συγνώμη ρε παιδιά την τελευταία 5ετία έχω πάιξει 2 ημιτελικούς κυπέλου με 9 παίκτες και στον έναν αποκλείστηκα με γκολ οφσάιτ στο 119 και έναν προημιτελικό ελλάδος κεκλεισμένων των θυρών και κάνετε τέτοιο θέμα ένα γκολ οφσάιτ που βάλαμε στο πρώτο από τους δύο αγώνες με την λιβαδειά??
ΝΑΙΚαι προσωπικά θα το έκανα θέμα ακόμα και παίζαμε πρώτη φάση των 128 και ήταν όμιλοι και ο,τιδήποτε άλλο.
Κατά τα άλλα όλο το ζουμί είναι εδώ:
με τετοια χαλια αν παμε τελικο τι θα κανουμε;;;;
Τι αβαβά και μαλακίες, εδώ μιλάμε για μπάλα και στη μπάλα δε βλεπόμαστε (για να είμαι ειλικρινής δεν το είδα καν το χτεσινό, αλλά έχω δει όλα τα υπόλοιπα και μου φτάνει).
Το θέμα είναι να το αξίζεις, φαλτσοσφύριγμα θα παίζει πάντα, 99 στις 100 σε βάρος σου
Το αξίζεις όμως να πας τελικό και να το πάρεις;
Γιατί για μένα δεν είναι αυτοσκοπός κανένας τίτλος, αυτοσκοπός είναι να καθαρίσει ο σύλλογος από τη χολέρα και να φτιάξουμε καλή ομάδα αντάξια των 1960-70-80.
Και μην αρχίσουν πάλι οι μαλακίες δεν το αξίζει ούτε ο gay κτλ. Αν το αξίζει ο αστέρας, ο τσομπάνος ή ο κομπότης, ας το πάρουν αυτοί.
Ας μη σκεφτόμαστε όπως αυτοί, δηλαδή ότι υπάρχουν μόνο οι τρεις τους από το ποκ και όλοι οι άλλοι να πάμε να γαμηθούμε, έτσι και εμείς τώρα λέμε ή εμείς ή ο απόγονος;
Ας το πάρει ένας μικρός.
Έχω βαρεθεί τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια "εμένα με σφάζουν τόσα χρόνια, δεν έγινε και τίποτα", ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ.
ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΚ, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΦΑΖΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ/ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ/ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΦΑΞΩ ΕΓΩ
Θα γίνω πούστης επειδή ήταν και οι άλλοι τόσα χρόνια.
ΟΧΙ, ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΥΣΤΗΣ. Γιατί πολύ απλά δεν μπορώ, δε μου πάει, δε θα είμαι ΠΑΟΚ αν γίνω πούστης.
Μεγάλη μαλακία η αδικία και δεν έχει καμία σχέση το αν μας σφάζουν από την εποχή του Νώε. Αν αυτό το γκολ στοιχίσει την πρόκριση (που κατά 99% θα τη στοιχίσει), έστω και στον κομπότη τον γαυρόπουστα, είναι αντιΠΑΟΚτσήδικο.
Όχι από ψυχοπονιά για τους άλλους, αλλά από τον εγωισμό τον δικό μας.
Αν τα καταπίνουμε έτσι εύκολα με τους μικρούς, τότε με τους μεγάλους (αν γίνονταν ποτέ) έτσι όπως βλέπω μερικοί να δηλώνουν από τώρα ότι θα το χαίρονταν, προβλέπω να γινόμαστε τέρμα απόγονοι. Μεγαλύτερη κατάντια δε μπορώ να φανταστώ.
Κάτι άλλο πολύ σημαντικό:
Η αντιμετώπιση του όλου θέματος και η υποκρισία όλων των γαμημένων μέσων και δημοσιοβλάχων της πλάκας είναι πράγματι τεράστια, αλλά και πάλι εντελώς άσχετη με τις αρχές μας.
Επίσης, ισχύει πράγματι ότι έχει μεγάλη διαφορά το ανθρώπινο λάθος από την πουστιά με πρόθεση, δεν μπορώ να ξέρω ο διαιτητής και ο βοηθός αν είχαν πρόθεση. Η διαφορά βασικά έγκειται στο κατά πόσο έχει εμπλοκή ο ίδιος ο ΠΑΟΚ στην ιστορία.
Το αποτέλεσμα βέβαια παραμένει το ίδιο.