Author Topic: παναιτωλικος - ΠΑΟΚ 2 - 0 Σάββατο 24/8/13 ώρα 19:15 novasports1  (Read 2700 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Η αμυντική τετράδα κίτσιου, λοπεζ, βιτορ και σκόνδρας αριστερό μπακ ίσως είναι χειρότερη και από την ομάδα που θα πέσει τελευταία. Η ομάδα είναι γυμνή και ευθύνη καθαρά έχουν μόνο οι μπαλαδόφατσες. Αφήστε τις μεταγραφές εκατομμυρίων και πάρτε 4-5 παίκτες των 700-800 χιλιάδων μπας και κάνει ομάδα ο στέφενς. Όχι όμως παίκτες των 100 χιλιάδων να τους χρεώσετε 800, κανονικούς καλούς παίκτες, για να μην παίζουμε με κάποιον κίτσιου δεξί μπακ και κάποιον σκόνδρα αριστερό μπακ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς, Μπελόν
ειναι προφανες οτι η ομαδα δεν μπορει να διασπασει συμπαγεις ομαδες πισω
τραγελαφικος ΠΑΟΚ.με δεξι μπακ που περυσι αγωνιζοταν ως χαφ και φετος προσπαθει να γινει κατι σε μπακ παιρνοντας την θεση απο αλλον που δωθηκαν λεφτα για αγορα στον σπανο.ο οποιος αγωνιζεται αριστερο μπακ γιατι το δευτερο αριστερο μπακ (πισω απο τον σχεδον βετερανο λινο) δεν υπολογιζεται...και δεν μπορει να ακουμπησει καν μπαλα με το αριστερο.με εναν σεντερ μπακ με γεματες χρονιες στην πριμερα (οπως μας λενε) που δεν μπορω να σκεφτω πως μπορει να κοψει στο ενας με εναν ακομη κι εμενα.δλδ ενας βιτορ κι αυτος μονο αμυντικα.αυτος ειναι ο προγραμματισμος του φετινου ΠΑΟΚ
ειναι καταντια να φοραει το περιβραχιονιο ο τζιολης
τεταρτη πρωι ολισε και νεσιντ ολοταχως πισω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τραγωδια. Αλλα αμα δω το ποτηρι μισογεματο, αυτο το ξεβρακωμα ισως ξεστραβωσει Ιβαν και Χουμπ μαζι. Προτιμουσα λοιπον ενα 3-0.
Παω σε μια κριτικη για το παιχνιδι αλλα και γενικοτερο σχολιο για το ροστερ απο αυτα που εχω δει.
Αμυνα για τον πουτσο καβαλα. Που να παιζαμε και με καμμια σοβαρη αντιπαλη επιθεση. Αθλητικα δε βλεπω στην τινι, αλλα πολλες φορες πηρε το αυτι μου οτι αυτος ο σκονδρας περυσι ηταν κολωνα στον ατρομητο. Μιλαμε σημερα ο τυπος ηταν...., ηταν...., δεν εχω λογια...
Για τον πιτσιρικα τον Κιτσιου δεν μπορω να ειμαι αυστηρος. Αλλωστε γενικα εχει καποια βελτιωση. Αλλα δεν μπορει να ειναι αυτος ο δεξιος βασικος μπακ του ΠΑΟΚ.
Για τον Ισπανο σημερα αορατος αλλα και γενικοτερα δεν μου εχει δειξει τιποτα ιδιαιτερο.
Για τον Πορτογαλο δεν εχω αποψη αλλα πλην του προχθεσινου δεν εχω δει τιποτα εκτος απο κατι επιθετικες προωθησεις.
Παμ παρακατ
Κεντρο? δεν χωνευω τον τζιολη, ποτε μου δεν τον χωνευα αλλα σημερα ηταν στο γενικο χαος, στοιχειωδως αξιοπρεπης.
Κατσε: τουλαχιστον ετρεχε και μαρκαρε ως συνηθως.
Λουκας: μυστηρια περιπτωση. Τεχνικη εχει, δηλαδη στο κοντρολ. Αλλα τσαπατσουλης του κερατα. Ικανος για το καλυτερο αλλα και το χειροτερο. Ατομιστης πολλες φορες και ανουσιος. Πρεπει να αποκτησει πειθαρχεια και μεγαλυτερη προσοχη, γιατι ικανοτητες εχει.  
Ο Λωρενς επρεπε να εχει παρει μπουλο.
Ο Λαζαρ δεν ειναι αξιοπιστος, για μενα υστερα απο τοσο διαστημα πια δεν αποτελει παρα λυση παγκου για τον ΠΑΟΚ που θελουμε.
Εκεινο το αστειο παικτακι που ακουει στο ονομα Γεωργιαδης? Ειναι ντροπη να φοραει απρομαυρη φανελα με Δικεφαλο. Ελπιζω Μιστερ Χουμπ σημερα να ηταν η τελευταια φορα.
Ολισε? Δεν ξερω τι ειδαν και τον κρατησαν. Παντως σημερα πραγματι ειχε μια αλφα κινητικοτητα και κακως αντικατασταθηκε.
Νεσιντ: Εκτος τοπου και χρονου ελπιζω να προσαρμοστει καποτε. Καλως χρησιμοποιηθηκε για να αρχιζει να παιρνει παιχνιδια, καλως αντικατασταθηκε αφου το παιχνιδι στραβωσε κι αυτος ηταν αφαντος.Θα περιμενουμε αλλα ελπιχω οτι το ταλεντο του θα φανει καποτε σ΄αυτη τη ζωη, οχι στην αλλη.
Κλαους: προκαλει τον τελευταιο καιρο με τα τατου και τα λαιφσταιλ. Πολλοι τον κραζουν και σωστα γιατι δινει συνεχεια αφορμες. Απο την αλλη για μενα ομως παραμενει ακομα value for money. Ακομα και σημερα ειχε 2-3 επαφες και ενα ξυστο δοκαρι.
Γιδης: να δω ρε πουστη μου επιτελους να ξυπναει ο κοσμος, φτανει. ελεος.

