Author Topic: ΠΑΟΚΑΡΑ-schalke 21:45 Τρίτη 27 Αυγούστου 2013, novasports2  (Read 4856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201901406325265&set=vb.1487085097&type=2&theater

δεν ξερω αν μπορειτε να το δειτε,το εβαλα απο το facebook μου,εγω παντος δακρυσα.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
πολύ μεγάλη βαρύτητα έχουμε δώσει στο αυριανο ματς αναφορικά με την ιστορία και το μέλλον της ομάδας και δεν το βλέπω και πολυ σωστο. συνήθως φτιαχνεις πρωτα ομάδα και μετά καθιερώνεσαι στη συνείδηση της Ευρώπης και όχι το ανάποδο. αν δεν περάσουμε θα πρεπει να βάλει ο ρώσος ποιο βαθιά το χερι στην τσέπη και γενικότερα να οργανώσει καλυτερα τα διοικητικά ....αν θέλει πραγματικα να παει μπροστά την ομάδα. όλοι περιμενουμε χρονιά τώρα να κουνησουμε σεντόνι άλλα είπαμε, με πορδες δεν βάφονται αυγά. Προσωπικά φυσικά και θέλω πρόκριση άλλα την φοβάμαι και περισσότερο απο εναν αποκλεισμό.
Περίμενα να δω να περνάμε αέρα απο το Αγρίνιο. Αποδείχτηκε οτι αγωνίστηκαν παραμείνουμε αστειοι.

Ευρώπη όμως είναι αλλιως. θελουμε πυροτεχνήματα και σαν τέτοια λειτουργούμε παραδοσιακά καλά. Πάμε λοιπον να γράψουμε αλλη μια καλη ιστορία στο ευρωβιβλιο μας.

Offline Català

• Αλλαγή
Συνέντευξη τύπου για αύριο

Offline agraf

• Αλλαγή
πολύ μεγάλη βαρύτητα έχουμε δώσει στο αυριανο ματς αναφορικά με την ιστορία και το μέλλον της ομάδας και δεν το βλέπω και πολυ σωστο. συνήθως φτιαχνεις πρωτα ομάδα και μετά καθιερώνεσαι στη συνείδηση της Ευρώπης και όχι το ανάποδο. αν δεν περάσουμε θα πρεπει να βάλει ο ρώσος ποιο βαθιά το χερι στην τσέπη και γενικότερα να οργανώσει καλυτερα τα διοικητικά ....αν θέλει πραγματικα να παει μπροστά την ομάδα. όλοι περιμενουμε χρονιά τώρα να κουνησουμε σεντόνι άλλα είπαμε, με πορδες δεν βάφονται αυγά. Προσωπικά φυσικά και θέλω πρόκριση άλλα την φοβάμαι και περισσότερο απο εναν αποκλεισμό.
Περίμενα να δω να περνάμε αέρα απο το Αγρίνιο. Αποδείχτηκε οτι αγωνίστηκαν παραμείνουμε αστειοι.

Ευρώπη όμως είναι αλλιως. θελουμε πυροτεχνήματα και σαν τέτοια λειτουργούμε παραδοσιακά καλά. Πάμε λοιπον να γράψουμε αλλη μια καλη ιστορία στο ευρωβιβλιο μας.

Πολύ σωστός. Η συμμετοχή μας στους ομίλους του Τσ. Λιγκ θα είναι τεράστια ώθηση (αθλητική για το σύλλογο και οικονομική) αλλά μέχρις εκεί. Προτιμώ να πάρουμε το πρωτάθλημα παρά τους ομίλους του Τσ. Λιγκ. Και σαν πρωταθλητές να πάμε στο Τσ. Λ. Τώρα πάμε να τα καταφέρουμε λίγο σαν λαθρεπιβάτες και μάλιστα από σπόντα. Και στην τελική ήδη έχουμε χεστεί στο τάλιρο: 2,1 εκ για τα play off, 3,6 εκ για το market pool του Europa League και δε βάζω τα υπόλοιπα. Άν δεν του φτάνουν του Σαββίδη αυτά και θέλει και άλλα για να κάνει καμιά μεταγραφή τότε να πάει να γα...θεί.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
Και ξαναλέω:
90 ΛΕΠΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ, ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΣΤΕ
ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
Ματώστε τα μουνόχειλά σας, της μάνας σας, της γυναίκας σας, της αδερφής σας και της πουτάνας της κόρης σας και φέρτε ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Γούρια και αρχίδια μπλε ξεχάστε τα, ποιος ανοίγει το τόπικ και τα αρχίδια μου κουνιώνται, ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΑ παίκτες του ΠΑΟΚ
Τιμήστε τη φανέλα που φοράτε και φέρτε τη γαμημένη την πρόκριση
Αυτό είναι το ματς της ζωής σας

Offline maria-mtb

• Βασικός
για χαρτζιλικι οι στοιχηματζηδες ας παιξουν  κοκκινη σπυροπουλος  .......

