Author Topic: Γιατί αδειάζει η Τούμπα; και σιγά σιγά "Γιατί γεμίζει η Τούμπα;"  (Read 12318 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
ναι φιλε αλλα αν χθες εβαζες εσυ τα τρια μπαλακια στη βερντερ και περαγες τον ομιλο του τσαμπιονς λιγκ το καραισκακη και η τουμπα μαζι δεν θα σεφταναν.πολυ λαο τραβαμε.ειμαστε κινημα και το λεω εγω που ειμαι απαισιοδοξος...

η ομαδα ειναι 7η και διεκδικει το ουεφα απο τον βλαχοβραζιλιανο τον λουτσιανο και τους τσομπανους της τριπολης...δεν διεκδικει πρωταθληματα

+++η ομαδα παιζει με τον μπαλαφα οχι με τον κουδα....

στα εκτος σφαζομαστε για ενα εισητηριο και η κρατικη ασφαλεια προσπαθει να μαντεψει ποια κερκιδα του αντιπαλου θα κανουμε δικη μας...

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
auto leo kai ego...oti i omada ta teleftea xronia den pai kala kai pernoume kosmo polli,fantastite an paroume ena titlo ti exi na gini....

JOHNNYS-4-

• Guest

+++η ομαδα παιζει με τον μπαλαφα οχι με τον κουδα....

otan eipa gia kapote den eipa gia epoxi kouda.. 10 xronia se bazw pou eixame tasiopoulo,sidiropoulo,zafiriou ktl. kai tote oute gi aprwta8lhma phgainame oute proedro zagoraki eixame.. tespa egw den to eipa gia na dhmiourghsw arnhtiko klima.. apla na mhn megalopoioume kapia pragmata pou gia mena einai aytonoita oti thn kyriakh(an kai tis pio polles fwres sabbato) me opion kai na agwnizetai h PAOKARA prepei na eimai/aste sto ghpedo

Offline ved

• Αλλαγή
οταν ειχες τασιοπουλο επαιζες ουεφα απεκλειες αρσεναλ τους μικρους τους ειχες για φαπα(σε αντιθεση με σημερα)το σολντ αουτ το εκανες παλι με γαυρο και οταν με αθηναικο-ιωνικο ειχες 15,000 κοσμο παραμιλουσες(ακομα θυμαμαι τις κλωτσιες στον αγγελο) οταν τωρα εχεις με πανιωνιο 20.000 για πλακα.

εγω πιστευω οτι η σησειρωση μας ειναι η μεγαλυτερη απο το 90 και μετα.

γιαυτο Θοδωρε σευχαριστουμε(αλλα κανε κατι και με τους μπατσους στην 4  ;) )

midenistis

• Guest
οταν ειχες τασιοπουλο επαιζες ουεφα απεκλειες αρσεναλ

Άσχετο.. νομίζω την φανέλα του Τασιόπουλου από τον αγώνα με Άρσεναλ την έχουν σε κάδρο στο σύνδεσμο της Πολίχνης. ;D

Το topik να ονομαστεί καλύτερα "ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ, ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ". ;)

JOHNNYS-4-

• Guest
pisteyw oti tote eixame kosmo giati eixame thn megalhterh poutana tis eyrophs gia gkomena kai ta teleytaia xronia gyrise o troxos prosopikh mou apopsh einai giati mporei na mhn pername prwta8lhmata tote alla toys katw sthn toumpa tous gamousame.. tote tous mikrous gia fapa?? egw 8ymamai oti eixame na xasoume sthn toympa 2 xronia nomizw kai xasame apo ton e8niko kai eixe pesei tote h kabala.. bebaia memonomeno peristatiko alla einai apo auta pou menoun.. to oti eixame 20 xiliades ofeilete pisteyw sto syllalytirio kai kalesma zagoraki.. alla apo thn allhn skeftomoun an kati tetio paromio me ton zagoraki ginotan prin deka xronia( kai ennow prin apokleisoume thn arsenal) 8a eixame 20 xiliades h 80 xiliades 8)? twra 8a me peis ti psaxneis alla lew kai egw mia apopsh bre aderfe giati lene pws eisai outopia