Στο οβερολ θελει μπουλο σε ΓΧ, Λωρενς. Θες στοπερ 1, δεξι μπακ, αριστερο μπακ, δεκαρι ή οχταρι ή και τα 2, σεντερ φορ.
Οαση ο Στοκ στο παρον ροστερ, ο τυπος ελεειψει αλλου θα μπορουσε ισως να χρησιμοποιηθει και σαν δεκαρι αφου εχει ταχυτητα, βλεπει γηπεδο και εχει καλη πασα. Ξαναλεω ελλειψει αλλου.
Ο Κατσουρανης επισης αχωνευτος αλλα ποιοτικα ειναι η μυγα μες στο γαλα.
Χακομπο. Ψυχακιας, με νοοτροπια νικητη, τον θελω γι αυτον το λογο αν και αγωνιστικα ακομα εχω καποιες επιφυλαξεις.
Και ναι, ενας υγιης Γκαρσια, ανετα εχει θεση σε αυτο το κεντρο, κι ας ειναι και 37 χρονων. Γνωμη μου.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΧΟΥΜΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗ. ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΖΕΣ-ΒΡΥΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 3-4 ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

Οσο για σαλκε, παμε για το θαυμα. Μακαρι...
« Last Edit: August 25, 2013, 03:24:37 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
απορω με τα καλα λογια για τον χακομπο.κατα τα αλλα οι περισσότεροι τα ιδια βλέπουμε.

Offline t.b

• Αλλαγή
Θέλετε και πρωτάθλημα μουνοπανα, γελάει όλη η Ελλάδα με την πάρτη σας. Και τώρα ξέρετε μπροστά έχουμε τα αστέρια παιξτε για τον εαυτό σας καργιολια.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ταρατατζούμ! Σήμερα παρουσιάζουμε τον μεγαλύτερο γελωτοποιό που έχει φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Μέσα σε όλα τα νεύρα και τη στενοχώρια μου για το σημερινό ναυάγιο η συγκεκριμένη φάση ομολογώ με έκανε να γελάσω.
και να σκεφτεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος παίχτης δίχασε τον κόσμο και ήταν για 3 χρόνια ο πιο ακριβοπληρομένος στην ομάδα. Μέχρι και ο πιο φανατικός υποστηρικτής του πλέον γελάει με την πάρτη του
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
μην είσαι τόσο σίγουρος για το τελευταίο που λες φίλε...
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
Συμφωνώ με τσακ.

