Author Topic: Φιορεντίνα - Π.Α.Ο.Κ. (Europa.League, group stage) Πέμ. 6/11/14 - 22:05 (ΑΝΤ1)  (Read 2985 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Πρώτη φορά που ανοίγω topic... Και μάλιστα game topic!
Ζόρικο ματς, πάμε και ρίχνουμε τη ζαριά μας... Λέτε να είμαι γουρλής?/  :o :o 8)

Αν θα είναι κάποιος από το forum στο ματς και σκοπεύει να πάει από το ξενοδοχείο να πάρει το εισητίριο του παρακαλώ pm σήμερα ή αύριο. Εγώ προσγειώνομαι Φλωρεντία 6:30 το απόγευμα από Λονδίνο...
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 2ΠΛΟ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
καλη η προκριση αλλα θα ηταν ακομη καλυτερη αν ειχα περασει εστω ΜΙΑ ΦΟΡΑ στους 16 τα τελευταια 5 χρονια.
Προφανως δε θα το κανω ουτε φετος με αυτο το ροστερ. Αρα, ματς στα αρχιδια μας και για γουστα μονο.
Βαλτε τα ''δευτερα'' κι οτι γινει εγινε.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Τι λες ρε μαγκα... Ποια δευτερα να βαλει? ΠΑΟΚ εισαι ρε και ειναι στην 4η αγωνιστικη ο ομιλος, τι ειναι αυτα που λες και τα λες και με τετοια ανεση?

Εγω παω να φερω διπλο, εσυ περιμενε να δεις τον ποζαντζιδη και τον ποζογλου....

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
χωρις να το προσωποποιω king:
''Αν ΟΝΤΩΣ σε ενδιαφερουν'' οι πορειες στην ευρωπη,
να πηγαινες να παρεις διπλο και στη μπενφικα και στην ουντινεζε η να εριχνες κι ενα πουτο τη ρουμπιν καζαν για να εχεις πιο ευνοικη κληρωση σαν πρωτος ομιλου. η επισης σε καθε κληρωση που μαζευει μπαλακια ο φαλακρας να παρακαλουσες ομαδες λιμα κι οχι πολεις για εκδρομες-γουστα.
Οποιος θα παει εκδρομη προφανως ειναι ενθουσιασμενος αλλα πρεπει να δουμε λιγο τι γινεται και γυρο μας...

προφανως καλως να ερθει η προκριση, αλλα αυτα τα ΠΑΟΚ εισαι στη ευρωπη πανε μεχρι τους 32. Οι ελπιδες για Βαρσοβια ειναι 0%. Για πρωταθλημα απλα λιγο παραπανω. Το ροστερ εχει πιασει ταβανι. Ειναι ετοιμο να σκασει. Οποιος δε βλεπει οτι η ομαδα δε το εχει, ειδικα σε 3 διοργανωσεις, εθελοτυφλει κι αφηνει την ομαδα ουσιαστικα στα χερια της παναγιας.

Ο μονος σοβαρος λογος για διπλο ειναι η βαθμολογια της ουεφα και καποια πιθανη κληρωση σαν ισχυρος σε προκριματικα Τσ.Λ. στα επομενα χρονια.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Οποιος δε βλεπει οτι η ομαδα δε το εχει, ειδικα σε 3 διοργανωσεις, εθελοτυφλει κι αφηνει την ομαδα ουσιαστικα στα χερια της παναγιας.

Ο μονος υπαιτιος γι αυτο ειναι ο κυριος που εχεις στο προφιλ σου, ο οποιος γουσταρει να 'απαιτει' δυσκολες συνθηκες (ετσι ωστε να βγαινει πρωτος μαγκας) παρα να πιεσει τον μεγιστανα της Αζοφικης θαλασσας.

ΠΑΟΚ διπλο στη Φλωρεντια
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline agraf

• Αλλαγή
Την κύρια ευθύνη για το υλικό της ομάδας την έχει ο Σαββίδης. Άν ήθελε θα έφερνε παίκτες, κανείς δε θα του έλεγε όχι, πόσω μάλλον ο προπονητής που είναι υπάλληλός του. Δεν κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης.

Καμία Ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αντέξει 3 διοργανώσεις, εδικά με τους προϋπολογισμούς του σήμερα. Γνώμη μου είναι να ξεκουραστούν οι βασικοί, προέχει το ματς με τον βάζελο την Κυριακή όπου η Τούμπα πρέπει να έχει 40.000 κόσμο. Ο βάζελος θα έρθει να κάνει ζημιά και η διαιτησία ήδη άρχισε να τον πηγαίνει. Πρέπει να ξέρετε ότι το ΠΟΚ έχει έναν και μοναδικό αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ και πάντα θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον σταματήσει. Και μετά τα βρίσκουν αυτοί μεταξύ τους.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Ο μονος σοβαρος λογος για διπλο ειναι η βαθμολογια της ουεφα και καποια πιθανη κληρωση σαν ισχυρος σε προκριματικα Τσ.Λ. στα επομενα χρονια.

