o olaitan δεν ειναι εξτρεμ, δεν ειναι σκορερ και ειναι σχετικα τσαπατσουλης...εχει ομως το ενας με εναν ,οχι τοσο λογω τριπλα που δεν εχει κλειστη στυλ βιερινια γιαννιωτα αλλα λογω διασκελισμου και ταχυτητας που σε βαρια αμυνα φαινεται λογω του ελαφρου του σκαριου να χορευει...για μενα ειναι μετριος παικτης που ισως αν δουλευτει σωστα να γινει καλος περιφερειακος επιθετικος, σε καμια περιπτωση επιπεδου ΠΑΟΚ...αν στο ΠΑΟΚ δεν πιανει ο γγ, τοτε δυσκολα θα πιασει ο ολαιταν
για το μπαργκαν εχω απειρως καλυτερη αποψη, θεωρω οτι ειναι μια κλαση πανω απο ρομπερ και με εμφανη στοιχεια που δεν εχουμε στην ομαδα μας...ο παικτης εχει καλη τριπλα, καλο ρυθμο στο τρεξιμο με τη μπαλα, εχε ιδυο καλα ποδια, εχει κορμι και εχει και θρασος...με ζελο γαυρο και ΠΑΟΚ ηταν εξαιρετικος χωρις αμφιβολια....ειναι ομως 24 ενω η μεγαλυτερη του ομαδα εινα ιη βεροια...αν θα πιασει δε ξερω εγω θα του εδινα μια ευκαιρια αν ηταν φτηνο με 80 χιλιαρικα συμβολαιο το καλοκαιρι...πιστευω οτι εχε ιτα guts να παιξει και να πιασει ειναι πομακος και αν δε βγει γατι οπως ο μουμιν μπορει να γινει ο πρωτος πομακος που θα κανει σπουδαια καριερα...
εξακολουθω να πιστευω οτι ο γιαννιωτας ειναι must buy απο ελλαδα.
εχει πεσει ο ραγιος τελευταια και ο μαρσελινο φετος οποτε λιγοστευουν οι επιλογες...εγω το ραγιο και το μπαργκαν ως ελευθερο τον εναν απ οτους δυο θα τους ηθελα στη ομαδα...χωρις πολλα πολλα λεφτα θεωρω οτι θα δωσουν ποιοτητα και βαθος.
στους επιθετικους τα πραγματα ειναι μπερδεμενα: ο λουκας ειναι καλος παικτης και σε καλη ηλικια και πασπαρτου απο θεσεις...
το καλοκαιρι πρεπει αν παρουμε απο ελλαδα φτηνα με ανταλλαγες και λιγα μετρητα πολυ καλα πιτσιρικια απο το νιωνιο αρη βαζελο, στα χαφ ψηθηκα για ντεβινσεντι κυριως επειδη θα ψρειαστουμε νεο φωτακη (δε θελω να τον ανανεωσουμε) ενω ο γκαρσια φευγει οποτε θα χρειαστουμε δυο εκει ενα εξαρι και ενα οκταρι (για εξαρι δεν αποκλειω το κιτσιου ως αλλαγη του κατσε απο του χρονου)