Author Topic: Miguel Ângelo Leonardo Vítor.  (Read 8929 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Απ: Miguel Ângelo Leonardo Vítor.
« Reply #120 on: February 21, 2014, 15:47:40 »
και οι 2 αριστεροποδαροι ειναι δεν ξερω αν παιζει ρόλο.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #121 on: February 21, 2014, 21:52:37 »
αντε ρε βιτορ να γυρισεις,αντε..

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #122 on: March 02, 2014, 20:35:44 »
Τι έγινε ρε πορτογάλε; Καλά κάθεσαι εκεί; Που να επιστρέφεις τώρα, ε; Μια και καλή, με τα καλά μαντάτα τώρα...

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #123 on: March 09, 2014, 21:42:51 »
ΤI θα γινει ρε μεγαλε? Θα παιξουμε κανα παιχνιδι?
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #124 on: March 09, 2014, 23:44:22 »
Επαιξες και ειδαμε διαφορα...εισαι ωραιος..

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #125 on: March 10, 2014, 00:45:48 »
με τον αλλο κανεις ενα διδυμο ανθρωποφαγων πισω

ειδαμε διαφορα στα σεντερ μπακ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #126 on: March 10, 2014, 09:33:54 »
Ο τραυματισμός του είναι σοβαρός?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #127 on: March 10, 2014, 13:18:37 »
Εξαρτάται, άμα χαλάσει η συμφωνία με τον Σάντο, ναι. Αν όχι, τότε και την άλλη Κυριακή θα είναι στη θέση του. Ακόμα να μάθετε πως αντιδράει ο οργανισμός του;

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #128 on: March 23, 2014, 22:08:07 »
αψυχολογητη ενεργεια χωρις κανεναν απολυτως λογο (με τα αδιαφορα γιαννενα παιζεις ελεος) και ειδικα γνωριζοντας οτι μετα τη φαση με τον αργεντινο θα σας πυροβολανε και για στραγαλια

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #129 on: August 20, 2014, 00:05:57 »
Σαλτα γαμησου που κανεις και επεισοδιο

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #130 on: August 20, 2014, 09:30:04 »
πουστρακι γαμώ το μουνί που σε πέταξε, καρφώστε το δελτίο του πουστάρχιδου.

Είμαι μαζί με τον τρελό γάμα όποιο πουστάρα πουλάει μαγκιά, αυτοί φάγανε και τον Στέφενς, στα αρχίδια μου ας παίξει ένας πιτσιρικάς.
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #131 on: August 20, 2014, 10:02:03 »
Λίγο υπερβολικός είσαι φίλε, αν και σίγουρα στηρίζουμε προπονητή

Επίσης αυτό με τον "χουμπαρο" που κολλάει?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #132 on: August 20, 2014, 11:45:32 »
Βγαλαν οι αρδ οτι περισυ αρκετοι παικτες ηταν αλλου
Αλλοι εφυγαν,αλλοι οχι,αλλοι δεν τα καταφεραν.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #133 on: August 20, 2014, 12:42:32 »
Για μένα δεν φταίει ο παίκτης. Όχι ότι είναι κανένα στόπερ υψηλού επιπέδου αλλά πέρσι ήταν αξιοπρεπής. Φέτος δε, είναι ο μοναδικός στόπερ που έχουμε. Κάπου διάβασα ότι τον θέλει τάχα μου η άντερλεχτ. Έτσι λοιπόν σε μια ομάδα που πουλάει παίκτη μια φορά στα 4 χρόνια σε λέει κι αυτός όπως φέυγουν όλοι θα φύγω και γω. Θα κάνω μουτσουνάκια, θα μαλώσω με τον τσόμπανο που φέρανε και κάνει τον προπονητή και θα φύγω κύριος τζάμπα να πάω εκεί που θέλω, ευχαριστώντας τον μέγα ιωάννη για την κατανόηση που έδειξε στο πρόβλημά μου. Επίσης μετά την κακή του εμφάνιση με νάπολι πήραν φανέλα βασικού στόπερ στο σπίτι τους σκόνδρας κατσικά, αφού και με ξάνθη και με ίντερ αυτούς ξεκίνησε ο μέγιστος πάτερ μουρίνιο, λες και ο κατσικάς δεν έβγαλε τετ α τετ τον ναπολιτάνο στην ιταλία και μόνο ο βίτορ ήταν κακός σε εκείνο το ματς. Σε λέει ο πορτογάλος αυτός είναι κομπλεξικός, όπως φύγαν τόσοι θα φύγω και γω. Και εδώ που τα λέμε αν ήσασταν στην θέση του και βλέπατε στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας με την ιντερ να παίζει η ομάδα με 3 στόπερ εκ των οποίων οι 2 είναι μάλιστα και ακραίοι μπακ αλλά λόγω αφραγκίας της ομάδας έγιναν στόπερ και τον εαυτό σας να ζεσταίνει πάγκο δεν θα τα κάνατε πουτάνα ή θα θέλατε να ειστε ρεζέρβα του φραντς γιώργου μπεκνμπάουερ κατσικά??
Με λίγα λόγια ο κομπλεξικός προπονητής τον χαράμισε τον παίκτη.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #134 on: August 20, 2014, 12:47:37 »
Λίγο υπερβολικός είσαι φίλε, αν και σίγουρα στηρίζουμε προπονητή

Επίσης αυτό με τον "χουμπαρο" που κολλάει?

Φίλε από πέρυσι κάθε λίγο και λιγάκι μια ο Στοχ δυσανασχέτησε επειδή βγήκε από τον Χουμπαρο μια ο Χακόμπο μια οΤζίωλης επειδή ήρθε ο Μαντουρο μια Λουκας μια ο Κλαους και δεν ξέρω εγώ πόσες ακόμη περιπτώσεις φέτος έχουμε το γατί τον Σαντικαι που πέρυσι στον τελικό ο Μπέργκ τον έβαζε στα δίχτυα όποτε καύλωνε και ενώ έχασε ένα σκασμό παιχνίδια από τραυματισμούς φέτος σηκώνει μπαϊράκι.

Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.

Οκ έχει τα στραβά του ο τρελός αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.

Πέρυσι με προπονηταρά και υλικό με τρελή διαφορά από τον τρίτο ήμασταν για κλάματα και ένας λόγος έιναι ότι τους έχουμε παραχαιδέψει. Ναι φταίμε και εμείς, θα μου πείς από την αγάπη μας για την ομάδα κτλ. Πρέπει να πέσει πούτσα. Με το καλό δοκιμάσαμε.
Δηλάδη ο Φέργκιουσον που τους είχε σούζα μαλάκας ήτανε? Εγώ βλέπω αγωνιστικά καλά σημάδια παρά την χαμηλότερη ποιότητα σε σχέση με πέρυσι, για αυτό στηρίζω τρελό και πήρα ξανά διαρκείας μετά από 2 χρόνια αποχή.

Αυτά αδελφέ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #135 on: August 20, 2014, 12:56:16 »
Για μένα δεν φταίει ο παίκτης. Όχι ότι είναι κανένα στόπερ υψηλού επιπέδου αλλά πέρσι ήταν αξιοπρεπής. Φέτος δε, είναι ο μοναδικός στόπερ που έχουμε. Κάπου διάβασα ότι τον θέλει τάχα μου η άντερλεχτ. Έτσι λοιπόν σε μια ομάδα που πουλάει παίκτη μια φορά στα 4 χρόνια σε λέει κι αυτός όπως φέυγουν όλοι θα φύγω και γω. Θα κάνω μουτσουνάκια, θα μαλώσω με τον τσόμπανο που φέρανε και κάνει τον προπονητή και θα φύγω κύριος τζάμπα να πάω εκεί που θέλω, ευχαριστώντας τον μέγα ιωάννη για την κατανόηση που έδειξε στο πρόβλημά μου. Επίσης μετά την κακή του εμφάνιση με νάπολι πήραν φανέλα βασικού στόπερ στο σπίτι τους σκόνδρας κατσικά, αφού και με ξάνθη και με ίντερ αυτούς ξεκίνησε ο μέγιστος πάτερ μουρίνιο, λες και ο κατσικάς δεν έβγαλε τετ α τετ τον ναπολιτάνο στην ιταλία και μόνο ο βίτορ ήταν κακός σε εκείνο το ματς. Σε λέει ο πορτογάλος αυτός είναι κομπλεξικός, όπως φύγαν τόσοι θα φύγω και γω. Και εδώ που τα λέμε αν ήσασταν στην θέση του και βλέπατε στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας με την ιντερ να παίζει η ομάδα με 3 στόπερ εκ των οποίων οι 2 είναι μάλιστα και ακραίοι μπακ αλλά λόγω αφραγκίας της ομάδας έγιναν στόπερ και τον εαυτό σας να ζεσταίνει πάγκο δεν θα τα κάνατε πουτάνα ή θα θέλατε να ειστε ρεζέρβα του φραντς γιώργου μπεκνμπάουερ κατσικά??
Με λίγα λόγια ο κομπλεξικός προπονητής τον χαράμισε τον παίκτη.

Φίλε με προβληματίζεις, δηλαδή του δίνεις δίκιο? Εδώ έχουν κάτσει παίκτες και παίκτες πάγκο και αυτός στο φιλικό που γίνονται δοκιμές έφαγε στράβωμα? Αν αυτές οι συμπεριφορές αντιμετωπιστούν από την αρχή της χρονιάς σωστά δεν πρόκειται να σηκώσει ανάστημα κανείς.Όσο τους δικαιολογούμε το τροπάριο θα συνεχίζεται. Για μένα πάνω από όλα η ομάδα

Και κάτι τελευταίο. Ρε μαλάκα Σαντικαι αυτή η ομάδα δεν σε πήρε από τα αζήτητα που σε είχανε να μαζεύεις τις μπάλες δεν σε βοήθησε να επανέλθεις δεν σε στήριζε σε κάθε τραυματισμό σου και εσύ ξηγιέσε έτσι? Αυτό δείχνει και την ποιότητα του χαρακτήρα ενός παίκτη, ε με τέτοια πουστράκια ειλικρινά πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει ομάδα?

« Last Edit: August 20, 2014, 13:03:16 by fontana »
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #136 on: August 20, 2014, 13:01:42 »
βρε χαίρω πολύ ότι πάγκο τρώνε όλοι, άλλα άλλο να φας πάγκο από κοντρέρας ξέρω γω και άλλο να τρως παγκο για κατσικά σκόνδρα και τζαβέλα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #137 on: August 20, 2014, 13:06:55 »
φίλε αποδεικνύετε πουστράκι ειδικά μετά απο τα όσα του έχει προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να στηρίζεσαι σε τέτοιους παίκτες στην πρωτη δυσκολία θα στην πάιξουν
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #138 on: August 20, 2014, 18:06:41 »
Το μεγαλύτερο κακό σ' αυτόν τον σύλλογο το έχει κάνει η πρωσοπολατρεία.

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
« Reply #139 on: August 20, 2014, 19:30:37 »
fontana και τασουλη,συμφωνω μαζι σας στα πιο πολλα σημεια,
αλλα λέω εγω τωρα,οπως και να εχει,το παιδι ειναι κεντρικος αμυντικος και ο προπονητης μας,
σε ολη την προετοιμασια τον εχει δεξια μπακ οπου δε εχει παιξε ποτε στη ζωη του.ποσο δυσκολο ειναι να ξενερωση με αυτο?
φυσικα και δεν του δινω δικιο,μην παραξηγηθω.