catalas λιαζει το κορμακι του στις παραλιες

κ παιρνει εμας τηλ για να του κανονισουμε τις εκδρομες
Και τα καταφέρνεις τόσο περίφημα που τελικά θα δω το ματς από την τηλεόραση

Περιμένω τοποθέτηση Catala. Πρώτος έγραψε για τη μοίρα του να κουνήσουμε σεντόνι κεκλεισμένων. 
Καλή μνήμη Ευθύμη, μακάρι να βγω σωστός τελικά έστω και με αυτόν τον τρόπο (για φέτος εννοώ ε...)

Θα τολμήσω να πω ότι βλέπω και αποτέλεσμα την Τετάρτη, το εδώ φοβάμαι πιο πολύ, αν και θα το φοβόμουν ακόμα πιο πολύ με κόσμο, αγχώνονται τα γατιά μας. Πρέπει να βρεθούν 3-4 παίκτες, οι καλύτεροί μας βασικά, σε πολύ καλή μέρα και έτοιμοι, ενώ οι υπόλοιποι πρέπει απλώς να μην κάνουν καμιά χοντράδα.
Αν και το σιχαίνομαι να γράφω εδώ μέσα ποδοσφαιρικά, νομίζω το κλειδί είναι να μην αφήσουμε καθόλου χώρους στο κέντρο, γιατί αλλιώς μετά τρεχάτε ποδαράκια μου. Οι γραμμές εκεί πρέπει όχι απλώς να είναι κοντά, να κινούνται γρήγορα για κάλυψη και να διαβάζουν τις φάσεις 1 λεπτό πριν γίνουν, αλλά να είναι μπετόν αρμέ, μασίφ ατσάλι και φερνάντο χέστης οε οε οε.
Αυτό νομίζω η γάτα από τις Κάτω Χώρες το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και σε συνδυασμό με τη γνωστή πίεση ψηλά που βλέπουμε φέτος και που μπορεί να σου φέρει το γκολ, μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα. Αν είμαστε λίγο αποτελεσματικοί μπροστά (βλ. να βαρέσουν τα ξυπνητήρια στον λαιμό του νιου έντρυ στο μπουζούκιν φαν κλαμπ), με κάνει να πιστεύω σε κάτι ακόμα καλύτερο.
Αναμένω τη μεγαλύτερη οπαδική βραδιά μας τα τελευταία χρόνια. Η κρισιμότητα και ιστορικότητα της στιγμής, τα πούλμαν που έχουν αναχωρήσει και ο κόσμος που μαθαίνω ότι θα είναι εκεί μόνο δικαίωση με κάνουν να περιμένω.
Δύναμη αδέρφια, δώστε τα όλα.