Author Topic: Γιώργος Τζαβέλλας  (Read 25378 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Απ: Γιώργος Τζαβέλλας
« Reply #260 on: December 04, 2014, 13:40:35 »
Τόσο πολυ σας έλειψε δλδ χθές? Τοσο πολύ σημαντικός παίκτης είναι?

Εγω βλέπω ένα βαρυ μπάκ που γύρισε στα στόπερ. Δεν τον έχω δει να κάνει και τις τρομέρες τοποθετήσεις, τον έχω δει να χάνει κεφαλιές....

Τι μας λείπει δλδ η "μαγκια" που βγάζει? ΜΑΓΚΙΑ χθες είχε ο Γκολάσα. Το παλικάρι έφαγε τόσο κλωτσια, είδε τόσα ανάποδα σφυρίγματα, ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ζητούσε μπάλα μας κουβάλησε μπάλες στο κέντρο, ένα παλικάρι που με google map πηγαίνει στη μεσημβρία. Η μαγκιά στο γήπεδο δεν είναι να πιάνω λαιμούς και να λέω γαλλικά στον κάθε μανιάτη που πριν απο 2 μήνες ήμασταν μαζι στην παραλία. Η μαγκιά είναι να σου έχουνε κατεβάσει τα χείλια και να το καρφώνεις με μπανταρισμένο στόμα, να τρώς δολοφονικό τάκλιν στην τουρκία και να βγάζεις ασίστ, να έχεις μια χώρα να σε βρίζει οτι είσαι ουρουγουανο σκουπίδι και να δαγκώνεσε να μην πάρεις κάρτα για να μην στραβώσεις τους ντεμέκ παοκμανιες. Να είσαι ένας αχρωμος γαλλος να παίζεις σε παντος καιρού καταιγίδες φωτοβολιδες και χιόνια και να είσαι λες και παίζεις οικογενειακό διπλό. Να πρέπει να κουβαλάς την ρετσινιά του φασιστοαλβανού, να ακούς τα εμετικά σχόλια απο ταβερνιάρηδες αντιπάλους και οπαδούς και να είσαι πάντα εκεί ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΟΝΤΡΑ. Να παίζεις για τον δίπλα, στην προπόνηση στον αγώνα στην ήττα στην νίκη, να σε αλλάζει ο συμπαίκτης σου και να τον δινεις κουράγιο στα 2 δευτερόλεπτα που θα του δώσεις το χέρι στην γραμμή. Οχι να δημιουργείς θέματα στην προπόνηση πίσω απο ματς φωτιά.

Το ΠΑΘΟΣ οδηγεί πολλές φορές στο ΛΑΘΟΣ. Οταν πας σε εναν πόλεμο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος το μόνο που θέλει να είναι ο αντίπαλος είναι να παθιαστείς και να ξεφύγεις απο τα όρια.

Εγω είδα μια ομάδα χθές που δεν ξέφυγε ούτε σε μισό δευτερόλεπτο, δεν ΜΑΣΗΣΕ, δεν ΚΡΥΦΤΗΚΕ και το αντιθλιατικό το κάνανε όταν έπρεπε κάτω απο το ραντάρ. Είδα μια 11αδα που τους θεωρούσα φλώρους που απο το 3' λεπτό ΔΕΝ σκορπισανε γιατι ΞΕΡΑΝΕ οτι θα τους πάρουνε. Παίξανε την μπαλίτσα τους, πήρανε το ντερμπάκι τους, μαστουρωμένοι στον δικό τους κόσμο, σοβαροί, με ηρεμία στα βλέματα τους. Αυτό είναι πρωταθλητισμός. Και ας με πείτε και λίγο γραφικό με αυτό: Είδα μια ομάδα που έπαιξε για αυτον τον γαμιόλη τον ΠΑΟΚ. Δείτε πως πανηγύριζαν Ποζατζιδης, Κλάους, Τσανδάρης. Πόσα χρόνια περνάνε κάτω απο αυτην την πόρτα, κάτω απο αυτό το σήμα. Πόσο το θέλανε αυτό.
Συγχωρέστε με αλλά ένας τύπος που βγαίνει σαν κάγκουρας στα ιντερνετ, μιλάει σε συνεντέυξεις σαν κανένα παπαράκο που κάνει πιαριλίκια σε χαι μαγαζιά δεν νομίζω οτι ήτανε μεγάλη απώλεια χθες....Τον αγαπάω, τον εκτιμώ, αλλά χθές θέλαμε παπάρι όχι "τσαμπουκάδες". Δεν είμαστε γραφικοί, πάμε να το πάρουμε..

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #261 on: December 04, 2014, 14:21:42 »

Εγω βλέπω ένα βαρυ μπάκ που γύρισε στα στόπερ. Δεν τον έχω δει να κάνει και τις τρομέρες τοποθετήσεις, τον έχω δει να χάνει κεφαλιές....

