Author Topic: FC Schalke 04 - ΠΑΟΚ (1 - 1) Τετάρτη 21/8/13 ώρα 21:45 ΔΤ  (Read 9178 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Επειδη σε καφενειο που ειδα το ματς ακουσα διαφορα, νομιζω οτι ειναι υποχρεωση μου να πω και να θυμησω τα μαλλον οχι αυτονοητα. Μαζι με την προσωπικη μου γνωμη. Επειδη η ιστορια γραφεται.
1)Περυσι οπαδοι της ραπιντ ειχαν πει διαφορα για καθοδο στην Τουμπα μαζι με βαζελους
2)Νταλαβερια που θα επρεπε να ξυπνησουν ΠΑΕ και μπατσους εγιναν πριν το ματς. αλλα δεν ξυπνησε κανεις τους.
3)Εχουμε ευθυνη για τις μολοτοφ εξω απο το γηπεδο
4)Οι οπαδοι της ραπιντ μαζι με βαζελους ή μονοι τους -δεν με απασχολει- μολις μπηκαν αρχισαν να πετανε στυλο (πυρσους δεν με νοιαζει) και φωτοβολιδες εναντιον θυρας 7 και θυρας 2. Πυροτεχνουργος και γνωστης δεν ειμαι, εγω λεω οτι ηταν επικινδυνα, υπαρχει ενας μπλιωνας που με στοιχειωνει ως οπαδο.
5)ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΗΡΩΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
6)Εκαναν καλα οχι γιατι προστατεψαν "την οπαδικη μας τιμη", αυτο ειναι δευτερευον για μενα. Δεν με νοιαζουν ουτε ουλτρας ουτε τιφο ουτε ακαμπ ουτε φωτο και βιντεο στο φεης και στο γιουτιουμπ. ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ -ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΖΩΗ- ΑΛΛΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΜΑΧΙΜΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ. ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ/ΖΩΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.
 7)Ο περυσινος μας αποκλεισμος δεν ειχε καμμια σχεση με τη συγκεκριμενη φαση και προηλθε καθαρα απο αγωνιστικους και μονο λογους.
8)Συνεπεια των παραπανω ηταν η τιμωρια απο ΟΥΕΦΑ. Αλλος θα πει δικαιη, αλλος πολυ αυστηρη αναλογικα με αλλες παρομοιες περιπτωσεις, αλλος μπορει να την βρει λαιτ. Αλλος θα τα βαλει γενικοτερα με την ΟΥΕΦΑ και το ποσο μπουρδελο και μαφια ειναι, βλεποντας και τα τελευται εργα.
8)Προσωπικα θεωρω απο πλευρας μας υπευθυνη την ΠΑΕ και την Αστυνομια. Δευτερευοντως τους οπαδους ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΛΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ -ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ. Συμφωνα με τους κανονισμους, σωστα τιμωρηθηκαμε και πρεπει να αναλαβουμε το κοστος. Ακομα ομως κι αν -ω μη γενοιτο- το πληρωσουμε με αποκλεισμο απο την Σαλκε εξαιτιας της αδειας Τουμπας, δεν αναιρει την ΣΩΣΤΗ αντιδραση των οπαδων μας στη συγκεκριμενη φαση. Που ξαναλεω ηταν ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Γιατι -για παραδειγμα- στην οικονομικη κριση που ζουμε δεν αφηνουμε τον παππου μας να πεθανει για να γλιτωσουμε ενα πιατο φαι, ουτε βγαζουμε την αδερφη μας στη βιζιτα.
:prosk: :prosk: :prosk: :prosk:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός
Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ, Ουντινέζε.

Στο τέλος το καλό το πανηγύρι.
+4

μάγκες προσγειώμενοι όλοι. τώρα δυστυχώς το άγχος το έχουμε εμείς.

διαφωνώ.Λόγω νοοτροπίας ομάδας που χτίζεται πιστεύω ότι η ομάδα κέρδισε κι άλλη εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Τα καλύτερα έρχονται.

