Author Topic: Europa League 2012/13 Bnei Yehuda Tel Aviv-Π.Α.Ο.Κ. 2/8/2012 20.00 novasports2  (Read 2059 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
πουτσα στα σκουληκια

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
να ξεσκιστουν να κερδισουν...

ποια γιεχουντα ρε πουστη μου...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πολύ σφιχτούς μας βλέπω σήμερα, κλωτσοσκούφι, μπαμ μπουμ να φεύγει η μπάλα και αν βάλουμε κανένα γκολ από στημένο, αν το φάμε πρώτοι δε τότε θα έχουν σφίξει τα γάλατα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όπως και να έχει πάντως ο φετινός ΠΑΟΚ είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων, με ανύπαρκτη ποιότητα μπροστά ελπίζουμε σε καλά στημένα από γκαρσία και λίνο, ατομική ενέργεια δεν υπάρχει όπως πέρσι με βιερίνια που έκανε 40 μέτρα κούρσα και το κάρφωσε στην βαλερένγκα, ενώ και πίσω ο θεός βοηθός. Θα με πεις τώρα και με ποιους παίζουμε, όπως και να έχει όμως οι εβραίοι πάντα είναι σκληροτράχηλοι και δυσκολοκατάβλητοι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Ευκολο διπλο..1-2 ή 1-3 σκορ δινω...Μιλαμε για ομαδα που αποκλειστηκε προπερσυ απο τους τιμιους ξυλοκοπους της Σαμροκ Ροβερς
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
0-1 απο στημενη

και ΑΝ γινει το 0-2 με καμια ψιλο κοντρα

επισης χ ημ 2πλο τελικο εκτος αν μπει γκολ 40-45 και βγει 2-2

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Έχει δικούς μας εκεί;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ρε τι απαισιοδοξια ειναι αυτη.. αντε γαμηστε τους εβραιους να τελειωνει απο σημερα το μοχαμπετι να δουμε τον επομενο αντιπαλο!

Αντε να βγαινουν τα τσιπουρα αρχιζει η σεζον.. θα χουμε πολυ αλεβουζαν καταστασεις!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εγω παντως το ονομα της ομαδας που παιζουμε ακομα δεν το εχω μαθει να το λεω
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
ποιός το περίμενε ότι αυτοί που κατάντησαν έτσι τον ΠΑΟΚ θα είχαν το ελεύθερο να σουλατσάρουν ανενόχλητοι στην Θεσσαλονίκη....
παίκτη γιάννου ούτε ο συγχωρεμένος ο κυρ μάκης θα τολμούσε να φέρει στην τούμπα...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline dave

• Αλλαγή
χαμπαριαζει ο ΠΑΟΚ μουνοπανα τωρα...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
0-2

Να τον ακουτε τον λικ and nteket.. ευκολα και ωραια γιατι ΠΑΟΚ εισαι!

Με 4 καλες μεταγραφες ειναι για πολυ αλεβουζαν η φαση.. θα χασουμε τα λεωφορεια φετος δε θα μπορουμε να παρουμε ειδικοτητα..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ολα καλα, στο 1ο ηταν λιγο αγχωμενοι αλλα τελικα νικησαμε γιατι κ απλοποιησαμε το παινιδι και γιατι οι αλλοι ειναι οτι χειροτερο εχω δει στην Ευρωπη. Μεγαλη πικρα η αποδοση του Γιαννου, θελουμε μεταγραφη οπωσδηποτε για να πλαισιωσει τον Αθανασιαδη, αν πρωτα ο Θεος φυγει ο κοντος
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Πάλι καλά. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
νικησαμε ενα καφενειο τπτ παραπανω ΠΑΟΚ ειμαστε ουτε πανιγυρια ουτε τπτ..

Offline agraf

• Αλλαγή
Ας μην υποτιμάμε καμία νίκη, δεν μας παίρνει με το υλικό που απέμεινε. Ας ελπίσουμε να κάνουμε καμιά μεταγραφή, δεν θα πάμε μακρυά έτσι.

Offline savage republic

• Βασικός
Άμεσα 4 μεταγραφές ενδεκαδάτες (τέρμα, κεντρικός αμυντικός, αριστερό εξτρέμ και δεύτερος επιθετικός) και 3 αξιόπιστοι παγκίτες (κόφτης, δεξί εξτρέμ, πρώτος επιθετικός) για τον χειμώνα. Χωριό οι αντίπαλοι, παραμένει ευτυχώς επαγγελματική ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά με ταβάνι. Και το ταβάνι είναι πολύ πιο χαμηλά από το πάτωμα του γαύρου...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
το σκορ προκρισης απο το πρωτο ματς ακομη κ με το χωριο ειναι πολυ θετικο...

οχι κ πολλα πραγματα απο την ομαδα κ δεν περιμενουμε κ πολλα περισσοτερα αν δεν αποκτηθουν παιχτες...

βαρομετρο ο λαζαρ... ο κουμαλο νομιζω εδειξε καλα στοιχεια... πελκας πρεπει να δουλευτει απο τον προπονητη.. πρεπει να ξεκινησει βασικος στον επαναληπτικο...

μπραβο σε οσους πηγαν μεχρι το τελ αβιβ..

Offline james4

• Αποστολή
  • **
εμενα μου αρεσε που η ομαδα πλεον εχει την κατοχη της μπαλας με χωριο παιζαμε αλλα αυτο τον τροπο παιχνιδιου δουλευει ο δωνης
μπραβο και για το ντεπουτο πελκα και κατσε

4-4-2 χωρις ο ενας απο τους δυο φορ να ξερουν μπαλιτσα εχω την εντυπωση οτι δεν βγαινει
μεταγραφες λοιπον δεν ξερω ποσους παιχτες χρειαζομαστε αλλα νομιζω οτι ενα πλαγιο χαφ και ενα δεκαρι θελουμε αμεσα

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
νικησαμε ενα καφενειο τπτ παραπανω ΠΑΟΚ ειμαστε ουτε πανιγυρια ουτε τπτ..

ακριβως ετσι
θυμαμαι φιλε μου απο παιδ μικρο στο δρομο μονος μου να τραγουδω..