Author Topic: Bibras Natkho  (Read 8951 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Bibras Natkho
« Reply #20 on: January 29, 2014, 19:32:21 »
Εγώ ξέρω ότι από αύριο μπορεί να διαπραγματευτεί και να παει όπου θέλει αφού διανύει το τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του :o :o
Αχ και να παίζει 500 χιλ νότια του χρόνου..

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: January 29, 2014, 19:32:43 »
Μεταγραφή φιάσκο.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: January 29, 2014, 19:35:23 »
ουτε οψιον αγορας δε βαλανε αυτοι ρε. Τι θα πει τον πρωτο λόγο ρε μουνιά? Μου θυμίζει περιπτώσεις που λήγει το συμβόλαιο και λέει ο παίκτης η ομάδα μου τον πρώτο λόγο , μεχρι να βρει καλύτερη πρόταση. Είπα και γω μηπως αλλάξει κάτι. Μαλακες ε μαλάκες
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: January 29, 2014, 19:36:55 »
Είναι ο ίδιος πρώτος λόγος που είχε και η Ρουμπίν.  :'(

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #24 on: January 29, 2014, 19:53:39 »
King αν φυγει σε 4 μηνες θα κανεις νεο ρεκορ κουφαλα!

Παιζει και να ειμαι ο μοναδικος που να μπορει να στον κανει να μεινει στον ΠΑΟΚ και για αλλα 1-2 χρονακια.. Εχουμε καιρο μπροστα μας  :'( :'(

υγ. Και ο βειρινια για 1 χρονο ειχε ερθει στην αρχη.. http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8962.0.html

να μείνει ρε μαλακα όχι να μείνει και να είναι ζαμπόν...

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: January 29, 2014, 19:56:14 »
χαλαρωστε ρε παιδια,παιζουνε χιλιεσδυο πουστιες.γιατι πχ να πληρωσει ο ρωσσος την εφορια για τρια χρονια συμβολαιο ενω τον εχουνε σπασει τον πουτσο και τον εχουνε γραμμενο για χρεη και προπονητικο ενω επενδυει και σε αλλους τομεις;εγω πιστευω οτι τον εχει κλεισει για τρια χρονια.

Οι μεχρι τωρα κινησεις του ρωσου, οι δανεικοι οι τσαπατσουλιες οι 5 προεδροι τα ατομα π εχει επιλεξει για διοικηση οι ηλιθιες δηλωσεις με κανουν να θεωρω απιθανο αυτο που λες  

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: January 29, 2014, 19:57:04 »
Να χαιρόμαστε τον επταμηνίτικο παικταρά. Μου άρεσε που έτρεξα να ανοίξω τόπικ. Να ´χαμε να λέγαμε και στο πηλίκο μηδέν.

@biv Αυτός για τον οποίο θα ανοίξω τόπικ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...
@king πω πω κατάρες που μαζεύονται... Καταιγίδα...

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: January 29, 2014, 20:06:43 »
Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ηρθε για 6 μηνες,δεν εχει δικαιωμα σημετοχης στο ΕU.L, πρωταθλημα δεν κυνηγαμε απο καιρο,οποτε ουσιαστηκα ηρθε για να βοηθησει εμας να παρουμε το ΚΥΠΕΛΛΟ και να βοηθησει τον εαυτο του να βρει μεγαλο συμβολαιο σε μεγαλο πρωταθλημα(οπου και του αξιζει) μιας και τωρα δεν προλαβε.Οσο για τον πρωτο λογο που αναφερεται τα πραματα ειναι απλα,αν μετα απο εξι μηνες ερθει η  Μilan πχ και πει ελα δω σου δινω συμβολαιο 2 εκ το χρονο για 3 χρονια συνολο 6 εκ.Αν δωσουμε τα ιδια μενει σε μας.Απιθανο αλλα οχι αδυνατο.Ας μη γελιομαστε ο παιχτης δεν θα ερχοταν αλλιως.
ΦΕΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΛΙΩΣ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.Απο την επιτυχια στην αποτυχια 2 αγωνες δρομος λοιπον..

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: January 29, 2014, 20:08:11 »
κεραμιδα κατακούτελα μας ήρθε αυτή η εξέλιξη...κι έχουν ξαναβγεί όλα τα ard sites να μας κάνουν και πλάι πλύση εγκεφαλου "...τέτοιος παίχτης δεν έρχεται στο γιουνανιστάν...", "...ο μονος τρόπος να πειστεί να υπογράψει ήτανε το 6μινο..."

τι να πω...μας δουλεύουνε εντελώς οι ουρανοκατέβατοι...

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: January 29, 2014, 20:10:30 »
Αυτοί που μέχρι πριν 1 ώρα μας έλεγαν ότι τελικά υπέγραψε για 2.5 χρόνια κι όχι για 3.5.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #30 on: January 29, 2014, 20:18:37 »
Για μενα το λαθος ειναι καθαρα επικοινωνιακο.

Παρτε παραδειγμα την περιπτωση του στεφενς το καλοκαιρι.. φαγαμε δεν ξερω και εγω ποσες πορτες μεχρι που τον φεραν εδω και μας ειχαν στην μπριζα με τα "τον ψηνουμε" και "θα δουμε" κλπ κλπ. Μας ειχαν στην τσιτα. Ηρθε τελικα για 1+1 και πανηγυρισαμε ολοι λες και του καναμε 4ετες.

Δυστυχως ειναι τοσο βλακες που μας το "σερβιρανε" λαθος και καταφεραν μια τεραστια προσθηκη (εστω και για 6 μηνες) να την κανουν να φαινεται ως φιασκο, ως πατατα και να πεφτουν καντυλια αριστερα δεξια. Μονο στον ΠΑΟΚ αυτα.