Offline kiri4koc

• Κερκίδα
  • *
κοντη πουτανα οποτε σε βλεπω να παιζεις μπαλα νομιζω θα παρω μεταγραφη απο τα τοπικα στον ΠΑΟΚ στα 28 μου.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
τραγικος σχεδιασμος ομαδας που ξεκινησε σχεδιασμο ενα χρονο πριν....οποιος ειναι υπευθυνος για τις μεταγραφεςθα επρεπε ηδη να εχει φυγει...

ειναι απαραδεκτο στο φετινο εγχειρημα να φερνεις για στοπερ τον λοπεθ...ειναι ΑΣΤΕΙΟ...ειναι απαραδεκτο να ξεκινας με βασικο αριστερο μπακ τον λινο....τραγικο...και πισω απο αυτον να φερνεις τον σπυροπουλο....τι να πω....ειναι απιστευτα αποριας αξιο να εχεις στην ομαδα ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΧΑΦ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και αυτος ειναι ο Λαζαρ....τραυματιστικε....μαλιστα....

Τον Λουκας τον ξεραμε απο τα μεταξυ μας παιχνιδια εδω και δυο χρονια
Ο Στοχ μας εκατσε γιατι ηθελε να ξεφορτωθει συμβολαια η φενερ
δηλαδη τις μοναδικες ποιοτικες μεταγραφες τις εκανα και γω....

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline banis

• Αλλαγή
δεν θα σταθώ στην ανάλυση του αγώνα γιατί εν πολλοίς καλύφθηκα από όσα διάβασα μέχρι τώρα ...

εκεί που θέλω να εστιάσω και να επικεντρωθώ είναι στη νοοτροπία της ομάδας ... η οποία εξακολουθεί και μένει μικρή ... δεν έχει γίνει το παραμικρό βήμα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ... και έτσι έπειτα από μια μεγάλη Ευρωπαϊκή εμφάνιση έρχεται η φάπα στο πρώτο κουτσοχώρι που θα κληθείς να παίξεις ...

για μένα το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα τεστ ... ένα τεστ νοοτροπίας ... γιατί όταν θέλεις να λέγεσαι πραγματικά μεγάλη ομάδα οφείλεις να δείχνεις χαρακτήρα σε κάθε παιχνίδι ... όποιος και αν είναι ο αντίπαλος ... είτε αυτός είναι μεγάλος ... είτε αυτός είναι μικρός ...
και εσύ σήμερα Π.Α.Ο.Κ. μας έδειξες ότι αγωνιστικά εξακολουθείς και είσαι μία μικρή ομάδα ... γιατί κάτι τέτοιες συμπεριφορές έχουν οι μικρές ομάδες στυλ γειτονιάς δίπλα ... που περιμένουν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα να σε κερδίσουν στο μεταξύ μας παιχνίδι και στα υπόλοιπα ματς μπορεί να πηγαίνουν από κλαρίνο σε κλαρίνο ...

το ερώτημα που εξακολουθεί να παραμένει είναι αν υπάρχει κάποιος μέσα στο Σύλλογο που να μπορεί να εμφυσήσει αυτήν την νοοτροπία ... και απάντηση παίρνω μοναχά κοιτάζοντας το πρόσωπο του προπονητή μας ...
σε αυτόν ελπίζουμε ... πιστεύουμε... και ευελπιστούμε όλοι μας ότι θα καταφέρει να το κάνει ...