Στα οπαδικά, όταν βλέπεις από κοντά να τεντώνει το σεντόνι, νιώθεις ολοκλήρωση.-

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
Επειδη σε καφενειο που ειδα το ματς ακουσα διαφορα, νομιζω οτι ειναι υποχρεωση μου να πω και να θυμησω τα μαλλον οχι αυτονοητα. Μαζι με την προσωπικη μου γνωμη. Επειδη η ιστορια γραφεται.
1)Περυσι οπαδοι της ραπιντ ειχαν πει διαφορα για καθοδο στην Τουμπα μαζι με βαζελους
2)Νταλαβερια που θα επρεπε να ξυπνησουν ΠΑΕ και μπατσους εγιναν πριν το ματς. αλλα δεν ξυπνησε κανεις τους.
4)Οι οπαδοι της ραπιντ μαζι με βαζελους ή μονοι τους -δεν με απασχολει- μολις μπηκαν αρχισαν να πετανε στυλο (πυρσους δεν με νοιαζει) και φωτοβολιδες εναντιον θυρας 7 και θυρας 2. Πυροτεχνουργος και γνωστης δεν ειμαι, εγω λεω οτι ηταν επικινδυνα, υπαρχει ενας μπλιωνας που με στοιχειωνει ως οπαδο.
5)ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΗΡΩΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
6)Εκαναν καλα οχι γιατι προστατεψαν "την οπαδικη μας τιμη", αυτο ειναι δευτερευον για μενα. Δεν με νοιαζουν ουτε ουλτρας ουτε τιφο ουτε ακαμπ ουτε φωτο και βιντεο στο φεης και στο γιουτιουμπ. ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ -ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΖΩΗ- ΑΛΛΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΜΑΧΙΜΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ. ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ/ΖΩΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.
 7)Ο περυσινος μας αποκλεισμος δεν ειχε καμμια σχεση με τη συγκεκριμενη φαση και προηλθε καθαρα απο αγωνιστικους και μονο λογους.
8)Συνεπεια των παραπανω ηταν η τιμωρια απο ΟΥΕΦΑ. Αλλος θα πει δικαιη, αλλος πολυ αυστηρη αναλογικα με αλλες παρομοιες περιπτωσεις, αλλος μπορει να την βρει λαιτ. Αλλος θα τα βαλει γενικοτερα με την ΟΥΕΦΑ και το ποσο μπουρδελο και μαφια ειναι, βλεποντας και τα τελευται εργα.
8)Προσωπικα θεωρω απο πλευρας μας υπευθυνη την ΠΑΕ και την Αστυνομια. Δευτερευοντως τους οπαδους ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΛΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ -ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ. Συμφωνα με τους κανονισμους, σωστα τιμωρηθηκαμε και πρεπει να αναλαβουμε το κοστος. Ακομα ομως κι αν -ω μη γενοιτο- το πληρωσουμε με αποκλεισμο απο την Σαλκε εξαιτιας της αδειας Τουμπας, δεν αναιρει την ΣΩΣΤΗ αντιδραση των οπαδων μας στη συγκεκριμενη φαση. Που ξαναλεω ηταν ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Γιατι -για παραδειγμα- στην οικονομικη κριση που ζουμε δεν αφηνουμε τον παππου μας να πεθανει για να γλιτωσουμε ενα πιατο φαι, ουτε βγαζουμε την αδερφη μας στη βιζιτα.
:prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Έτσι Homo..
Αν ήταν το γήπεδο να γέμιζε στον επαναληπτικό από ανθρώπους που καταδικάζουν τη συγκεκριμένη μπούκα,τότε χίλιες φορές κεκλεισμένων.
Αν μπαίνατε σπίτι σας μια μέρα και βλέπατε να γαμάνε τη γυναίκα σας,να παίρνατε ένα τηλ το δικηγόρο σας να συμβουλευθείτε για το πώς θα αντιδρούσατε.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline cure

• Αλλαγή
Η ομάδα έδειξε μέταλλο και πολύ καλά στοιχεία. Φυσικά και θα μας πίεζαν κτλ. Το θέμα είναι πως το πρώτο μισό της μάχης κερδίθηκε και πάμε για την ολοκλήρωση του ονείρου.

Ασχέτως του αν τελικά περάσουμε, τι μαθαίνουμε από αυτά τα ματς; Ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος μαλάκας από αυτόν τον νεομαλάκα ρεαλιστή οπαδό, το κατάλοιπο της περιόδου του "χαμηλά τη μπάλα και υψηλά η μίζα", που κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά σε ένα σπουδαίο σταυροδρόμι, έχει μότο το "μα αφού ρε δεν θα περάσουμε τα... βουνά γιατί να παίρνουμε παίχτες και να τζογάρουμε την οικονομική μας υγεία".
Φτου γαμώ τη βλακεία, δεν είδαν ούτε με τον Άγιαξ, ούτε χθες ότι αν ως ΠΑΟΚ ετοιμαστείς και τζογάρεις φέρνοντας 2 Στοχ θα τα βγάλεις πολλαπλάσια. Μα ακόμη κι αν δεν περάσεις οι κάθε είδους Στοχ μόνο κέρδη θα σου φέρουν.