;)

Offline scouser4

• Αλλαγή
1-1 παραταση και πεναλτυ

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Παμε ρε μεγαλε Π.Α.Ο.Κ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline Català

• Αλλαγή

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Βασική ενδεκάδα κοντός και σπυρόπουλος;

Κατάλαβα. Πάνω απ' όλα προέχει η υγεία σ εμάς και στις οικογένειές μας...

Με τη γύμνια και για τον φούτσο σχεδιασμό δεν πας πουθενά. Εχουμε να φάμε πολλά καρβέλια για να πάρουμε πρωτάθλημα και να παίξουμε ομίλους τσού-λού.

Έχω να πω κι άλλα, αλλά δε θέλω να τη χαλάσω σε μερικούς εδώ μέσα.

ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΙΔΗ.

Αν υπήρχε θα είχαμε 30 σελίδες σε αυτο το τόπικ και αύριο μια ουρά απο το Μ. Παλλάς μέχρι το Λευκό Πύργο.
« Last Edit: August 26, 2013, 23:23:13 by LOndrezos »

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
1-0 απευθείας εκτέλεση φάουλ Λούκας στο 7'

2-0 τετ-α-τετ (λίγο προς τα δεξιά) Κλάους από μπαλιά Κίτσιου 41'

3-0 σουτ ανάμεσα στο κέντρο και την μεγάλη περιοχή Στοχ 78'

αυτά
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline Català

• Αλλαγή
Βασική ενδεκάδα κοντός και σπυρόπουλος;

Κατάλαβα. Πάνω απ' όλα προέχει η υγεία σ εμάς και στις οικογένειές μας...

Με τη γύμνια και για τον φούτσο σχεδιασμό δεν πας πουθενά. Εχουμε να φάμε πολλά καρβέλια για να πάρουμε πρωτάθλημα και να παίξουμε ομίλους τσού-λού.

Έχω να πω κι άλλα, αλλά δε θέλω να τη χαλάσω σε μερικούς εδώ μέσα.

ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΙΔΗ.

Αν υπήρχε θα είχαμε 30 σελίδες σε αυτο το τόπικ και αύριο μια ουρά απο το Μ. Παλλάς μέχρι το Λευκό Πύργο.

Σε κανέναν δεν έχεις να χαλάσεις τίποτα φίλε Λονδρέζε, δικό σου είναι το πρόβλημα.
Και έγκειται στο ότι το βλέπεις με τη λογική.
Με τη λογική προσωπικά δεν μας δίνω ούτε 20% αύριο.
Παρόλα αυτά ΞΕΡΩ ότι θα περάσουμε (υπάρχει και ο scou που λέει ότι περάσαμε ήδη και δεν το ξέρουμε  8) ).
Γιατί όσο το πάω με τη λογική, έρχεται η ίδια η λογική και μου λέει "για τον ΠΑΟΚ μιλάμε, ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΛΑΚΑ".
Αύριο τεντώνει. Αν μία στο εκατομμύριο δεν τεντώσει, θα κάνουμε τα κλασσικά, κράξιμο κτλ με τη λογική που χρησιμοποιείς, μεταγραφικός σχεδιασμός, ζου-ζου-ρώσοι κτλ.
Απόψε όμως και μέχρι να τελειώσει το ματς αύριο η μέρα είναι δική μας, θα το ζήσουμε όπως έμαθα τόσα χρόνια στη Σαλονίκη, από την προηγούμενη έχει αρχίσει το ματς. Είτε με το να κλείνουν οι κάγκουρες την εγνατία σάββατο βράδυ στις 2-3 στην Καμάρα, είτε με το να πηγαίνουν δυο σουρωμένοι ξημερώματα στο βικελάου και να φωνάζουν ΠΑΟΚ ΟΛΕ, είτε απλά με το μην μπορείς να κοιμηθείς από την τσίτα.
ΑΥΡΙΟ ΤΕΝΤΩΝΕΙ
Ούτε για τα εκατομμύρια, ούτε για τη "δόξα" και τη "γκλαμουριά" των βλάχων για αστέρια, ούτε για τίποτα από αυτά. Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στη φυσική του θέση.
ΑΥΡΙΟ ΤΕΝΤΩΝΕΙ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Μου αρέσει ο αισιόδοξος Catala, καιρό είχα να δω! Νιώθω να μου το μεταδίδει και εμένα, οπότε λογική ποτέ δεν είχαμε γιατί να έχουμε τώρα; Πάμε να τους γαμήσουμε!