όσο για το πρωτάθλημα ... ήταν έγκλημα που χάσαμε σήμερα ... αλλά ακόμα είναι νωρίς ... μόλις η δεύτερη αγωνιστική και οφείλουμε να του δώσουμε μια πίστωση χρόνου ...
στο μεταξύ αναμένουμε να πάρει κεφάλια ... κάτι Ισπανοί τορναδόροι που παρουσιάστηκαν ως αμυντικοί πιστεύω πως πρέπει να επιστρέψουν στο πραγματικό τους επάγγελμα ... ειλικρινά Khumi να χα σήμερα ... αυτά τα γκολ δεν θα τα' τρωγα ...

τέλος ... όσο για το γίδι  :cwm23:... τα λόγια είναι περιττά πλέον ... το μόνο που έχω να πω είναι ότι εγκληματούν κατά του Π.Α.Ο.Κ. όλοι όσοι τάσσονται υπέρ του ...  
« Last Edit: August 25, 2013, 02:15:31 by banis »

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Το μόνο θετικό από σήμερα θα είναι να προσγειωθούν λίγο, πρώτα ενόψει Σάλκε και γενικά για τη συνέχεια, γιατί πολύ υπερομάδα την είχανε/με δει...
Και να κάνουν κανα 2-3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ γιατί τα κενά βγάζουν μάτι.

Offline bozik

• Αλλαγή

και έτσι έπειτα από μια μεγάλη Ευρωπαϊκή εμφάνιση έρχεται η φάπα στο πρώτο κουτσοχώρι που θα κληθείς να παίξεις ...

20-3-74 ΠΑΟΚ-μιλαν 2-2(Α αγωνας) , 24-3-74 εθνικος-ΠΑΟΚ 0-0
30-9-81 ΠΑΟΚ-αιντραχτ 2-0 (αποκλεισμος στα πεναλτι) , 4-10-81 ροδος-ΠΑΟΚ 2-1
29-9-82 σοσο-ΠΑΟΚ 2-1 (προκριση στην παραταση) , 3-10-82 πας γιαννινα-ΠΑΟΚ 0-0
2-11-83 μπαγερν-ΠΑΟΚ 0-0 (αποκλεισμος στα πεναλτι) , 7-11-83 δοξα-ΠΑΟΚ 3-1
2-10-91 μαλιν-ΠΑΟΚ 1-1 (προκριση) , 13-10-91 ΠΑΟΚ-γρια 0-3
30-9-97 αρσεναλ-ΠΑΟΚ 1-1 (προκριση) , 5-10-97 προοδευτικη -ΠΑΟΚ 3-3
 9-11-2000 ΠΑΟΚ-ουντινεζε 3-0 (προκριση) , 12-11-00 πανηλειακος -ΠΑΟΚ 1-1
30-11-2011 τοτεναμ-ΠΑΟΚ 1-2 (ματς σε ομιλους που ισοδυναμουσε με νικη προκριση ) , 4-12-11 πας-ΠΑΟΚ 2-2

έχουμε και 3 νίκες μετά από ιστορικές εμφανίσεις μας στην ευρώπη...ευτυχώς δηλαδή ,για να μην γίνονται πλούσια μουνιά στοιχηματζήδες με της ήττες μας και να ψιλοφοβούνται να ποντάρουν..αν και τα ποσοστά τους ευνοούν παρα πολλοί,αλλα τελος παντων θα χωνουν λιγοτερα

7-11-73 ΠΑΟΚ-λιον 4-0 (προκριση) , 11-11-73 καλαμαρια-ΠΑΟΚ 1-2
14-11-02 γκρασχοπερς-ΠΑΟΚ 2-1 (προκριση στο 90) ,24-11-2002 ΠΑΟΚ-προοδευτικη 4-1
26-8-10 φενερ-ΠΑΟΚ 1-1 (προκριση) , 29-8-10 ΠΑΟΚ-πανσερραικος 3-2

από τη χρονια που πήραμε το δεύτερο πρωτάθλημα μας το 1985, έχουμε να κερδίσουμε της 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος,με έναν αγώνα εντός έδρας και έναν εκτος...