Δόξα και τιμή στον παλίκαρο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που διαλαλούσε το ΠΑΟΚτσηδιλίκι του για πολλοστή φορά και έβαλε παραπάνω κόμπλεξ στους σκατόγαυρους, μετά από αυτό που τους πρόσφερε η ομάδα.

Γαμάτη κερκίδα, αλλά αυτό ήταν το πλέον σίγουρο στη ζωή

Τέλος, συμφωνώ σε όλα με ΗΟΜΟ και καλά έκανε και τα έγραψε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline babis36

• Αλλαγή
Αρχικά ο τεχνικός του Δικεφάλου είπε τα εξής:
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 5-6 λεπτά. Στη συνέχεια είχαμε πρόβλημα από τα άκρα. Στην αρχή δεν είχαμε απάντηση, αλλά την βρήκαμε στη συνέχεια και ήμασταν πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».
Για την τιμωρία της Τούμπας: «Είναι κρίμα που το παιχνίδι θα γίνει σε άδειες κερκίδες. Το ποδόσφαιρο είναι για τους θεατές, είναι για γεμάτες κερκίδες. Πιστεύω ότι και στο δεύτερο παιχνίδι, το φαβορί θα είναι η Σάλκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Ήταν πολύ σημαντικός για μας, αλλά να μην ξεχνάμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε σε άδειες κερκίδες και χωρίς την συμπαράσταση του κόσμο».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ απαντώντας σε ερωτήσεις για το σημαντικό βήμα που έκανε ο ΠΑΟΚ, αλλά και για το πώς νιώθει ο ίδιος μετά το 1-1, τόνισε: «Και πριν τον αγώνα και μετά, ένιωθα πολύ καλά. Δεν ξέρω πως θα είμαι όταν θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη γύρω στις 5 το πρωί. Μάλλον δεν θα είμαι τόσο καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα για την Σάλκε για τον δεύτερο αγώνα, το 1-1. Η Σάλκε είναι επικίνδυνη και μπορεί να βάλει γκολ και στον δεύτερο αγώνα. Είμαστε ακόμη στο ημίχρονο. Έχουμε ακόμη 90 λεπτά που πρέπει να παίξουμε κι αυτό είναι το σημαντικό».

Εγω συμφωνώ με αυτόν. Μπορούνε κάλλιστα να σκοράρουν στην Τουμπα και έχουν τα κορμια, την τεχνική, την φυσική κατάσταση και την δυνατοτητα να το πετυχουν. Για μένα απλά πήραμε ενα 10% πιθανοτητες παραπανω από οτι είχαμε πριν.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Όταν θυμαμαι εκεινο το ματς με Στουτγκαρδη εδω μέσα θυμαμαι και την σημασία της φυσικης καταστασης της δυναμης και της τεχνικης. Μας ειχανε βγαλει την γλώσσα και φαγαμε δυο γκολ οταν πια η ομαδα ήτανε νεκρη από κουραση.Δηλαδή στο 85 και στο 90. Συνεπώς ας περιμένουμε να δουμε τι θα γινει γιατί τα λόγια είναι ασήμαντα χωρίς τις πράξεις.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
ετσι ακριβως ειναι.. εχουμε μια ακομη μαχη, τα κεφαλια κατω και παμε για τελικο την τριτη, δεν ειμαστε το φαβορι

Offline cure

• Αλλαγή
Φυσικά και δεν γίναμε φαβορί. Συμφωνώ με τα παιδιά πριν. Φυσικά και μπορούν να περάσουν από εδώ ως καλύτερη ομάδα σε όλα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από το να φτάνεις ως ομάδα στο 100% των δυνατοτήτων σου και ό,τι βγει. Να κάνεις εσύ το καθήκον σου και να μη κλαψομουνιάζεις μίζερα μπροστά σε κανέναν. Αυτό λοιπόν το έκανε η ομάδα στο πρώτο μισό της μάχης και αξίζει χίλια μπράβο.

