Author Topic: Bibras Natkho  (Read 8906 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Απ: Bibras Natkho
« Reply #80 on: February 01, 2014, 15:43:56 »
γκαρντάσι δυτικέ..πως γίνετε όλες οι μεταγραφές μας να έγραψαν στα αρχίδια τους τον γαμπρό,και να έκαναν αυτό που λέει η καρδια τους..έχω μια περιέργεια που λέει και ο νικόλας

Offline plastikman

• Αποστολή
  • **
« Reply #81 on: February 01, 2014, 15:52:04 »
ακόμη δεν ήρθες..κόψε να λες μαλακίες που σου λένε να λες...παίξε μπάλα και άσε το mpla-mpla
αδερφε δε λεει μαλακιες,πρωτοσελλιδα γαυρος και πρωταθλητης οτι κανανε προταση για Νατκχο και απο κατω,εαν και δυσκολα ερχονται τετοιοι παιχτες στην ελλαδα ακομα και εαν προκειται για τον θρυλο λογω ηλικιας και προτασης που εχει απο campionato.Προσπαθω να βρω το πρωτοσελλιδο.
P.A.O.K RE MOUNIA

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #82 on: February 01, 2014, 16:35:54 »
ακομα και εαν προκειται για τον θρυλο
αδερφέ με όλο το σεβασμό μια παράκληση, αν μπορείς απέφευγε στο εξής τι συγκεκριμένη λέξη για τον gay γιατί εμενα και πολλούς άλλους εδώ μέσα θέλω να ελπίζω μας πιάνει μια αναγούλα στο άκουσμα τις. καλοπροαίρετη η παρατήρηση μου, δεν υπονοώ τίποτα ...

Offline plastikman

• Αποστολή
  • **
« Reply #83 on: February 01, 2014, 19:07:33 »
ακομα και εαν προκειται για τον θρυλο
αδερφέ με όλο το σεβασμό μια παράκληση, αν μπορείς απέφευγε στο εξής τι συγκεκριμένη λέξη για τον gay γιατί εμενα και πολλούς άλλους εδώ μέσα θέλω να ελπίζω μας πιάνει μια αναγούλα στο άκουσμα τις. καλοπροαίρετη η παρατήρηση μου, δεν υπονοώ τίποτα ...
δικιο εχεις απλα το εγραψα οπως ακριβως το ελεγε στο πρωτοσελλιδο
P.A.O.K RE MOUNIA

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #84 on: February 01, 2014, 20:16:44 »
 ;)

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #85 on: February 01, 2014, 20:54:03 »
γκαρντάσι δυτικέ..πως γίνετε όλες οι μεταγραφές μας να έγραψαν στα αρχίδια τους τον γαμπρό,και να έκαναν αυτό που λέει η καρδια τους..έχω μια περιέργεια που λέει και ο νικόλας
άμα το λέει και ο Νικόλας πάω πάσο
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #86 on: February 03, 2014, 14:49:38 »
Μπαίνω στο topic του παιχταρά να διαβάσω διθυράμβους και ποιους θα γαμήσει και ξενέρωσα ρε μάγκες. Πολύ μίρλα. Γιατί;

Δεν παίζουν τέτοιοι παίχτες στο μπουρδελιστάν, πώς να το κάνουμε; 2,5 χρόνια θα μείνει αν (φτου φτου) σπάσει κανα πόδι.