Κατα αλλα, μακαρι να βγαλει ματια, να βαλει 10 γκολ, να σηκωσει το κυπελλο και ας τον παρει η μιλαν με 4εκ τον χρονο. Σμπουτσο μου.

Το μονο ρεαλιστικο κακο που βλεπω στην υποθεση ειναι το οτι η ολη σκεψη/ονειρωξη (απο χτες) οτι τελικα βαλαν μυαλο και επιτελους χτιζουν ομαδα, βρηκε σε βραχια..

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #31 on: January 29, 2014, 20:40:54 »
Επίσης εχω να επισημανω δυο πραγματα.

1) Ακομα και ας ακουγεται cliche ναι τετοιοι παιχτες δεν πλησιαζουν το ελληνικό πρωταθλημα. Ουτε στο γαυρο θα πηγαινε αυτο ειναι αλήθεια και το πστευω. Εδω οι ιδιοι αποκαλουμε το πρωτο σε ταξη πρωταθλημα σούπερ λιγδα εσεις τι γνωμη νομιζετε πως εχουν αντιστοιχα οι "ξένοι"΄;;;

2) Επίσης καπου διαβασα χθες (και γελουσα πραγματικα στην αρχη μεχρι να το δουλεψω στη γκλάβα μου) πως ενας αλλος λογος που η διοικηση ηθελε να ερθει αυτος ο παιχτης ειναι για να πειστουν καποιοι άλλοι ποδοσφαιριστες που ειναι στη λιστα για απόκτηση οτι ο ΠΑΟΚ αποτελει προτιμηση και για παιχτες απο το πρώτο ράφι. Εστω και επταμηνιτικους... Νομιζω η διαφημιση και το ίματζ εν ετει 2014 μετρουν στο συγχρονο (ουστ) ποδοσφαιρο...αλλά τι να κανουμε ρε μάγκες... Άλλωστε ο μπλιατ ειναι γεννημενος για αυτό;; το ξεχνάτε;;

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #32 on: January 29, 2014, 20:49:41 »
Εδω ρε καποτε ηρθε ο κορεεεειιι μαγκεντιιι στον basketiko για να βαρεσει 5 τριποντα και να φορεσει την φανελα για φωτογραφιες και αυτογραφα και παλι εγινε της καραπουταναρας απο πανηγυρια.  :'(

Αν μας λεγανε οτι ψηνετε δεν ψηνετε, οτι το παλευουν, οτι προσπαθουν εστω για 6 μηνες, δεν θα ακουγοταν κιχ τωρα και ολοι θα πανηγυριζαμε για αυτο το εστω 1 6μηνο που θα βλεπουμε (και) αυτον τον παιχταρα.

υγ. Το "(και)" παει για τον μαρτενς, οποιος ειναι επισης μεγαλη παιχταρα που και παλι επικοινωνιακα τα καναν πουτανα και υποτιμηθηκε αρκετα... ενω ηταν και αυτος βομβα.. για οσους ειχαν ιδεα τι ηταν ο μαρτενς στην αλκμααρ.

koekpg

• Guest
« Reply #33 on: January 29, 2014, 20:50:07 »
Αν πιστεύουμε εμείς οι ίδιοι στις δυνατότητές μας πρέπει να είμαστε μάλλον χαρούμενοι και αισιόδοξοι για αυτή τη μεταγραφή και την ανανέωση του συμβολαίου το καλοκαίρι!
Αν όμως όχι, τότε εκ των προτέρων δεν μας αξίζει αυτός ο παίκτης!
Απλά είναι τα πράγματα!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #34 on: January 29, 2014, 20:52:50 »
Παρτον μπουλο ρε σιχαμα.

koekpg

• Guest
« Reply #35 on: January 29, 2014, 21:00:20 »
Κατάλαβες το post μου;

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: January 29, 2014, 21:04:20 »
Εσύ κατάλαβες το post του;

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #37 on: January 29, 2014, 21:05:14 »
Ασε τις μαλαγανιες και παρε μπουλο φυτανθρωπε.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #38 on: January 29, 2014, 21:05:51 »
μετα την μεγααααλη ξενερα για το 6μηνο συμβολαιο μ ρθε μια αισιοδοξια οτι θα μεινει τελικα κ μετα το καλοκαιρι τοσο μπον  8) , καλη επιτυχια στον παιχταρα ελπιζω να τα γαμισει ολα κ να καταλαβει σε τη τεραστια ομαδα ηρθε κ να συνεχισει κ μετα

ο παραπανω βλακαμας με τους 2690 λογαριασμους να το βουλωσει

northeagle_4

• Guest
« Reply #39 on: January 29, 2014, 21:12:53 »
τι επικοινωνιακα ρε γεωτρυπανε να πουμε,θες φιογκακι και παραμυθι πακετο με τον παικτη δηλαδη ? ο παικτης δεν ακουστηκε πουθενα,θρθε και μεσα σε 24ωρο ζπεγραψε στον ΠΑΟΚ. Στο θεμα του Μαρτενς παλι καταφερες να τον φερεις χειμωνα ενω ηταν για καλοκαιρι,βαλε και του μαντουρο που επισης ακουστηκε και εκλεισε εντος λιγων ημερων. Προσωπικα ουτε παπα,ουτε επικοινωνιακα,ουτε φιογκακια για πρωτοσελιδα θελω, οι ματγραφικες κινησεις χειμωνα και ο χειρισμος τους αντιθετα με ικανοποιουν σε μεγαλο βαθμο.

Ερωτηση :
Οταν εχεις τον πρωτο λογο για εναν παικτη δεν σημαινει οτι ειναι στο χερι σου να τον κρατησεις παρακατω  ΑΝ ικανοποιησεις καποιους οικονομικους ορους ?