Author Topic: Φιορεντίνα - Π.Α.Ο.Κ. (Europa.League, group stage) Πέμ. 6/11/14 - 22:05 (ΑΝΤ1)  (Read 3042 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

Offline 8emhs

• Αλλαγή
έκλεισα κι εγώ το εισιτήριο μου και παραλαβή την Πέμπτη από το ξενοδοχείο της ομάδας στην Φλωρεντία μέχρι τις 14.00

@θέμη ξέρω αμάξι που ξεκινάει από Μιλάνο με 2 άτομα ιταλό και έλληνα Παοκτσήδες, θα χωθώ κι εγώ τουλάχιστον στην επιστροφή, αν ενδιαφέρεσαι πες μου

@κόλαση από ποια πόλη έρχεσαι φιλε?

Ευχαριστώ αλλά έχω ήδη κλείσει τραίνο. Το πρόβλημα είναι με την παραλαβή του εισιτηρίου γιατί λέει το κρατάνε μεχρι τις 2 το μεσημέρι κι εγώ φτάνω το απόγευμα.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Από Verona μητσάρα... Προπλήρωσα το εισιτήριο και θα μου το κρατήσουνε μέχρι την ώρα του αγώνα

Εμένα μου είπαν μόνο μεχρι τις 2? Συμφώνησαν να στο κρατήσουν μεχρι την ώρα του αγώνα? Στείλε ενα πμ με λεπτομέρειες.

Offline petran4

• Αλλαγή
ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΦΛΟΡΕΝΤΙΑ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ
Fanculo la fiorentina
Καλο δρομο και καλη επιστροφη στα κομαντα που θα ταξιδεψουν
« Last Edit: November 05, 2014, 11:03:31 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Χαρίστε μας μία αρχιδάτη εμφάνιση ΠΑΟΚ να γουστάρουμε κι εμείς κι ο λαός που θα είναι στο πλευρό της ομάδας... ΑΥΤΟ!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Καλο ταξιδι και καλη επιστροφη σε ολα τα γυφτακια
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ!!!!
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline Euthemes

• Αλλαγή
0-1 στο 15, κρεμασμα απο τα δοκαρια, φερνουν κι ενα Χ οι απιθανοι αντιπαλοι που στους εφεραν η κληρωτιδα και τα γουστα σε Πολη Ζαγκρεμπ Σιβηρια Μογγολια Λονδινο και περναμε με σβηστες μηχανες γιατι ετσι πρεπει, δε φτασαμε 49οι πανευρωπαϊκα για να μας αποκλειει ομαδα που παιζει Ευρωπη καθε εικοσιδωδεκα χρονια. Στους 32 βλεποντας και κανοντας.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Vorious

• Αλλαγή
ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
στο πουστο trenitalia έχω βαρεθεί να προσπαθώ να κλείσω εισιτήρια για ρώμη φλωρεντία και πίσω.

αν κάποιος ξέρει μπορεί να πει τουλάχιστον πια κατηγορία εισιτηρίου πληρώνω? standar? δεν έχω κάποια ειδική κάρτα του σιδηρόδρομου.

αύριο φτάνω κατά τις 10 ciampino, από κει λεωφορείο termini. στο termini να κλείσω τικέτο??

αν έχουμε κανά ιταλό εδώ που ξέρει από σιδηρόδρομο ας απαντήσει.

αν οχι

ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΙΠΛΟ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Δοκιμασε αυτο αν δεν βγαζεις ακρη. http://www.italotreno.it/en/Pages/default.aspx

ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ.
« Last Edit: November 06, 2014, 00:07:25 by king »

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
λοιπόν άκου @Lennon παίζει πουστιά με το site, το ξέρω εδώ και καιρό, σου βγάζει τα ακριβά γρήγορα τρένα, για τα φτηνά πρέπει πρώτα να πατήσεις το γκρι που λέει "tutti i treni".

βγάζεις εισιτήριο στον σταθμό, μπορείς και μονος εκεί έχει κάτι computer που βάζεις τα λεφτά, αλλιώς στην ουρα

τώρα βλέπω τα πιο φτηνά είναι 21.50 E και έχει πολλά

έχει : 11.20, 11.50, 12.20, 12.50, 13.20, 13.50

@θέμης και @κόλαση προσέχτε μην φάτε πακέτο, μετά τις 14.00 θα δώσουν τα εισιτήρια στην φιορεντίνα, αν κάποιος έχει πρόβλημα με την ώρα πείτε μου και το παίρνω εγώ για εσάς.
« Last Edit: November 06, 2014, 00:26:35 by Dragon4 »
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ευχαριστώ αδέρφια. άντε να δούμε αύριο τι θα γίνει. αμα την καθαρίσω μπρος πίσω με κανά 50ρικο καλά είμαστε  :'( :'(
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Το economy μια χαρά είναι εγώ το είχα πληρώσει με PayPal

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **

αύριο φτάνω κατά τις 10 ciampino, από κει λεωφορείο termini. στο termini να κλείσω τικέτο??

σιγουρα εχει λεωφορειο για Τερμινι απευθείας?? Εμεις πέρσι ειχαμε πάρει αστικο για Ανανινα κ απο εκει με τη πρωτη γραμμη του μετρο πας σφαιρα Τερμινι!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Εχει λεοφορειο για termini, ετσι ξερω γω.
Το κεντρο της ρωμης ειναι το termini.. Ολοι δρομοι οδηγουν στο termini  :'(

Offline 8emhs

• Αλλαγή
λοιπόν άκου @Lennon παίζει πουστιά με το site, το ξέρω εδώ και καιρό, σου βγάζει τα ακριβά γρήγορα τρένα, για τα φτηνά πρέπει πρώτα να πατήσεις το γκρι που λέει "tutti i treni".

βγάζεις εισιτήριο στον σταθμό, μπορείς και μονος εκεί έχει κάτι computer που βάζεις τα λεφτά, αλλιώς στην ουρα

τώρα βλέπω τα πιο φτηνά είναι 21.50 E και έχει πολλά

έχει : 11.20, 11.50, 12.20, 12.50, 13.20, 13.50

@θέμης και @κόλαση προσέχτε μην φάτε πακέτο, μετά τις 14.00 θα δώσουν τα εισιτήρια στην φιορεντίνα, αν κάποιος έχει πρόβλημα με την ώρα πείτε μου και το παίρνω εγώ για εσάς.

Έλα @Dragon4, τα προπληρώσαμε με τραπεζικο έμβασμα και έτσι τα κρατάνε όσο θέλουμε. Ραντεβού στο γήπεδο!

Offline savage republic

• Βασικός
Εχει λεοφορειο για termini, ετσι ξερω γω.
Το κεντρο της ρωμης ειναι το termini.. Ολοι δρομοι οδηγουν στο termini  :'(

Μου μυρίζει τιρινίνι :'(