Και κάτι για να προλάβω μελλοντικές χαζομάρες. Τα μπράβο ισχύουν για ό,τι που είδαμε χθες. Όπως και το μπινελίκι στα στραβά σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Αν τώρα πάει και παίξει στο δεύτερο ματς σαν ομαδούλα ο ΠΑΟΚ και ξεφτιλιστεί, φυσικά και το μπράβο θα γίνει γιούχα. Το λέω για όσους έχουν μότο το καραγκιοζιλίκι "εσείς που τον σηκώνατε τον Χ στα χέρια πρώτοι θα τον κράξετε". Μιλάμε παίζει να είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις κοκορόμυαλου στην ιστορία. Αν πεις μια φορά μπράβο ή αντίστροφα κράξεις, τέλος. Χαράξαμε. Βρέξει χιονίσει μετά, εσύ εκεί. Θα λες τα ίδια. Μιλάμε για συσσωρευμένη μαλακία και πηγμένη από το χρόνο μέσα στο κέντρο λειτουργίας του εγκεφάλου. Και ξέρετε από που ξεκίνησε έτσι; Από τους αποψιάκηδες των ραδιοφώνων, που ο μόνος τους νταλκάς είναι να το παίξουν έξυπνοι. Και το κόλλησαν παντού σαν μικρόβιο. Ας γλιτώσουμε εδώ μέσα τουλάχιστον από αυτό το στοπ στην ανθρώπινη λογική

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Προφανως και δεν γιναμε φαβορι. Δεν ειναι τυχαιο οτι τα τελευταια χρονια, οτι καλο εχει κανει ευρωπαικα η ομαδα το εχει κανει εκτος εδρας. Σε αντιθεση εντος εδρας εχουμε πολλα προβληματα.

Επειδη ομως αυτη τη φορα εχω προπονητη πιστευω οτι εχουμε βασιμες ελπιδες. Δεν θα το χτυπησει το ματς. Δεν μπορει αλλωστε με αυτο το ροστερ. Παλι ενα στιβαρο αμυντικογενες συνολο θα δουμε και θα κοιταξει να χτυπησει απο κανενα στημενο ή καμια αντεπιθεση. Κι ασε τους Γερμανους να τρεχουν. Με τη μονη διαφορα οτι θα πρεπει να βρει τροπο να κρατησουμε και μεις λιγο μπαλα. Στο πρωτο ημιχρονο τρομαξα με την πιεση των Γερμανων. Παρακαλουσα να κατεβασουν ταχυτητα στο  2ο ημιχρονο γιατι εβλεπα καταρρευση και διασυρμο. Ευτυχως τελικα και αυτοι ειναι ανθρωποι και κουραζονται.

Παντως νομιζω οτι πρεπει καποια στιγμη να μπει απαγορευτικο εξω απο την τουμπα σε αργους παικτες. Πρεπει να αποτελει νο1 κριτηριο για ολους τους παικτες της ομαδας. Ταχυτητα, αντοχη. Ταχυτητα, αντοχη. Και στις ακαδημιες ακομα περισσοτερο. Εβλεπα και προχθες τους πιτσιρικαδες της PSV εναντια στη Μιλαν και γελουσα. Αυτη ειναι η ομαδα που θελαμε να μας κατσει στην κληρωση για να παρουμε το αιμα μας πισω???? Χοχοχο γιο γιο θα μας εκαναν. Αυτοι βεβαια ειχαν και αλλα στοιχεια περα απο ταχυτητα και αντοχη. Αλλα στα δικα μου ματια ειναι λιγο ξεκαθαρο οτι ο τροπος δουλειας τους ειναι να ξεχωριζουν τα παιδια που εχουν τα 2 αυτα βασικα αθλητικα προσοντα εκ φυσεως και απο κει και περα χτιζουν ποδοσφαιρικες προσωπικοτητες πανω σε αυτα τα θεμελια. Τεχνικη, τακτικη, ομαδικοτητα και βουαλα...11 αγνωστοι πιτσιρικαδες που παιζουν μπαλαρα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
http://www.gazzetta.gr/football/article/535099/toyrmpo-sta-treximata-o-paok

Ï Óôï÷ ìå ôçí äåîéïôå÷íßá ôïõ, ôá ãåñÜ ôïõ ðáôÞìáôá, ôçí ôá÷ýôçôÜ ôïõ êáé ôï áðßóôåõôï óïõô ðïõ äéáèÝôåé Ý÷åé äåßîåé áðü ôá ðñþôá ôïõ êéüëáò ìáôò üôé åßíáé «ëßíôåñ» ìÝóá óôï ðáé÷íßäé. ÇãåôéêÞ öõóéïãíùìßá ðïõ ìðïñåß íá êÜíåé ôç äéáöïñÜ. Êáé «êßëåñ» üôáí äïêéìÜæåé ôï ðüäé ôïõ, âÝâáéá! Ï ÐÁÏÊ, üìùò, äåí åß÷å ìüíï ôïí Óôï÷. Ï ïðïßïò, ìÜëéóôá, Ýôñåîå êáé ðÜñá ðïëý ðáëåýïíôáò óôá ìáñêáñßóìáôá.

