Author Topic: Μεταγραφές 2012-2013  (Read 25123 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Μεταγραφές 2012-2013
« Reply #240 on: December 05, 2012, 19:39:41 »
Γαμω την πουτανα την εθνικη σας γκιαουρηδες τριτοκοσμικοι
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #241 on: December 05, 2012, 20:00:23 »
τι σχεση εχει η εθνικη με τον ΠΑΟΚ και τον Κατσουρανη;

εδω ο Καραγκουνης παιζει στην Φουλαμ, ο Κατσουρανης δεν θα δωσει λυσεις σε εμας;

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #242 on: December 05, 2012, 20:08:02 »
Κατσουρανης :emetos: :emetos: :emetos: :emetos: :emetos:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #243 on: December 05, 2012, 20:09:52 »
Η δήλωση του Κώστα Κατσουράνη ήταν η εξής: « Τα δώσαμε όλα και δικαιούμασταν τη νίκη.Καναμε καλό ματς και δώσαμε χαρά σε όλους τους Ελληνες.Παίξαμε με ψυχή και πήραμε την πρόκριση.Την αφιερώνω στον Χαλκιά και τον Αβραάμ, γιατί αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια και κανένας δεν μπορεί να τη διασπάσει».Ο Κατσουράνης αναφέρθηκε, προφανώς ειρωνικά, και στο πριμ του 1 εκατ. ευρώ που έταξε ο υποψήφιος επενδυτής του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σε περίπτωση πρόκρισης της εθνικής στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης:«Θέλω να τον ευχαριστώσω εκ μέρους όλων των παιδιών της εθνικής για το 1 εκατ. ευρώ. Να είναι καλά ο άνθρωπος»
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

northeagle_4

• Guest
« Reply #244 on: December 05, 2012, 21:31:42 »
Μακαρι να κλεισει ο κατσουρανης.Καλη λυση ειδικα για CB αλλα και σαν 6-8αρι.33,5 ειναι εχει 2χρονακια ανετα ακομα.
  Χαρακτηρας δεν με ενδιαφερει αλλα και ουτε θεωρω οτι μπορω να βγαλω συμπερασματα επειδη κοντραριστηκε με τον αστειο tweetερακια αλαφουζο,λογικο το βρισκω με τετοιο καραγκιοζη προεδρο.δεν με εχει προκαλεσει ποτε σαν ΠΑΟΚση οσο θυμαμαι ,οποτε στα αρχιδια μου.

το μονο αρνητικο οτι εγκλωβιζομαστε σε σιγουρες και καλα λυσεις ενω οι παγκοσμια αγορα εχει χιλιαδες παικτες,αναμενουμε τις αλλες επιλογες να δουμε αν τους κοβει ή συνεχιζουν να ειναι αχριστοι( το πιο πιθανο).

υγ. ελλαδα θελετε ? vahirua,rayos,navaro,σκονδρας,κωλοβος,μανταλος,μπαργκαν,ντουνης,σαμαρης,μπαλλας,καργκουνης(ατρομητου) και κοψτε τις μαλακιες για κορμπους,βασιλακακιδες(25χρονα ταλεντα) και φυντανιδιδες ανυπαρκτους αλλιως φερτε κατευθειαν μπαλαφα πισω...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #245 on: December 05, 2012, 21:42:47 »
φερτε κατευθειαν μπαλαφα πισω...

ετσι

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #246 on: December 05, 2012, 22:01:04 »
φερτε κατευθειαν μπαλαφα πισω...

ετσι
αμην και ποτε!!!!!! ;D ;D

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #247 on: December 05, 2012, 22:02:46 »
Φοβερή η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ιβάν ... αναμένουμε με προσμονή τις επόμενες ... δεξί μπακ που πραγματικά πονάμε μπορεί να κλείσει τον Γιούρκα ... αν δεν κάνω λάθος παίζει και Εθνική ... κρίμα που έφυγε και ο Καραγκούνης για εξωτερικό ...  :'(

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #248 on: December 05, 2012, 22:03:30 »
http://www.onsports.gr/Opinion/S-Kolkas/item/275676-H-epilogh-Katsoyranh-htan-h-aytonohth

''Ãéá üóïõò ãíùñßæïõí ðïäïóöáéñéêÞ éóôïñßá, ï ÊáôóïõñÜíçò åßíáé Ýíáò óýã÷ñïíïò Ãéþñãïò ÓêáñôÜäïò, ï ïðïßïò ìÝ÷ñé ôá 37 – 38 ôïõ ÷ñüíéá, êáôÜöåñå íá ðáßæåé óå õøçëü åðßðåäï ãõñíþíôáò áðëÜ óôçí Üìõíá. ÊÜôé ðïõ Ýêáíå êáé ï ðïëýò Ëüôáñ ÌáôÝïõò ìÝ÷ñé ôá 40 ôïõ ÷ñüíéá.''

