Author Topic: Bibras Natkho  (Read 8896 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Απ: Bibras Natkho
« Reply #200 on: August 09, 2018, 16:22:14 »
Παντα για μαλακα σε ειχα, τουρισμο ενα εξαμηνο εκανες αρχιδι, περπατουσες, καλους χιαστους σου ευχομαι

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
« Reply #201 on: August 10, 2018, 09:35:49 »
ΕΕκει που εφτυνες, τωρα γλύφεις. Επαγγελματιας εισαι βεβαια, αλλα το σημα, ρε μαλακα, το σημα τι το φιλας ρε πουσταρα; Μονο και μονο για να προκαλέσεις εμας.
Σπασε το ποδι σου στο πρωτο ματς!
εγώ σε θέλω υγιή και αρτιμελή, να ξεφτιλίζεσαι με το μπουρδέλο που εντάχθηκες σαν παλιοπουτάνα αγάμητη που είσαι και μην στεναχωριέσαι, θα σε γλεντήσουμε μέσα έξω φέτος, τουλάχιστον δύο φορές, αν είσαι τυχερός θα σε βρούμε και στο κύπελλο. 

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #202 on: August 10, 2018, 11:55:53 »
Διαφωνώ στα περί τουρισμού όταν έπαιζε σε μας. Φαίνεται και απ τα σχόλια τότε εδώ μέσα και από τα νούμερα που έκανε σε είκοσι αγώνες. Προφανώς αν του κάνε πρόταση και ο ΠΑΟΚ θα ερχόταν εδώ, προφανώς το να φιλήσει τη σκατοφανέλα ήταν εντολή στα πλαίσια του να παρουσιαστεί η μεταγραφή του σαν μια δικιά μας "ήττα". Που δεν υφίσταται φυσικά. Επικοινωνιακά τερτίπια. Δεν έχω καμιά απαίτηση από ποδοσφαιριστές μισθοφόρους όπως είναι το 99% πλέον, να δένονται συναισθηματικά με την ομάδα μας εν προκειμένω. Ή μήπως αυτοί που παίζουν τώρα σε μας και βαράν το σήμα στη φανέλα δεν μπορεί να τα κάνουν αύριο αλλού αυτά; Δηλαδή τρώμε πρόλογο από κάτι Ουάρντες λόγου χάρη (μάλιστα για ανεξήγητο προς εμένα λόγο αποθεώθηκε στην αλλαγή προχθές) που έρχονται και δείχνουν φανέλα και βαράνε τύμπανα; Μόνο όσοι βγαίνουν από τις ακαδημίες μας έχω την απαίτηση να νιώθουν και να σέβονται παραπάνω. Από ξένους μόνο ειδικές περιπτώσεις που είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Κατά τα λοιπά όσοι παίζουν για τον ΠΑΟΚ να σκυλιάζουν και να τα δίνουν όλα μου αρκεί.
Σκατά στη φανέλα της πουστιάς που φόρεσε.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #203 on: August 11, 2018, 01:38:49 »
Από ξένους μόνο ειδικές περιπτώσεις που είναι η εξαίρεση στον κανόνα.
Φορτουλα, Γκουερινο, Μουσλιμοβιτς, Γκαρσια, Ιβιτς, Πρελεβιτς,  και φυσικα Βιερινια

4 Υιουγκο 2 Λατινοι και Ενας Πορτογαλος

Θα εβαζα και Λινο αλλα δεν ηταν τοσο εκδηλωτικος