Author Topic: ΠΑΟΚΑΡΑ-schalke 21:45 Τρίτη 27 Αυγούστου 2013, novasports2  (Read 4826 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
τελευταιο ποστ πριν απο το ματς για γουρι... ηδη το ποδι δεν στεκεται σε ενα μερος λες και εχω πιει 5 καφεδες μονορουφι

προκριση εμεις η κανεις... δωστε τα ολα μουνια

αααιιιντεεεε ΠΑΑΑΑΟΟΟΚΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Offline petran4

• Αλλαγή
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΑΤΙ.ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΜΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΡΩΠΙ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ

Δεν ξερετε που μπλεξατε γαμω την γερμανια σας. :nekrokefalh:

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Εμεις θα περασουμε σημερα. Εμεις.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΡΩΠΙ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ

www.youtube.com/watch?v=cleNiOZM5lI (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
FORZA PAOKARA!!!

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
α ρε κουφάλα ρολόι.........
γαμιέται η μάνα σου

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ γερα γερα και γαμα τα μουνια
ΠΑΟΚ γιατι γιατι ειναι πουτανας γιοι
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Με 3 ώρες ύπνο, με σφίξιμο στο στομάχι από το άγχος και με ένα γαμημένο ρολόι να έχει κολλήσει.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
ΠΑΜE ΡΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
οσο και να πιεις παλι δεν κοιμασαι.αναβεις τσιγαρο και σκεφτεσαι σεντονια με μαυρα αστερια.γαμω τα σεντονια μου μεσα ολο γυροφερνω και δεν κλεινει το γαμημενο το ματι.ξαναγινομαι παλι 13 χρονων να περιμενω το φαιναλ φορ της αθηνας.να περιμενω την καλυτερη πενταδα που περασε εβερ απο το ελληνικο μπασκετ να σηκωσει την κουπα

μαλακες μου ομως δεν θελω να ξανακλαψω.δεν το αντεχω.ασπρισαν οι τριχες πλεον και το μονο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι η πικρα με μερικες εκλαμψεις χαρας.εκλαμψεις γιατι ενιωθα ανεκαθεν πως το μεγαλειο αυτου του συλλογου ειναι παρομοιο με το μεγαλειο του λαου του.ποτε δεν συναντηθηκαν στην πορεια ομως παντα σε ευθειες παραλληλες.τουλαχιστον εγω αυτο εζησα.δεν αντεχω αλλο την μιρλα και την μιζερια.δεν αντεχω αλλο να βλεπω ανθρωπους να ταξιδευουν 4 χιλιαδες χλμ και να κραζουνε στην πρωτη λαθος πασα.ανωμαλια.αυριο παιξτε για μας τους πεταμενους τους πρεζακηδες τους χασικληδες και τους κουτραδορους.παιξτε για αυτους που τον ΠΑΟΚ διαχρονικα τον κανανε τεραστιο χωρις το γαμημενο το αντικρυσμα μεσα στο χορταρι
παιξτε για μας ρε γαμιολες μην σας γαμηθουν τα παντα
παιξτε για τον λαο αυτον που πεθανε στον δρομο μονο για να ναι διπλα σας
παιξτε για τα αδερφια μας που ειναι ακομα μεσα χωρις να εχουν την ελευθερια να σας δουν αυριο
παιξτε για τον ΠΑΟΚ μας.για εναν ΠΑΟΚ ζουμε εξαλλου...

μπράβο σου αδερφέ

παίξτε γι αυτόν τον λαό γι αυτούς που είναι πίσω από τα σίδερα και γι αυτούς που δεν είναι πλέον μαζί μας
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Μπράβο ρε Γιαννιώτη!  :thumbok:

farygas

• Guest
οσο και να πιεις παλι δεν κοιμασαι.αναβεις τσιγαρο και σκεφτεσαι σεντονια με μαυρα αστερια.γαμω τα σεντονια μου μεσα ολο γυροφερνω και δεν κλεινει το γαμημενο το ματι.ξαναγινομαι παλι 13 χρονων να περιμενω το φαιναλ φορ της αθηνας.να περιμενω την καλυτερη πενταδα που περασε εβερ απο το ελληνικο μπασκετ να σηκωσει την κουπα

μαλακες μου ομως δεν θελω να ξανακλαψω.δεν το αντεχω.ασπρισαν οι τριχες πλεον και το μονο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι η πικρα με μερικες εκλαμψεις χαρας.εκλαμψεις γιατι ενιωθα ανεκαθεν πως το μεγαλειο αυτου του συλλογου ειναι παρομοιο με το μεγαλειο του λαου του.ποτε δεν συναντηθηκαν στην πορεια ομως παντα σε ευθειες παραλληλες.τουλαχιστον εγω αυτο εζησα.δεν αντεχω αλλο την μιρλα και την μιζερια.δεν αντεχω αλλο να βλεπω ανθρωπους να ταξιδευουν 4 χιλιαδες χλμ και να κραζουνε στην πρωτη λαθος πασα.ανωμαλια.αυριο παιξτε για μας τους πεταμενους τους πρεζακηδες τους χασικληδες και τους κουτραδορους.παιξτε για αυτους που τον ΠΑΟΚ διαχρονικα τον κανανε τεραστιο χωρις το γαμημενο το αντικρυσμα μεσα στο χορταρι
παιξτε για μας ρε γαμιολες μην σας γαμηθουν τα παντα
παιξτε για τον λαο αυτον που πεθανε στον δρομο μονο για να ναι διπλα σας
παιξτε για τα αδερφια μας που ειναι ακομα μεσα χωρις να εχουν την ελευθερια να σας δουν αυριο
παιξτε για τον ΠΑΟΚ μας.για εναν ΠΑΟΚ ζουμε εξαλλου...

μπράβο σου αδερφέ

παίξτε γι αυτόν τον λαό γι αυτούς που είναι πίσω από τα σίδερα και γι αυτούς που δεν είναι πλέον μαζί μας

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Καλη δυναμη σε ολους, 2ο τσιπουρο και συνεχιζουμε. Αν δεν παθω τιποτα σημερα, δεν ξερω ποτε θα το παθω.

Παιξε και περνα για τον ΛΑΟ σου σημερα, οπου κι αν βρισκεται.

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ, ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!!!

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ΣΜΡ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ!!

Offline Català

• Αλλαγή

ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Πάμε

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗ ΣΑΛΚΕ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ
http://www.youtube.com/watch?v=dxxNRNWoBUM&feature=share (Embedding disabled, limit reached)
ΑΡχίΔια