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
0-1 στο ημίχρονο, 1-1 τα 90' με βολίδι Κλάους, πνευμόνια παρατημένα κάτω από τα δοκάρια με το σφύριγμα της λήξης της παράτασης, μπενάλτια, χαμένο ο Αρχηγίδης, χαμένο κι ο Ντράξλερ, απόκρουση Χακόμπο στο σκαφτό του Φαρφάν και σπάσιμο δεξιάς δοκού από το νεύρο, αλλαγή τέρματος και μπροστά στην 4, τελευταίος κανονιοβολισμός από Σαντικάϊ, οριζόντιο και μέσα, εξιλέωση, πρόκριση, παράκρουση, τρέλα, ΠΑΟΚ, ναι ρε!, πρώτο ματς με πουτάνες Μερένχες κεκλεισμένων.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

thomas

• Guest
«Θα προσεύχομαι για τον ΠΑΟΚ»

Ο Ανίς Μπουσαϊντί που αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και ήταν μέλος της ομάδας που πήρε την πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρ, μίλησε στον Arena 89,4 για εκείνη την εμπειρία:
Για τον αγώνα κόντρα στην Φενέρ:«Το θυμάμαι σαν χθες. Είναι κάτι ξεχωριστό για όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από την ήττα από τον Άγιαξ αλλά όταν έχεις μέταλλο μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε ομάδα. Είχαμε ένα γεμάτο γήπεδο στην Τούμπα και θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν. Στην Τουρκία όπως θυμάστε η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δύσκολη, οι οπαδοί πίεζαν αλλά είχαμε και εκεί τον κόσμο μας και τους ακούγαμε σαν να ήταν 20,000. Κάναμε καλό παιχνίδι ήμασταν δεμένοι. Δεν φοβηθήκαμε σε καμία στιγμή. Κάναμε το παιχνίδι μας και είχαμε για αντίπαλο τον Στοχ που παίζει τώρα στον ΠΑΟΚ. Προσπάθησα να τον περιορίσω όσο μπορούσα. Δεν το ξεχνώ αυτό το παιχνίδι. Μας είχαν όλοι ως αουτσάιντερ αλλά με την αλληλεγγύη την νοοτροπία και την πειθαρχία δείξαμε ότι αν θέλεις μπορείς να πετύχεις τα πάντα»
Για το γκολ του Μουσλίμοβιτς στην Τουρκία:«Ήταν στο γκολ που είχε σηκώσει την φανέλα που έλεγε « ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα» Έγινε χαμός στα αποδυτήρια. Ήρθαμε στο αεροδρόμιο και ήταν γεμάτο από 3,000 κόσμο. Δεν μπορώ να το ξεχάσω. Φαίνεται στην ζωή ότι όταν πιστεύεις κάτι μπορείς να το πετύχεις»
Για το αν παρακολουθεί τους αγώνες του ΠΑΟΚ:«Ξέρω τα πάντα για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Ξέρω ποιος σκοράρει το λεπτό τα πάντα. Όταν πέτυχε το γκολ ο Στοχ με την Σάλκε ξεσήκωσα όλη την πολυκατοικία»
Για την νέα του ομάδα στην Ουκρανία στην οποία το τεχνικό επιτελείο αποτελείται απόΈλληνες:
«Μιλούσα χθες με τους ανθρώπους της ομάδας από την Ελλάδα. Τον κύριο Καρύδα τον Χριστόπουλο και τους γυμναστές. Είμαστε πέντε έξι άτομα και λέγαμε ότι είναι κρίμα που θα παίζει χωρίς κόσμο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω των απουσιών αλλά άμα έπαιζε σε γεμάτο γήπεδο θα είχε περισσότερες πιθανότητες»
Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να περάσει:«Να μην υπάρχει διαφορετική νοοτροπία από αυτή που είχε στην Γερμανία γιατί η Σάλκε θα είναι σοβαρή. Αυτό που βλέπω είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει. Μάλλον αύριο δεν θα μιλάμε για την προπόνηση στην ομάδα μου αλλά για το που θα δούμε το ματς. Νιώθω Έλληνας. Μπορεί να είμαι Τυνήσιος αλλά αγαπώ την ομάδα και δεν ξεχνάω  τις στιγμές που πέρασα»
Για την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ:«Είναι σημαντικό να περάσει στους ομίλους. Για μένα το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο σημαντικό και από το Μουντιάλ. Είναι σημαντικό για τα οικονομικά και ελπίζω να καταφέρει να μείνει σε αυτό το επίπεδο. Θα μπουν περισσότερα χρήματα, πιθανόν η ομάδα να πάρει περισσότερους παίκτες και θα βελτιώσει τη θέση του στην UEFA που σημαίνει πιο εύκολες κληρώσεις. Παράλληλα θα είναι καλό για τους φιλάθλους και είναι γενικά σημαντικό να μπορέσει να συμμετέχει σε αυτή την διαδικασία»
Και κατέληξε:
«Προσεύχομαι να περάσει ο ΠΑΟΚ. Θα παρακολουθήσω και θα προσεύχομαι να περάσει ο ΠΑΟΚ. Για πέντε έξι μήνες θα παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο με ομάδες όμως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ και θα μπορώ να λέω στους φίλους μου, δείτε αυτή είναι η ομάδα μου»

