Author Topic: Miguel Ângelo Leonardo Vítor.  (Read 8735 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Απ: Miguel Ângelo Leonardo Vítor.
« Reply #40 on: July 01, 2013, 20:39:23 »
Φαντάζομαι η γκρίνια για τα πάντα έγκειται στο ότι αν πράγματι δεν πάνε καλά οι μεταγραφές θα λέμε "το λέγαμε από το καλοκαίρι" ενώ αν πάνε καλά οι νέοι παίκτες θα πέσει μούγγα.

Προσωπικά αν δε δω ένα παίκτη δεν κρίνω. Μπορεί να είναι παλτό , μπορεί να είναι και καλός. Δεν είναι όλοι οι παίκτες για όλες τις ομάδες.
Η γκρίνια που βγάζω εγώ έγκειται στο ότι μας δίνεται μια ευκαιρία για καλή ευρωπαική πορεία, αλλα και μια ελπίδα στο τελειωμένο ελληνικό πρωτάθλημα,
και επείδη σαν ΠΑΟΚ πάντα διώχνουμε τις ευκαιρίες που μας έρχονται, δεν θέλω να την κλωτσήσουμε ξανά, δηλαδή απο ανασφάλεια γίνεται ολο το νταβαντούρι και επειδη δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα πρόσωπα της ΠΑΕ.

Επίσης απο τα παραπάνω πόστ που διαβάζω, κανείς απο επάνω δεν μίλησε για το αν ο παίκτης είναι καλός ή κακός. Δεν ξέρω πως έβγαλες το συμπέρασμα.
Απο την άλλη έχουμε δεί ομως τους έλληνες, τζιόληδες και σκόνδρες τι κουμάσια είναι. Οπότε μπορεί κάποιος να έχει άποψη για τους συγκεκριμένους.

Η νοοτροπία και οι κινήσεις της παε προκαλούν ανασφάλεια και όχι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #41 on: July 02, 2013, 10:57:36 »
Συμφωνώ φίλε μου όσον αφορά το θέμα της εμπιστοσύνης προς την ΠΑΕ. Θα πω όμως κάτι που το πιστεύω ακράδαντα. Όταν έχεις ένα μεγάλο προπονητή 2 πράγματα συμβαίνουν. Είτε είναι πράγματι μεγάλος και δεν πρόκειται να ανέχεται παλτά επειδή του το λέει ο χ μέσα από την ΠΑΕ, είτε δέχεται χαρτάκια και δεν είναι μεγάλος προπονητής.
Εγώ για τον Στέφενς δε μπορώ να δεχτώ ότι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.
Πάμε τώρα στην αξία κάποιον παικτών. Η ομάδα έχει μεν φέτος μεγάλο μπάτζετ στη διάθεση της αλλά από την άλλη πρέπει να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, Μη γελιόμαστε. Για να πάρεις πρωτάθλημα και να πας στους ομίλους με αξιοπρέπεια πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 11 παίκτες. Και από αυτούς τους 11 οι8-9 να είναι βασικοί. Συνεπώς δε μπορείς να ψωνίσεις από το πάνω ράφι και τους 11. Είναι λογικό αυτό. Για μένα πχ η μεταγραφή του Σκόνδρα είναι καλή. Όπως και του Τζιόλη. Όπως ήταν και του Κατσουράνη. Σε κάποιους δεν  αρέσει και το σέβομαι. Μάλλον όμως δεν τους αρέσει λόγω του βαζέλικου παρελθόντος. Γιατί καθαρά αγωνιστικά και ο Κατσουράνης και ο Τζιόλης είναι αρκετά επίπεδα πάνω από Φωτάκη-Λαζάρ-Κάτσε-Λόρενς. 
Για τους ξένους που ήρθαν δεν έχω άποψη. Περιμένω να τους δω και να τους κρίνω.

Και μη ξεχνιόμαστε. Ακόμα θα έρθουν αρκετοί παίκτες. Και η λογική λέει ότι εκεί θα πέσουν περισσότερα λεφτά. Να δούμε.. Εδώ είμαστε και θα κρίνουμε. Αλλά όχι πριν δούμε καν τα φιλικά..

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #42 on: July 02, 2013, 16:25:58 »
Ερχεσαι απο τις καλυτερες ποδοσφαιρικες σχολες στην αναδειξη ταλεντων, εχεις τον καλυτερο προπονητη . Σε πιστευω. Βγαλε με ασπροπροσωπο....