Η μεταγραφή ή έστω η ξεπέτα αυτή είναι χρήσιμη για 3 λόγους.
1. Να δούμε λίγη μπαλίτσα να ανοίξει λίγο το μάτι μας. Δεν αντέχεται άλλο τσολιαδίστικη λεβεντιά, σουτ με το μύτο, κοντρόλ με το καλάμι και κίνηση σαν το Μετέωρο Βήμα του Πελαργού του Αγγελόπουλου. Δεν αντέχεται άλλο.
2. Θες να πάρεις κύπελλο και να περάσεις τον κωλόγαυρο. Πώς να το κάνεις αν δεν έχεις καναν τέτοιον. Ας πάρουμε το μαστραπά κι ας φύγει να πάει το παλικάρι στη Μίλαν, στην Ίντερ κτλ
3. Κάνεις μία εξυπηρέτηση σε έναν μάνατζερ με τρελές άκρες. Αν δε σε πιάσει κώτσο, είναι πολύ καλό να ανοίγεις τέτοιες πόρτες. Δεν θα πάρεις τον Νάτχο, θα πάρεις όμως κάποιον άλλον
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #87 on: February 05, 2014, 21:55:46 »
Εισαι παιχταρα απο τις λιγες,ποια μιλαν μαντζεστερ κ παπαρια ρε μεινε εδω να βγαλεις γουστα.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #88 on: February 05, 2014, 23:49:44 »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #89 on: February 06, 2014, 00:41:37 »
Γκολαρα!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #90 on: February 06, 2014, 00:46:55 »
εάν ξέρεις μπάλα όλα γίνονται απλά
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #91 on: February 06, 2014, 09:12:39 »
Και δεύτερος παίχτης του ΠΑΟΚ, μετά από Βούκιτς, που ξέρει να πλασάρει...  :o

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #92 on: February 09, 2014, 07:42:49 »
 ;D ;D ;D
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #93 on: February 09, 2014, 09:23:02 »
Σήμερα θα γαμήσεις
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #94 on: February 10, 2014, 16:33:37 »
απο τα λιγα που μπορεσαμε να δουμε χθες φαινεται οτι ο ανθρωπος μαλλον ειναι ο τυπος των μεταγραφων που χρειαζονται να γινουν για να φτασει η ομαδα εκει που της αρμοζει.

ισως να εχω και επιλεκτικη μνημη αλλα δεν θυμαμαι κανενα λαθος. 5 φορες επιασε μπαλα βεβαια αλλα εστω αυτες τις 5 μοιρασε γρηγορα ομορφα σωστα. χωρις πολλα πολλα χωρις να χρονοτριβει χωρις να το κουραζει με περιττές τριπλες και κυριως με καθαρο μυαλο που δεν φαινοταν να επηρεάζεται απο το γενικοτερο "δεν ξερω που παταω και που βρισκομαι" σκηνικο που τον περιτριγυριζε.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #95 on: February 13, 2014, 21:55:42 »
όταν το κατέχεις το τόπι δεν χρειάζεσαι ούτε χρόνο προσαρμογής ούτε τίποτε...σαν την μύγα μες στο Gala...αυτός ο παιχταράς πρέπει να mini οπωσδήποτε

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #96 on: February 13, 2014, 22:00:41 »
Τρομερά στοιχεία ο μάγκας...
Συνεχισε ετσι
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #97 on: February 13, 2014, 22:22:44 »
Οπως ειπε και ο banis στο lbc, natkho ρομποτ.
Φοβερος μεχρι και στο 90+.

2 φορες με πουστη στην τουμπα, οτι πρεπει για να καυλωσει και να νιωσει ο παιχταρας.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #98 on: February 14, 2014, 00:29:45 »
Πριν αρκετα χρονια εχω παει να δω καλοκαιρινο φιλικο προετοιμασιας Πορτσμουθ - Ιντερ. Ο Αντριανο τοτε ηταν ισως το καλυτερο φορ στον πλανητη. Παιχνιδι αγγαρεια για τους παιχτες, βαρεμαρα, ρυθμοι προπονησης, αλλα ο Αντριανο και να μην ηξερες ποιος ειναι φαινοταν οτι ειναι κατι κλικ πανω απο τους υπολοιπους. Σημερα το παιχνιδι και ο Νατχο αυτο μου φεραν στο μυαλο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #99 on: February 14, 2014, 10:09:22 »
Τωρα μολις ειδα τα στιγμιοτυπα του αγωνα...ρε σεις αυτος εβγαλε οσες καθετες δεν εχει βγαλει ολη η ομαδα τα τελευταια 2 χρονια. Το πιο εντυπωσιακο ακομα ειναι οτι υπηρχαν παικτες να κανουν την κινηση και να τις παρουν αυτες τις πασες.