Author Topic: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός κύπελλο Πέμπτη 28/2/13 ώρα 18:00  (Read 3333 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Φίλε δεν είναι στ αρχίδια μου. ΠΑΟΚ είμαστε κ αυτό που λες δε συμβαδίζει με την εικόνα στην υπογραφή σου. Θα τα λέμε κ θα τα κατακρίνουμε, δεν είμαστε gay , το γκολ είναι οφσαιντ κ θα πρεπε ο βοηθός να σηκώσει τη σημαία. Η ομάδα έχασε ολοκληρο πρωτάθλημα το 88 γτ δεν το θελε πούστικα κ στα χαρτιά.
« Last Edit: February 28, 2013, 22:17:27 by CLUB »

Offline banis

• Αλλαγή
Στ'αρχίδια μας δεν είναι τίποτα ...

απο την άλλη όμως δεν μπορούμε απο μία φάση να εξισώνουμε τον Π.Α.Ο.Κ. με τον κάθε γκέυ και την κάθε ομάδα γενικότερα ... να μιλάμε υποτιμητικά για πρόσωπα μπορώ να το καταλάβω και να το δικαιολογήσω μέχρι ενός σημείου... αλλά όταν αναφερόμαστε στον Π.Α.Ο.Κ. ... σε αυτά τα 4 γράμματα που όλοι μέσα μας ξέρουμε το τι αντιπροσωπεύουν για τον καθένα μας καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί ... ειδικά όταν γράφουμε ... τα γραπτά μένουν... το όνομα και την ιδέα του Π.Α.Ο.Κ. οφείλουμε να τα έχουμε πάντα ψηλά ... όπως έχουμε όλα τα ιδανικά στη ζωή μας ...  θέλω να πιστεύω πως ο Fontana το έγραψε κάτω απο συνθήκες συναισθηματικής φόρτισης ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
συγνώμη ρε παιδιά την τελευταία 5ετία έχω πάιξει 2 ημιτελικούς κυπέλου με 9 παίκτες και στον έναν αποκλείστηκα με γκολ οφσάιτ στο 119 και έναν προημιτελικό ελλάδος κεκλεισμένων των θυρών και κάνετε τέτοιο θέμα ένα γκολ οφσάιτ που βάλαμε στο πρώτο από τους δύο αγώνες με την λιβαδειά??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline memts

• Αποστολή
  • **
εχω μια απορια. απο το μουντιαλ του 2010 εχω την εβτυπωση πως οι κανονισμοι εχουν αλλαξει. νομιζω πως απο καθαρη κοντρα δε δινεται οφσαιντ. ο αμυντικος της λειβαδιας διωχνει χτυπαει στον λορενς, και νομιζω πως θεωρειται λαθος διωξιμο του αμυντικου.
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Με λίγα λόγια τασούλη ότι διαφορά έχεις εσύ με τον κομπότη έτσι αντίστοιχα έχει με σένα ο γαύρος/βάζελος;

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
στο ημίχρονο ακούστηκε μήπως harlem shake από τα μεγάφωνα; εγώ δλδ τσιγάρο έκανα και δεν είχα το νου μου. έτσι με είπαν τώρα. το παρατήρησε άλλος; να ξέρουμε πόσο πιο χαμηλά μπορούμε να πέσουμε. ελπίζω να μου το είπανε λάθος. το εύχομαι δλδ.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
τελικα οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπες: ολοι εχουμε απο μια.....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Με λίγα λόγια τασούλη ότι διαφορά έχεις εσύ με τον κομπότη έτσι αντίστοιχα έχει με σένα ο γαύρος/βάζελος;

Καμία σχέση, μιλάμε για αποφάσεις διαιτητών που έκριναν προκρίσεις στο παρελθόν, αντίθετα σήμερα είτε μέτραγε το γκολ είτε δεν μέτραγε καμιά προκριση δεν καθορίστηκε, μπορεί να βάζαμε άλλα 3 γκολ μετά το ακυρωθέν, μπορεί να ερχόταν 0-0 μπορεί και να χάναμε και να πηγαίναμε στην λιβαδειά και να βάζαμε εκεί 3 γκολ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

baron

• Guest
Ποιος άλλος είδε κεραυνός μεγάρων - ας πέρα ,φιλικό?

Μονο εγώ? .....