http://arenafm.gr/avgerinos/interview/2013/08/26/%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CF%8D%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA.html

Offline maria-mtb

• Βασικός
0-1 στο ημίχρονο, 1-1 τα 90' με βολίδι Κλάους, πνευμόνια παρατημένα κάτω από τα δοκάρια με το σφύριγμα της λήξης της παράτασης, μπενάλτια, χαμένο ο Αρχηγίδης, χαμένο κι ο Ντράξλερ, απόκρουση Χακόμπο στο σκαφτό του Φαρφάν και σπάσιμο δεξιάς δοκού από το νεύρο, αλλαγή τέρματος και μπροστά στην 4, τελευταίος κανονιοβολισμός από Σαντικάϊ, οριζόντιο και μέσα, εξιλέωση, πρόκριση, παράκρουση, τρέλα, ΠΑΟΚ, ναι ρε!, πρώτο ματς με πουτάνες Μερένχες κεκλεισμένων.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

και κεκλεισμενων να μην ηταν δεν θα μεινει ζωντανος για να παει γηπεδο αν γινει ετσι! χαχαχααχ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οσο και να πιεις παλι δεν κοιμασαι.αναβεις τσιγαρο και σκεφτεσαι σεντονια με μαυρα αστερια.γαμω τα σεντονια μου μεσα ολο γυροφερνω και δεν κλεινει το γαμημενο το ματι.ξαναγινομαι παλι 13 χρονων να περιμενω το φαιναλ φορ της αθηνας.να περιμενω την καλυτερη πενταδα που περασε εβερ απο το ελληνικο μπασκετ να σηκωσει την κουπα

μαλακες μου ομως δεν θελω να ξανακλαψω.δεν το αντεχω.ασπρισαν οι τριχες πλεον και το μονο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι η πικρα με μερικες εκλαμψεις χαρας.εκλαμψεις γιατι ενιωθα ανεκαθεν πως το μεγαλειο αυτου του συλλογου ειναι παρομοιο με το μεγαλειο του λαου του.ποτε δεν συναντηθηκαν στην πορεια ομως παντα σε ευθειες παραλληλες.τουλαχιστον εγω αυτο εζησα.δεν αντεχω αλλο την μιρλα και την μιζερια.δεν αντεχω αλλο να βλεπω ανθρωπους να ταξιδευουν 4 χιλιαδες χλμ και να κραζουνε στην πρωτη λαθος πασα.ανωμαλια.αυριο παιξτε για μας τους πεταμενους τους πρεζακηδες τους χασικληδες και τους κουτραδορους.παιξτε για αυτους που τον ΠΑΟΚ διαχρονικα τον κανανε τεραστιο χωρις το γαμημενο το αντικρυσμα μεσα στο χορταρι
παιξτε για μας ρε γαμιολες μην σας γαμηθουν τα παντα
παιξτε για τον λαο αυτον που πεθανε στον δρομο μονο για να ναι διπλα σας
παιξτε για τα αδερφια μας που ειναι ακομα μεσα χωρις να εχουν την ελευθερια να σας δουν αυριο
παιξτε για τον ΠΑΟΚ μας.για εναν ΠΑΟΚ ζουμε εξαλλου...

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Τούμπαλιμπαν ευχαριστώ για το λινκ ελπίζω να είναι οκ μην φάμε  καμία μόντα πάντως να ενημερώσω όλους ότι μάλλον η Nova δν το πουλά μεμονωμένα από ότι έψαξα. ΠΑΟΚ Ή ΤΕΦΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

Offline gagas

• Αλλαγή
ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΩΝΕΨΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ..