Author Topic: Europa League 2012/13 Bnei Yehuda Tel Aviv-Π.Α.Ο.Κ. 2/8/2012 20.00 novasports2  (Read 2073 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ας μην υποτιμάμε καμία νίκη, δεν μας παίρνει με το υλικό που απέμεινε. Ας ελπίσουμε να κάνουμε καμιά μεταγραφή, δεν θα πάμε μακρυά έτσι.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Μπραβο στον πιτσιρικα τον Πελκα. Την παιζει την μπαλιτσα και εχει μαλλι ΠΑΟΚ να ουμ..
Μπραβο για τη νικη, αλλα θελουμε τερατια βελτιωση και ενισχυση.

Αυτος ο κοντος τι μπηκε να κανει σημερα? Για το Hall of Fame σε συμμετοχες? Ουτε για το Χωλ του σπιτιου μου ρε γαμοσαυρε
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

gika

• Guest
Πρώτη επίσημη εμφάνιση φέτος και πρώτη φορά που θα σχολιάσω την απόδοση της ομάδας, καθώς τα φιλικά δεν οφελούν στην προσπάθεια εξαγωγής συμπερασμάτων.

Το πρώτο που κρατάω είναι το πως έχουμε μία ομάδα, ικανή να διατηρήσει την κατοχή του παιχνιδιού, να κλείσει τον αντίπαλο στα καρέ του έχοντας περισσότερες πιθανότητες να σκοράρει λόγω των δύο επιθετικών και που ταυτόχρονα διαθέτει ικανοποιητική κάλυψη όσο αμυνόμαστε. Ή καλύτερα μία ομάδα που στοχεύει να φτάσει στα παραπάνω, έχει βάλει στο παιχνίδι της όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά φυσικά είναι ακόμα αρχή και έχει ακόμα πολλά περιθώρια να βελτιωθεί πάνω όμως στους παραπάνω άξονες.

Τα παραπάνω είναι αυτά που ο Δώνης επιθυμούσε να περάσει στην ομάδα, και παρ' ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα και προβλέψεις ως προς το αν ο νέος προπονητής μας τα καταφέρει εν τέλη, η εικόνα της ομάδας δείχνει πως οι παίκτες έχουν καταλάβει το τι ζητάει ο προπονητής τους απ' αυτούς.

Κοινώς, ως πρός το έργο του προπονητή, είμαι ευχαριστημένος αν και υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης κάτι που σαφέστατα είναι λογικό καθώς ακόμα είμαστε στην αρχή.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς, δύσκολα θα μπορούσαμε να βγάλουμε συμπεράσματα απέναντι σε μία ομάδα καφενείο όπως η σημερινή που δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική. Η γνώμη μου για τον Γλύκο είναι αρνητική, καθώς δεν γίνεται να θεωρείται κάποιος ταλέντο στην ηλικία του. Δικαιούται την θέση του δεύτερου ή του τρίτου τερματοφύλακα μαζί με έναν πιτσιρικά (αληθινό ταλέντο) και πίσω από έναν έμπειρο τερματοφύλακα που θα αποπνέει σιγουριά. Ο Κουμάλο φαίνεται δυνατός και πιστεύω ότι θα φανεί πολύ χρήσιμος. Ο Κατσικάς μου φάνηκε πολύ ψαρωμένος και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Αν θες να γίνεις μεγάλος παίκτης, και ειδικά κεντρικός αμυντικός, πρέπει να μασάς σίδερα και να τρομάζεις τους αντιπάλους, όχι να τρομάζεις εσύ ο ίδιος. Ειδάλλως θα γίνεις ένας Μαλεζάς χωρίς την τύχη να έχεις δίπλα σου έναν Κοντρέρας να σου μάθει τα μυστικά της θέσης. Ο Λίνο και ο Έτο, είναι γνωστοί κι από πέρσυ, έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους, κανένας από τους δύο δεν θα έπρεπε να είναι βασικός αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλο ποιοτικό δεξί μπακ και ο Σταφυλίδης είναι τραυματισμένος, είναι δύο λύσεις αναγκαστικές και συνάμα ποιοτικές.

