Epana-leitourgw
To Epanastasoblog ξανά στον αέρα σύντροφε.. ΟΚ, δεν μιλάμε και για την επανακυκλοφορία του "ΠΑΟΚΤΣΗ" πχ, ούτε και μπορείς να πεις πως με είχες χάσει για τα καλά αφού τα κειμενάκια μου, τα διάβαζες και στο paok fans, αλλά όσο να ναι, there's no place like home..
Ή μάλλον, για να μιλήσω και στη γλώσσα μας, home, home again.. I'd like to be here, when I can..
Η επαναλειτουργία του blog, δεν έχει να κάνει σε τίποτα με κόντρες ή δεν ξέρω γω τι, με τα υπόλοιπα παιδιά του paok fans, αφού πιθανότατα το κείμενο αυτό το διαβάζεις εκεί..
Το Epanastasoblog, είναι (για μένα) άλλη φάση, είναι κάτι σαν το παιδί μου, όπως ακριβώς είναι και το "Αγιάζι".. Δεν μπορούσα να το βλέπω να μαραζώνει, γι αυτό και το ξανανοίγω, και τα κείμενα μου, θα δημοσιεύονται ταυτόχρονα και στα δύο blogs, οπότε μπαίνεις και διαβάζεις όπου εσύ γουστάρεις..
Nada menos, nada mas..
Φουλ στοπ, και πάμε παρακάτω..
Δύσκολο καλοκαίρι πέρασε ο Prowler, και καλό είναι μια κατανόηση να την δείξεις.. Η ζωή είναι γεμάτη λάθος επιλογές, και personally speaking, κάθε που βρίσκομαι σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, διαλέγω πάντα τον λάθος δρόμο.. Τον πλέον λάθος όμως..
Δηλαδή τον "πιο λάθος δε γίνεται.."
Επειδή προφανώς και δεν με πιάνεις σύντροφε, φέτος ας πούμε είχα σχεδόν κλείσει να αναλάβω ένα ξενοδοχείο στη Λευκάδα.. Και το τηλεφώνημα του Σεφ (βραβευμένου με "Χρυσή Κουκούλα 2005" και "Ασημένια Κάλτσα 2011") με έβαλε στο πρώτο σταυροδρόμι αποφάσεων για φέτος.. Επέλεξα να τον ακολουθήσω, παίρνοντας (φυσικά) τον λάθος δρόμο..
Ψακούδια, Χαλκιδική, 3στερο μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο, πρώτο στο κύμα..
Που είναι το λάθος, έτσι;
Χα!
Το λάθος είναι φυσικά, πως δεν λαμβάνεις σοβαρά υπόψην έναν τέτοιο τύπο:

Η δουλειά μας, είναι δύσκολη από τη φύση της: φωτιές, κατσαρόλες, τηγάνια, ζέστη, μαχαίρια.. Όταν διαλέγεις και τον λάθος συνεργάτη (πόσω μάλλον -τύποις- προϊστάμενο ) πρέπει να ετοιμάζεσαι ψυχολογικά για ένα δύσκολο, πολύ δύσκολο, και γαμώ τα πολύ δύσκολα, καλοκαίρι..
Εγώ δεν το έκανα..
Άσχετο με τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής το ποστ, έτσι;
Δηλαδή, χέστηκες για τον άνθρωπο Prowler?
Όταν σε έγραφα για την ομάδα, και χαζογελούσες, καλά ήταν;
θα το διαβάσεις όλο, ως το τέλος, και στα σχόλια θα σε εξετάσω..
Που ήμουν;
Α! Ναι..
Στο ότι πήγα ο μαλάκας κι άκουσα αυτόν τον τύπο, ο οποίος μας γύρισε και την πλάτη στα κρίσιμα, και μας άφησε μόνους..

αλλά φυσικά και δεν φταίει αυτός..
Όταν καμαρώνεις πως σαν παλιός ΠΑΟΚτσής, δεν τρως εύκολα παπά από κανέναν πια, και τρως όχι παπά,αλλά αρχιμανδρίτη από έναν τέτοιο τύπο, φταις εσύ και μόνον εσύ.. Δεν σου φταίει ούτε το παλτό αυτό, ούτε τα Ψακούδια, ούτε το καλοκαίρι, ούτε οι Ρώσοι..
Φταίει ο Προουλερ, και μόνον ο Prowler..
Οι Ρώσοι δηλαδή, τι να σε κάνουν, και που να σε λυπηθούν;
Που έρχονται διακοπές, και επί 15 μέρες δεν ξεσουρώνουν ποτέ; Που όταν θα τύχει να είναι ξεσούρωτοι, πάνε και βγαίνουν φωτογραφία, για να θυμούνται τη στιγμή - η οποία φωτογραφία εκτός του ότι αναδύει αλκοόλ (ή αλκαάλ, κατά το Ρωσικότερον..), συνήθως λόγω της χρόνιας πια τορπιλίασης, βγαίνει έτσι