agamemnon

• Guest
Οντωσ η φανελα του τασιοπουλου ειναι σε καδρο την πολιχνη....Απλως εχει γινει λιγο.....γκρι απο ασπρη που ηταν...
  Ρε μην σας νοιαζει για τους αλλοθρησκους!!!  Μονο ΠΑΟΚ υπαρχει κ ΤΟΥΜΠΑ!!!
  Τωρα στο θεμα μας!!!Εμεις σαν λαος γουσταρουμε τα ταξιδακια!!!Να παμε οσο πιο μακρια γινεται κ να πουλαμε τρελα σε ολα τα χωρια η στην χαβουζα η ακομα κ στην ευρωπη....
  Πως ομως θα γυρισει ο κοσμος στο γηπεδο???Σιγουρα με την καλη εικονα της ομαδας αλλα δεν φτανει μονο αυτο!!
   Στον δικο μας ΝΑΟ ολους τους τρελαινει η ατμοσφαιρα,δυστυχως ο κοσμος εχει προχωρησει παρα περα κ θελει κ καποια "hapenings" για να γουσταρει παραπανω...    π.χ. προπερσι στο ματς με τον ιωνικο ειχαν ανοιχθει καμια 15 καπνογονα χρωματος μπλε κ μωβ ολοι καθοταν σαν χαζοι κ τα κοιτουσαν μετα τα παιδακια ελεγαν στους μπαμπαδες τους θελω να ξαναερθω στο γηπεδο μπαμπα!!!Οταν απλωνεται το τεραστιο πανο της μηχανιωνας   οταν βλεπεις ολο κ περισσοτερες σημαιες στο γηπεδο που δινουν αλλο χρωμα στην κερκιδα!!!Αυτα  τα μικρα τραβανε τον κοσμο στο γηπεδο με την οικογενεια του κ πλυ σημαντικο..στα μικρα παιχνιδια που το ενδιαφερον ειναι περιορισμενο..ετσι γεμιζουν τα γηπεδα στην ευρωπη με τουσ μικρους..απο τις οικογενειες κ φυσικα στα μεγαλα απο τα μαχημια!!!!! 

MariaKapa4

• Guest
Οντωσ η φανελα του τασιοπουλου ειναι σε καδρο την πολιχνη....Απλως εχει γινει λιγο.....γκρι απο ασπρη που ηταν...
  Ρε μην σας νοιαζει για τους αλλοθρησκους!!!  Μονο ΠΑΟΚ υπαρχει κ ΤΟΥΜΠΑ!!!
  Τωρα στο θεμα μας!!!Εμεις σαν λαος γουσταρουμε τα ταξιδακια!!!Να παμε οσο πιο μακρια γινεται κ να πουλαμε τρελα σε ολα τα χωρια η στην χαβουζα η ακομα κ στην ευρωπη....
  Πως ομως θα γυρισει ο κοσμος στο γηπεδο???Σιγουρα με την καλη εικονα της ομαδας αλλα δεν φτανει μονο αυτο!!
   Στον δικο μας ΝΑΟ ολους τους τρελαινει η ατμοσφαιρα,δυστυχως ο κοσμος εχει προχωρησει παρα περα κ θελει κ καποια "hapenings" για να γουσταρει παραπανω...    π.χ. προπερσι στο ματς με τον ιωνικο ειχαν ανοιχθει καμια 15 καπνογονα χρωματος μπλε κ μωβ ολοι καθοταν σαν χαζοι κ τα κοιτουσαν μετα τα παιδακια ελεγαν στους μπαμπαδες τους θελω να ξαναερθω στο γηπεδο μπαμπα!!!Οταν απλωνεται το τεραστιο πανο της μηχανιωνας   οταν βλεπεις ολο κ περισσοτερες σημαιες στο γηπεδο που δινουν αλλο χρωμα στην κερκιδα!!!Αυτα  τα μικρα τραβανε τον κοσμο στο γηπεδο με την οικογενεια του κ πλυ σημαντικο..στα μικρα παιχνιδια που το ενδιαφερον ειναι περιορισμενο..ετσι γεμιζουν τα γηπεδα στην ευρωπη με τουσ μικρους..απο τις οικογενειες κ φυσικα στα μεγαλα απο τα μαχημια!!!!! 

Τι μου θύμησες τώρα, όταν με πήγαινε ο κάφρος ο μπαμπάς μου στο γήπεδο! Και ένιωθα κάπως έτσι, ήθελα να ξαναπάω! Τώρα πια πηγαίνω μόνη μου! Ε, όχι τελείως μόνη σέρνω και την κολλητή που είναι τρελό παόκι

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ο κοσμος γεμιζει το γηπεδο οταν υπαρχει οραμα και ελπιδα...(μιλαω και στα μικρα τα ματσ.)

Αλλωστε ο οπαδος εχει διαφοροποιηθει απο αυτον της δεκαετιας του 80 αλλα και του 90.

Αλλα μην ξεχναμε οτι και πολλοι οργανωτες κερκιδας εχουν πεθανει ή τα εχουν παρατησει.

Αμα υπηρχε ακομα μαναβης  οι μισοι θα χαζευαν τους αλλους μισους. Θυμαμαι ενα ματσ με Παναχαικη και καποιοι στη 4α φωναζανε το σπαει η φωνη μου σιδερα του καρρα παραλλαγη σε "πανω στον πυργο το λευκο γαμω τον ολυμπιακο..". Τι να λεμε τωρα...

"Ντιεγκο μπινε πουτανας γιε.." και στειλτους μωρε!!! ;D ;D ;D ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

agamemnon

• Guest
  Εκει θελω να τονισω οπως στην MARIAKAPA4 που της εμεινε η τρομακτικη ατμοσφαιρα κ τωρα δεν παει μονη της στο γηπεδο αλλα τραβαει μαζι της κ αλλο κοσμο!!Μετα την εμπειρια τοσων χρονων μεσα στο γηπεδο βλεπω πως ισωσ οι καλυτερεσ κερκιδες(αν οχι οι καλυτερες σιγουρα αυτες με τον περισσοτερο χαβαλε)γινονται σε αγωνες με μικροτερες ομαδες..Τοτε που πανε συνηθως κ οι γονεις με τα πιτσιρικια τους κ μενουν ολα τα μικρα εκστασιασμενα..αρα..πουλαμε τρελα σε ολα τα ματς!!!!Οπως παντα γιατι... εφτασε η χρονικη περιοδος που μπορουμε με την εδραιωση της ομαδας μας σε μια υπερδυναμη να φτιαξουμε ενα τεραστιο πυρηνα οπαδων που δεν εχει ξαναδει ελληνικο γηπεδο αλλα ακομα καλυτερα.. ποδοσφαιρικο γηπεδο σε ολη την ευρωπη!!

IN GOD WE TRUST AND OUR GOD IS P.A.O.K.

MariaKapa4

• Guest
Εγώ και σε μικρά ματς πορώνομαι! Θυμάμαι πέρυσι που έβαλε 1 γκολ ο Τόργκελε και πάλευα να σκαρφαλώσω τα κάγκελα απ'την τρέλα που μ' έπιασε!
Και μόνη θα πήγαινα στο γήπεδο,αλλά ξέρω ότι θα έβρισκα ένα σωρό γνωστούς!

Offline bane

• Αλλαγή
εβαλε ποτε γκολ ο τοργκελε ???
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

GeorgT

• Guest
Με τα γαύρο πέρσι έβαλε το μοναδικό του γκολ!!! :P :P

MariaKapa4

• Guest
εβαλε ποτε γκολ ο τοργκελε ???

:o Δεν γίνετε να έχασες τέτοια φάση! Βέβαια γινόταν ένα μπάχαλο εκείνη τη στιγμή και δεν θυμάμε αν ήταν οφσάιντ

Offline bozik

• Αλλαγή
Ο Βαγγέλης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά για το δεύτερο δοκάρι, όπου ήρθε ο Τόργκελε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός όμως Ιωσηφόγλου και πάλι σήκωσε τη σημαία, θεωρώντας ότι η μπάλα είχε βγει άουτ, κάτι που όμως δεν ήταν σωστό. http://www.e-soccer.gr/content/view/403/868/lang,el/
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

MariaKapa4

• Guest
ΠΑΟΚ-αεκ θα γεμίσει λέτε? Η μετά τα προχθεσινά δεν υπάρχει περίπτωση?

Offline sabbath

• Αλλαγή
απο τη στιγμη που εχεις 12.000 διαρκειας ασφαλως και θα γεμισει....θα εχει καμμια 20-25 χιλιαδες κοσμο.....

αν δεν ειχες τα διαρκειας θα ειχε το πολυ 10.000 κοσμο....

τα διαρκειας ειναι τελικα μεγαλη υποθεση.....μακαρι του χρονου να εχουμε τον ιδιο αριθμο γιατι οχι και μεγαλυτερο....εκτος απο χρηματα σου εξασφαλιζει σιγουρο κοσμο στο γηπεδο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

MariaKapa4

• Guest
Εγώ συνεχίζω με τα εισητηριάκια! Του χρόνου παίζει να πάρω κι εγώ! Μέχρι πριν λίγο καιρό, έλεγα σίγουρα θα βγάλω διαρκείας, τώρα απλά το σκέφτομαι! Είναι πολύς κόσμος που έχει διαρκείας και σκέφτονται να μην πάρουν του χρόνου! Λυπάμαι όμως γι αυτούς, δεν βοηθάνε μ'αυτόν τον τρόπο!

agamemnon

• Guest
Καλα ρε πλακα κανετε?Κ με την ΑΕΚ θα ειναι πιτα το γηπεδο!!Κ διαρκειας θα ξαναπαρουμε κ μελη στον ερασιτεχνη θα ειμαστε κ μετοχες θα παρουμε για μπαλα κ μπασκετ .......κ φυσικα μετα θα μπουμε φυλακη!!Αλλα τι να κανουμε αφου εχουμε τρελα μες το μυαλο!!!!!Αντε απο δω κ περα καφε σπιτι κ κομμενα τα τσιγαρα γι αυτους που καπνιζουν!!!Ολα τα γκαφρα για την ΠΑΟΚΑΡΑ!!Ασε που βλεπω του χρονου γυρω στα 17.500 χιλιαδες διαρκειας(μακαρι να ειναι κ περισσοτερα!!!)