Τι μας λείπει δλδ η "μαγκια" που βγάζει? ΜΑΓΚΙΑ χθες είχε ο Γκολάσα. Το παλικάρι έφαγε τόσο κλωτσια, είδε τόσα ανάποδα σφυρίγματα, ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ζητούσε μπάλα μας κουβάλησε μπάλες στο κέντρο, ένα παλικάρι που με google map πηγαίνει στη μεσημβρία. Η μαγκιά στο γήπεδο δεν είναι να πιάνω λαιμούς και να λέω γαλλικά στον κάθε μανιάτη που πριν απο 2 μήνες ήμασταν μαζι στην παραλία. Η μαγκιά είναι να σου έχουνε κατεβάσει τα χείλια και να το καρφώνεις με μπανταρισμένο στόμα, να τρώς δολοφονικό τάκλιν στην τουρκία και να βγάζεις ασίστ, να έχεις μια χώρα να σε βρίζει οτι είσαι ουρουγουανο σκουπίδι και να δαγκώνεσε να μην πάρεις κάρτα για να μην στραβώσεις τους ντεμέκ παοκμανιες. Να είσαι ένας αχρωμος γαλλος να παίζεις σε παντος καιρού καταιγίδες φωτοβολιδες και χιόνια και να είσαι λες και παίζεις οικογενειακό διπλό. Να πρέπει να κουβαλάς την ρετσινιά του φασιστοαλβανού, να ακούς τα εμετικά σχόλια απο ταβερνιάρηδες αντιπάλους και οπαδούς και να είσαι πάντα εκεί ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΟΝΤΡΑ. Να παίζεις για τον δίπλα, στην προπόνηση στον αγώνα στην ήττα στην νίκη, να σε αλλάζει ο συμπαίκτης σου και να τον δινεις κουράγιο στα 2 δευτερόλεπτα που θα του δώσεις το χέρι στην γραμμή. Οχι να δημιουργείς θέματα στην προπόνηση πίσω απο ματς φωτιά.

Το ΠΑΘΟΣ οδηγεί πολλές φορές στο ΛΑΘΟΣ. Οταν πας σε εναν πόλεμο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος το μόνο που θέλει να είναι ο αντίπαλος είναι να παθιαστείς και να ξεφύγεις απο τα όρια.

Εγω είδα μια ομάδα χθές που δεν ξέφυγε ούτε σε μισό δευτερόλεπτο, δεν ΜΑΣΗΣΕ, δεν ΚΡΥΦΤΗΚΕ και το αντιθλιατικό το κάνανε όταν έπρεπε κάτω απο το ραντάρ. Είδα μια 11αδα που τους θεωρούσα φλώρους που απο το 3' λεπτό ΔΕΝ σκορπισανε γιατι ΞΕΡΑΝΕ οτι θα τους πάρουνε. Παίξανε την μπαλίτσα τους, πήρανε το ντερμπάκι τους, μαστουρωμένοι στον δικό τους κόσμο, σοβαροί, με ηρεμία στα βλέματα τους. Αυτό είναι πρωταθλητισμός. Και ας με πείτε και λίγο γραφικό με αυτό: Είδα μια ομάδα που έπαιξε για αυτον τον γαμιόλη τον ΠΑΟΚ. Δείτε πως πανηγύριζαν Ποζατζιδης, Κλάους, Τσανδάρης. Πόσα χρόνια περνάνε κάτω απο αυτην την πόρτα, κάτω απο αυτό το σήμα. Πόσο το θέλανε αυτό.
Συγχωρέστε με αλλά ένας τύπος που βγαίνει σαν κάγκουρας στα ιντερνετ, μιλάει σε συνεντέυξεις σαν κανένα παπαράκο που κάνει πιαριλίκια σε χαι μαγαζιά δεν νομίζω οτι ήτανε μεγάλη απώλεια χθες....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #262 on: December 04, 2014, 16:22:05 »
Λιποτάκτης και Προδότης των συμπαικτών σου και του κόσμου που σε στήριξε.
Φοβήθηκες να κατέβεις να παίξεις μπάλα ρε;
Και εδώ πως θα κυκλοφορείς; Δεν θα φοβάσαι;

Άμα το έγραφε κάποιος άλλος, θα είχε άλλη βαρύτητα. Γιώργο, ελπίζω να έγραψες μόνο και μόνο λόγω πάθους για τον ΠΑΟΚ και να μην αληθεύει.