Ç ïìÜäá ôïõ ÓôÝöåíò ôá âñÞêå óêïýñá óôï á’ ìÝñïò áðü ôçí «åðéèåôéêÞ» ÓÜëêå. Ï ÐÁÏÊ Þôáí óáóôéóìÝíïò, Ýêáíå ëÜèç êé Ýìïéáæå íá ìçí ìðïñåß íá áêïëïõèÞóåé ôïí ñõèìü. Óôçí åðáíÜëçøç, üìùò, ï ÐÁÏÊ Ýêëåéóå êáëýôåñá ôïõò ÷þñïõò, åß÷å óå ìåãÜëç ìÝñá ôïí Âßôïñ, ðñïóðÜèçóå íá ãõñßóåé ëßãï ôçí ìðÜëá óôá ÷áö, êõíÞãçóå Ýíá ãêïë êé åí ôÝëåé äéêáéþèçêå ìå ôçí éóïöÜñéóç. ÖõóéêÜ, ç õðüèåóç ðñüêñéóç Ý÷åé ðïëý äñüìï áêüìá. Ç ñåâÜíò åßíáé áíïé÷ôÞ êáé ãéá ôéò äõï ïìÜäåò. Ç ÓÜëêå ìðïñåß íá ìçí äåß÷íåé óùóôÞ éóïññïðßá áõôÞ ôçí åðï÷Þ, üìùò ìðïñåß íá ãßíåé åðéêßíäõíç óôéò áíôåðéèÝóåéò. Áêüìá êáé ÷ùñßò ×ïýíôåëááñ.

Áðáéôçôéêü óå åíÝñãåéá

Äåí èÝëù íá óôáèþ ôüóï óôçí áíÜëõóç ôïõ ðáé÷íéäéïý áõôÞ ôç óôéãìÞ, üóï óôá ôñåîßìáôá ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ Þôáí áí ü÷é åíôõðùóéáêÜ, óßãïõñá ðïëý äõíáôÜ. Ôï ðáé÷íßäé ïýôùò Þ Üëëùò Þôáí áðáéôçôéêü óå öõóéêÝò äõíÜìåéò, ìå ôïí ñõèìü ðïõ äþóáíå åî’ áñ÷Þò ïé Ãåñìáíïß.

Êé Üëëï ïîõãüíï

Ç ÓÜëêå åß÷å ôçí êáôï÷Þ (óõíïëéêÜ 64%-36%), ïé ðáßêôåò ôïõ äéêåöÜëïõ Þôáí õðï÷ñåùìÝíïé óõ÷íÜ íá êõíçãÜíå ôçí ìðÜëá, ùóôüóï äåí Ýäåé÷íáí íá êïõñÜæïíôáé êáé íá ÷Üíïõí ôçí åìðéóôïóýíç óôá ðüäéá ôïõò. ÅéäéêÜ üôáí ìðÞêå ï «öñÝóêïò» ÊÜôóå Ýäùóå êé Üëëï ïîõãüíï óôá ðíåõìüíéá ôçò ïìÜäáò. Êé åêåß öÜíçêå ï ÐÁÏÊ íá áíåâÜæåé ðåñéóóüôåñåò óôñïöÝò. Åß÷å, Üëëùóôå, êáé çèéêü, åíþ äåí Ý÷áíå ðéá åýêïëá ôéò ìïíïìá÷ßåò, ðïõ Þôáí ç á÷ßëëåéïò ðôÝñíá ôïõ óôï á’ ìÝñïò. ¢ñ÷éóå íá ôéò êåñäßæåé ðëÝïí óôï â’ çìß÷ñïíï.

