Author Topic: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός κύπελλο Πέμπτη 28/2/13 ώρα 18:00  (Read 3293 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ξενερωσα με το γκολ.
πεντακάθαρο Offside αλλα ΠΙΟ ΠΟΛΥ ξενερωσα με το πέναλτυ που κατάπιε την αγωνιστική που πέρασε ο κόρακας.
χθες μπορώ να "αφήσω" λίγο credit στον επόπτη ότι αιφνιδιάστηκε και άντε δνε πήρε γραμμή τι έγινε.
το πέναλτυ όμως παίζει να το έδινε και ο Σαββίδης.

είναι τραγικό να συζητάμε ότι έχουμε αδικηθεί στο παρελθόν και τώρα δεν τρέχει κάτι
τι να κάνουμε; δεν το έχουμε ρε αυτό στο dna μας. δεν τα γουστάρουμε.

γιατί; γιατι απλά με αυτή τη λογική νομιμοποιούμε ότι έχουμε κατηγορήσει τόσα χρόνια!
λογικό μετά να έρθει ο κάθε gay και να πει να μωρέ αδικήθηκα και εγώ μερικές φορές ε οκ, για αυτό ευννούμαι άλλες.

ρε δεν μας πρέπει! τέλος!

δεν το χρειαζόμαστε και όχι τπτ άλλο αλλά με αυτά και με αυτά επιτρέπεις στον τυχάρπαστο δωδω να κάνει καθυστερήσεις με τον λεβαδειακό μέσα στην Τούμπα από το 70.
δλδ... πόσο άλλο να αντέξεις; με γκολ offside βγαίνει ο προπονητής σου και μιλάει για ώριμο παιχνίδι! νταξ... ο surrealισμός στον υπερθετικό! (οξύμωρο όσο δεν πάει το προηγούμενο χαχαχαχαχ, αλλά έτσι είναι).

Offline Matador

• Αλλαγή
Δεν θυμαμαι αλλη χρονια μετα απο 6 μηνες αγωνων σε πρωταθλημα και κυπελλο τον ΠΑΟΚ να εχει τετοια διαιτησια.. αλλα αυτο που γινεται στα 2 τελευταια παιχνιδια με αντιπαλους της πουτσας και εντος εδρας δεν εχει προηγουμενο.. το πιο οφθαλμοφανες πεναλτυ του φετινου πρωταθληματος με τον κλαους να τραβαει κανα τριλεπτο τον παιχτη της Κερκυρας και να τον ριχνει κατω το κορακι το δωσε επιθετικο φαουλ? η κατι τετοιο.. απλα σφυριξε και μας εδωσε την μπαλα.. δωστο γαμω τα παντα σου 3-2 θα πηγαινε το ματς δεν χανοτανε.. αρχισατε τις αβαντες στον τσαρο δουλοι.. και σημερα ο αλλος στο 55 με σκορ 0-0 κατοκυρωνει γκολ 3 μετρα οφσαιντ.. αντε γαμησου ρε μπασταρδε δουλε και συ 40 λεπτα ακομα ειχαμε και παιζαμε με την Λιβαδεια δεν εχουμε αναγκη τοσο προκλητικα σφυριγματα!

Στα αρχιδια μου το αγωνιστικο και ο τελικος και οι μαλακιες.. αυτα που κοροιδευω μια ζωη δεν θα τα θυσιασω τωρα στο βωμο μιας κουπας.. ηδη πολλοι το κανετε.. ονειρευεστε απο τωρα τελικο με γκολ οφσαιντ στο 93 με γαυρο.. Ε ΕΓΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΩ 4 ΑΜΑ ΜΠΟΡΩ και να ειναι ολα καθαρα

Και συ τσαρε και σεις Τσιστιακοφ Βρυζες κτλ αντε γαμηθειτε και βγαλτε αμεσως μια ανακοινωση οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει μαθει να κερδιζει ετσι και δεν θα ανεχτουμε αναλογα ξεφτυλικια στην συνεχεια.. γαμω τα παντα σας γαμω θα μας κανετε να μην βλεπουμε ματς ουτε απο την τβ

Θα ξαναριξω μια ματια στο προσφατο ποστ του king.. σα να αρχιζω ηδη να κανω δευτερες σκεψεις
+1926. Respect!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
Στ'αρχίδια μας δεν είναι τίποτα ...

απο την άλλη όμως δεν μπορούμε απο μία φάση να εξισώνουμε τον Π.Α.Ο.Κ. με τον κάθε γκέυ και την κάθε ομάδα γενικότερα ... να μιλάμε υποτιμητικά για πρόσωπα μπορώ να το καταλάβω και να το δικαιολογήσω μέχρι ενός σημείου... αλλά όταν αναφερόμαστε στον Π.Α.Ο.Κ. ... σε αυτά τα 4 γράμματα που όλοι μέσα μας ξέρουμε το τι αντιπροσωπεύουν για τον καθένα μας καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί ... ειδικά όταν γράφουμε ... τα γραπτά μένουν... το όνομα και την ιδέα του Π.Α.Ο.Κ. οφείλουμε να τα έχουμε πάντα ψηλά ... όπως έχουμε όλα τα ιδανικά στη ζωή μας ...  θέλω να πιστεύω πως ο Fontana το έγραψε κάτω απο συνθήκες συναισθηματικής φόρτισης ...

Aδερφέ σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο εννοώντας τον Π.Α.Ο.Κ σαν ιδέα. Γιατί και εγώ όπως εσείς έφαγα τρελές πίκρες ξεκινώντας από την περίοδο της μεγάλης μας ομάδας μπάσκετ αλλά και αργότερα, με τελευταία τον αγώνα στο Χαριλάου που μας πήδηξαν σε όλα τα επίπεδα, μέρα που χαλάστηκα και πικράθηκα απίστευτα.

ΟΜΩΣ

Δυστυχώς η ευτυχώς αυτή την στιγμή κουμανταδόροι του ποδοσφαιρικού Π.Α.Ο.Κ έιναι οι Σαββίδης Βρύζας και ο Δώνης σαν αφεντικό του αγωνιστικού. Αρα αυτοί εκπροσωπούν την ομάδα μας αυτοί χαράσουν την πολιτική που θα ακολουθήσει και σε αυτούς πήγαινε το σχόλιο, νομίζω πως ήταν φανερό. Γιατί αν αυτοί αποφασίσουν να αγοράσουν πρωταθλήματα τι σημασία έχει τι πιστεύω εγώ η εσείς για την ομάδα μας. Θα μας φτύνουν και εμείς θα νομίζουμε ότι βρέχει.

Αυτό που είδαμε χτές δεν έμοιαζε αλλά ΗΤΑΝ γαύρικη εμφάνιση. Και εξηγούμαι
.
Αστεία αγωνιστικά ομάδα με κύριο υπαίτιο τον Δώνη

Διαιτησία που βγάζει μάτια για την αβάντα προς εμάς

Και το χειρότερο? Οπαδοί που αρχίζουν να αποδέχονται αυτή την κατάσταση. Ποια η διαφορά ρε παλικάρια αυτής της νοοτροπίας με την γαυρικη της περιόδου Κρόκους 95-96 μετά την περίοδο που η σφαλιάρες από τον Βαρδινογιαννη είχαν κάνει το σβέρκο τους σαν τον κώλο της μαιμούς?

Και εντάξει δεν θέλω να το παίξω Ιησούς μπορεί να κάυλωνα με ένα μούφα πέναλτι στο τηγάνι αλλά τέτοια διαιτησία με Κέρκυρα ρεεεεεεεεε? Που τραβούσε ο Κλάους επί 1 λεπτό μέσα στην περιοχή τον αντιπαλό του ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ και δεν έδωσε τίποτα?

Και καπάκι το χτεσινό ΟΦΣΑΙΤ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΕΤΡΑ.

Περιμένω να δω πως θα  εξελιχτεί αυτή η κατάσταση γιατί μπορεί να ήταν κάτι τυχαίο. Ο χρόνος θα δείξει.
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Το βαζελοραντάρ χτύπησε κόκκινο. Μπούλο, πουστοβάζελε από το φόρουμ.

Στα του ματς, με κάλυψε ο biv.

Offline skyclad4

• Αλλαγή

Γιατί για μένα δεν είναι αυτοσκοπός κανένας τίτλος, αυτοσκοπός είναι να καθαρίσει ο σύλλογος από τη χολέρα και να φτιάξουμε καλή ομάδα αντάξια των 1960-70-80.
Και μην αρχίσουν πάλι οι μαλακίες δεν το αξίζει ούτε ο gay κτλ. Αν το αξίζει ο αστέρας, ο τσομπάνος ή ο κομπότης, ας το πάρουν αυτοί.
Ας μη σκεφτόμαστε όπως αυτοί, δηλαδή ότι υπάρχουν μόνο οι τρεις τους από το ποκ και όλοι οι άλλοι να πάμε να γαμηθούμε, έτσι και εμείς τώρα λέμε ή εμείς ή ο απόγονος;
Ας το πάρει ένας μικρός.
Έχω βαρεθεί τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια "εμένα με σφάζουν τόσα χρόνια, δεν έγινε και τίποτα", ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ.
ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΚ, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΦΑΖΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ/ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ/ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΦΑΞΩ ΕΓΩ
Θα γίνω πούστης επειδή ήταν και οι άλλοι τόσα χρόνια.
ΟΧΙ, ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΥΣΤΗΣ. Γιατί πολύ απλά δεν μπορώ, δε μου πάει, δε θα είμαι ΠΑΟΚ αν γίνω πούστης.

Μεγάλη μαλακία η αδικία και δεν έχει καμία σχέση το αν μας σφάζουν από την εποχή του Νώε. Αν αυτό το γκολ στοιχίσει την πρόκριση (που κατά 99% θα τη στοιχίσει), έστω και στον κομπότη τον γαυρόπουστα, είναι αντιΠΑΟΚτσήδικο.
Όχι από ψυχοπονιά για τους άλλους, αλλά από τον εγωισμό τον δικό μας.
Αν τα καταπίνουμε έτσι εύκολα με τους μικρούς, τότε με τους μεγάλους (αν γίνονταν ποτέ) έτσι όπως βλέπω μερικοί να δηλώνουν από τώρα ότι θα το χαίρονταν, προβλέπω να γινόμαστε τέρμα απόγονοι. Μεγαλύτερη κατάντια δε μπορώ να φανταστώ.

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό:
Η αντιμετώπιση του όλου θέματος και η υποκρισία όλων των γαμημένων μέσων και δημοσιοβλάχων της πλάκας είναι πράγματι τεράστια, αλλά και πάλι εντελώς άσχετη με τις αρχές μας.
Επίσης, ισχύει πράγματι ότι έχει μεγάλη διαφορά το ανθρώπινο λάθος από την πουστιά με πρόθεση, δεν μπορώ να ξέρω ο διαιτητής και ο βοηθός αν είχαν πρόθεση. Η διαφορά βασικά έγκειται στο κατά πόσο έχει εμπλοκή ο ίδιος ο ΠΑΟΚ στην ιστορία.
Το αποτέλεσμα βέβαια παραμένει το ίδιο.

:book:  :book:

Προσωπικα δε νομιζω πως τα κορακια ειχαν προθεση να μας σπρωξουν, αλλα αν ακυρωνε το πρωτο, το ματσακι θα εληγε 0-0 στο χαλαρο. Δε μιλαω για τελικους και τι θα κανουμε αν παμε, γιατι παιζοντας ετσι απλα δε θα παμε. Αυτη η ομαδα μονο κωλοφαρδα θα περασει απο την τριπολη σε διπλα παιχνιδια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Γιατι ρε θα εληγε 0-0 αμα το ακυρωνε? Εκτος αμα εχεις τιποτα μαντικες ικανοτητες και το ειδες.. εγω λεω αμα το ακυρωνε παλι 2-0 θα τελειωνε

Και ποιος παιζει δηλαδη καλα φετος στο κυπελλο και αξιζει να το παρει? Μιλαμε για ενα θεσμο εντελως της πουτσας που με 5 ματς πας τελικο, σου βαλαν και την επιλογη φετος για διπλα ματς για να αποφευγεις και κανα καζο τυπου Καλλιθεας ασε που οι 16 ομαδες της σουπερλιγκ μπαινουν στους 32 και καποιες χωρις ματς απευθειας στους 16 της διοργανωσης.. της πλακας θεσμος συγκρινεται μονο με κανα κυπελλο Ισλανδιας..δεν μπορεις να πεις για καμια ομαδα οτι αξιζει να το παρει ειδικα απο αυτες που εχουν μεινει

Εχε χαρη την λυσσα που εχει ο λαος για ενα τροπαιο(και πολλοι απλα για ενα ταξιδι στο οακα δυστυχως) και το χουμε αναγαγει στον απολυτο στοχο

Προσωπικα αμα δεν υπηρχε το φιναλε της καριερας του Γκαρσια στην μεση δεν θα με ενδιεφερε καθολου το θεμα.. εχουμε σημαντικοτερα προβληματα να λυσουμε και πραγματα να δουμε οσον αφορα το μελλον της ομαδας

CLUB LARISA

• Guest

Εχε χαρη την λυσσα που εχει ο λαος για ενα τροπαιο(και πολλοι απλα για ενα ταξιδι στο οακα δυστυχως) και το χουμε αναγαγει στον απολυτο στοχο

Προσωπικα αμα δεν υπηρχε το φιναλε της καριερας του Γκαρσια στην μεση δεν θα με ενδιεφερε καθολου το θεμα.. εχουμε σημαντικοτερα προβληματα να λυσουμε και πραγματα να δουμε οσον αφορα το μελλον της ομαδας

A ρε bivαρε τι ώρα τα λες τελευταία!

Offline Català

• Αλλαγή
Και μην αρχίσουν πάλι οι μαλακίες δεν το αξίζει ούτε ο gay κτλ. Αν το αξίζει ο αστέρας, ο τσομπάνος ή ο κομπότης, ας το πάρουν αυτοί.

Και ποιος παιζει δηλαδη καλα φετος στο κυπελλο και αξιζει να το παρει?
[...]
δεν μπορεις να πεις για καμια ομαδα οτι αξιζει να το παρει ειδικα απο αυτες που εχουν μεινει

Θα παίξω στοίχημα το ΣΚ, βουλωμένο γράμμα διαβάζω

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Περιμενω 3αδα στο καταλληλο τοπικ  :P

Offline Català

• Αλλαγή
Θα δώσω μία, αν και από στοίχημα δεν ξέρω ούτε πώς είναι το κουπόνι  :'(

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
παιξτε ολοι μπαρτσα να χασει  :-*

Offline zouvalos

• Αλλαγή

τον παιρνει ακομα ενα χρονο
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

parizianos

• Guest
Το βαζελοραντάρ χτύπησε κόκκινο. Μπούλο, πουστοβάζελε από το φόρουμ.

Στα του ματς, με κάλυψε ο biv.

Καλησπέρα αδέρφια κι από μένα,

Η μόνη λύση είναι στο 1ο λεπτό στον επαναληπτικό να βάλουμε ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ αυτογκόλ, δεν υπάρχει άλλη. Αλλιώς, θα βγω κι εγώ και θα πω το ίδιο με τον fontana (δεν το γράφω γιατί έτσι κι αλλιώς θα σβηστεί).

Παρακαλώ, σε περίπτωση που ο Π.Α.Ο.Κ. δεν βάλει πασιφανές αυτογκόλ, όπως ο λογαριασμός μου στο φόρουμ αυτό διαγραφεί αυτοδίκαια. Ευχαριστώ.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
ρε γkαρντασια τι έχετε πάθη?
έχετε τρελαθεί τελείως?

κλασικός λαός του ΠΑΟΚ πρώτος στην αυτοκαταστροφή...

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
εμένα πάλι δε μου αρκεί αυτογκόλ. γιατί σου λέει μετά ναι αλλά έτσι πήρες φόρα και έκανες και το 2-0.
άρα προτιμώ ένα καθαρό 2-0 υπέρ του λεβαδειακού στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά να παιχτεί η πρόκριση στα ίσια και παλικαρίσια.

πουστριλίκια που μια ζωή κορόιδευα εγώ δε γουστάρω είτε είναι ανθρώπινο λάθος είτε είναι ρώσικο χέρι. αν αρχίσουμε τέτοια θα φύγει κόσμος απ την ΤΟΥΜΠΑ που δε θα το πιστεύετε και μετά κάντε κερκίδα με τα ζευγαράκια και τις λούγκρες με εκείνα τα παντελόνια που είναι φαρδιά μπροστά στα αρχίδια ντισκουερντ κάπως έτσι τα λεν και μαλλιά στυλ κατίδη ξυρισμένο και φράτζα. προς τα κει πάμε. συγκρίσεις με το παρελθόν με αφήνουν παγερά αδιάφορο. και εκεί μας έσφαξαν και εδώ και πιο πριν και παραπέρα και του κώλου τα εννιάμερα. στα αρχίδια μου τι έγινε το παρελθόν. επειδή έχουμε υποστεί εκατοντάδες σφαγές αυτό δε μας νομιμοποιεί να σφάζουμε κέρκυρα και λειβαδειά μέσα σε 72 ώρες. όπως πάει η φάση θα βλέπεις την κάθε αδερφή να κάνει ταγκ τον εαυτό της στο φου-μπου και στο τουίτερ στο ημίχρονο του ΠΑΟΚ γαύρου και αυτοί που νιώθουμε θα βράζουμε στο ζουμί μας κάπου κοντά ή κάπου μακρυά. Το θέμα είναι σοβαρότατο και δε πρέπει να το παίρνετε αψήφιστα. Αν δε παιχτεί απ την αρχή στα ίσα το ματς την άλλη Τετάρτη δε το γουστάρω το κύπελλο, για την ακρίβεια ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ

2-0 υπέρ της λειβαδιάς μάνι μάνι. αυτογκολ θες. κανονικό θες. στα αρχίδια μου. και μετά 80 λεπτά στα ίσα αλλιώς καληνύχτα ΛΑΕ του ΠΑΟΚ. να ρθω μετά να σε σκεπάσω.

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

parizianos

• Guest
α) Σωστός ο φίλος, είμαστε όντως τέτοιος λαός (εδώ κατηγορούμε το Ρώσσο επειδή μας αβαντάρουν)...

β) Εγώ λογοκρισία ούτε στη δουλειά μου δεν έχω (και δεν είμαι αφεντικό), εδώ -που μπαίνω χωρίς υποχρέωση και με χαρά- γιατί να ανεχτώ λογοκρισία (που δεν μειώνει άλλους αδερφούς) ;

Αυτό εννοούσα... Παρ'όλ'αυτά, ευχαριστώ για την "υπεράσπιση". Ας το λύξουμε εδώ, άλλωστε: κοντός ψαλμός αλληλούια... Αλλά, ρε παιδιά, δεν θα ήταν ΥΠΕΡΤΑΤΗ καύλα να βάζαμε ένα αυτογκόλ; Σκεφτείτε το! Όλοι νιώθουμε πως μας σπρώχνουν... Ε, ας κάνουμε κάτι!

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
ρε γkαρντασια τι έχετε πάθη?
έχετε τρελαθεί τελείως?

κλασικός λαός του ΠΑΟΚ πρώτος στην αυτοκαταστροφή...

ΠΑΟΚτσιδικο DNA
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Δεν ειναι αυτοκαταστροφη να λεμε αυτο που βλεπουμε. Ηδη εκπλησσομαι δυσαρεστα απο τη συμπεριφορα πολλων που πιστευουν οτι ο ΠΑΟΚ δυναμωνει παρασκηνιακα. Γουσταρουν, ετσι απλα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Και αφού είμαστε τόσο ευνοημένοι πως τελειώνουμε στα μισά ματς με παίκτη λιγότερο?
Θα μου πεις οι περισσότερες αποβολές ήταν, ε θα σου πω μπορούσαν να τις πνίξουν κάποιες.Τι σκατά εύνοια έχω τότε?
Φάσεις όπως το πέναλτι που δεν έδωσε με τη Κέρκυρα κακό μας κάνουν όχι καλό. Ακόμα κι αυτό πονηρά το βλέπω.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Δεν ειναι αυτοκαταστροφη να λεμε αυτο που βλεπουμε. Ηδη εκπλησσομαι δυσαρεστα απο τη συμπεριφορα πολλων που πιστευουν οτι ο ΠΑΟΚ δυναμωνει παρασκηνιακα. Γουσταρουν, ετσι απλα.

κι εγω γουσταρω να δυναμωσω παρασκηνιακα. μονο για να μην με αδικουν ομως, οχι για να αδικω..... το να δυναμωσω παρασκηνιακα για να με παιζουν 50-50 ή εστω 60-40 (40 υπερ μου) ναι το θελω. γιατι θεωρω οτι αν δεν δυναμωσω παρασκηνιακα οι εκτρωματικες διαιτησιες που με σφαζουν οποτε βολευει το καθε τεως ποκ δεν θα σταματησουν ποτε..... και να σου πω την αληθεια, αν ειχα ομαδαρα αγωνιστικα και πραγματικο προπονητη δεν θα χρειαζομουν παρασκηνιο, γιατι η ομαδαρα με αρχιδια θα ξεφτιλιζε καθε αντιπαλο και θα νικουσε και τα κορακια. αλλα με τα γατακια που εχω ευελπιστω σε ενα 50-50 γιατι αλλιως δεν την βγαζω καθαρη.....