Author Topic: Bibras Natkho  (Read 8884 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Bibras Natkho
« on: January 29, 2014, 18:10:59 »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο. Ο 25χρονος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ,  βάσει όρου στη συμφωνία, έχει τον πρώτο λόγο για τη διατήρηση του Νάτχο στο δυναμικό του και μετά το καλοκαίρι. 

Ο Μπίμπρας Νάτχο ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ισραήλ το 2008, στην πρώτη του γεμάτη σεζόν στην πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2010 κι έπειτα από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη Χάποελ, ο πολυσύνθετος μέσος πήρε μεταγραφή στη Ρούμπιν Καζάν.

Στη Ρωσία κατέκτησε ένα Κύπελλο (2012) κι ένα Σούπερ Καπ (2013) όντας βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Καζάν κι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Το Δεκέμβριο του 2013, το συμβόλαιο του Νάτχο με τη Ρούμπιν έληξε και ο 25χρονος μέσος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

http://www.paokfc.gr/news-el/paiktis-tou-paok-o-bibras-natkho/

ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ!!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Απ: Bibras Natkho
« Reply #1 on: January 29, 2014, 18:14:19 »
Πάμε ρε Kingάρα..!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2 on: January 29, 2014, 18:15:12 »
άπατος και ακλάφτος θα παει και αυτός...
τι είναι αυτά ρε King... δε μαθαίνεις με τπτ!

επίσης είμαστε παγκοσμίως η μόνη ομάδα που παίρνει παίκτη ελεύθερο... δανεικό για 6 μήνες

Αντε πέρα από την πλάκα καλώς ήρθες και άλλο κακό να μη σε βρεί. μη φύγεις άτιτλος!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3 on: January 29, 2014, 18:25:20 »
Κανόνισε μουνί να φύγεις ατιτλος.

για 3 μήνες θα είσαι εδώ... Αρα μόνο κύπελλο μπορείς.
Βασικά μάλλον τον δανειστηκαμε για φέτος απο τον εαυτό του.
« Last Edit: January 29, 2014, 18:30:38 by t.b »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #4 on: January 29, 2014, 18:29:26 »
καλη αρχη μπιριμπα... γαμησε τους

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: January 29, 2014, 18:37:11 »
καλως ορισες και κανονισε να μην φυγεις κυπελουχος μουνι

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #6 on: January 29, 2014, 18:46:09 »
Κριμα. Ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Μενει μεχρι να φύγει... Βασικά ηρθε για να εχει ρυθμο μεχρι το καλοκαιρι αφου δεν βρηκε τωρα το συμβολαιο που εψαχνε σε καλυτερο πρωταθλημα. Ετσι το βλεπω εγω. Εκτος και αν ο "πρωτος λόγος" που έχουμε για ανανέωση είναι κάτι πολυ συγκεκριμένο και όχι αοριστίες (αν και νομικά δεν μπορω να δω πως μπορει να ισχυει κατι τετοιο).

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #7 on: January 29, 2014, 18:50:12 »
Η ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ.....

μια ξευτιλα και μιση...καλυτερα μα νην τον περναμε....τι μεχρι το τελος της αγωνηστικης περιοδου....τι ξευτιλα ειναι αυτη....

δηλαδη τελευταιες μερες των μεταγραφων τον εχετε εδω γιατι δεν εχει βρει ομαδα και ξεμενει και καταφερνετε να τον κλεισετε για 5 μηνες....και χωρις δικαιωμα συμμετοχης με την μπενφικα

ΡΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: January 29, 2014, 18:56:31 »
Εξυπηρέτηση κάνουμε. Ηταν όντως πολύ καλό για να είναι αληθινό, δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει το καλοκαίρι αυτός και τα περί "πρώτου λόγου" είναι πίπες.
Τέλος πάντων, καλωσήρθες έστω και μισή σεζόν και φρόντισε να μας φέρεις το κύπελλο.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #9 on: January 29, 2014, 19:01:26 »
κανονισε μουνι να φυγεισ α-κυπελλουχος  :P :P

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #10 on: January 29, 2014, 19:05:41 »
Κριμα. Ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Μενει μεχρι να φύγει... Βασικά ηρθε για να εχει ρυθμο μεχρι το καλοκαιρι αφου δεν βρηκε τωρα το συμβο, ας μηνιο που εψαχνε σε καλυτερο πρωταθλημα. Ετσι το βλεπω εγω. Εκτος και αν ο "πρωτος λόγος" που έχουμε για ανανέωση είναι κάτι πολυ συγκεκριμένο και όχι αοριστίες (αν και νομικά δεν μπορω να δω πως μπορει να ισχυει κατι τετοιο).
Μακαρι να εχεις αδικο,αλλα και σε εμενα καπως ετσι μου φενεται,δηλαδη αν δεν ειναι ετσι πως ειναι; δεχτηκε να τον δοκιμασουμε και αν μας κανει θα τον κρατησουμε; δεν μου κολαει.
ΠΑΟΚ εισαι οχι τρεινερ κλαμπ.τελος παντων ,ας μην μιζεριαζω τωρα γαμω το κερατο μου.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline plastikman

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: January 29, 2014, 19:07:18 »
χαλαρωστε ρε παιδια,παιζουνε χιλιεσδυο πουστιες.γιατι πχ να πληρωσει ο ρωσσος την εφορια για τρια χρονια συμβολαιο ενω τον εχουνε σπασει τον πουτσο και τον εχουνε γραμμενο για χρεη και προπονητικο ενω επενδυει και σε αλλους τομεις;εγω πιστευω οτι τον εχει κλεισει για τρια χρονια.
P.A.O.K RE MOUNIA

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: January 29, 2014, 19:14:57 »
και θα το φανερωνει μηνα μηνα...

