτων δυο δε βλεπω γιατι να μη διεκδηκησουμε το τιτλο με 2 καλες προσθηκες. δε λεω παραπανω γιατι συχνα οι ισορροπιες ειναι ενα θεμα.

τελος το δυσαρεστο της υποθεσης παραμενει, το τεραστιο βαριδι παραμενει η υπαρξη του πουταναςγιου. το θεμα ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι αγωνιστικο, δε μπορει χτες να βγαινει ο περειρα κ οχι αυτος, δε μπορει να εκτελει με εντολη (ουτε να εχει την ελευθερια) να εκτελει απευθειας φαουλ απτα 30 μετρα, δε μπορει κτλ κτλ.

τι του λες του τσομπανη λοιπον? αυτος εχει στησει μια ομαδα που παει καλα και παιρνει το 100% απο μετριους παιχτες, αυτος της βαζει και ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΥΔΙ ΓΙΑ ΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. πετα τον εξω γαμω τα παντα ακομα και οι εμμισθοι του τον κραζουν πια, πετα τον να δεις τι παραπανω μπορει να κανει αυτη η ομαδα

Offline Vorious

• Αλλαγή
Πιο γραφικός κι απ τα γραφικά του προ15, αλλά ριζώνει πολλές ψωλες βαθιά στις κωλαρες των αντιπάλων.

Ασ ειρωνευομαστε το γραφικο, αυτός απαντάει με ψωλες κι αποτελέσματα!

Υ.Γ. Και για τις Κασσάνδρες, θυμίζω ότι ακόμα οι πιθανότητες πρόκρισης είναι με μας
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
dave μπορεί να το θεωρείς μικρή παρατήρηση αλλα νομίζω ότι κάνει τεραστια διαφορα στη θεώρηση των πραγμάτων:

Η ομάδα δεν πάει απλά καλά όπως γραφεις. Θεωρώ ότι πάει από υπέρβαση σε υπέρβαση μέχρι στιγμής. Με αυτό το δεδομένο η οποιαδήποτε τεχνική κριτική στον προπονητή θα έπρεπε να περιττεύει.

Επίσης, το roster υπήρχε στον μεγαλύτερο βαθμό και πέρσι και το καλοκαίρι. Και προκαλούσε κλαυσίγελο... Τώρα ξαφνικά λες ότι είναι πιο γεμάτο το roster και οφείλει να το αξιοποιήσει καλύτερα. Εγώ νομίζω πάλι περιττεύει η κουβέντα και η κριτική σε τεχνικά θέματα.

Offline dave

• Αλλαγή
τι περισσευει δε καταλαβα. το λεω και γω οτι αυτος το κανε το ροστερ αξιομαχο αλλα και με λαθη μεχρι προσφατα αφηνοντας καποιους στο περιθωριο που χτες τον βγαλαν ασπροπροσωπο. οσο για το 14, ειπαμε δεν ειναι αγωνιστικο το θεμα

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Η τεχνική κριτική ρε dave για το ποιος πρέπει να παίζει και ποιος όχι. Όταν κανεις υπερβάσεις, εγώ δεν το βρίσκω λογικό.
Άποψη μου βεβαια.
Κι εγώ θα προτιμούσα να μην παίζει ο κοντός. E και?
Αγωνιστικά είναι δυνατόν να σταθώ σε αυτό?

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Ρε σεις το γκολ του Κλαους που ακυρωθηκε το εχει βρει κανεις? Το ψαχνω απο το πρωι αλλα τζιφος,

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Η τεχνική κριτική ρε dave για το ποιος πρέπει να παίζει και ποιος όχι. Όταν κανεις υπερβάσεις, εγώ δεν το βρίσκω λογικό.
Άποψη μου βεβαια.

θυμιζεις ακριβως το ρητο "πιστευε και μη ερευνα".εξ ου και η διαφορετικη προσεγγιση με εμενα τουλαχιστον απο οτι καταλαβα.σορρυ μια ζωη δεν θα πιστευω και μια ζωη θα απανταω στο ε και; με το διοτι δεν μπορεις να απορριψεις κατι που δεν εχεις δοκιμασει...στην προκειμενη πετα το 14 εξω για 10 αγωνες  να βρει ρυθμο ο οποιος παιξει στην θεση του και μετα να δουμε την ομαδα...

Offline skyclad4

• Αλλαγή

Η ομάδα δεν πάει απλά καλά όπως γραφεις. Θεωρώ ότι πάει από υπέρβαση σε υπέρβαση μέχρι στιγμής.

Η μονη υπερβαση μεχρι στιμης (δηλαδη πηρες καλυτερο αποτελεσμα απο το αναμενομενο), ηταν χθες το βραδυ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Εντάξει άρα οι 6 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και το +5 από τον δεύτερο στο 1/4 του πρωταθλήματος είναι κάτι συνηθισμενο για σένα Και αντίστοιχο φυσικά της ποιότητας του roster....

