Καλημέρα και καλή εβδομάδα αδέρφια, αυτή τη βδομάδα θα μπούμε στους ομίλους του τσουλού, εμείς το πιστεύουμε, ελπίζω να το πιστεύουν και τα μαλακισμένα.
Για γκαρσια δεν ξέρω. Αλήθεια τι γίνεται μ αυτόν δεν μπορεί να παίξει έστω και λίγο σ αυτό το ματς; Μόνο εμείς τον πιστεύουμε ρε γαμωτο;
Ο Ολλανδός πρέπει να αντιληφθεί ότι σε αυτό το ματς δεν πρέπει να παίξουν οι πιο έτοιμοι, οι πιο φορμαρισμένοι, οι πιο τεχνίτες και οι πιο σουξου μουξου.
Αύριο πρέπει να παίξουν μόνο όσοι κατουράνε όρθιοι, ούτε όσοι κατουριούνται όρθιοι ούτε όσοι κατουράνε καθιστοί, ακούς κοντή γαμνιόλα και λοιπά λιμά σερρών και περιχώρων;
Να ψοφάτε και να λέτε στο νεκροκρέβατο ότι αυτό ήταν το κορυφαίο ματς της γαμημένης ψευτοκαριέρας σας, να σφυράει λήξη το κοράκι και να μην έχετε ανάσα και δυνάμεις ούτε να πανηγυρίσετε.
Όποιος δε μπει με το μαχαίρι στα δόντια και το μυαλό άδειο από ο,τιδήποτε άλλο, ας πει στον κόουτς ότι πονάει το μουνάκι του και δεν μπορεί να παίξει.
Όποιος μπει για να "παίξει ποδόσφαιρο" και όχι να σκοτώσει και να σκοτωθεί, ας κάτσει σπίτι για σούπα και χαμομήλι.
Δεν θα φτάσω εγώ 50 χρονών για να δω τον ΠΑΟΚ στους ομίλους αρχιδάκια.
ΥΓ: Μια διευκρίνιση, το ποστ μου που άνοιξε το τόπικ δεν γράφτηκε μετά από την ήττα από το αγρίνιο, αλλά ακριβώς μετά από το πρώτο ματς με τη σάλκε. Δεν είναι ευκαιριακή αυτή η πεποίθηση, αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να πάρουν οι παίκτες, ακόμα και αν ήταν 20 βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα.