Author Topic: FC Schalke 04 - ΠΑΟΚ (1 - 1) Τετάρτη 21/8/13 ώρα 21:45 ΔΤ  (Read 9176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΛΑΝΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ, ΦΩΚΙΑ
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΨΩΛΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 60.000, ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ

http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/merkel_gia_salke-paok_me_mena_den_tha_teleiwne_1-1.2380190.html

Μέρκελ για Σάλκε-ΠΑΟΚ: "Με μένα δεν θα τελείωνε 1-1..."

Η Άνγεκλα Μέρκελ χρησιμοποίησε το παιχνίδι της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ σε προεκλογική καμπάνια της στην Ανατολική Γερμανία. Διαβάστε τι είπε...

Δημοσίευση: 22 Αυγ. 2013 22:37

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε πιθανότατα η τελευταία, που η Άνγκελα Μέρκελ, ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Άλλωστε πολλές φορές την έχουμε δει στα επίσημα ενός αγώνα γερμανικής ομάδας ή των "πάντσερ".

Η γερμανίδα καγκελάριος, δεν έδωσε το παρών στο ματς της Σάλκε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όμως δεν άφησε ασχολίαστο το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, η Ανγκέλα Μέρκελ σε προεκλογική της καμπάνια στην Ανατολική Γερμανία, έκανε ένα σύντομο σχόλιο τονίζοντας: "Κανονικά, θα έπρεπε να ήμουν εγώ στο παιχνίδι, τότε δεν θα τελείωνε 1-1." Σημείωσε, μάλιστα, πως άνοιξε τον δέκτη της τηλεόρασής την ώρα που μπήκε το γκολ της ελληνικής ομάδας.

Η Γερμανίδα καγκελάριος που τ' όνομά της συζητιέται από τους Έλληνες πολίτες περισσότερο και του πρωθυπουργού της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, έφερε τουλάχιστον γούρι στον Δικέφαλο του Βορρά. Τώρα, γιατί πιστεύει πως μ' εκείνη το ματς δεν θα τελείωνε 1-1, παραμένει άγνωστο. Ίσως φορολογούσε το γκολ του Στοχ...

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Τεραστιος ο λαος μας και η ομαδα μεγαλη στοφα εδειξε επιτελους οτι ειναι ικανη για τη υπερβαση και πιστευω θα προκριθουμε αν ειμαστε σοβαροι. Ειμαι πολυ χαρουμενος που και εδω στη Κυπρο υπαρχει τωρα συσπειρωση του κοσμου ειδικα στη Λεμεσο. Ο συνδεσμος της Θ4 Λεμεσου ηταν καταμεστος με ατομα απο ολες τις ηλικιες κυπριοι και ελλαδιτες και το κλιμα αψογο, ακομα κι ο πατερας μου πορωθηκε ηρθε και πανηγυριζε σαν τρελος ;D

Στο θεμα με τις σημαιες ομως θεωρω ηλιθιο ολο αυτο που εγινε. Δηλαδη το να γινει τοσος παροξυσμος για μια κωλοσημαια των σκοπιανων, να κανουν ντου οι μπατσοι να κτυπουν κοσμο με γκλοπ και να ψεκαζουν με σπρευ, να λεγεται οτι εγινε γιατι μπορουσε να γινει ντου απο τους δικους μας, να διαμαρτυρεται η παε, να κανει διαβηματα η ουεφα μιλαμε για τραγελαφικες καταστασεις. Περισσοτερο βλακες φυσικα ειναι οι οπαδοι της σαλκε που πηγαν να προκαλεσουν μ αυτο τον τροπο, και μενα με ενοχλησε ομως θεωρω εξισου ηλιθιο τον εθνικισμο απ οπου κι αν προερχεται
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
γκαρντάσι χίος συμμαζέψου...αν δεν γνωρίζεις ,ρότα να μάθεις....θέλεις να μας τρελάνεις?

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=ZC3ImCsnGIc (Embedding disabled, limit reached)

το βιντεακι που μολις ανεβασα :) 

ΠΑΟΚαρα ΠΑΟΚαρα σ'αγαπώ......Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι......ΠΑΟΚαρα ΠΑΟΚαρα σ'αγαπώ
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=m2qulkWvlc0 (Embedding disabled, limit reached)

O.10 - 0.13 χοντρικά

ομαδικό ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Βλεποντας το παιχνιδι για δευτερη φορα κι οχι απο την εξεδρα πρεπει να δωσω τεραστια ευγε στον πορτογαλο. Εκπληκτικο παιχνιδι μαζι με κατσουρανη τους καταπιανε πισω τους γερμαναραδες.
Γαμω τις σκαριες ο Κατσε  :'( :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
γκαρντάσι χίος συμμαζέψου...αν δεν γνωρίζεις ,ρότα να μάθεις....θέλεις να μας τρελάνεις?

καταρχην υποδειξεις τυπου συμμαζεψου, συμμαζεψε τις. Εγω αλλη εικονα ειχα στο μυαλό μου πριν αρχίσει το ματς και άλλη είδα. Χρόνια λέγαμε όλοι μεταξύ μας να τυχει καμιά γερμανία να τρελλανουμε κόσμο και δε μας κάθεται. Το οτι εχουμε πολυ παραπάνω κόσμο το ξερω και χωρις να εχω πάει ακόμα και από αλλόθρησκους. Αλλά η κερκίδα που ειδα σε αριθμό ηταν λίγη. Αν συμβαίνει κάτι άλλο ρωτάω εσένα να μάθω

Φιλικά πάντα
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Last Edit: August 24, 2013, 13:41:37 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
https://www.dailymotion.com/video/x13kkrp_%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%BA%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA_lifestyle

00:05 πόσο μεγάλο προπονητή έχουμε...

επίσης μετά το γκολ το τάκλιν του κάτσε είναι όλα τα λεφτά.
ΑΡχίΔια

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline Català

• Αλλαγή
http://www.schalke04.de/en/news/130822_peters/page/491--86-86-.html

Peters criticises conduct of Greek officials

The events in the North Stand were still a topic of discussion a day after the 1-1 draw against PAOK. In a review of the events that led to the action taken by the police, board member Peter Peters criticised the contribution of the Greek officials and their spotters to the escalation of the situation.

"We have enormous problems with the way they conducted themselves," so Peters. "Their actions last night harboured a significant threat. There was talk of a pitch invasion, forcing the match to be abandoned and storming the Schalke end. There was no attempt at all to exert a calming influence on their own fans, whose conduct is known to be problematic. Instead, they concerned themselves solely with throwing accusations at Schalke 04. Not only is that unsporting, it's totally unacceptable."

Peters experienced this at first hand: "I was shocked by the way they tried to influence the UEFA delegate – who did not request the police action either by the way. Screaming on the stand at half-time doesn't get us anywhere."

ÔÇÓ ÐÑÏÂËÇÌÁÔÉÊÇÓ ÌÁÌÁÓ ÓÏÕ ÔÇ ÌÏÕÍÁÑÁ
ÔÇ ÃÁÌÁÅÉ ÐÁÏÊÔÓÇÄÉÊÇ ØÙËÁÑÁ