Author Topic: παναιτωλικος - ΠΑΟΚ 2 - 0 Σάββατο 24/8/13 ώρα 19:15 novasports1  (Read 2650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
ΦΑΠ!

Τσιρκο.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
ούτε χαμπάρι δεν έχετε πάρει ακόμα τι ομαδάρα έχει κάννη ο ΠΑΟΚ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μη σκατε ρε αδέρφια 2η αγωνιστική είναι θα παιχτούν πολλά. Νταξ τσιρκο Σήμερα δε το συζηταμε. Πάρτε την πρόκριση να τελειώνουμε.
Μη ξεχάσω .διώξτε μερικούς με ελληνική υπηκοοτητα

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Mε πορδές αυγά δεν βάφονται
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Athinaios--4

• Guest
Όταν βγαίνεις μετά τη Σάλκε με δηλώσεις "έτσι το κάρφωσα", "ανατρίχιασα με τον ύμνο", "Θέλω να παίξω ομίλους" κτλ να βγαίνεις και μετά τις φάπες και να λες "Έτσι μου τον κάρφωσαν", "ανατρίχιασα με την αμπαλοσύνη μας" κτλ.

Όχι μαγκιές στα καλά και κοτούλες στα άσχημα. Αυτά παθαίνουν όσοι βγάζουν γλώσσα μεγαλύτερη από το μπόι τους.

Έτσι χάνονται τα πρωταθλήματα. Όχι γιατί κρίνεται το πρωτάθλημα στη 2η αγωνιστική αλλά γιατί ο γαύρος θα κάνει 4-5-6 γκέλες το πολύ. Εσύ έκανες την πρώτη στη δεύτερη αγωνιστική.

Offline blue_eyes

• Βασικός
χασατε απο ταμπακη, κουσα, μελισσα, ιωαννου και πολλους αλλους που βολοδερνουν εδω και χρονια μεταξυ α και β

δεν γραφω ατομικα, δεν εχει νοημα.. την τριτη να γαμηθειτε την πρόκριση θα την παρετε, να ιδρωσουν και οι κωλοτυπιδες σας μουνια

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Χασαν γιατι το μυαλο τους το ειχανε αλλου. Και εγω αλλου το ειχα. Θα μου πεις οκ αυτοι ειναι επαγγελματιες, αλλα κ εμεις ειμαστε οπαδοι. Οταν εγω δλδ βλεπω τον εαυτο μου να ειναι κλαιν με αυτη την ηττα κ το μονο που με ενδιαφερει ειναι να πανηγυριζω στις 2330 την Τριτη, τους καταλαβαινω.
Απλα αυτο το ματς εδειξε ποσο λιγος ειναι ο Ολισε και ποσο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ειναι ο Κατσουρανης.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ειναι να πεις πολλα για το σημερινο ματς αλλα μετα το σοου του κοντου στο 89 δεν εχω ορεξη δε μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο.. κανας τσακαλος να το κανει gifακι να γελαμε καμια 10ετια!

Στοχ, Λουκας και λιγο οι Ολισε(αληθεια γιατι να βγει και να μπει ο πουστοκοντος στο 46??) και Τζιολης στο 1ο ημιχρονο νοιωσαν σημερα ολοι οι αλλοι σε αλλο πλανητη

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ΦΑΠ!

Τσιρκο.

πολυ λαιτ ο χαρακτηρισμος, παρα πολυ λαιτ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
biv τι λες για τον Ολισε;;; Μετρησα 4 λαθος πασες στα 3 μετρα, εκανε την λαθος πασα στο πρωτο γκολ και εκανε κ την αρχιμαλακια μετα απο την σεντρα του Στοχ που αντι να σουταρει η να συνεχισει ευθεια να παρει το πεναλτι τσιμπησε την μπαλα για να δωσει πασα στους αμυντικους του αγρινιου. Ο ανθρωπος ηταν αστειος!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Aστειος ηταν αλλα τουλαχιστον ηταν δραστηριος και απο κοντο χιλιες φορες καλυτερα να επαιζε αυτος 90λεπτο σε καμια αναμπουμπουλα κατι καλο θα εκανε.. οτι καναμε στο 1ο ημιχρονο δηλαδη το ενα σουτ και την μπουκα στο 44 ηταν απο αυτον... ηταν βεβαια και αυτος που εκανε την μαλακια στο 1ο γκολ του αγρινιου ε? αυτο δε το θυμαμαι εκει τα πηρα με τον μλκ τον Βιτορ που πηγε να μου βγει σαν σεντερ φορ και μειναμε τρυπιοι πισω

Offline tsag

• Αλλαγή
Προσγειωθήκαμε και πάλι... Στα διάλα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
χασατε απο ταμπακη, κουσα, μελισσα, ιωαννου και πολλους αλλους που βολοδερνουν εδω και χρονια μεταξυ α και β

δεν γραφω ατομικα, δεν εχει νοημα.. την τριτη να γαμηθειτε την πρόκριση θα την παρετε, να ιδρωσουν και οι κωλοτυπιδες σας μουνια

Γιατι εσυ ποιους εχεις? Με τον κιτσιου και τον κατσε και τον ινιγκο που πας?
Μην τρελαθουμε, η γυμνια της ομαδας ποιοτικα σε κατι τετοια ματς φαινεται.. Οταν τραυματιζεται ο λαζαρ και εχεις αλλαγες τον "τρεχω τρεχω και δεν ξερω που παω" αλλα φιλοτιμο παιδακι κατσε, αυτα θα παθαινεις.. Το γελιο ειναι οτι αμα τραυματιζοταν ο τζιολης θα εβαζες τον τσανδαρη
Που πας ρε καραμητρο

Mε πορδές αυγά δεν βάφονται
ΠΑΟΚ G4Α

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Απεραντη θλιψη. Που ειναι αυτοι που μιλουσαν για 90 βαθμους στο τελος? Δεν συνηθιζω τα προωρα συμπεράσματά αλλα σημερα θα το κανω γιατι το περιμενα καιρο αυτο το ματς. Τελειωσε σημερα το παραμυθι του διεκδικητη του τιτλου. Μονη ελπιδα να παρουσιαστεί αστειος ο γαυρος και να κανει τη χειρότερη χρονια της ιστοριας του. βαθος παγκου και ξυσε τα @@ σου με γκασμα. θα ματωνουμε για καθε ποντο σε ολα τα εκτος εδρας. τα χω παρει με τα παντα και τους παντες. ασταδιαλα μου πηδηξατε τη ψυχολογια γατια...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Σημερα ξεγυμνωθηκες και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Δεν περιμένω διαιτησία να κερδίσω το αγρίνιο αλλά σημερα ο βοσκακης εστειλε μηνυματα..
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Ταρατατζούμ! Σήμερα παρουσιάζουμε τον μεγαλύτερο γελωτοποιό που έχει φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Offline dave

• Αλλαγή
αντε γαμηθειτε ολοι

χουμπ παρτο αλλιως