Τι να μην αληθεύει; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ. Του το είπε ο Οικονομίδης, δεν τον πίστεψε. Ζήτησε να πάει σε δικό του γιατρό για να σιγουρευτεί. Του το είπε και αυτός. Όταν "σιγουρεύτηκε" πήρε τηλέφωνο στον Αναστασιάδη λίγες ώρες πριν τον αγώνα και του είπε ότι είναι καλά και μπορεί να παίξει. Ποιός μου λέει εμένα ότι δεν άλλαξε γνώμη, όταν έμαθε το κράξιμο που έπεφτε στην Θεσσαλονίκη για λιποταξία και σου λέει "αμάν, δεν θα μπορώ να κυκλοφορήσω ούτε στην Θεσσαλονίκη;". Ξέρετε τι είναι ομάδα και αποδυτήρια; Ξέρετε πως ήταν τα αποδυτήρια αυτή την εβδομάδα; Μια ομάδα ανδρών έτοιμων να πάνε σε μια μάχη, σε ένα πόλεμο. Και ξαφνικά βγαίνει κάποιος από αυτούς και στην ουσία λέει στους άλλους, Μάγκες δεν έρχομαι, πηγαίνετε μόνοι. Στην τελική δηλαδή να "πληρώσουν" οι άλλοι τις βλαχομαγκιές που έκανε πέρσι αυτός και ο Κατσουράνης στην Τούμπα.
Δεν ξέρω τι θα γίνει στην συνέχεια. Αν έχει θέση ή όχι στην ομάδα. Πως θα τον βλέπουν από εδώ και μετά οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Είναι λεπτές οι ισορροπίες. Θα δείξει ο χρόνος. Αν ήταν άλλες οι στιγμές, θα μπορούσαμε να απαιτήσουμε και εμείς σαν οπαδοί πράγματα. Αλλά έτσι όπως είναι η ομάδα, το χθεσινό αποτέλεσμα και η βαθμολογία, δεν μας παίρνει, επειδή μπορεί να προκαλέσουμε μεγαλύτερη ζημιά, αγωνιστικά.
Ελπίζω ο Αναστασιάδης να κρίνει και να αποφασίσει σωστά.
Κατισι, δεν ακούω Ραπτόπουλο.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #263 on: December 04, 2014, 16:31:53 »

Συγχωρέστε με αλλά ένας τύπος που βγαίνει σαν κάγκουρας στα ιντερνετ, μιλάει σε συνεντέυξεις σαν κανένα παπαράκο που κάνει πιαριλίκια σε χαι μαγαζιά δεν νομίζω οτι ήτανε μεγάλη απώλεια χθες....Τον αγαπάω, τον εκτιμώ, αλλά χθές θέλαμε παπάρι όχι "τσαμπουκάδες". Δεν είμαστε γραφικοί, πάμε να το πάρουμε..
Συγχαρητήρια αδερφέ, εκπληκτικό ασπρόμαυρο γραπτό.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #264 on: December 04, 2014, 18:19:00 »
Πολύ απλά αν ισχύουν όλα αυτά, δηλαδή όντως ο Οικονομίδης τον εξέτασε και δεν διαπίστωσε τίποτα, του τραβάς μια διακοπή συμβολαίου ή τον στέλνεις με την Κ-20 και τελειώνει το θέμα.
Για να είσαι και δίκαιος με τους υπόλοιπους που δεν βάλαν την ουρά στα σκέλια και σκύλιασαν χθες...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #265 on: December 04, 2014, 23:27:54 »
κοτα η οχι η ιστορια εγραψε και ο καθενας εβγαλε συμπερασματα...

να ξεσκιστει να ματωσει φανελα χωρις καραγκιοζιλικια και τζαμπα μαγκιες απο εδω κ περα να κερδιζει η ομαδα...

κ αν δεν εμπιστευεται το ιατρικο τιμ της ομαδας να παει στη μονακο...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #266 on: December 04, 2014, 23:44:17 »
εάν ισχύει ότι λιποψύχησε δεν έχει καμμία θέση στην ομάδα πλεόν....απλά κ ξάστερα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #267 on: December 05, 2014, 01:23:52 »
αυτο.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #268 on: December 05, 2014, 01:30:05 »
Περσι τού εκαψαν το μαγαζι και κινδυνεψε ο πατερας του αν θυμαμαι καλα. Ακομα και αν δεν υπηρχε αλλο προβλημα, εμενα αυτο μού φτανει να τον καταλαβω. ΟΚ ειναι επαγγελματιας αλλα και οι αλλοι ειναι επιστημονες, μαφιοζοι που δε διστασαν να ρισκαρουν να κανουν φλαμπε ενα γερο ανθρωπο περσι. Ας προσφερει σε αλλα παιχνιδια ο Τζαβελλας. Δοξα τω ΠΑΟΚ, θα εχουμε πολλα ακομα φετος.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #269 on: December 05, 2014, 12:39:48 »
Συγκλινω και εγω πολυ προς την αποψη του Ευθυμη. Το μελλον του ειναι στην Αθηνα, εκει ειναι οι δικοι του, το μαγαζι του τα παντα ολα, σε εμας θα ειναι 1-2 χρονια ακομη. Δεν πιστευω με τιποτα να τον ανανεωσουν.

