Author Topic: Γιατί αδειάζει η Τούμπα; και σιγά σιγά "Γιατί γεμίζει η Τούμπα;"  (Read 12216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

midenistis

• Guest
Μήπως θα 'πρεπε ν' αλλάξει ονομασία το topik και να λέγετε: "Γιατί γεμίζει η Τούμπα;"... ;D ;D ;) ;)

fatal_invasion

• Guest
midenisti imouna etoimos na postaro akrivos to idio pragma! :D

midenistis

• Guest
midenisti imouna etoimos na postaro akrivos to idio pragma! :D

;)
Και 'γω απ'ο το πρώι βλέπω το topik και αυτό σκεφτόμουν..

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
το οτι αδειαζει η τουμπα ειναι λυπηρο αλλα εχει και την εξηγηση του.εγω που ειμαι απο γιαννενα , παντρεμενος , με 2 παιδια, πως να στηριξω τον ΠΑΟΚ ?πεστε μου.
αν δεν πανε αυτοι που ειναι απο θεσ/νικη  εγω θα τη γεμισω την τουμπα κι αυτοι που ειναι απο 150 χιλιομετρα και βαλε  μακρια απο το γηπεδο?εμενα αν ανεβω μονος μου τουμπα
μου κοστιζει το λιγοτερο 80 ευρο ο καθε αγωνας.και ξερεισ τη αξια εχει το ευρο οταν εχεις οικογενεια?σαν την οικογενεια μου βεβαια εχω και τον ΠΑΟΚ αλλα ειναι ξεκαθαρο
οτι πρωτα πρεπει να πανε στο γηπεδο αυτοι που ειναι σε 10 λεπτα με τα ποδια  τουμπα
κι οχι να πανε στης καφετεριες.εγω αν εμενα θεσαλλονικη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ειται με τη λιβερπουλ παιζαμε ειτε με τα ασπρα χωματα.
αυτος ειναι ο πραγματικος φιλαθλος του ΠΑΟΚ που στηριζει την ομαδα ΠΑΝΤΑ.
μπορω να γραφω για μερες σχετικα αλλα θα καταντησει κουραστικο γι αυτο καρντασια
οσοι ειστε θεσαλονικη ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ χεστε τις κολοκαφετεριες .παρτε το χαμπαρι ,
αυτο τρομαζει πιο πολυ απο ολα τους αντιπαλουσ μας πασης φυσεως ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ...... ΑΙΝΤΕ..... :notworthy: :notworthy: :lalalalala: :bwflag: :smiliedisco1:
re sy black dog,panta mexri tora se kafeteries pigainame me ts filous mou...kai i fash einai oti ontos meno 10 lepta me ta podia apo toumba.fetos piga me ofi,ergoteli,kai panionio.den ithela na teleiosei o agwnas.eidika me ton panionio.meta apo kati tetoia an eisai 1 fora PAOKtsis ginesai 10,20,100 fores!mazi sou eimai!pame re oloi gipedo..rantevou me veroia!kai mia erotisi:i fanela i megali pou eixame stin kerkida,auti pou egrafe pano mixaniona,apo pote exei na ti doume sto gipedo?nomizo apo persi me gavro.kserei kanenas poioi thn exoun i poioi tin fernoun?mia pou exoume tetoio kosmo,as kanoume k thn kerkida kaliteri ap'oti idi einai....PAOK S'AGAPW
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν γινεσαι απο τις χαρες γινεσαι απο τις λυπες..οχι απο τα 20000 κοσμο και αλρο αλεο και μετα κανενα ποτο στην παραλια