Αυτο δεν σου φτανει για να ΘΕΣ να πας να παρεις αποτελεσμα και οχι να κατεβεις με τα δευτερα που ειπες?

Και επειδη δεν καταλαβα αν πας να μου πεις κατι περι "πολεις για εκδρομες-γουστα", να σε ενημερωσω οτι εχω δει μεχρι και τον καφενε της σαμροκ ροβερς που μαλιστα δεν μου βγηκε και πολυ φτηνα σαν εκδρομη. Επισης σε καποιες απο τις εκδρομες που αναφερεις, πηγα και ας μην εφερα 2πλο. Το θεμα ειναι αν το πιστευα και αν τα εδωσα ολα ως οπαδος για την νικη, ασχετως αν ηρθε η οχι. Εδω εσυ λες να κατεβασουμε τα δευτερα. Αυτο ειναι τραγικο, ειτε το καταλαβαινεις ειτε οχι.

Οποιος δε βλεπει οτι η ομαδα δε το εχει, ειδικα σε 3 διοργανωσεις, εθελοτυφλει κι αφηνει την ομαδα ουσιαστικα στα χερια της παναγιας.

Ο μονος υπαιτιος γι αυτο ειναι ο κυριος που εχεις στο προφιλ σου, ο οποιος γουσταρει να 'απαιτει' δυσκολες συνθηκες (ετσι ωστε να βγαινει πρωτος μαγκας) παρα να πιεσει τον μεγιστανα της Αζοφικης θαλασσας.

ΠΑΟΚ διπλο στη Φλωρεντια

Ετσι.

agraf, ο μονος υπαιτιος για το υλικο ειναι ο σαββιδης μεν, αλλα τον αγγελο τον εφερε για αυτο το σκοπο. Για να μην δωσει φραγκο και για να μην του ζαλιζουν των ερωτα για να παρει παιχτες.. Εναν yes man ηθελε, και βρηκε τον καλυτερο.
« Last Edit: November 03, 2014, 19:28:56 by king »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
καλη η προκριση αλλα θα ηταν ακομη καλυτερη αν ειχα περασει εστω ΜΙΑ ΦΟΡΑ στους 16 τα τελευταια 5 χρονια.
Προφανως δε θα το κανω ουτε φετος με αυτο το ροστερ. Αρα, ματς στα αρχιδια μας και για γουστα μονο.
Βαλτε τα ''δευτερα'' κι οτι γινει εγινε.

Αμα δε μπορει αγκαζε τον εργοδοτη του και πισω στον αγιο μπουρμπουτσαλο τον ερημιτη του ροστωφ για θεια επιφωτιση. 
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
α) Ο στόχος σίγουρα είναι να περάσουμε επιτέλους από τους 32 στους 16, κάτι που δεν έχουμε πετύχει ποτέ ως τώρα (να περάσουμε Ευρωπαϊκά νοκ-άουτ από Φεβρουάριο και μετά)
β) Αυτή τη στιγμή κινδυνεύει αρκετά και το '32', μπορούμε να το χτυπήσουμε με αποτέλεσμα στη Φλωρεντία ή συνδυασμό αποτελεσμάτων. Αλλά αν περάσουμε στους 32, με οποιονδήποτε τρόπο, δε μας λέει κανείς ότι δε θα έχουμε 3-4 φρέσκες εναλλακτικές από Γενάρη και μετά. Το θέμα είναι να βγούνε καλές, να αποδώσουν. Ας επιστρέψουν στην τελική ένας πιτσιρικάς CB και ένας μαλάκας εξτρέμ που έχουμε δώσει δανεικοί και να είναι σοβαροί, βάλε και 2-3 μεταγραφές 'πρωταθλητισμού' (οκ ξέρω, τώρα θα βρίσετε), και ενώ θα χάνουμε το πρωτάθλημα, στην Ευρώπη δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Αλλά ας παίξουμε χαλαρά/ μουλωχτά/ πάρουμε αποτέλεσμα την Πέμπτη και ως το Γενάρη βλέπουμε...
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν υπάρχει το σενάριο 4 - 5 μεταγραφές τον γεναρη. Είναι πολλές, χωρίς να σημαίνει ότι δεν τις έχει ανάγκη η ομάδα. Τον γενάρη μπαλώνεις τρύπες και εγω βλέπω να γυρνάει κανένας λούκας και να παίρνουμε έναν στόπερ μόνο ή ένα χαφ στο κέντρο. Δηλαδή 2 πάικτες θα πάρουμε τον γενάρη, δεν χτίζονται ομάδες τον χειμώνα και οι περσινές μεταγραφές του γενάρη είναι μια καλή απόδειξη. Μάρτενς μαντούρο, νάτχο, και πόσοι άλλοι ήρθαν και δεν έπαιξε κανεις με εξαίρεση τον ινσουράλδε.Και πρόπερσι τα ίδια με ολισε καμαρά κλπ. Τώρα για το ματς σφιχτοί είμαστε μεθαύριο, αλλά χωρίς άγχος μπορεί να έρθει και το διπλό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
King. Σου ειπα δε το προσωποποιω. Τι δεν καταλαβαινεις? Για τα ματς του ΠΑΟΚ μιλαω και για τα αγωνιστικα αποτελεσματα. Προφανως και εχεις κανει παρα πολλα σαν οπαδος και μακαρι ολοι να εκαναν το 1/10 απο οσα εχεις κανει εσυ. Δε τιθεται θεμα. Απλα νομιζω οτι πρεπει να κρατησεις και λιγες δυναμεις για να βγαλεις ακομα περισοτερη φωνη στο ματς με το βαζελο που ειμαι σιγουρος οτι θα το κανεις... Οπως και σε ολα τα ματς στη ΤΟΥΜΠΑ. Επισης, ποιος σου ειπε δε θελω νικη? Διαβασες κατι τετοιο? Θελω διπλο με τα δευτερα ναι. Οσ'αναφορα τα 'γιες μεν'.  Υπαρχουν και καλυτεροι...
14/09/2013 αλλαγη Νινη με 1.5 προπονηση μεσα στη Βεροια. Κι ο Χουμπαρος να μας λεει οποιος ειναι καλος στις προπονησεις θα παιζει...