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #13 on: January 29, 2014, 19:19:07 »
προφανώς ξενερώνεις ακούγοντας αυτό το 6 μήνες ... όταν από το πρωί είχε διαρρεύσει κάτι για 2,5 χρόνια ...

αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό ... για μένα είναι μία πολύ μεγάλη κίνηση ... και οφείλω να το αναγνωρίσω στη διοίκηση ...
μπορεί να μην τον γνωρίζω καλά τον ποδοσφαιριστή ... αλλά όλοι... μα όλοι μιλάνε για μια σούπερ μεταγραφή ...

κρατάω λοιπόν ότι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής ήλθε αρχικά για 6 μήνες ...  και ποιος ξέρει για πόσο ακόμα ...
ευελπιστώ να μας δώσει μεγάλες χαρές μέσα σε αυτό το διάστημα που αγωνιστεί ...

τέλος παρατηρώ μιά στροφή σε μεταγραφές που δεν είναι κατ' ανάγκη έλληνες ...

αυτό από μόνο του δείχνει κάτι ... όπως επίσης κάτι δείχνουν όλες οι προσθήκες που έγιναν τον Φεβρουάριο ... 4 μέχρι τώρα και οι οποίες όλες είναι ποιοτικότατες ... Μαντούρο - Μάρτενς - Γκσπ και τώρα ο Νάτσκο ...

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ... περιμένουμε πολλά από σένα ...    

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: January 29, 2014, 19:19:22 »
χαλαρωστε ρε παιδια,παιζουνε χιλιεσδυο πουστιες.γιατι πχ να πληρωσει ο ρωσσος την εφορια για τρια χρονια συμβολαιο ενω τον εχουνε σπασει τον πουτσο και τον εχουνε γραμμενο για χρεη και προπονητικο ενω επενδυει και σε αλλους τομεις;εγω πιστευω οτι τον εχει κλεισει για τρια χρονια.

μεγαλη κουβεντα που πραγματικα πιστευω εδω μεσα ουτε το 5% δεν το σκεφτηκε, οπως και οτι ο παικτης δεν ξερει που ερχεται, ή μαλλον ξερει οτι ερχεται σε ενα απαξιωμενο πρωταθλημα, με 2 ομαδες στην ευρωπη, ηδη πρωταθλητη απο το Γεναρη και αλλα πολλα.
επισης το να θελει να παιξει μπαλα για να μην μεινει εκτος 6 μηνες, σε ομαδα που ξερει οτι θα ειναι πρωταγωνιστης. σε καλο θα σου βγει. το κυπελλο εχεις στοχο και θα παψουν να σε πονανε τα ματια και τα μυαλα πλεον στο πρωταθλημα με τζιωλιδες νινιδες κλπ...

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #15 on: January 29, 2014, 19:25:17 »

Ναι και μετά το καλοκαίρι θα τον μεταμφιέζουμε σε Φωτάκη για να μην πάρουν χαμπάρι ότι είναι ο Νάτχο και ζητήσει η εφορία τα λεφτά της. Τί λέτε μωρέ, τα πιστεύετε όντως αυτά;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #16 on: January 29, 2014, 19:25:47 »
King αν φυγει σε 4 μηνες θα κανεις νεο ρεκορ κουφαλα!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #17 on: January 29, 2014, 19:27:25 »

Ναι και μετά το καλοκαίρι θα τον μεταμφιέζουμε σε Φωτάκη για να μην πάρουν χαμπάρι ότι είναι ο Νάτχο και ζητήσει η εφορία τα λεφτά της. Τί λέτε μωρέ, τα πιστεύετε όντως αυτά;

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #18 on: January 29, 2014, 19:27:52 »
μεγαλη ξενερα
μπραβο στους δημοσιοτραχηλους που απο χθες ηταν σιγουροι για τα 2,5 αλλα το παλευαμε για 3,5
ακομα μια αποδειξη οτι τα ατομα εκει μεσα δεν ξερουν τι κανουν, με 6μηνους παικτες ομαδα δεν κανεις, ο παικτης δεν θα μεινει και αν μεινει θα  ειμαι ΡΟΜΠΑ με κουμπια και θα διαγραφω

κανενα νοημα πουθενα, ο ΠΑΟΚ δεν ειναι κεντρο υπηρεσιων  παικτων...να δω αν συμφωνησει με καμια αλλη κατα το απριλιο, αν θα βαζει τα ποδια του στην φωτια και πως θα παιζει

ενα καλο πηγαν να κανουν και παλι μαλακια

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #19 on: January 29, 2014, 19:30:30 »
King αν φυγει σε 4 μηνες θα κανεις νεο ρεκορ κουφαλα!

Παιζει και να ειμαι ο μοναδικος που να μπορει να στον κανει να μεινει στον ΠΑΟΚ και για αλλα 1-2 χρονακια.. Εχουμε καιρο μπροστα μας  :'( :'(

υγ. Και ο βειρινια για 1 χρονο ειχε ερθει στην αρχη.. http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8962.0.html