Ðéï ðïëëÜ ôñåîßìáôá óôï â’

ÌÜëéóôá, ï ÐÁÏÊ óôï â’ ìÝñïò Ýôñåîå ðåñéóóüôåñï áð’ ü,ôé óôï á’ çìß÷ñïíï. Êé áõôü åßíáé óçìáíôéêü, êõñßùò åðåéäÞ ðåñéóóüôåñç êáôï÷Þ ìðÜëáò ç ÓÜëêå åß÷å óôï ðñþôï 45ëåðôï (70-30) êé ü÷é ôüóï óôï äåýôåñï (59-41), üðïõ ç åëëçíéêÞ ïìÜäá éóïññüðçóå áñêåôÜ.

Ôá ÷éëéüìåôñá óôï á’ ìÝñïò Þôáí 56,6 ãéá ôçí ÓÜëêå –   57,5 ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé óôï â' 59,2 ãéá ôçí ÓÜëêå - 60,6 ãéá ôïí ÐÁÏÊ.

Ôï êïíôÝñ ôïõ

ÃåíéêÜ, ï ÐÁÏÊ Þôáí fit, Ýäåéîå Ýôïéìïò êáé áñêåôÜ äïõëåìÝíïò ó’ áõôüí ôïí ôïìÝá êõñßùò óôçí áíôï÷Þ ìå ôçí áðüäïóÞ ôïõ óôï â’ ìÝñïò, Ýðéáóå óôï êïíôÝñ ôïõ ÷éëéüìåôñá ðïõ äåí ôá Ý÷ïõí äá êáé óôï ôóåðÜêé ôïõò ïé åëëçíéêÝò ïìÜäåò, åéäéêÜ ôÝôïéá åðï÷Þ ðïõ áêüìá äåí Ý÷ïõí öïñìáñéóôåß, åíþ üðùò èá äïýìå, äåí Ýôñåîáí êáé ðïëëïß óôá ðëÝé ïö ôïõ ôóÜìðéïíò ëéãê ðåñéóóüôåñï áðü ôïí äéêÝöáëï.

Ïé ôñåßò ðñþôïé ôïõ ÐÁÏÊ

Ôæéüëçò 12,1 ÷ëì.

ËÜæáñ 12 ÷ëì.

Óôï÷ 11,4 ÷ëì.

Ôá ôñåîßìáôá óôï äéÞìåñï

ÔÑÉÔÇ

Ëõþí – ÓïóéåäÜä (0-2) 111,9 – 116,6

Áúíô÷üöåí-Ìßëáí (1-1) 111 – 107

ÐÜóïò ÖåñÝéñá-Æåíßô (1-4) 109 – 110

Ðëæåí-ÌÜñéìðïñ (3-1) 120 – 115

Óá÷ôÝñ – ÓÝëôéê (2-0) 115 - 109

ÔÅÔÁÑÔÇ

ÓÜëêå-ÐÁÏÊ (1-1) 115,8 – 118,1

Öåíåñìðá÷ôóÝ-Áñóåíáë (0-3) 108 - 107

Ëïõíôïãêüñåôò-Âáóéëåßá (2-4) 117 – 120

Íôéíáìü ÆÜãêñåìð-Áïýóôñéá ÂéÝííçò (0-2) 109 - 115

ÓôåÜïõá Âïõê.-ËÝãêéá Âáñóïâßáò (1-1) 115 – 118

;)

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΟΥΜΕ...

Αν το πιστεψουν οι ποδοσφαιριστες μας η προκριση δεν χανεται..

Κερκιδα πολυ καλη παρα τη μεγαλη ανομοιογενεια (δε συμβαινει συχνα οι περισσοτεροι να ειναι απο Γερμανία κτλ)

Offline dave

• Αλλαγή
διαβαζω για νοοτροπια, στησιμο ομαδας, dna ΠΑΟΚ κ δε καταλαβαινω ακριβως σε τι αναφερομαστε..
εγω ειδα νοοτροπια αγωνιστικη εντελως διαφορετικη απο τους αγωνες με τη μεταλιστ. κ ειμαι σιγουρος οτι αν εβρισκε δοκαρι η σουταρα του στοχ οι περισσοτεροι θα το βλεπαν ετσι. με τη μεταλιστ λογω και του 4-4-2 ειδαμε πιεση ψηλα και στα 2 ματς. τοτε πιστεψα οτι αυτο ειναι εργο στεφενς.
χθες ειδαμε ταμπουρι. και τις καλες χρονιες στην ευρωπη ειδαμε σωστοτερη νοοτροπια απο οτι χτες. δε ξερω αν το φοβηθηκε ο προπονητης περισσοτερο η και οι παιχτες μασησαν απο το ονομα της σαλκε παντως εγω περιμενα αλλο παιχνιδι.

τελοσπαντων πηραμε το αποτελεσμα απο τη ποιοτητα ενος δανεικου, τη πειθαρχια και σοβαροτητα που εμπνεει ο προπονητης και απο το μεταλλο λαου-ομαδας.

η ομαδα εχει τρομερα κενα που οφειλονται στο οτι ο ρωσος αφηνει ακομα να τον δαγκωνουν τα λαμογια και ειναι ανικανος να οργανωσει οπως πρεπει την παε. ωστοσο εχει κανει κ 2 σωστες κινησεις που θα επρεπε απλα να του δεξουν οτι με λιγη σοβαροτητα και λιγο οραμα παραπανω ταβανι αυτος ο συλλογος δεν εχει.

για παιχτες τα πατε ολα, τρεφω μια ελπιδα οτι τα ψωμια του κοντου ως βασικος στα σημαντικα ματς τελειωσαν χτες.

Athinaios--4

• Guest
Φίλε ταμπούρι για ένα ημίχρονο απέναντι στη Σάλκε. Δε γίναμε ξαφνικά Μπάγερν να πηγαίνουμε και από το πρώτο λεπτό να πιέζουμε ψηλά. Με τέτοιες ομάδες από μία στραβή μπορείς να φας 3-4 γκολ κ να τρέχεις. Έπρεπε να ισσοροπήσεις το παιχνίδι στην αρχή και στη συνέχεια να βγεις μπροστά. Πολλές φορές τα παιχνίδια είναι και ψυχολογία. Δεν είναι καθαρά αγωνιστική αξία. Κάποιοι μπήκαν μέσα φοβισμένοι. Κάποιοι μόλις είδα ότι αυτοί κάνουν πάρτυ στην πλευρά του Λίνο τραβήχτηκαν πολύ πίσω για να βοηθήσουν και να μη φάμε 2-3 τεμάχια. Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον.

Από την άλλη αν είχες καλύτερα ακραία μπακ δε θα χρειάζοταν να παίζουν τόσο πίσω Λούκας και Στόχ και θα μπορούσες να βγεις νωρίτερα μπροστα. Αν είχες καλύτερο παίκτη μπροστά να πιέζει πιο σωστά ( όπως έκανε ο Κλάους) πάλι θα έβγαινες νωρίτερα μπροστά.

Η νοοτροπία φάνηκε στο ότι στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ήσουν πίσω στο σκορ ισσορόπησες και βγήκες μπροστά. Και αυτό ήταν έργο Στέφενς΄, ποιότητας ορισμένων παικτών και εμπειρίας κάποιων άλλων.

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε dave η νοοτροπία φάνηκε σε δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον στο πώς μπήκαμε και δεύτερον και σημαντικότερο σε αυτό που λέει κι ο Αθηναίος, το ότι στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε. Το ταμπούρι και τα λοιπά που λες βεβαίως και ισχύουν, αλλά δεν είναι λόγω νοοτροπίας, αλλά ό,τι αυθόρμητα βγαίνει στο γήπεδο λόγω της δεδομένης διαφοράς ποιότητας των δύο ομάδων.

Αυτό που (τουλάχιστον εγώ) θαυμάζω ως νοοτροπία με τον Στέφενς και σιχαινόμουν με πάρα πολλούς στο παρελθόν είναι το εξής απλό. Δεν πας να κλέψεις κάτι, μετρώντας τις δυνάμεις σου λιγότερες από τον αντίπαλο. Πας να παίξεις το δικό σου 100% και από κει και πέρα είναι πρόβλημα του αντιπάλου. Ούτε φόβος, ούτε (εσκεμμένο) ταμπούρι, ούτε γύρνα γύρω γύρω τη μπάλα να περάσει η ώρα κτλ

Επίσης πολύ σημαντικό αυτό με τα 118 χιλιόμετρα από το post που παρέθεσε η Μαρία. Από κάτι τέτοια φαίνεται το αν δουλεύει η ομάδα.