Στο κέντρο, ο Γκαρσία δεν ήταν καλός, τουλάχιστον σε σχέση με τα δικά του στάνταρ. Πιστεύω ότι θα βρει ρυθμό και θα δέσει στο σύστημα της ομάδας. Ο Λάζαρ από την άλλη είναι ότι πιο ποιοτικό διαθέτουμε στο χώρο του κέντρου αυτή τη στιγμή και κατά τη γνώμη μου είναι το πιο ολοκληρωμένο χαφ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια. Ο Κάτσε, λόγω σωματότυπου, δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να σταθεί στην πρώτη ομάδα. Δεν θέλω να κρίνω με βάση μια ολιγόλεπτη συμμετοχή, απλά αυτό είναι το ένστικτο μου. Πολύ γατί για αμυντικό χαφ. Ομοίως, γατάκι θεωρώ και τον Γεωργιάδη. Εξτρεμ, χωρίς θράσος και τσαμπουκά μέσα στο γήπεδο όταν έχει την μπάλα στα πόδια δεν νοείται. Πρέπει να ξυπνήσει και να αρχίσει να δαγκώνει σιγά σιγά. Μπράβο του για το γκολ. Κυρίως γιατί πήρε πάνω του τη φάση ενώ είχε συμπαίκτες δίπλα του. Δεν φοβήθηκε και του βγήκε σε καλό. Στόχος του η βελτίωση και η σταθερότητα. Ο Ρομπέρ είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό για μένα. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να σταθεί βασικός σε έναν καλό ΠΑΟΚ, αλλά στον σημερινό νομίζω πως μπορεί να σταθεί σίγουρα ως παγκίτης και κάπως άνετα ακόμα και ως βασικός..! Πολύ ωραία η ασσίστ που έδωσε σήμερα ενώ γενικά η παρουσία του ήταν θετική. Στα φιλικά έδειξε ότι σκοράρει κι όλας. Σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που αξίζει την περιθωριοποίηση που υπέστει πέρσι.

Τέλος, όσον αφορά την επίθεση, ο Κλάους ήταν στα γνωστά του επίπεδα. Εξαφανισμένος, έως αρνητικότατος σε όλο το ματς, αλλά ήταν και πάλι τη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος. Χάρισμα; Ταλέντο; Τύχη; Ότι και να είναι, όσο έχει αυτό το αστεράκι πάνω από το κεφάλι του, είναι πολύτιμος. Ο Γιάννου, ήταν αρνητικός και πάλι κατά τη γνώμη μου. Παρ' όλα αυτά είναι σίγουρα καλύτερος από τον Παπάζογλου και αυτό θα τον κρατήσει στο ρόστερ. Το αν θα βελτιωθεί θα φανεί μέσα στη χρονιά. Για τον Σαλπιγγίδη δεν θα σχολιάσω τίποτα. Μόνο το ότι είναι καιρός να φύγει από την ομάδα. Τζάμπα τρωγόμαστε και τρώγεται και αυτός. Όλοι χαμένοι βγαίνουμε από αυτή την κατάσταση. Αντιθέτως, θα ήθελα να αναφερθώ στον Πέλκα, που σήμερα έδειξε ότι βλέπει γήπεδο, ότι έχει τεχνική και ότι με την σωστή δουλειά θα μπορέσει να φτάσει πολύ ψηλά. Ο Δώνης το έχει δει, γι' αυτό άλλωστε του έδωσε και τη φανέλα με το 10. Αν ο μικρός δείξει ότι έχει αρχίδια θα φτάσει πολύ πολύ ψηλά. Αλλιώς θα γίνει και αυτός ένας από τους πολλούς μέτριους παίκτες στην Ελλάδα.

Κι αν σήμερα η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά σε αυτό που έπρεπε να κάνει, δεν ξεχνάω ότι:
+ Παίζαμε με καφενείο.
+ Ήταν το πρώτο παιχνίδι. Μετά το εικοστό, ή μετά τους πρώτους τραυματισμούς, θα χρειαστούμε rotation και τότε θα αποδειχθεί ο άσχημος προγραμματισμός. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ενίσχυση. Οπωσδήποτε!!!

Offline lik4

• Αλλαγή
0-2

Να τον ακουτε τον λικ and nteket.. ευκολα και ωραια γιατι ΠΑΟΚ εισαι!