Γιαν, δεν είναι ρε συ πίστευε και μη ερευνα. Συμφωνώ κι εγώ με αυτό που γραφεις. Θα ήθελα dld να δω κάποιον άλλον στη θέση του 14. Δεν μπορώ να κάνω όμως τέτοια κριτική σε μια πετυχημένη ομάδα. Κι αυτό ισχύει ασχέτως προπονητή φυσικά.
Αν δεν βαριέσαι, ψάξε παλιότερα post μου

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
τα κακώς κείμενα πρέπει να λέγονται κ να γράφονται είτε έιμαστε στο +5 ή στο +25. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάτι τόσο εξώφθαλμα λάθος θα πρέπει να κάνουμε μούγκα. Όπως παίρνει τα έυσημα για την πορεία τώρα, έτσι θα πρέπει να ακούει κ την ανάποδη κριτική. Κοινός παρονομαστής πάντοτε είναι το καλό του ΠΑΟΚ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οι νικες στο πρωταθλημα ηταν με πλατανια, βολο, παναιτωλικο, οφη, ατρομητο, βεροια και εργοτελη. Αν πριν 15 χρονια ελεγε ΠΑΟΚσης οτι η ομαδα κανει υπερβαση επειδη εκανε αυτες τις νικες, θα τον πετουσαν απο τον ΣΦ Ταρατσας. Ο συλλογος ειναι πολυ μεγαλυτερος απο αυτο που σας εκαναν να πιστευετε ο ευροβουλευτης και η συμμορια του. Να στο πω και αλλιως; Αν στραβωναν 2-3 απο αυτα τα παιχνιδια, οπως στραβωσε η καλλονη, σε συνδυασμο με εμφανισεις σε κυπελλο και ευρωπη, ο προπονητης δεν επρεπε να προλαβει παρελαση.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Θα το πω επιεικώς αλλά λες μπαρούφες. "Αν στράβωναν". Κι εγώ θα πω οτι αν "ισιωναν" τα ματς με Φιορεντινα εντος και Γκανγκαμπ εκτος θα πηγαίναμε να σηκώσουμε το Γιουρόπα... Ας μη γράφουμε ο,τι να'ναι για να φτιάχνουμε τεχνητά επιχειρήματα (και να δικαιολογουμε ετσι αποψεις που ηδη εχουμε). Τα πράγματα ειναι αυτα που ειναι. Παρα πολυ καλη πορεια στο πρωταθλημα την οποια κανεις καθε 20-30 χρονια, κακιστη πορεια στο κυπελλο και μετρια/κακη πορεια στην Ευρωπη. Ομάδα με επιθετικο ποδόσφαιρο, πίεση, τρεξίματα και πολλα γκολ. Φαινεται (αλλα ακομα απομενει να επιβεβαιωθει στα πιο δυσκολα) οτι ειναι ομαδα με χαρακτηρα και καλο κλιμα. Το ροστερ ειναι περιορισμενο, θα δουμε αν καποιοι (π.χ. Μαρτενς, Μαντουρο) μπορουν να δωσουν ουσιαστικη βοηθεια στη διαρκεια της χρονιας.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Οι νικες στο πρωταθλημα ηταν με πλατανια, βολο, παναιτωλικο, οφη, ατρομητο, βεροια και εργοτελη. Αν πριν 15 χρονια ελεγε ΠΑΟΚσης οτι η ομαδα κανει υπερβαση επειδη εκανε αυτες τις νικες, θα τον πετουσαν απο τον ΣΦ Ταρατσας

:'( :'( :'(

Offline Vorious

• Αλλαγή
Έλεος με την ισοπέδωση

Σκάι αυτό ίσως να το λέγανε δεκαετία 70. Πριν 16 χρόνια τρώγαμε ντορτι από νεοφώτιστο στην πρεμιέρα....
Ποτέ δεν ήταν δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα καθαρίζει τα λιμα σαν αυγά
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline banis

• Αλλαγή
αν και είναι ψιλο-απατεωνάκος αυτός που το' φτιαξε ...  :D

εντούτοις πιστεύω πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει κανονικά ...
« Last Edit: November 07, 2014, 17:42:21 by banis »

Offline savage republic

• Βασικός
Ρε σεις το γκολ του Κλαους που ακυρωθηκε το εχει βρει κανεις? Το ψαχνω απο το πρωι αλλα τζιφος,

http://www.paokfc.gr/news-el/20141106-ta-stgmiotipa-toy-agona/

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Άποψη μου βεβαια.

θυμιζεις ακριβως το ρητο "πιστευε και μη ερευνα".εξ ου και η διαφορετικη προσεγγιση με εμενα τουλαχιστον απο οτι καταλαβα.σορρυ μια ζωη δεν θα πιστευω και μια ζωη θα απανταω στο ε και; με το διοτι δεν μπορεις να απορριψεις κατι που δεν εχεις δοκιμασει...στην προκειμενη πετα το 14 εξω για 10 αγωνες  να βρει ρυθμο ο οποιος παιξει στην θεση του και μετα να δουμε την ομαδα...

Επειδη το σεναριο να μην βαλει τον κοντο να παιξει εστω και 2-3 αγωνες (ποσο μαλλον 10!!!!) ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας, ας προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα και ας προσευχηθουμε (στον θεο, στον αλλαχ, στον βουδα, στα μπουτια της γειτονισσας, στο συμπαν, τελος παντων οπου πιστευει ο καθενας), να βρεθει ενα ευλογημενο παλληκαρι να σπασει του θερμοσιφωνα τα ποδια την κυριακη. Ο μονος τροπος να απλαγουμε απο δαυτον, για ολη την σεζον κιολας... Αλλιως, μην περιμενετε επιφοιτηση στον αγγελο...