ΥΓ: Σα χθες θυμαμαι, το καλοκαιρι μεταξυ πρωτης κ δευτερης χρονιας Βιερινια, τοτε που τον πηραμε μεταγραφη, τα κραξιματα που επεφταν γιατι κρατησαμε τον χοντροκωλη με 300 χιλιαρικα και δε πηραμε εστογιανοφ ....
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: July 02, 2013, 16:32:53 »
και εννοειται οτι δε μιλαω γι αυτο το φορουμ , γιατι εχει αποδειξει πως ξερει μπαλα

Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #44 on: July 02, 2013, 16:33:52 »
και ο Τζιόλης είναι αρκετά επίπεδα πάνω από Φωτάκη-Λαζάρ-Κάτσε-Λόρενς. 

βρε τι διαβάζουμε μεσημεριάτικα το καλοκαίρι...  :ambulance:

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #45 on: July 02, 2013, 16:35:41 »
2μιση/4 τα έπιασε ο Αθηναίος.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #46 on: July 02, 2013, 16:46:09 »
να το αναλυσουμε αυτο το 2μιση/4 να γινουμε γαλατικο χωριο εδω μεσα? :100:

Athinaios--4

• Guest
« Reply #47 on: July 02, 2013, 16:47:42 »
και ο Τζιόλης είναι αρκετά επίπεδα πάνω από Φωτάκη-Λαζάρ-Κάτσε-Λόρενς. 

βρε τι διαβάζουμε μεσημεριάτικα το καλοκαίρι...  :ambulance:

Ποιος πιστεύεις ότι είναι καλύτερος του? Μπορεί να έχεις δίκιο... Μεσημεριάτικα και κατακαλόκαιρο...

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #48 on: July 02, 2013, 16:49:16 »
απλά καλύτερος ... ή αρκετά επίπεδα πάνω ;;;  :'(

Athinaios--4

• Guest
« Reply #49 on: July 02, 2013, 16:52:05 »
Οκ αφού θες να είμαι τόσο ακριβής διορθώνω κ λέω.

Είναι επίπεδα πάνω από τον Τζιόλη
Καλύτερος από τον Ρουμάνο (προσωπικά δεν τον πάω καθόλου. Είναι επιπόλαιος κ γι αυτό παρότι έχει μεγαλύτερο ταλέντο-τεχνική κτλ από τον Τζιόλη δε μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω)
Αυτή την στιγμή είναι καλύτερος από τον Κάτσε. Μετράει κ η εμπειρία κ οι παραστάσεις από Εθνική Ευρώπη κτλ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #50 on: July 02, 2013, 16:53:29 »
Εννοούσα επίπεδα πάνω από τον Φωτάκη

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #51 on: July 02, 2013, 16:57:23 »
οκ φίλε ... σεβαστή η γνώμη σου ...

αν και διαφωνώ σε αρκετά ... καλά έκανες και διευκρίνησες πάντως ...

απομένει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο ...

ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιος θα δικαιωθεί ...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #52 on: July 02, 2013, 16:58:53 »
Αν δε δικαιωθώ θα το πω πρώτος!

Πάντως νομίζω για το καλό της ομάδας να δικαιωθώ και να δέσει με την ομάδα προσφέροντας.

Να σαι καλά φίλε

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #53 on: July 02, 2013, 17:00:42 »
να το αναλυσουμε αυτο το 2μιση/4 να γινουμε γαλατικο χωριο εδω μεσα? :100:

Αν και είμαι κάθετα αντίθετος στη μεταγραφή Τζιόλη (έως και ξενερωμένος), οφείλω να ομολογήσω ότι κατάτι καλύτερος από Φωτάκη είναι, νοιώθει πολύ περισσότερο από τον Κάτσε υπερτερώντας (τον βοηθούν βυσματικές και παραστάσεις σ' αυτό) αρκούντως ικανοποιητικά, αλκοολικός δε φαίνεται να έχει κάνει και, τέλος, πιο φλύαρος και αυτοκατοστροφικός από τον Λάζαρ δεν νομίζω να είναι. Εξού και το 2μιση/4.  

Μακάρι να μην είχαμε να κάνουμε με κανέναν από τους πέντε, δυστυχώς όμως, είμαστε αναγκασμένοι.  

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: July 02, 2013, 18:01:46 »
Το εγραψα περισσοτερο χαβαλετζιδικα βλεποντας το αλαλουμ που επικρατει μεταξυ μας σχετικα με τα μεταγραφικα θεματα και λιγοτερο για να παρω απαντηση.