Με 4 καλες μεταγραφες ειναι για πολυ αλεβουζαν η φαση.. θα χασουμε τα λεωφορεια φετος δε θα μπορουμε να παρουμε ειδικοτητα..

Ομάδα χωρίς προσωπικότητες....δεν πας πουθενά
σας έδωσα και το σκοράκι αλεβουζιάρηδες....

Offline spinos_4

• Αλλαγή
gika
σε αυτό το forum post πάνω από 5 σειρές δεν διαβάζετε..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ναι ρε σπίνο..!!!!

Offline Català

• Αλλαγή
λικ and nteket..
Με 4 καλες μεταγραφες ειναι για πολυ αλεβουζαν η φαση.. θα χασουμε τα λεωφορεια φετος δε θα μπορουμε να παρουμε ειδικοτητα..

:'( :'( :'( :'( :'( :'(

Κατά τα άλλα αμπαλίδης όπως πάντα  :-*, σουρωμένος πρέπει να βλέπεις μπάλα εσύ (και πολλοί άλλοι), δυστυχώς η ομάδα δε βλέπεται και ο Λίπι στον πάγκο δεν έχει κανένα απολύτως σοβαρό πλάνο, ούτε τα βασικά δεν είδα, δεν τον κόβω ούτε την πρόβα για την παρέλαση να βλέπει, τον αγιασμό το πολύ πολύ και κανά βιβλίο ή έστω cd rom να μοιράζεται στη μαθητιώσα. Ποιες 4 μεταγραφές εντεκαδάτες, 6-7 θέλαμε πριν δύο χρόνια, τώρα θέλουμε καμιά 9, μόνο ινδιάνος και ο μπραντ πιτ των καρπαθίων αξίζουν.
Πόσο πιο μικρό να σε κάνουν ρε ΠΑΟΚάρα μου...

Μπράβο στα τσακαλάκια που τραβήχτηκαν, έτσι για να λέμε ότι έχει μείνει κάτι όρθιο από το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.

Offline savage republic

• Βασικός
gika
σε αυτό το forum post πάνω από 5 σειρές δεν διαβάζετε..
:'(

Θα καλέσω τον κιουρ να ποστάρει καθημερινά. :P

Καταλά, μπέρδεψες τις ομάδες σου. Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Για το ελλαδιστάν μιλάμε. Με κάπου στο ένα τρίτο της ενδεκάδας προσθήκες, θα πάμε καλά. Έχουμε απλά τους ρολίστες και θέλουμε τους πρωταγωνιστές. :D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
0-2

0-1 απο στημενη

και ΑΝ γινει το 0-2 με καμια ψιλο κοντρα

επισης χ ημ 2πλο τελικο

τωρα παρτε ειδικοτητα

κατα τα αλλα συμφωνω με dave και λοιπους

4 παικτες ΣΗΜΕΡΑ γιατι θα κλαψουμε

Offline Català

• Αλλαγή
Καταλά, μπέρδεψες τις ομάδες σου. Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Για το ελλαδιστάν μιλάμε. Με κάπου στο ένα τρίτο της ενδεκάδας προσθήκες, θα πάμε καλά. Έχουμε απλά τους ρολίστες και θέλουμε τους πρωταγωνιστές. :D

Ναι, έχεις δίκιο, τώρα βλέπω ότι πήραμε και την ευχή του πατριάρχη πριν το ματς, έτσι εξηγούνται όλα, κοιμάμαι ήσυχος και αναμένω ακόμα καλύτερη πορεία στη συνέχεια με τις ευχές του πατριάρχη. Και κανά φιλικό με τον παονε να γίνει να γουστάρουμε μπάλα.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Εγώ δεν έχω άποψη για το ματς ρε μάγκες.... :-\ Πήγα να δω το ματς με ένα φιλαράκι σε περιοχή που είναι τα ξενοδοχεία και μόνο μπάλα δεν είδαμε... από τα αστέρια τις 16άρες μέχρι τις 40άρες τιτανομέγιστες milf που κυκλοφορούν φέτος, τα κεφάλια μας είχαν διαρκώς μια κίνηση δεξιά-αριστερά... (μου)νίλα πάθαμε.... Πάλι καλά που είδαμε τα δύο γκολ... ::)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αυτό με τα Milf πάντως είναι γενικό φαινόμενο φέτος, πέφτουν μασέλες...
κατά τα άλλα εντάξει τι μπάλα να σχολιάσεις. κρατάω στα θετικά την εμφάνιση του Πέλκα (κυρίως λόγω τσαμπουκά)
Λαζάρ κορυφαίος για μένα και αν περνάει μετά τις 3 σακούλες που μοιράζει και τη μπάλα σε ένα συμπαίκτη καρφί για την επίθεση βγαίνουμε (τι κάνουμε εκεί άλλο θέμα)
γεωργιάδης πριν το γκολ έβαλε προσωπείο σαλπιγγίδη, τρίπλα ούτε στο δοκάρι και αδυναμία συνδυασμού ακόμα και με σταματημένο συμπαίκτη. ευτυχώς έβαλε το γκολ και ξεχάστηκα...

στον πατέρα του Κάτσε τι χρωστάμε; έκανε κανένα μερεμέτι σε κανα σπίτι διοικητικού ο άνθρωπος και τον έχουμε βάλει μέσα με τα μπούνια; ειλικρινά τι είδαν στο παιδάκι;

μπράβο στον κόσμο για το τράβηγμα.

Offline scouser4

• Αλλαγή
ουτε οι γριες στα ΚΑΠΗ τοση μιρλα ρε πουστη

μπραβο στα αλανια που τραβηχτηκαν

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
 :'( rabbit
Δεστε και κινηση κεφαλιου Πελκα πριν δωσει πασα σε Ρομπερ. Το τσακαλακι, παιζει να σκεφτηκε ολη την φαση πριν δωσει στον Ρομπερ. Παντως με κεντρο Γκαρσια, Λαζαρ και εναλλακτικη Πελκα, απορω πως θα χωρεσει ο Φωτακης το παλτο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
α ρε μουνια την λετε στον γκικα

που να αρχισω εγω κι ο νορθ τις αναλυσεις...ο κιουρ να γραφει τα μυθιστορηματα επιστημονικης πραγματικοτητας(οχι φαντασιας στον ΠΑΟΚ,στον ΠΑΟΚ ολα πραγματικοτητα ειναι)...ο κλαμπ να στολιζει τα γαμιολια που εχεις αντιπαλους ειτε εκτος ΠΑΟΚ ειτε εντος...και οι παλιοι να αρχιζαν παλι τις οπαδικες ιστοριες που μας καναν να αγαπησουμε αυτο το φορουμ

τοτε να δω που θα κρυβοσασταν ολοι εσεις που ακουσατε το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν και νομιζετε πως ακομα και τα τσιγαρα στο περιπτερο πρεπει να τα αγοραζετε με νοηματα 

απαιτω poll τωρα να δειτε κατι σπινοι και λοιποι οτι ο λαος απαιτει σεντονια και οχι πετσετες

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Ο τερματοφύλακας των σκουληκιών ήταν ο Ολιζαντέμπε?

Offline spinos_4

• Αλλαγή
α ρε μουνια την λετε στον γκικα

που να αρχισω εγω κι ο νορθ τις αναλυσεις...ο κιουρ να γραφει τα μυθιστορηματα επιστημονικης πραγματικοτητας(οχι φαντασιας στον ΠΑΟΚ,στον ΠΑΟΚ ολα πραγματικοτητα ειναι)...ο κλαμπ να στολιζει τα γαμιολια που εχεις αντιπαλους ειτε εκτος ΠΑΟΚ ειτε εντος...και οι παλιοι να αρχιζαν παλι τις οπαδικες ιστοριες που μας καναν να αγαπησουμε αυτο το φορουμ

τοτε να δω που θα κρυβοσασταν ολοι εσεις που ακουσατε το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν και νομιζετε πως ακομα και τα τσιγαρα στο περιπτερο πρεπει να τα αγοραζετε με νοηματα 

απαιτω poll τωρα να δειτε κατι σπινοι και λοιποι οτι ο λαος απαιτει σεντονια και οχι πετσετες

against long posts...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **

parizianos

• Guest