Λιποτάκτης και Προδότης των συμπαικτών σου και του κόσμου που σε στήριξε.
Φοβήθηκες να κατέβεις να παίξεις μπάλα ρε;
Και εδώ πως θα κυκλοφορείς; Δεν θα φοβάσαι;
Άμα το έγραφε κάποιος άλλος, θα είχε άλλη βαρύτητα. Γιώργο, ελπίζω να έγραψες μόνο και μόνο λόγω πάθους για τον ΠΑΟΚ και να μην αληθεύει.
Τι να μην αληθεύει; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ. Του το είπε ο Οικονομίδης, δεν τον πίστεψε. Ζήτησε να πάει σε δικό του γιατρό για να σιγουρευτεί. Του το είπε και αυτός. Όταν "σιγουρεύτηκε" πήρε τηλέφωνο στον Αναστασιάδη λίγες ώρες πριν τον αγώνα και του είπε ότι είναι καλά και μπορεί να παίξει. Ποιός μου λέει εμένα ότι δεν άλλαξε γνώμη, όταν έμαθε το κράξιμο που έπεφτε στην Θεσσαλονίκη για λιποταξία και σου λέει "αμάν, δεν θα μπορώ να κυκλοφορήσω ούτε στην Θεσσαλονίκη;". Ξέρετε τι είναι ομάδα και αποδυτήρια; Ξέρετε πως ήταν τα αποδυτήρια αυτή την εβδομάδα; Μια ομάδα ανδρών έτοιμων να πάνε σε μια μάχη, σε ένα πόλεμο. Και ξαφνικά βγαίνει κάποιος από αυτούς και στην ουσία λέει στους άλλους, Μάγκες δεν έρχομαι, πηγαίνετε μόνοι. Στην τελική δηλαδή να "πληρώσουν" οι άλλοι τις βλαχομαγκιές που έκανε πέρσι αυτός και ο Κατσουράνης στην Τούμπα.
Δεν ξέρω τι θα γίνει στην συνέχεια. Αν έχει θέση ή όχι στην ομάδα. Πως θα τον βλέπουν από εδώ και μετά οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Είναι λεπτές οι ισορροπίες. Θα δείξει ο χρόνος. Αν ήταν άλλες οι στιγμές, θα μπορούσαμε να απαιτήσουμε και εμείς σαν οπαδοί πράγματα. Αλλά έτσι όπως είναι η ομάδα, το χθεσινό αποτέλεσμα και η βαθμολογία, δεν μας παίρνει, επειδή μπορεί να προκαλέσουμε μεγαλύτερη ζημιά, αγωνιστικά.
Ελπίζω ο Αναστασιάδης να κρίνει και να αποφασίσει σωστά.
Κατισι, δεν ακούω Ραπτόπουλο.