μέσα σε αυτό το γελοίο e, γελοίοι και οι διαιτητές (όπως πάντα)

τελικό θα πάμε ,αλλα .... :13:

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Παντως αφου  εβαλε και Manowar στη Τουμπα ενταξει τι να πω!!!!! :P
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
το γκολ ειναι χερι και καθαρο οφ σαιτ....το λεμε το παραδεχομαστε....

δε μπορω πραγματικα να ακουω με την λειβαδια και σε καθε παιχνιδι του ελληνικου πρωταθληματος το ΠΑΟΚΑΡΑ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ.....τραγικο....

και τελος μη το γαμαμε με την αθλια μπαλα που παιζουμε....μια χαρα ητανε το ματσακι για κυπελο με την λειβαδια....και φασεις καναμε και μπαλα κρατησαμε και γυρισε η μπαλιτσα.....τι περιμενετε δεν ξερω....να πεταει η ομαδα αστραπες και κεραυνους οι αντιπαλοι να κλαινε και να εχουμε 8 δοκαρια και 5 γκολ δε ξερω....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
γιατι ρε ζουβαλε θα σε χαλαγε δηλαδη αν γινοταν ετσι;;;;

Offline zouvalos

• Αλλαγή
φυσικα και δεν θα με χαλαγε....οπως δεν θα με χαλαγε να εχω μια φερραρι και ενα αεροπλανο  ;)
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ποια η διαφορα αν δεν ξερεις να οδηγεις την φερραρι και το αεροπλανο?

Δωνη αντε αγορι μου φυγε. Εισαι λιγος και το ξερεις, γιατι τετοιος εγωισμος?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
φυσικα και δεν θα με χαλαγε....οπως δεν θα με χαλαγε να εχω μια φερραρι και ενα αεροπλανο  ;)

ενταξει με ομαδες τυπου λεβαδειακος δεν ειναι τρελο ονειρο κατι τετοιο....αν εχεις αληθινο προπονητη ειναι πιθανον....

Offline banis

• Αλλαγή

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν θυμαμαι αλλη χρονια μετα απο 6 μηνες αγωνων σε πρωταθλημα και κυπελλο τον ΠΑΟΚ να εχει τετοια διαιτησια.. αλλα αυτο που γινεται στα 2 τελευταια παιχνιδια με αντιπαλους της πουτσας και εντος εδρας δεν εχει προηγουμενο.. το πιο οφθαλμοφανες πεναλτυ του φετινου πρωταθληματος με τον κλαους να τραβαει κανα τριλεπτο τον παιχτη της Κερκυρας και να τον ριχνει κατω το κορακι το δωσε επιθετικο φαουλ? η κατι τετοιο.. απλα σφυριξε και μας εδωσε την μπαλα.. δωστο γαμω τα παντα σου 3-2 θα πηγαινε το ματς δεν χανοτανε.. αρχισατε τις αβαντες στον τσαρο δουλοι.. και σημερα ο αλλος στο 55 με σκορ 0-0 κατοκυρωνει γκολ 3 μετρα οφσαιντ.. αντε γαμησου ρε μπασταρδε δουλε και συ 40 λεπτα ακομα ειχαμε και παιζαμε με την Λιβαδεια δεν εχουμε αναγκη τοσο προκλητικα σφυριγματα!

Στα αρχιδια μου το αγωνιστικο και ο τελικος και οι μαλακιες.. αυτα που κοροιδευω μια ζωη δεν θα τα θυσιασω τωρα στο βωμο μιας κουπας.. ηδη πολλοι το κανετε.. ονειρευεστε απο τωρα τελικο με γκολ οφσαιντ στο 93 με γαυρο.. Ε ΕΓΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΩ 4 ΑΜΑ ΜΠΟΡΩ και να ειναι ολα καθαρα

Και συ τσαρε και σεις Τσιστιακοφ Βρυζες κτλ αντε γαμηθειτε και βγαλτε αμεσως μια ανακοινωση οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει μαθει να κερδιζει ετσι και δεν θα ανεχτουμε αναλογα ξεφτυλικια στην συνεχεια.. γαμω τα παντα σας γαμω θα μας κανετε να μην βλεπουμε ματς ουτε απο την τβ

Θα ξαναριξω μια ματια στο προσφατο ποστ του king.. σα να αρχιζω ηδη να κανω δευτερες σκεψεις

Offline dave

• Αλλαγή
ωραιος

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *

Offline Català

• Αλλαγή
συγνώμη ρε παιδιά την τελευταία 5ετία έχω πάιξει 2 ημιτελικούς κυπέλου με 9 παίκτες και στον έναν αποκλείστηκα με γκολ οφσάιτ στο 119 και έναν προημιτελικό ελλάδος κεκλεισμένων των θυρών και κάνετε τέτοιο θέμα ένα γκολ οφσάιτ που βάλαμε στο πρώτο από τους δύο αγώνες με την λιβαδειά??