κλασικος ΠΑΟΚ

www.youtube.com/watch?v=cleNiOZM5lI

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
.. κάτι Ισπανοί τορναδόροι που παρουσιάστηκαν ως αμυντικοί πιστεύω πως πρέπει να επιστρέψουν στο πραγματικό τους επάγγελμα ... 

Χωρις να εχω δει το ματς απογοητευεται κανεις με αυτα που διαβαζει εδω μεσα, αλλα ρε φιλε τι σου φταινε και οι τορναδοροι?
Ο τορνος ειναι μεγαλη τεχνη εαν θες να ξερεις και χρειαζεται και λιγο νιονιο, που ο συγκεκριμενος παικτης φαινεται να εχει ενα θεμα. 

Offline babis36

• Αλλαγή
Τραγωδια. Αλλα αμα δω το ποτηρι μισογεματο, αυτο το ξεβρακωμα ισως ξεστραβωσει Ιβαν και Χουμπ μαζι. Προτιμουσα λοιπον ενα 3-0.
Παω σε μια κριτικη για το παιχνιδι αλλα και γενικοτερο σχολιο για το ροστερ απο αυτα που εχω δει.
Αμυνα για τον πουτσο καβαλα. Που να παιζαμε και με καμμια σοβαρη αντιπαλη επιθεση. Αθλητικα δε βλεπω στην τινι, αλλα πολλες φορες πηρε το αυτι μου οτι αυτος ο σκονδρας περυσι ηταν κολωνα στον ατρομητο. Μιλαμε σημερα ο τυπος ηταν...., ηταν...., δεν εχω λογια...
Για τον πιτσιρικα τον Κιτσιου δεν μπορω να ειμαι αυστηρος. Αλλωστε γενικα εχει καποια βελτιωση. Αλλα δεν μπορει να ειναι αυτος ο δεξιος βασικος μπακ του ΠΑΟΚ.
Για τον Ισπανο σημερα αορατος αλλα και γενικοτερα δεν μου εχει δειξει τιποτα ιδιαιτερο.
Για τον Πορτογαλο δεν εχω αποψη αλλα πλην του προχθεσινου δεν εχω δει τιποτα εκτος απο κατι επιθετικες προωθησεις.
Παμ παρακατ
Κεντρο? δεν χωνευω τον τζιολη, ποτε μου δεν τον χωνευα αλλα σημερα ηταν στο γενικο χαος, στοιχειωδως αξιοπρεπης.
Κατσε: τουλαχιστον ετρεχε και μαρκαρε ως συνηθως.
Λουκας: μυστηρια περιπτωση. Τεχνικη εχει, δηλαδη στο κοντρολ. Αλλα τσαπατσουλης του κερατα. Ικανος για το καλυτερο αλλα και το χειροτερο. Ατομιστης πολλες φορες και ανουσιος. Πρεπει να αποκτησει πειθαρχεια και μεγαλυτερη προσοχη, γιατι ικανοτητες εχει.  
Ο Λωρενς επρεπε να εχει παρει μπουλο.
Ο Λαζαρ δεν ειναι αξιοπιστος, για μενα υστερα απο τοσο διαστημα πια δεν αποτελει παρα λυση παγκου για τον ΠΑΟΚ που θελουμε.
Εκεινο το αστειο παικτακι που ακουει στο ονομα Γεωργιαδης? Ειναι ντροπη να φοραει απρομαυρη φανελα με Δικεφαλο. Ελπιζω Μιστερ Χουμπ σημερα να ηταν η τελευταια φορα.
Ολισε? Δεν ξερω τι ειδαν και τον κρατησαν. Παντως σημερα πραγματι ειχε μια αλφα κινητικοτητα και κακως αντικατασταθηκε.
Νεσιντ: Εκτος τοπου και χρονου ελπιζω να προσαρμοστει καποτε. Καλως χρησιμοποιηθηκε για να αρχιζει να παιρνει παιχνιδια, καλως αντικατασταθηκε αφου το παιχνιδι στραβωσε κι αυτος ηταν αφαντος.Θα περιμενουμε αλλα ελπιχω οτι το ταλεντο του θα φανει καποτε σ΄αυτη τη ζωη, οχι στην αλλη.
Κλαους: προκαλει τον τελευταιο καιρο με τα τατου και τα λαιφσταιλ. Πολλοι τον κραζουν και σωστα γιατι δινει συνεχεια αφορμες. Απο την αλλη για μενα ομως παραμενει ακομα value for money. Ακομα και σημερα ειχε 2-3 επαφες και ενα ξυστο δοκαρι.
Γιδης: να δω ρε πουστη μου επιτελους να ξυπναει ο κοσμος, φτανει. ελεος.