Ãéá Ýíá êïììÜôé øùìß...äåí öôÜíåé ìüíï ç äïõëåéÜ....

:emetos: :emetos: :emetos: :emetos: :emetos:

No Gods,No Masters

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #249 on: December 05, 2012, 22:18:45 »
Γαμημένε σκατοκουβα,γλοιώδες υποκείμενο.. :emetos: :emetos: :emetos:

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #250 on: December 05, 2012, 23:58:09 »
για σεντερ μπακ καλος ο κατσουρ, για ολα τα αλλα πλην προσωπικοτητας διαφωνω με την επιλογη
να δω και κανα κυριακο πισω να τρελαθω με τη προοπτικη εξαμηνου στην ιβανιαδα

η ουσια ειναι να παρουν ποιοτητα μπροστα , με φιλοδοξιες και προοπτικη...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

baron

• Guest
« Reply #251 on: December 06, 2012, 00:45:57 »
Μακαρι να κλεισει ο κατσουρανης.Καλη λυση ειδικα για CB αλλα και σαν 6-8αρι.33,5 ειναι εχει 2χρονακια ανετα ακομα.

του north το τσιτάτο

Τα έξεις λίγα:

θέλουμε τον ΠΑΟΚ ψιλά η μια ζωή να βολευόμαστε έτσι ώστε να βγάλουμε την χρονια?

Από ποτε ένας ποδοσφαιριστής στα 34 του έχει ακόμα κάνα δυο χρονάκια?

Από ποτε χτίζεις ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν κάνα δυο χρονάκια? (δικά μου είναι τα πλανα τριετίας - πενταετίας? Με παίκτες που έχουν κάνα δυο χρονάκια γίνονται οι σχεδιασμοί πενταετίας?)

Από ποτε ένα CB είναι και 6 ari-- 8 ari? Έχουμε συναίσθηση του ρόλου του εξαριού στο σύγχρονο ποδόσφαιρο?

δεν ξέρω north αλλα εντελώς σοβαρά: Βολεύεσαι με πολύ λίγα αδελφέ. Μόλις κατέβασες τον πήχη εξαιρετικά για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος.

Ο παίκτης που θέλουν να φέρουν είναι και καμμένος και κωλόγερος.

Και εάν οι απαιτήσεις μας είναι τόσο χαμηλές μην περιμένουμε να δούμε και πολλά. ΠΑΟΚ μικρομεσαίος με τις δικες μας ευλογίες.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #252 on: December 06, 2012, 00:50:07 »
το θετικό για μένα τουλάχιστον ότι είναι τσάμπα..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

northeagle_4

• Guest
« Reply #253 on: December 06, 2012, 01:01:18 »
εσενα δεν σου κανει σαν παικτης εμενα μου κανει,απλα πργματα.
τα αλλα ειναι δικες σου σαλτσες για το ποσο βολευομαι και τι πηχη βαζω.

τα 2 χρονακια φυσικα και παιζουν ρολο ειδικα με τους μαλακες που περιμενουν απο 17χρονα να τραβηξουν το κουπι,γκαρσια-κοντρερας-ιβιτς στα 33 τους ηταν οι κωλονες του ΠΑΟΚ οποτε το θεμα ηλικιας που μονο στην ελλαδα διατηρειτε σε τετοιο βαθμο το θεωρω αστειο.

επισης επειδη με τις σαλτσες σου βγαζεις συμπερασματα αυθαιρετα δεν μου αρκει ο κατσουρανης αλλα ο κατσουρανης +3 ακομα ποιοτικες επιλογες  για τωρα χειμερινη μεταγραφικη περιοδο (που κατα γενικη ομολογια η αγορα ειναι φτωχη)ειναι καλα,αποψη μου.ιστοριες

για ποιος μικραινει τον ΠΑΟΚ κρατα τες για κανα αλλο θεμα και οχι για μια μεταγραφη μισθοφορου.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #254 on: December 06, 2012, 01:15:47 »

Δε συμφωνω. Αν ημουν Κατσουρανης, διωγμενος προσφατα απο τη βαζελα, με τη ρετσινια του κλικαδορου της βαζελας και της εθνικης, με την καριερα κατιουσα το τελευταιο διαστημα απο αποψης εμφανισεων, θα πληρωνα κι απο τη τσεπη μου για ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ, να κρατηθω στο προσκηνιο λογω μουντιαλ. Για μενα ειναι πολλα τα 350 ανα ετος, το πρωτο δαγκωμα του Ιβαν. Δηλαδη ο Κλαους αναλογικα ποσα θα επρεπε να παιρνει φετος? Τεσπα, απο τον Σιστιακοφ -πως τον λενε -ηλπιζα να φερει με τα ιδια λεφτα κανα 24χρονο ξανθο χαλκεντερο μηχανακι διαβητη απο τα βαθη της Αμπχαζιας με καμμια δεκαπλασια μεταπωλητικη αξια.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
« Reply #255 on: December 06, 2012, 01:16:34 »
Μέχρι τώρα με τις σάλτσες μου δεν πέφτω έξω.

Ακολουθείς στάνταρ το " καλυτερα ένα μάζεμα παρα τίποτα."
Απλώς η αντίληψη μας είναι έτη φωτός apart

επειδή η αγορά το χειμώνα δεν δίνει (άποψη σου φιλε - η ευρώπη δίνει και παραδίνει) παίρνουμε ότι νάναϊ.

Η πτώση του γκαρσία δεν dikaiologhtai ΚΑΙ από την ηλικία του?

Τέλος πάντων. Τι να ευχηθώ? Να βγω σωστός? Δεν μπορώ. Εάν βγω σωστός θα χάσει ο ΠΑΟΚ. Άρα πρέπει θέλω δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτός ο τυχάρπαστος κάτου του μετριου θα διαπρέψει στα χρονια που του μένουν πριν την σύνταξη του

northeagle_4

• Guest
« Reply #256 on: December 06, 2012, 01:23:24 »
κανεις δεν ξερει τι θα κανει ο παικτης οπως και καθε παικτης.με βαση αυτα που εχουμε δει κρινουμε.

βρες εσυ ελευθερο παικτη ευρωπη κιολας χειμωνα με καλο βιογραφικο,εξελιξιμο και ετοιμο να προσφερει,εκτος αν νομιζει ο μπλιατ ειναι κανας χοσαδας που θα μοιραζει εκατομυρια.

στις σαλτσες (αγωνιστικα μιλαμε) σου παντως εχεις πεσει εξω οπως παλιοτερα με κριστιανο που τον ειχες για 10αρι που αδικως δεν παιζει στην θεση του Ιβιτς και τωρα βοσκει καπου στον αμαζονιο και κυνηγαει πιρανχας με τριενα πινωντας κασασα.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #257 on: December 06, 2012, 01:24:35 »
Εγώ πάλι baron θα ευχηθώ, μιας και ο κατσουράνης που δεν έχει παίξει ούτε ματς εδώ και πέντε χρόνια, έχει πείσει με τους κολλητούς αρδ μέχρι και εμάς ότι είναι παίκτης (τις ζέλες πάντως που τις κοροϊδεύουμε ΔΕΝ τις είχε πείσει). Η ευχή μου:
ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ
Να σας τα φάνε οι γιατροί στις αμερικές όλους σας εκεί μέσα, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που μπλέξαμε με τον αρσενικότερο

baron

• Guest
« Reply #258 on: December 06, 2012, 01:32:06 »
στις σαλτσες (αγωνιστικα μιλαμε) σου παντως εχεις πεσει εξω οπως παλιοτερα με κριστιανο που τον ειχες για 10αρι που αδικως δεν παιζει στην θεση του Ιβιτς και τωρα βοσκει καπου στον αμαζονιο και κυνηγαει πιρανχας με τριενα πινωντας κασασα.

ναι σε αυτόν έπεσα πράγματι έξω. Δικαιούμαι και εγώ καμια μαλακια.

Καταλανέ

Ο ΠΑΟΚ (εμείς δηλαδή) θα φάμε την πούτσα.
Τι να κάνω? Τι να κάνουμε?

Να παρακαλώ να βγει αποτυχημένος για να λέω μετά: Σας "ταλεγα"?

Ο ΠΑΟΚ θα χάσει άρα δεν παίζει ρολο ούτε τι πιστεύω εγώ ούτε τι πιστεύουμε όλοι μας.

Δυστυχώς η αγάπη μας για τα τέσσερα γράμματα μας δένει ώρες- ώρες πισθάγκωνα.

Γαμώ το μυαλό μου

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #259 on: December 06, 2012, 10:13:24 »

Δε συμφωνω. Αν ημουν Κατσουρανης, διωγμενος προσφατα απο τη βαζελα, με τη ρετσινια του κλικαδορου της βαζελας και της εθνικης, με την καριερα κατιουσα το τελευταιο διαστημα απο αποψης εμφανισεων, θα πληρωνα κι απο τη τσεπη μου για ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ, να κρατηθω στο προσκηνιο λογω μουντιαλ. Για μενα ειναι πολλα τα 350 ανα ετος, το πρωτο δαγκωμα του Ιβαν. Δηλαδη ο Κλαους αναλογικα ποσα θα επρεπε να παιρνει φετος? Τεσπα, απο τον Σιστιακοφ -πως τον λενε -ηλπιζα να φερει με τα ιδια λεφτα κανα 24χρονο ξανθο χαλκεντερο μηχανακι διαβητη απο τα βαθη της Αμπχαζιας με καμμια δεκαπλασια μεταπωλητικη αξια.

homo
τον θεωρώ τσάμπα αν υπολογίσεις ότι σχεδόν σίγουρα θα πάει στο μουντιάλ και θα πάρουμε τα 200 χιλιάρικα για την συμμετοχη του
PAOK-Hersonissos (Kriti)