ΝΑΙ

Και προσωπικά θα το έκανα θέμα ακόμα και παίζαμε πρώτη φάση των 128 και ήταν όμιλοι και ο,τιδήποτε άλλο.

Κατά τα άλλα όλο το ζουμί είναι εδώ:

με τετοια χαλια αν παμε τελικο τι θα κανουμε;;;;

Τι αβαβά και μαλακίες, εδώ μιλάμε για μπάλα και στη μπάλα δε βλεπόμαστε (για να είμαι ειλικρινής δεν το είδα καν το χτεσινό, αλλά έχω δει όλα τα υπόλοιπα και μου φτάνει).
Το θέμα είναι να το αξίζεις, φαλτσοσφύριγμα θα παίζει πάντα, 99 στις 100 σε βάρος σου
Το αξίζεις όμως να πας τελικό και να το πάρεις;
Γιατί για μένα δεν είναι αυτοσκοπός κανένας τίτλος, αυτοσκοπός είναι να καθαρίσει ο σύλλογος από τη χολέρα και να φτιάξουμε καλή ομάδα αντάξια των 1960-70-80.
Και μην αρχίσουν πάλι οι μαλακίες δεν το αξίζει ούτε ο gay κτλ. Αν το αξίζει ο αστέρας, ο τσομπάνος ή ο κομπότης, ας το πάρουν αυτοί.
Ας μη σκεφτόμαστε όπως αυτοί, δηλαδή ότι υπάρχουν μόνο οι τρεις τους από το ποκ και όλοι οι άλλοι να πάμε να γαμηθούμε, έτσι και εμείς τώρα λέμε ή εμείς ή ο απόγονος;
Ας το πάρει ένας μικρός.
Έχω βαρεθεί τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια "εμένα με σφάζουν τόσα χρόνια, δεν έγινε και τίποτα", ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ.
ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΚ, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΦΑΖΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ/ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ/ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΦΑΞΩ ΕΓΩ
Θα γίνω πούστης επειδή ήταν και οι άλλοι τόσα χρόνια.
ΟΧΙ, ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΥΣΤΗΣ. Γιατί πολύ απλά δεν μπορώ, δε μου πάει, δε θα είμαι ΠΑΟΚ αν γίνω πούστης.

Μεγάλη μαλακία η αδικία και δεν έχει καμία σχέση το αν μας σφάζουν από την εποχή του Νώε. Αν αυτό το γκολ στοιχίσει την πρόκριση (που κατά 99% θα τη στοιχίσει), έστω και στον κομπότη τον γαυρόπουστα, είναι αντιΠΑΟΚτσήδικο.
Όχι από ψυχοπονιά για τους άλλους, αλλά από τον εγωισμό τον δικό μας.
Αν τα καταπίνουμε έτσι εύκολα με τους μικρούς, τότε με τους μεγάλους (αν γίνονταν ποτέ) έτσι όπως βλέπω μερικοί να δηλώνουν από τώρα ότι θα το χαίρονταν, προβλέπω να γινόμαστε τέρμα απόγονοι. Μεγαλύτερη κατάντια δε μπορώ να φανταστώ.

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό:
Η αντιμετώπιση του όλου θέματος και η υποκρισία όλων των γαμημένων μέσων και δημοσιοβλάχων της πλάκας είναι πράγματι τεράστια, αλλά και πάλι εντελώς άσχετη με τις αρχές μας.
Επίσης, ισχύει πράγματι ότι έχει μεγάλη διαφορά το ανθρώπινο λάθος από την πουστιά με πρόθεση, δεν μπορώ να ξέρω ο διαιτητής και ο βοηθός αν είχαν πρόθεση. Η διαφορά βασικά έγκειται στο κατά πόσο έχει εμπλοκή ο ίδιος ο ΠΑΟΚ στην ιστορία.
Το αποτέλεσμα βέβαια παραμένει το ίδιο.