Για μένα δεν φταίει ο παίκτης. Όχι ότι είναι κανένα στόπερ υψηλού επιπέδου αλλά πέρσι ήταν αξιοπρεπής. Φέτος δε, είναι ο μοναδικός στόπερ που έχουμε. Κάπου διάβασα ότι τον θέλει τάχα μου η άντερλεχτ. Έτσι λοιπόν σε μια ομάδα που πουλάει παίκτη μια φορά στα 4 χρόνια σε λέει κι αυτός όπως φέυγουν όλοι θα φύγω και γω. Θα κάνω μουτσουνάκια, θα μαλώσω με τον τσόμπανο που φέρανε και κάνει τον προπονητή και θα φύγω κύριος τζάμπα να πάω εκεί που θέλω, ευχαριστώντας τον μέγα ιωάννη για την κατανόηση που έδειξε στο πρόβλημά μου. Επίσης μετά την κακή του εμφάνιση με νάπολι πήραν φανέλα βασικού στόπερ στο σπίτι τους σκόνδρας κατσικά, αφού και με ξάνθη και με ίντερ αυτούς ξεκίνησε ο μέγιστος πάτερ μουρίνιο, λες και ο κατσικάς δεν έβγαλε τετ α τετ τον ναπολιτάνο στην ιταλία και μόνο ο βίτορ ήταν κακός σε εκείνο το ματς. Σε λέει ο πορτογάλος αυτός είναι κομπλεξικός, όπως φύγαν τόσοι θα φύγω και γω. Και εδώ που τα λέμε αν ήσασταν στην θέση του και βλέπατε στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας με την ιντερ να παίζει η ομάδα με 3 στόπερ εκ των οποίων οι 2 είναι μάλιστα και ακραίοι μπακ αλλά λόγω αφραγκίας της ομάδας έγιναν στόπερ και τον εαυτό σας να ζεσταίνει πάγκο δεν θα τα κάνατε πουτάνα ή θα θέλατε να ειστε ρεζέρβα του φραντς γιώργου μπεκνμπάουερ κατσικά??
Με λίγα λόγια ο κομπλεξικός προπονητής τον χαράμισε τον παίκτη.