Με αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα ψιλοσυμφωνω απλως θελω να πιστευω οτι θα δουμε αρκετα διαφορετικους τους παικτες φετος. Πχ πιστευω στανταρντ οτι ο Κατσε θα προσθεσει καλα στοιχεια στο παιχνιδι του σιγα σιγα οπως επισης οτι ο Λαζαρ αποκλειεται να ειναι τοσο στον κοσμο του. Εκτος κι αν συμβιβαστει με την ιδεα του παγκου. Ολα αυτα τα πιστευω εξαιτιας της παρουσιας του Στεφενς. Και για τον Τζιολη ομως ισχυει το ιδιο. Ειναι η τελευταια ευκαιρια να κανει κατι καλο στην καριερα του.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #55 on: July 02, 2013, 21:10:25 »
Ερχεσαι απο τις καλυτερες ποδοσφαιρικες σχολες στην αναδειξη ταλεντων, εχεις τον καλυτερο προπονητη . Σε πιστευω. Βγαλε με ασπροπροσωπο....

ΥΓ: Σα χθες θυμαμαι, το καλοκαιρι μεταξυ πρωτης κ δευτερης χρονιας Βιερινια, τοτε που τον πηραμε μεταγραφη, τα κραξιματα που επεφταν γιατι κρατησαμε τον χοντροκωλη με 300 χιλιαρικα και δε πηραμε εστογιανοφ ....

Αυτος ο μυθος με τον χοντροκωλη βειρινια, επειδη το εχω ακουσει πολλακις (λες και ειμαστε χρυσοψαρα), να θυμησω σε ολους πως μεχρι τα 5 πρωτα επισημα ματς που προλαβε να παιξει την πρωτη σεζον, ηταν πρωτος στο στατιστικο των κερδισμενων φαουλ (πανω απο τον ντιογκο που ολοι ξερουμε πως κερδιζε τα φαουλ.) γιατι ο ανθρωπος δεν μαρκαριζοταν με τιποτα.

Επισης εβγαζε ματια απο τα φιλικα ως και εκεινα τα 5 επισημα ματς, πως ο παιχτης ξερει τοση μπαλα που χτυπισαμε φλεβα χρυσου. Οταν τραυματιστηκε ειχαμε πεσει σε κηδεια ολοι μας εδωμεσα. Μετα, επαιξε στα play off και παλι εβγαζε ματια οτι ειναι παιχταρας, παρα τον τραυματισμο που ειχε και την απουσια του ολη σχεδον την σεζον.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η περιπτωση βειρινια ηταν τοσο ξεκαθαρη οτι ειναι παιχταρας, που οταν τον πηραμε με 300.000 ολοι λεγαμε για ιστορικο ψηρισμα στην πορτο και δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι βγαινουν φετος και λενε μλκιες, οτι και καλα δεν φανηκε τι ειναι ο βειρινια απο την πρωτη σεζον και τετοια, για να δικαιολογησουν αμφιβολες φετινες μεταγραφες... Μια χαρα εβγαζε ματια απο την πρωτη σεζον, μην μας τρελενετε.

Τωρα τι ελεγε ο καθε πικραμενος στο μανια (που χθες βγαζαν γουστα με το ακουσμα της πιθανης μεταγραφης νινη  :'( :'( ) και στα ραδια της σαλονικας, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, και σιγουρα δεν ειναι για να τα λεμε παρα εξω..

Σεβαστο απο τον memts που καπακι ποσταρε πως στο paokworld ΦΥΣΙΚΑ και δεν λεγοντουσαν τετοια, οποτε δεν απαντω προσωπικα στον φιλο, απλος πηρα την ευκαιρια να τα πω γιατι ολο και το ακουω αυτο το πραγμα να λεγετε και καθε φορα καραφλιαζω..

υγ. ο τζιολης καλυτερος απο τον λαζαρ δεν ειναι ουτε στα πιο τρελα του ονειρα. Με τον κατσε τι να συγκρινεις... ο ενας τρεχει και ο αλλος βαριεται. Για μενα ειναι χειροτερος και απο φωτακη και απο λορενς, αλλα αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση.. Για τους αλλους 2 παντως, μου ακουγετε λιγο σαν ανεκδοτο..

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #56 on: July 02, 2013, 21:19:11 »
ο τζιολης ειναι απο τα χειροτερα χαφ στο συμπαν.
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #57 on: July 02, 2013, 23:43:28 »

Αυτος ο μυθος με τον χοντροκωλη βειρινια, επειδη το εχω ακουσει πολλακις (λες και ειμαστε χρυσοψαρα), να θυμησω σε ολους πως μεχρι τα 5 πρωτα επισημα ματς που προλαβε να παιξει την πρωτη σεζον, ηταν πρωτος στο στατιστικο των κερδισμενων φαουλ (πανω απο τον ντιογκο που ολοι ξερουμε πως κερδιζε τα φαουλ.) γιατι ο ανθρωπος δεν μαρκαριζοταν με τιποτα.

