Για να πω και γω την γνώμη μου για τις μεταγραφές, κατ' αρχήν και μόνο που έφερε αυτόν τον ρώσσο τον τσιστιάκωφ για να κάνει τις διαπραγματεύσεις και γενικά να στήσει την νέα ομάδα, φανερώνει ότι δεν εμπιστεύεται κανείς από αυτούς που είχαμε δηλαδή βρύζα και γεωργιάδη και απορώ γιατί τους κρατάει και τους πληρώνει. Τον βρύζα εντάξυ αφού υπογράφει, ποιος ο λόγος ύπαρξης του γ.χ δεν μπορώ να καταλάβω. Για παίκτες τώρα, νομίζω ότι για να χτυπηθεί ο γαύρος παικτικά πρωτίστως χρειάζεται η επιθετική τριάδα μπροστά να έιναι ισάξια ή ανώτερη από του γαύρου. Οι καίριες θέσεις είναι ο τερματάς, ο σέντερ μπακ, ένας χαφ, ένας πλάγιος και ένα φορ. Σε αυτές τις θέσεις πρέπει να αποκτηθούν πρωτοκλασάτοι παίκτες. Ο χακόμπο στο τέρμα είναι καλός, δεν ξέρω όμως αν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν γιατί είχε προβλήματα σοβαρά στο παρελθόν τραυματισμών. Αυτόν τον κροάτη που θέλουμε για πίσω δεν τον ξέρω, αλλά για να ήταν βασικός στο γιούρο με την κροατία και το ότι είναι 27 χρονών λέει κάτι και για μένα θα πρέπει να αποκτηθεί. Μπροστά τώρα αν θες να χτυπήσεις γαύρο όλοι αυτοί που παίζουν τώρα πρέπει να γίνουν αναπληρωματικοί και να έρθουν καλύτεροι. Λούκας, λάζοβιτς βιερίνια είναι παικταράδες, ένας από αυτούς για αρχή τώρα τον γενάρη πρέπει να αποκτηθεί και μετά άλλοι δύο τέτοιου επιπέδου το καλοκαίρι. Στην ελλάδα παίκτης που να κάνει την διαφορά δεν υπάρχει, υπάρχουν καλοί παίκτες και ελπιδοφόροι, αλλά δεν μπορείς να πάρεις ας πούμε ντε βιντσέντι, ολαιτάν, σκόνδρα και κολλοβό και να πεις πάω να χτυπήσω γαύρο. Πλάκα θα μας κάνουν. Δεξί μπακ ο σκόνδρας είναι καλός και εξελίξιμος έχουμε και τον πιτσιρίκο τον κων/νίδη αλλά και τον αποστολόπουλο που τον είδα με τον αιγινιακό μεταμορφωμένο αλλά ήταν με τον αιγινιακό. Ο ολαιτάν έπρεπε να αποκτηθεί, ο γιαννιώτας είναι καλός παίκτης αλλά δεν έρχεται, τον κολοβό δεν τον ξέρω αλλά λένε ότι είναι καλός και ο ντεβιντσέντι δεν με γεμίζει το μάτι. Και ο μπαργκάν όποτε τον έχω δει με άρεσε, ένας απ'όλους αυτούς πρέπει να αποκτηθεί πάντως γιατί δεν μπορεί η ομάδα να παίζει με έξω δεξια τον φωτάκη, χρειάζονται ακραίοι παίκτες καθαροί. Πάντως το ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει καμιά 6-7 παίκτες δείχνει μια σοβαρότητα γιατί δεν μπορεί να λέγεσαι σοβαρή ομάδα και τον γενάρη να παίρνεις 10 παίκτες. Τρεις χρειαζόμαστε έναν πίσω και δύο μπροστά βάλε και τον κατσουρανη που κατ' εμέ θα βοηθήσει πολύ γιατί είναι καλός παίκτης. Για να δούμε παντού γράφουν ότι από βδομάδα θα έρθουν δύο παίκτες.