Τραγωδια. Αλλα αμα δω το ποτηρι μισογεματο, αυτο το ξεβρακωμα ισως ξεστραβωσει Ιβαν και Χουμπ μαζι. Προτιμουσα λοιπον ενα 3-0.
Παω σε μια κριτικη για το παιχνιδι αλλα και γενικοτερο σχολιο για το ροστερ απο αυτα που εχω δει.
Αμυνα για τον πουτσο καβαλα. Που να παιζαμε και με καμμια σοβαρη αντιπαλη επιθεση. Αθλητικα δε βλεπω στην τινι, αλλα πολλες φορες πηρε το αυτι μου οτι αυτος ο σκονδρας περυσι ηταν κολωνα στον ατρομητο. Μιλαμε σημερα ο τυπος ηταν...., ηταν...., δεν εχω λογια...
Για τον πιτσιρικα τον Κιτσιου δεν μπορω να ειμαι αυστηρος. Αλλωστε γενικα εχει καποια βελτιωση. Αλλα δεν μπορει να ειναι αυτος ο δεξιος βασικος μπακ του ΠΑΟΚ.
Για τον Ισπανο σημερα αορατος αλλα και γενικοτερα δεν μου εχει δειξει τιποτα ιδιαιτερο.
Για τον Πορτογαλο δεν εχω αποψη αλλα πλην του προχθεσινου δεν εχω δει τιποτα εκτος απο κατι επιθετικες προωθησεις.
Παμ παρακατ
Κεντρο? δεν χωνευω τον τζιολη, ποτε μου δεν τον χωνευα αλλα σημερα ηταν στο γενικο χαος, στοιχειωδως αξιοπρεπης.
Κατσε: τουλαχιστον ετρεχε και μαρκαρε ως συνηθως.
Λουκας: μυστηρια περιπτωση. Τεχνικη εχει, δηλαδη στο κοντρολ. Αλλα τσαπατσουλης του κερατα. Ικανος για το καλυτερο αλλα και το χειροτερο. Ατομιστης πολλες φορες και ανουσιος. Πρεπει να αποκτησει πειθαρχεια και μεγαλυτερη προσοχη, γιατι ικανοτητες εχει.
Ο Λωρενς επρεπε να εχει παρει μπουλο.
Ο Λαζαρ δεν ειναι αξιοπιστος, για μενα υστερα απο τοσο διαστημα πια δεν αποτελει παρα λυση παγκου για τον ΠΑΟΚ που θελουμε.
Εκεινο το αστειο παικτακι που ακουει στο ονομα Γεωργιαδης? Ειναι ντροπη να φοραει απρομαυρη φανελα με Δικεφαλο. Ελπιζω Μιστερ Χουμπ σημερα να ηταν η τελευταια φορα.
Ολισε? Δεν ξερω τι ειδαν και τον κρατησαν. Παντως σημερα πραγματι ειχε μια αλφα κινητικοτητα και κακως αντικατασταθηκε.
Νεσιντ: Εκτος τοπου και χρονου ελπιζω να προσαρμοστει καποτε. Καλως χρησιμοποιηθηκε για να αρχιζει να παιρνει παιχνιδια, καλως αντικατασταθηκε αφου το παιχνιδι στραβωσε κι αυτος ηταν αφαντος.Θα περιμενουμε αλλα ελπιχω οτι το ταλεντο του θα φανει καποτε σ΄αυτη τη ζωη, οχι στην αλλη.
Κλαους: προκαλει τον τελευταιο καιρο με τα τατου και τα λαιφσταιλ. Πολλοι τον κραζουν και σωστα γιατι δινει συνεχεια αφορμες. Απο την αλλη για μενα ομως παραμενει ακομα value for money. Ακομα και σημερα ειχε 2-3 επαφες και ενα ξυστο δοκαρι.
Γιδης: να δω ρε πουστη μου επιτελους να ξυπναει ο κοσμος, φτανει. ελεος.
Στο οβερολ θελει μπουλο σε ΓΧ, Λωρενς. Θες στοπερ 1, δεξι μπακ, αριστερο μπακ, δεκαρι ή οχταρι ή και τα 2, σεντερ φορ.
Οαση ο Στοκ στο παρον ροστερ, ο τυπος ελεειψει αλλου θα μπορουσε ισως να χρησιμοποιηθει και σαν δεκαρι αφου εχει ταχυτητα, βλεπει γηπεδο και εχει καλη πασα. Ξαναλεω ελλειψει αλλου.
Ο Κατσουρανης επισης αχωνευτος αλλα ποιοτικα ειναι η μυγα μες στο γαλα.
Χακομπο. Ψυχακιας, με νοοτροπια νικητη, τον θελω γι αυτον το λογο αν και αγωνιστικα ακομα εχω καποιες επιφυλαξεις.
Και ναι, ενας υγιης Γκαρσια, ανετα εχει θεση σε αυτο το κεντρο, κι ας ειναι και 37 χρονων. Γνωμη μου.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΧΟΥΜΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗ. ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΖΕΣ-ΒΡΥΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 3-4 ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.
Οσο για σαλκε, παμε για το θαυμα. Μακαρι...