Maria

• Guest
το οτι αδειαζει η τουμπα ειναι λυπηρο αλλα εχει και την εξηγηση του.εγω που ειμαι απο γιαννενα , παντρεμενος , με 2 παιδια, πως να στηριξω τον ΠΑΟΚ ?πεστε μου.
αν δεν πανε αυτοι που ειναι απο θεσ/νικη  εγω θα τη γεμισω την τουμπα κι αυτοι που ειναι απο 150 χιλιομετρα και βαλε  μακρια απο το γηπεδο?εμενα αν ανεβω μονος μου τουμπα
μου κοστιζει το λιγοτερο 80 ευρο ο καθε αγωνας.και ξερεισ τη αξια εχει το ευρο οταν εχεις οικογενεια?σαν την οικογενεια μου βεβαια εχω και τον ΠΑΟΚ αλλα ειναι ξεκαθαρο
οτι πρωτα πρεπει να πανε στο γηπεδο αυτοι που ειναι σε 10 λεπτα με τα ποδια  τουμπα
κι οχι να πανε στης καφετεριες.εγω αν εμενα θεσαλλονικη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ειται με τη λιβερπουλ παιζαμε ειτε με τα ασπρα χωματα.
μπορω να γραφω για μερες σχετικα αλλα θα καταντησει κουραστικο γι αυτο καρντασια
αυτο τρομαζει πιο πολυ απο ολα τους αντιπαλουσ μας πασης φυσεως ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ...... ΑΙΝΤΕ..... :notworthy: :notworthy: :lalalalala: :bwflag: :smiliedisco1:
re sy black dog,panta mexri tora se kafeteries pigainame me ts filous mou...kai i fash einai oti ontos meno 10 lepta me ta podia apo toumba.fetos piga me ofi,ergoteli,kai panionio.den ithela na teleiosei o agwnas.eidika me ton panionio.meta apo kati tetoia an eisai 1 fora ΠΑΟΚτσής ginesai 10,20,100 fores!mazi sou eimai!pame re oloi gipedo..rantevou me veroia!kai mia erotisi:i fanela i megali pou eixame stin kerkida,auti pou egrafe pano mixaniona,apo pote exei na ti doume sto gipedo?nomizo apo persi me gavro.kserei kanenas poioi thn exoun i poioi tin fernoun?mia pou exoume tetoio kosmo,as kanoume k thn kerkida kaliteri ap'oti idi einai....PAOK S'AGAPW

Εγώ πάλι με τη σειρά μου, να πω ότι τώρα που το σκέφτομαι να έχω βγάλει το συμπέρασμά μου...
Έχω ένα φίλο από κει πάνω που σήμερα μου είπε ότι δεν πάει γήπεδο να δει την ΠΑΟΚΑΡΑ γιαυί βαρέθηκε.
Μα είναι δυνατόν???!!!
Τελικά, Ίσως ο λόγος που δεν γεμίζει η τούμπα είναι ότι ,όπως λέει κ ο black dog, αυτοί που είναι μακρυά είναι δύσκολο να πάνε(όπως εγώ κ εκείνος), και όσοι είναι κοντά βαριούνται...
Τι να πω? Εγώ θα έδινα όχι απλώς πολλά για να έρχομαι στην τούμπα συχνότερα...
Ίσως εκεί πάνω έχετε οι περισσότεροι τον ΠΑΟΚ δεδομένο...

γι αυτό αδειάζει η τούμπα... >:( :'(

Offline bozik

• Αλλαγή
Μήπως θα 'πρεπε ν' αλλάξει ονομασία το topik και να λέγετε: "Γιατί γεμίζει η Τούμπα;"... ;D ;D ;) ;)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
re sy black dog,panta mexri tora se kafeteries pigainame me ts filous mou...kai i fash einai oti ontos meno 10 lepta me ta podia apo toumba.fetos piga me ofi,ergoteli,kai panionio.den ithela na teleiosei o agwnas.eidika me ton panionio.meta apo kati tetoia an eisai 1 fora ΠΑΟΚτσής ginesai 10,20,100 fores!mazi sou eimai!pame re oloi gipedo..rantevou me veroia!kai mia erotisi:i fanela i megali pou eixame stin kerkida,auti pou egrafe pano mixaniona,apo pote exei na ti doume sto gipedo?nomizo apo persi me gavro.kserei kanenas poioi thn exoun i poioi tin fernoun?mia pou exoume tetoio kosmo,as kanoume k thn kerkida kaliteri ap'oti idi einai....PAOK S'AGAPW

ta kerkidopano tha emfanistoun logika kai me to kalo ston 2o guro sthn Toymba,sta derby

gia na pareis mia idea tou ti mpelas einai h metafora tous des edw :

http://paokvideos.com/mixaniona/

http://paokvideos.com/mixaniona/topano.html
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν γινεσαι απο τις χαρες γινεσαι απο τις λυπες..οχι απο τα 20000 κοσμο και αλρο αλεο και μετα κανενα ποτο στην παραλια
:trelos:

Μήπως θα 'πρεπε ν' αλλάξει ονομασία το topik και να λέγετε:
"Γιατί γεμίζει η Τούμπα;"...
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

midenistis

• Guest
ta kerkidopano tha emfanistoun logika kai me to kalo ston 2o guro sthn Toymba,sta derby

gia na pareis mia idea tou ti mpelas einai h metafora tous des edw :

http://paokvideos.com/mixaniona/

http://paokvideos.com/mixaniona/topano.html

Ρε συ.. τι μας νοιάζει για την μεταφορά τους.
Απ' τη στιγμή που έφτιαξε η Μηχανιώνα 1 πανό και 1 φανέλα πρέπει να τα φέρνει τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο.
Με gay-ro και ρούλη.
Αυτοί τα κάναν, αυτοί να τα μεταφέρουν.

Η Ρίβερ Πλέιτ έχει ένα πανό τεράστιο 2 ορόφους πιάνει. Κρέμετε από πάνω μέχρι κάτω.. και το πηγαίνουν σε πολλούς αγώνες.
Και στην Κύπρο το ΑΠΟΕΛ, πηγαίνουν 1-2 φορές το χρόνο την μεγάλη Ελληνική σημαία.

Τη φανέλα την βλέπουμε 1 φορά το χρόνο και το πανό από τον τελικό με ρούλη έχουμε να το δούμε.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩ.. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΤΗΣ Β':
Προσπαθήστε ν' ακούτε τι λέμε από την 4α, γιατί μια ζωή λέτε τα δικά σας.
Είσται 30 άτομα που λέτε ότι σας κατέβει στο μυαλό.
Και τα υβριστικά συνθήματα η 4β τα ξεκινάει.
Αηδία καταντήσαμε... πρώτη φορά φέτος ο καθένας έλεγε το δικό του.

Το πανό της Θύρας4 γιατί δε το βάλανε σήμερα, ξέρετε?

Και επιτέλους τα χαρτάκια μην τα πετάτε στα γκολ.
Όλα μαζί στην αρχή του αγώνα.

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.
ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ.

Π.Α.Ο.Κ. ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ... ΚΑΙ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑ... ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

Scorpion4

• Guest
Απ' τη στιγμή που έφτιαξε η Μηχανιώνα 1 πανό και 1 φανέλα πρέπει να τα φέρνει τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο.
Με gay-ro και ρούλη.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩ.. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΤΗΣ Β':

Κωστακη λιγο φρενακι οταν μιλας για ΝΕΑΠΟΛΗ και τα παιδια της Μηχανιωνας...Καλοπροαιρετα στο λεω...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
« Last Edit: December 08, 2007, 23:00:20 by Scorpios4 »

Photis

• Guest
Re sis koularete ligo...mia xara itane to gipedo...egw apo tin 7 sas evlepa xarma ideste itane...ante twra...pia ivristika afta den 8a teliwsoune pote...ti na vrizoume...ti veroia...pia veroia twra 8a vrizeis tis alles "megales" ellinikes omades opws kai aftes vrizoun esena..ti na leme twra....
Ante mai xara einai oloi...min arxisete dixonoies dioti den vgainoun se kalo re sis....

midenistis

• Guest
Με gay-ro και ρούλη.

Κωστακη λιγο φρενακι οταν μιλας για ΝΕΑΠΟΛΗ και τα παιδια της Μηχανιωνας...Καλοπροαιρετα στο λεω...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.

Όταν λέω 30 άτομα, εννοώ ότι 30 άτομα γύρω από το κάγκελο της 4β λένε τα δικά τους.
Έχω άδικο?
Δημιουργούν αυτοί το πρόβλημα.
'Η θα ακούει η 4α, την 4β... ή 4β, την 4α.
Ας τα κανονίσουν αναμεταξύ τους.
Έχει γίνει κουραστικό το θέμα. Δηλαδή σας αρέσει να ακούγονται 3 συνθήματα διαφορετικά από κάθε πλευρά της 4 ?

midenistis

• Guest
Re sis koularete ligo...mia xara itane to gipedo...egw apo tin 7 sas evlepa xarma ideste itane...ante twra...pia ivristika afta den 8a teliwsoune pote...ti na vrizoume...ti veroia...pia veroia twra 8a vrizeis tis alles "megales" ellinikes omades opws kai aftes vrizoun esena..ti na leme twra....
Ante mai xara einai oloi...min arxisete dixonoies dioti den vgainoun se kalo re sis....

Καθόλου διχόνια.
Μια χαρά μιλάμε.
Είναι δύσκολο να μιλήσουν 2-3 άτομα για τα συνθήματα?
Μας κοροιδεύουν όλοι που άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος!

rounos

• Guest
Αυτο που λες γινετε εδω και καμια ...30αρια χρονια οποτε...αστο.Και μεσα στο χαμω μη νομιζεις οτι ειναι και κανενα ευκολο πραμα να βγαζεις συννενοηση.Παλιοτερα ηταν πολυ χειροτερα,τωρα τα παιδια εχουν κανει προσπαθειες και "τσουλαει" ομορφα η κερκιδα....Υπομονη,και απο μενα ενα μπραβο σ'ολους και καλο κουραγιο.

midenistis

• Guest
Αυτο που λες γινετε εδω και καμια ...30αρια χρονια οποτε...αστο.Και μεσα στο χαμω μη νομιζεις οτι ειναι και κανενα ευκολο πραμα να βγαζεις συννενοηση.Παλιοτερα ηταν πολυ χειροτερα,τωρα τα παιδια εχουν κανει προσπαθειες και "τσουλαει" ομορφα η κερκιδα....Υπομονη,και απο μενα ενα μπραβο σ'ολους και καλο κουραγιο.

Οκ. Πάντως σήμερα στο 2ο ημίχρονο ήμουνα δίπλα σχεδόν από το τοιχάκη της 4α με 4β και δεν έβγαζα νόημα από διαφορετικά συνθήματα.
Ας ελπίσουμε ότι θα ελλατωθεί αυτό.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
@mhdenisth, kopse ligo th fora filaraki....Poly apotoma ta xwneis sth Mhxaniwna...

Eksw apo ton xoro polla tragoydia legontai. An s' aresei toso to panw ths Mhxaniwnas, anti na "diatazeis" na to feroyne,phgaine sto Syndesmo toys kai dhlwse e8elonths  sto koyvalhma.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

midenistis

• Guest
@mhdenisth, kopse ligo th fora filaraki....Poly apotoma ta xwneis sth Mhxaniwna...

Eksw apo ton xoro polla tragoydia legontai. An s' aresei toso to panw ths Mhxaniwnas, anti na "diatazeis" na to feroyne,phgaine sto Syndesmo toys kai dhlwse e8elonths  sto koyvalhma.

Δε τα χώνω.
Μπορείς να καταλάβεις μέσα από τον υπολογιστή άμα τα χώνω?
Εύκολο είναι να πηγαίνω από Επτάλοφο, μέχρι Μηχανιώνα για να κουβαλάω πανό?
Άμα ο σύνδεσμος της Επταλόφου είχε πανό, πολύ ευχαρίστως, με όλη μου τη διάθεση να βοηθούσα.

p@oki-92

• Guest
Με gay-ro και ρούλη.

Όταν λέω 30 άτομα, εννοώ ότι 30 άτομα γύρω από το κάγκελο της 4β λένε τα δικά τους.
Έχω άδικο?
Δημιουργούν αυτοί το πρόβλημα.
'Η θα ακούει η 4α, την 4β... ή 4β, την 4α.
Ας τα κανονίσουν αναμεταξύ τους.
Έχει γίνει κουραστικό το θέμα. Δηλαδή σας αρέσει να ακούγονται 3 συνθήματα διαφορετικά από κάθε πλευρά της 4 ?
file kaloproereta panta alla sto kagkelo stous neapolites polles fores stamatame n fonazoume gia n mporesoume n katalavoume ti fonazoun stin A k akougontai 2 kai 3 diaforetika sinthimata.den me endiaferei an tha dinei i neapoli i i A to sinthima alla tha prepei n sinenooumaste kai prota na sinenoite to kagkelo tis A me aftous kato apo to kagkelo pou fonazoun 2 diaforetika...