Επρεπε να πει ομως, οχι σε εμας δημοσια, αλλα στον προπονητη του και στους συμπαικτες του οτι δεν θελω να παιξω με τον γαυρο για να μην δυναμιτισω περισσοτερο την ηδη φανατισμενη ατμοσφαιρα. Θα ηταν πιο ανδρικειο παρα παρα αυτο που εκανε. Αντιθετα με την σταση του εδειξε, οτι προσπαθησε να κοροιδευσει προπονητη, συμπαικτες του και ιατρικο τημ της ομαδας που τον πληρωνει, προσποιουμενος τραυματισμο και το κερασακι στην τουρτα να επισκευτει "δικο" του γιατρο.
Οπως βγαινει απο τα σημερινα δημοσιευματα ο Βρυζας τον παρεπεμψε στον Αναστασιαδη.

Η μπαλα ειναι πλεον στον προπονητη!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #270 on: December 05, 2014, 12:52:28 »
Αυτη την στιγμη κανεις δεν περισσευει στην ομαδα ας αποφασισουν τον Μαιο αν ειναι λιγοψυχος, φλωρος, κοτα, βαζελος, χανουμος κτλ και ας τον δωσουν τοτε μπουλο

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #271 on: December 05, 2014, 14:39:46 »
όπως και να χει θεωρώ θετικό τελικά ότι δεν έπαιξε στο γαύρο μιας και η παρουσία του εκεί μπορεί έυκολα να αποπροσανατόλιζε και τους υπόλοιπους λόγω των αποδοκιμασιών κλπ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #272 on: December 05, 2014, 14:46:07 »
Υπαρχει η ποδοσφαιρικη μαγκια-κακκαλα (που ειχαμε μπολικη-α την Τεταρτη) και η βλαχο-μαγκια.

Αυτος δυστυχως διαθετει περισσευμα απο τη δευτερη.

Σωστος ο Capricorn πιο πανω - κακο θα εκανε παρα καλο απο οτι αποδειχθηκε εκ των υστερων.

Φεεεεεεεερτεεεεεεεεεεεε ΣΟΒΑΡΟ σεντερ μπακ και κρατηστε τον αυτον για μπακ απ (και κεντρο και αριστερα της αμυνας ειναι οκ σαν εναλλακτικη).

Το καλοκαιρι στην ευχη της ...Παναγιας θα παει ουτως ή αλλως καθως ειναι η δευτερη στραβη του. Και ειναι γεγονος οτι και στις δυο στραβες που εκανε δε φταιει ο μουρλος, για να μην κατηγορησει και κανενας αδικα τον Αγγελο σε αυτο το θεμα.
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #273 on: December 05, 2014, 16:35:37 »
Μεγάλο σφάλμα του ο τρόπος που το χειρίστηκε, αδειάζωντας έτσι προπονητή, συμπαίκτες και ιατρικό τιμ.
Μπορεί να είχε τους δικούς του λόγους (δεν με νοιάζει για τον συγκεκριμένο ποιοί είναι) αλλά πρώτα το συζητάς με την ομάδα σου και μετά κάνεις του κεφαλιού σου.
ΑΡχίΔια

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #274 on: December 05, 2014, 21:54:22 »
εάν ισχύει ότι λιποψύχησε δεν έχει καμμία θέση στην ομάδα πλεόν....απλά κ ξάστερα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #275 on: December 12, 2014, 01:03:21 »
Ψιτ, χέστη, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά αυτή ήταν η τελευταία σου εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Πολλά έκανες το τελευταίο διάστημα, δεν θα κάνεις μπουρδέλο τα αποδυτήρια. Τον μπούλο και μακρυά από εδώ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #276 on: December 12, 2014, 01:34:09 »
Ηταν κακος σημερα; Στο δευτερο ημιχρονο καθαρισε πολλα παντως, μιλαω καθαρα αγωνιστικα, οχι για αυτα που εγιναν.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #277 on: December 12, 2014, 03:38:23 »
Ο πατερ εδωσε στεγνα τον Τζαβελλα στην πρωτη ευκαιρια ενω καλυπτει 24 ωρες το 24ωρο τον δημητρακη.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #278 on: December 12, 2014, 09:55:12 »
Παιδια και αποπαιδια
Υποκριτη προπονητη, τρελο, οτι θελετε πειτε, ο ανθρωπος διαλυει την ομαδα

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #279 on: December 12, 2014, 12:05:24 »
Σιγα μην λυπηθουμε τον χεστη. να παει στο γιατρο του αν δεν μπορει.Σαλτα και γαμησου τζαβελακο.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!