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
να μην υποτιμάμε την Σάλκε...η Μπουντεσλίγκα είναι αυτή την στιγμή το πιο δυνατό πρωτάθλημα στον κόσμο και η Σάλκε βγήκε 4η...το ότι δεν έδειξε ομαδάρα έχει να κάνει ΚΑΙ με τον ΠΑΟΚ που δεν την άφησε να φανεί...ώρες-ώρες κάνουμε σαν εμείς να είμαστε σταθεροί σε ένα σημείο (κάπου στα μέτρια προς μετριο-καλά) και όλοι οι άλλοι είναι καλοί ή όχι ανάλογα με το αν μπορούν να μας πατήσουν...βούτυρο στο ψωμί των αλλόθρησκων: σε οποιαδήποτε επιτυχία μας θα βγάζουν τον αντίπαλο "πεθαμένο" και "ανύπαρκτο"...

για να μην το κουράζω, το επίπεδο μας έχει ανέβει, τόσο που οι αντίπαλοι μας φαίνονται χειρότεροι απ ότι παλιότερα...είναι οφθαλμαπάτη...εμείς απλά έχουμε ανέβει, τόσο που να μπορούμε να παίξουμε στα ίσια όλους εκτός από τους δυο-τρεις-πέντε ομάδες που ξεχωρίζουν στην Ευρώπη...και επειδή δεν το έχουμε συνηθίσει, νομίζουμε πως οι άλλοι ξαφνικά έχουν γίνει χειρότεροι...
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
διαβαζω για νοοτροπια, στησιμο ομαδας, dna ΠΑΟΚ κ δε καταλαβαινω ακριβως σε τι αναφερομαστε..
εγω ειδα νοοτροπια αγωνιστικη εντελως διαφορετικη απο τους αγωνες με τη μεταλιστ. κ ειμαι σιγουρος οτι αν εβρισκε δοκαρι η σουταρα του στοχ οι περισσοτεροι θα το βλεπαν ετσι. με τη μεταλιστ λογω και του 4-4-2 ειδαμε πιεση ψηλα και στα 2 ματς. τοτε πιστεψα οτι αυτο ειναι εργο στεφενς.
χθες ειδαμε ταμπουρι. και τις καλες χρονιες στην ευρωπη ειδαμε σωστοτερη νοοτροπια απο οτι χτες. δε ξερω αν το φοβηθηκε ο προπονητης περισσοτερο η και οι παιχτες μασησαν απο το ονομα της σαλκε παντως εγω περιμενα αλλο παιχνιδι.

τελοσπαντων πηραμε το αποτελεσμα απο τη ποιοτητα ενος δανεικου, τη πειθαρχια και σοβαροτητα που εμπνεει ο προπονητης και απο το μεταλλο λαου-ομαδας.

Η νοοτροπία Stevens φάνηκε στο πρώτο 10άλεπτο. Από εκεί και έπειτα βγήκε στην επιφάνεια η ελληνική ιδιοσυγκρασία του κατενάτσιο και του γιουρουσιού, κάτι που διορθώθηκε εκ νέου στην επανάληψη, προφανώς μετά από κραξίδι της προπονητάρας. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Χουμπ δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, απλά η ομάδα δεν είχε ξαναπαίξει αυτό το, αναγκαστικό για τα δεδομένα του χθεσινού αγώνα, 4-3-3. Άλλα τα τρία χαφ της Μέταλιστ κι άλλα της Σάλκε, με τα 200 εκατοστά και τη φυσική κατάσταση Τζαμαϊκανού σπρίντερ.

Τον κρέμασε και η απόδοση Λόρενς, ο οποίος δεν έκανε σωστά τη δουλειά που του ανατέθηκε, να πιέσει ψηλά δηλαδή, να κρατήσει τον Τζόουνς μακριά από την περιοχή σε μαν2μαν άμυνα, και να δώσει τα στηρίγματα που ούρλιαζε πως χρειάζεται η αριστερή πλευρά. Τα δύο (και μοναδικά) τάκλιν που τον είδα να κάνει ήταν σχεδόν μέσα στη μικρή περιοχή σε καταστάσεις πανωλεθρίας (φάση που αποσοβεί το γκολ προ του Φουχς νομίζω, και φάση που το δεχόμαστε).

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Αν παρατηρήσετε στο ποστ της Μαρίας, όλες οι φιλοξενούμενες εκτός της Άρσεναλ (που είχε την καθολική κατοχή και διέλυσε τη Φενέρ) και της Μίλαν, έχουν καλύψει μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση. Αυτό δεν οφείλεται στην καλή φυσική κατάσταση αλλά στο γεγονός πως, ούσες κατά βάσει αμυνόμενες, κυνηγούσαν τη μπάλα στο γήπεδο διανύοντας έτσι αποστάσεις μακρότερες από την ομάδα που την είχε στα πόδια της.