λοιπον ρε παιδια θελω να ασχοληθω με ενα κατα την αποψη μου σοβαροτατο θεμα....
γιατι δεν παμε πλεον γηπεδο?

γιατι ειμαστε σε καθε ματς οι ιδιοι???
γιατι στην τουμπα πλεον φατσικα μπορει να τους γνωριζω ολους???
ρε σεις ο ΠΑΟΚ μας μεγαλωνει....και εμεις μονοι μας θελουμε να τον μικρυνουμε...
ποιος εγινε παοκτσης λογω του αγωνιστικου κομματιου της ομαδας???ελαχιστοι εως κανενας...
ΠΑΟΚ γιναμε για τον λαο και την τρελα....τις δεκαετιες που παιζαμε μπαλα και παιρναμε και κανα τροπαιο....ακομα και τοτε παοκ γινοσουν για τον λαο....κανεις δεν εγινε παοκ επειδη παιζουμε μπαλα και γαμαμε....
αυτο ειναι το παραπονο μου....στα αρχιδια μας ρε το αγωνιστικο κομματι....στο γηπεδο ολοι για την τρελα μας....
την εποχη 70-80 δεν υπηρχε παοκτσης αθηναιος....παοκτσης κορινθιος...παοκτσης κρητικος....στην βορειο ελλαδα ημασταν μονο....ο λαος του παοκ μεγαλωνει!!!! δεν μικραινει!!!!!αυξανομαστε συνεχεια....για την ομαδαρα που εχουμε????ή για τον λαο και την τρελα?

οταν κατι δεν παει καλα....μικραινει και σιγα σιγα εξαφανιζεται.....
ο ΠΑΟΚ μας μια χαρα παει....ολο και πληθαινουμε....ξυπνηστε...στα αρχιδια μας το αγωνιστικο κομματι ρε!!!!ολοι στο γηπεδο να γουσταρουμε....
P.S. : δεν μπορω να βλεπω ρε παιδια το γηπεδο αδειο....ιδιες φατσες....απο θεσ/νικη ειμαι απλα κατεβηκα για τον βαζελο και εμεινα εως τωρα αθηνα....με επιασε το παραπονο γιατι ειδα ποσα παοκια εδω βερους αθηναιους και τα παμε....γεννημενα τα παληκαρια στο μπουρδελο και ειναι παοκ...γιατι???για τον κοσμο και την τρελα....κι εμεις μιλαμε για το αγωνιστικο κομματι της ομαδας....αντι να προβαλλουμε το μεγαλειο του παοκ...παμε στο γηπεδο 3000....τελευταιοι των μοικανων....μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας...
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.....ΓΙΑ ΜΑΣ....