Σκυκλαντ. Διαφωνω τερμα με την απομακρυνση Μπολονι. Απο εκει και περα ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του, αν το θεμα Τσομπανη, εχει μεσα εμπαθειες ή οχι.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 2ΠΛΟ
σπιτι εκλεισες;;να μην κοιμηθουμε στα παγκακια :'( :'(

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ποσο μεγαλη ομαδα ειμαστε ρε πστ κατεβαζουμε δευτερα με φιορεντινα εκτος   :'(
Τεσπα μονο εγω το βλεπω χ2; Με περειρα με παπαδοπουλα με μαρτενς κλαους κουλουρη

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Τσομπανοσκυλε μπορει να ειπες οτι δεν το προσωποποιεις, αλλα ετσι οπως μου τα γραφεις ειναι σαν να με ρωτας αν ειμαι κανας πανυγυρτζης που μιλαω για 2πλα επειδη θα παω εκδρομη.. Τελος παντων, νομιζω πως συννενοηθηκαμε και δεν υπαρχει κατι "που δεν καταλαβαινω" σε αυτα που γραψες.

Κατα τα αλλα, νικη δυσκολα παιρνεις ακομα και με τα πρωτα (που τα μισα και πανω ειναι δευτερα), οποτε ποια νικη με τα δευτερα λες.. Παμε με σηκωμενες τις φουστες ηταν το μηνυμα σου (ξαναδιαβασε τι εγραψες), ισως γιατι την κυριακη παιζουμε με την φοβερη ομαδαρα του βαζελου, που μαλλον θα πρεπει να κρατησουμε δυναμεις, αφου ροστερ δεν εχουμε. Ε ρε φιλε δεν συμφωνω με τπτ και μαλιστα ειναι τραγικο να λεγετε οταν μιλαμε οτι ειμαστε στην 4η αγωνιστικη και με καλο αποτελεσμα εχεις σοβαρες ελπιδες προκρισης.

Μην μου πετας ξεκαρφωτα για τον χουμπ που ηθελε να τον φαει το μισο ροστερ. Μετα τον χουμπ υπαρχουν και αλλοι προπονητες μεχρι να φτασεις να παρεις τον αγγελο. Αλλα ειπαμε, δεν το καναν για να ριξουν το αγωνιστικο μπατζετ, το καναν επειδη ηξεραν οτι θα παρει πρωταθλημα ο τρελος με τον κατσικα και τον τσαλδαρη.

Το nick name σου ειναι τσαμπανοσκυλο και βγαζει ο καθενας τα συμπερασματα του για το αν εχεις συμπαθειες και οχι αντιπαθειες θα ελεγα..

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
έκλεισα κι εγώ το εισιτήριο μου και παραλαβή την Πέμπτη από το ξενοδοχείο της ομάδας στην Φλωρεντία μέχρι τις 14.00

@θέμη ξέρω αμάξι που ξεκινάει από Μιλάνο με 2 άτομα ιταλό και έλληνα Παοκτσήδες, θα χωθώ κι εγώ τουλάχιστον στην επιστροφή, αν ενδιαφέρεσαι πες μου

@κόλαση από ποια πόλη έρχεσαι φιλε?
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Από Verona μητσάρα... Προπλήρωσα το εισιτήριο και θα μου το κρατήσουνε μέχρι την ώρα του αγώνα

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
ραντεβου στην Ιταλια φακερζ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
ραντεβου 3ο παγκακι αριστερα  :'(