Επισης εβγαζε ματια απο τα φιλικα ως και εκεινα τα 5 επισημα ματς, πως ο παιχτης ξερει τοση μπαλα που χτυπισαμε φλεβα χρυσου. Οταν τραυματιστηκε ειχαμε πεσει σε κηδεια ολοι μας εδωμεσα. Μετα, επαιξε στα play off και παλι εβγαζε ματια οτι ειναι παιχταρας, παρα τον τραυματισμο που ειχε και την απουσια του ολη σχεδον την σεζον.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η περιπτωση βειρινια ηταν τοσο ξεκαθαρη οτι ειναι παιχταρας, που οταν τον πηραμε με 300.000 ολοι λεγαμε για ιστορικο ψηρισμα στην πορτο και δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι βγαινουν φετος και λενε μλκιες, οτι και καλα δεν φανηκε τι ειναι ο βειρινια απο την πρωτη σεζον και τετοια, για να δικαιολογησουν αμφιβολες φετινες μεταγραφες... Μια χαρα εβγαζε ματια απο την πρωτη σεζον, μην μας τρελενετε.

Τωρα τι ελεγε ο καθε πικραμενος στο μανια (που χθες βγαζαν γουστα με το ακουσμα της πιθανης μεταγραφης νινη  :'( :'( ) και στα ραδια της σαλονικας, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, και σιγουρα δεν ειναι για να τα λεμε παρα εξω..

Σεβαστο απο τον memts που καπακι ποσταρε πως στο paokworld ΦΥΣΙΚΑ και δεν λεγοντουσαν τετοια, οποτε δεν απαντω προσωπικα στον φιλο, απλος πηρα την ευκαιρια να τα πω γιατι ολο και το ακουω αυτο το πραγμα να λεγετε και καθε φορα καραφλιαζω..

υγ. ο τζιολης καλυτερος απο τον λαζαρ δεν ειναι ουτε στα πιο τρελα του ονειρα. Με τον κατσε τι να συγκρινεις... ο ενας τρεχει και ο αλλος βαριεται. Για μενα ειναι χειροτερος και απο φωτακη και απο λορενς, αλλα αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση.. Για τους αλλους 2 παντως, μου ακουγετε λιγο σαν ανεκδοτο..

Γι αυτο ακριβως το λογο το διευκρινισα αδελφε king. Μολις δουμε τον πορτογαλο στον αγωνιστικο χωρο, μεσα σ ενα μηνα περιπου θα βγαλουμε πορισμα σ αυτο το φορουμ. και κατα 99% θα ειναι σωστο. απλα τα δεδομενα -προπονητης, τσικο μπενφικα- με κανουν αισιοδοξο γι αυτον τον παικτη

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #58 on: July 03, 2013, 04:27:57 »
Aυτος ο μυθος με τον χοντροκωλη βειρινια, επειδη το εχω ακουσει πολλακις (λες και ειμαστε χρυσοψαρα), να θυμησω σε ολους πως μεχρι τα 5 πρωτα επισημα ματς που προλαβε να παιξει την πρωτη σεζον, ηταν πρωτος στο στατιστικο των κερδισμενων φαουλ (πανω απο τον ντιογκο που ολοι ξερουμε πως κερδιζε τα φαουλ.) γιατι ο ανθρωπος δεν μαρκαριζοταν με τιποτα.

AΚΡΙΒΩΣ
Τι παπαρια ειναι αυτη που συγκρινουν βιτορ με βιερινια..
Θυμαμαι μετα την πρωτη προπονηση που ειχα δει και αντελινο ειχα γραψει εδω οτι θα γουσταρουμε με αυτον τον παικτη.. Μα ενας παικταρας φαινεται σε 1 λεπτο.. Δεν χρειαζεται να κανει πολλα. Ενα κοντρολ μια τριπλα και κανει μπαμ οτι ειναι διαφορετικος απ τους αλλους ..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #59 on: July 24, 2013, 10:02:01 »
Πολύ με προβληματίζει το παλικάρι. Η απραξία φαίνεται και αγωνιστικά, αλλά πολύ περισσότερο στη ψυχολογία του. Μακάρι σαν χαρακτήρας να είναι δυνατός και να ανεβαίνει με τα παιχνίδια. Φοβάμαι όμως ότι είναι περίπτωση που μπορεί να κάνει ένα μεγάλο λάθος, που επιπροσθέτως αυτό το λάθος θα τον πάρει από κάτω.

Μου άρεσε μόνο η δύναμή του. Μου θύμισε (ελάχιστα) Μάρκος Αντόνιο σε κάποιες μονομαχίες.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω