Στ'αρχίδια μας δεν είναι τίποτα ...
απο την άλλη όμως δεν μπορούμε απο μία φάση να εξισώνουμε τον Π.Α.Ο.Κ. με τον κάθε γκέυ και την κάθε ομάδα γενικότερα ... να μιλάμε υποτιμητικά για πρόσωπα μπορώ να το καταλάβω και να το δικαιολογήσω μέχρι ενός σημείου... αλλά όταν αναφερόμαστε στον Π.Α.Ο.Κ. ... σε αυτά τα 4 γράμματα που όλοι μέσα μας ξέρουμε το τι αντιπροσωπεύουν για τον καθένα μας καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί ... ειδικά όταν γράφουμε ... τα γραπτά μένουν... το όνομα και την ιδέα του Π.Α.Ο.Κ. οφείλουμε να τα έχουμε πάντα ψηλά ... όπως έχουμε όλα τα ιδανικά στη ζωή μας ... θέλω να πιστεύω πως ο Fontana το έγραψε κάτω απο συνθήκες συναισθηματικής φόρτισης ...
Aδερφέ σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο εννοώντας τον Π.Α.Ο.Κ σαν ιδέα. Γιατί και εγώ όπως εσείς έφαγα τρελές πίκρες ξεκινώντας από την περίοδο της μεγάλης μας ομάδας μπάσκετ αλλά και αργότερα, με τελευταία τον αγώνα στο Χαριλάου που μας πήδηξαν σε όλα τα επίπεδα, μέρα που χαλάστηκα και πικράθηκα απίστευτα.
ΟΜΩΣ
Δυστυχώς η ευτυχώς αυτή την στιγμή κουμανταδόροι του ποδοσφαιρικού Π.Α.Ο.Κ έιναι οι Σαββίδης Βρύζας και ο Δώνης σαν αφεντικό του αγωνιστικού. Αρα αυτοί εκπροσωπούν την ομάδα μας αυτοί χαράσουν την πολιτική που θα ακολουθήσει και σε αυτούς πήγαινε το σχόλιο, νομίζω πως ήταν φανερό. Γιατί αν αυτοί αποφασίσουν να αγοράσουν πρωταθλήματα τι σημασία έχει τι πιστεύω εγώ η εσείς για την ομάδα μας. Θα μας φτύνουν και εμείς θα νομίζουμε ότι βρέχει.
Αυτό που είδαμε χτές δεν έμοιαζε αλλά ΗΤΑΝ γαύρικη εμφάνιση. Και εξηγούμαι
.
Αστεία αγωνιστικά ομάδα με κύριο υπαίτιο τον Δώνη
Διαιτησία που βγάζει μάτια για την αβάντα προς εμάς
Και το χειρότερο? Οπαδοί που αρχίζουν να αποδέχονται αυτή την κατάσταση. Ποια η διαφορά ρε παλικάρια αυτής της νοοτροπίας με την γαυρικη της περιόδου Κρόκους 95-96 μετά την περίοδο που η σφαλιάρες από τον Βαρδινογιαννη είχαν κάνει το σβέρκο τους σαν τον κώλο της μαιμούς?
Και εντάξει δεν θέλω να το παίξω Ιησούς μπορεί να κάυλωνα με ένα μούφα πέναλτι στο τηγάνι αλλά τέτοια διαιτησία με Κέρκυρα ρεεεεεεεεε? Που τραβούσε ο Κλάους επί 1 λεπτό μέσα στην περιοχή τον αντιπαλό του ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ και δεν έδωσε τίποτα?
Και καπάκι το χτεσινό ΟΦΣΑΙΤ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΕΤΡΑ.
Περιμένω να δω πως θα εξελιχτεί αυτή η κατάσταση γιατί μπορεί να ήταν κάτι τυχαίο. Ο χρόνος θα δείξει.