Στο οβερολ θελει μπουλο σε ΓΧ, Λωρενς. Θες στοπερ 1, δεξι μπακ, αριστερο μπακ, δεκαρι ή οχταρι ή και τα 2, σεντερ φορ.
Οαση ο Στοκ στο παρον ροστερ, ο τυπος ελεειψει αλλου θα μπορουσε ισως να χρησιμοποιηθει και σαν δεκαρι αφου εχει ταχυτητα, βλεπει γηπεδο και εχει καλη πασα. Ξαναλεω ελλειψει αλλου.
Ο Κατσουρανης επισης αχωνευτος αλλα ποιοτικα ειναι η μυγα μες στο γαλα.
Χακομπο. Ψυχακιας, με νοοτροπια νικητη, τον θελω γι αυτον το λογο αν και αγωνιστικα ακομα εχω καποιες επιφυλαξεις.
Και ναι, ενας υγιης Γκαρσια, ανετα εχει θεση σε αυτο το κεντρο, κι ας ειναι και 37 χρονων. Γνωμη μου.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΧΟΥΜΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗ. ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΖΕΣ-ΒΡΥΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 3-4 ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

Οσο για σαλκε, παμε για το θαυμα. Μακαρι...
Συμφωνώ σε όλα. Η περιπτωση Σαλκε θα είναι το απόλυτο θαύμα. Στο εντωμεταξυ ο Φαρφαν παίζει. Να δώ ποιος θα μαρκάρει εκει αριστερα
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Αν τον πιασει ο σκονδρας σε καποιο πενταλεπτο θα φαμε 3 γκολ
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline gagas

• Αλλαγή
καπως ετσι θα χαθει το πρωταθλημα..
δυστυχως οι νοοτροπιες δεν χτιζονται απο τον προπονητη μεσα σε ενα καλοκαιρι, ουτε με δηλωσεις σε ρωσους δημοσιογραφους.

ενας χρονος σαββιδη και δεν εχουμε διαβασει πουθενα την λεξη προστιμο..μετα απο δεκαδες γκελες και ηττες με κατεβασμενα σορτσακια..

Συνελθετε ολοι εκει μεσα στα γραφεια και φτιαξτε σοβαρη ομαδα..

υ.γ. τελικα το βιογραφικο σου ιδιοκτητα ειναι μια τριχα απο τα παπαρια του χοντρου..

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Ακυρο οι 102 βαθμοι..99 τελικα..συνεχιζουμε
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Δε νομίζω ότι χρειάζονται μεταγραφές ή σχεδιασμός ή βάθος για να κερδίσεις σε κεκλεισμένων τον ελλειπή Παναιτωλικό του αγαπητού Μάκη χαβου

Ο νεσιντ ο Ολίσε και κάνα δύο άλλοι αξίζουν όσο 2-3 Παναιτωλικοι

Το θέμα είναι η βλαχονοοτροπια - πακέτο του δευτεροτριτου και μόνιμα αδικημένου και καρατρεγμενου που υπάρχει στο DNA μέχρι και των αποδυτηρίων
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Vorious

• Αλλαγή
Γαμιολες μπασταρδοι ΌΛΟΙ

Κάθε χρόνο καταφέρνετε να είστε εκτός πρωταθλήματος από Σεπτέμβριο
Φέτος τα καταφέρατε από τον Αύγουστο

Άντε γαμηστε τώρα τον πουστη τον ολιεμπιακο σε ματς γοήτρου ως συνήθως

Άντε και καλά πλέι οφ

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα