0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΡΩΠΙ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ
οσο και να πιεις παλι δεν κοιμασαι.αναβεις τσιγαρο και σκεφτεσαι σεντονια με μαυρα αστερια.γαμω τα σεντονια μου μεσα ολο γυροφερνω και δεν κλεινει το γαμημενο το ματι.ξαναγινομαι παλι 13 χρονων να περιμενω το φαιναλ φορ της αθηνας.να περιμενω την καλυτερη πενταδα που περασε εβερ απο το ελληνικο μπασκετ να σηκωσει την κουπαμαλακες μου ομως δεν θελω να ξανακλαψω.δεν το αντεχω.ασπρισαν οι τριχες πλεον και το μονο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι η πικρα με μερικες εκλαμψεις χαρας.εκλαμψεις γιατι ενιωθα ανεκαθεν πως το μεγαλειο αυτου του συλλογου ειναι παρομοιο με το μεγαλειο του λαου του.ποτε δεν συναντηθηκαν στην πορεια ομως παντα σε ευθειες παραλληλες.τουλαχιστον εγω αυτο εζησα.δεν αντεχω αλλο την μιρλα και την μιζερια.δεν αντεχω αλλο να βλεπω ανθρωπους να ταξιδευουν 4 χιλιαδες χλμ και να κραζουνε στην πρωτη λαθος πασα.ανωμαλια.αυριο παιξτε για μας τους πεταμενους τους πρεζακηδες τους χασικληδες και τους κουτραδορους.παιξτε για αυτους που τον ΠΑΟΚ διαχρονικα τον κανανε τεραστιο χωρις το γαμημενο το αντικρυσμα μεσα στο χορταριπαιξτε για μας ρε γαμιολες μην σας γαμηθουν τα πανταπαιξτε για τον λαο αυτον που πεθανε στον δρομο μονο για να ναι διπλα σαςπαιξτε για τα αδερφια μας που ειναι ακομα μεσα χωρις να εχουν την ελευθερια να σας δουν αυριοπαιξτε για τον ΠΑΟΚ μας.για εναν ΠΑΟΚ ζουμε εξαλλου...
Quote from: gianniwths4 on August 27, 2013, 00:27:53οσο και να πιεις παλι δεν κοιμασαι.αναβεις τσιγαρο και σκεφτεσαι σεντονια με μαυρα αστερια.γαμω τα σεντονια μου μεσα ολο γυροφερνω και δεν κλεινει το γαμημενο το ματι.ξαναγινομαι παλι 13 χρονων να περιμενω το φαιναλ φορ της αθηνας.να περιμενω την καλυτερη πενταδα που περασε εβερ απο το ελληνικο μπασκετ να σηκωσει την κουπαμαλακες μου ομως δεν θελω να ξανακλαψω.δεν το αντεχω.ασπρισαν οι τριχες πλεον και το μονο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι η πικρα με μερικες εκλαμψεις χαρας.εκλαμψεις γιατι ενιωθα ανεκαθεν πως το μεγαλειο αυτου του συλλογου ειναι παρομοιο με το μεγαλειο του λαου του.ποτε δεν συναντηθηκαν στην πορεια ομως παντα σε ευθειες παραλληλες.τουλαχιστον εγω αυτο εζησα.δεν αντεχω αλλο την μιρλα και την μιζερια.δεν αντεχω αλλο να βλεπω ανθρωπους να ταξιδευουν 4 χιλιαδες χλμ και να κραζουνε στην πρωτη λαθος πασα.ανωμαλια.αυριο παιξτε για μας τους πεταμενους τους πρεζακηδες τους χασικληδες και τους κουτραδορους.παιξτε για αυτους που τον ΠΑΟΚ διαχρονικα τον κανανε τεραστιο χωρις το γαμημενο το αντικρυσμα μεσα στο χορταριπαιξτε για μας ρε γαμιολες μην σας γαμηθουν τα πανταπαιξτε για τον λαο αυτον που πεθανε στον δρομο μονο για να ναι διπλα σαςπαιξτε για τα αδερφια μας που ειναι ακομα μεσα χωρις να εχουν την ελευθερια να σας δουν αυριοπαιξτε για τον ΠΑΟΚ μας.για εναν ΠΑΟΚ ζουμε εξαλλου...μπράβο σου αδερφέπαίξτε γι αυτόν τον λαό γι αυτούς που είναι πίσω από τα σίδερα και γι αυτούς που δεν είναι πλέον μαζί μας
ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