Ρώσος τουρίστας, απαθανατίζει τη γυναίκα του με το παιδί τους..
Δεν έχει σημασία που δεν φαίνεται ντιπ τίποτα, ούτως ή άλλως, αν δεν
ξεχάσει εδώ την κάμερα, θα ξεχάσει ή την γυναίκα, ή το παιδί..
Σοβαρά τώρα όμως, κάνουμε μεγάλη μαλακία που μετά το 8ο κονιάκ (ή κανιάκ, κατά το Ρωσικότερον..) συνεχίζουμε και τους σερβίρουμε πόσιμο αλκοόλ, αφού λίγο φωτιστικό οινόπνευμα, ένα σφηνάκι βενζίνη, ή μια αλοιφή για κάλους (με το πρόσχημα πως πρόκειται για κρεμώδες κοκτέϊλ - ή κάκτεϊλ κατά το Ρωσικότερον..) would do the job..
Το ξενοδοχείο δεν είχε μόνο αυτούς όμως,, Είχε και Σκοπιανούς,
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JIp9_5rXw0o (Embedding disabled, limit reached)
και Ρουμάνους, και Αλβανούς (όχι προσωπικό, τουρίστες.. Άντε σύντροφε, πάρτο και στην ίδια πρόταση: Αλβανούς τουρίστες..).. Από εκλεκτό σε εκλεκτό δηλαδή, και πολλές φορές καθόμουν και χάζευα την (κατάμεστη) σάλα του εστιατορίου, και αυτό το εκλεκτό συνονθύλευμα Αλβανών, Ρώσων, Σκοπιανών και Ρουμάνων, και έφτιαχνα με το άρρωστο μυαλό μου τον συνειρμό της σκασιάς ενός τζιπ της ΟΠΚΕ στο δρόμο, και προσπαθούσα να μαντέψω τις αντιδράσεις..

Γρήγορα, σχετικά γρήγορα συμβιβάστηκα με τα δεδομένα, και παράτησα κάθε τι δημιουργικό, για να καλύπτω ανάγκες που αδυνατούσε να καλύψει ο ημίανάπηρος Σεφ..
Ενώ πχ το πρόγραμμα ανέφερε πως επιβάλλεται κι ένα επιδόρπιο της προκοπής στον βραδυνό μπουφέ, τους τέντωσα στο μους και στο ζελέ.. Όταν πια, ανήμερα της Παναγίας, η νεαρή αφεντικίνα ζήτησε ένα σπέσιαλ γλυκό για βράδυ, ετοίμασα ένα μιλ- φέϊγ.. Η ώρα 7, με την έναρξη του μπουφέ, και οι πρώτοι Ρώσοι καταφθάνουν στη σάλα.. Κοιτάνε το μιλ-φέϊγ, και τσιμπιούνται.. Αρχίζει να λέει ο ένας στον άλλον "Πάρε μαλάκα, κάποιο λάθος θα έγινε και θα μας ξαναβγάλουν ζελέ σε λίγο.." Σε χρόνο ρεκόρ, αποδεικνύουν και σε μένα, μα κυρίως στους εαυτούς τους, πως δεν κάνουν αυτοί για γλυκά της προκοπής, και η σεζόν συνεχίστηκε με μους και ζελέ.. Ενίοτε και στο ίδιο μπωλ.. Ήταν ένα τεστ ρε Ρώσοι, και αποτύχατε..
Να λέμε και του στραβού το δίκηο, δεν έπαθα μόνο, έμαθα κι όλας..
Έμαθα να ξεχωρίζω τον γάβρο από την σαρδέλα, το καλαμάρι από τη σουπιά, και τον ξιφία από το μαγιάτικο.. Το οποίο μαγιάτικο είναι νοστιμότατο, αν δεν είναι μπαγιάτικο..
Και έμαθα πως ο άνθρωπος που διάλεξα βιτρίνα στη ζωή μου, αυτό το μουσουδάκι μου το όμορφο, όσο και να το στεναχωρέσω, θα με συγχωρέσει, και θα με στηρίξει με όλες της, τις δυνάμεις.. Όπως τότε που έστειλαν το παλτό με 3 μέρες ρεπό μέσα στη φουλ σεζόν, κι έπρεπε να βγω μπροστά για να μην εκθέσω τους ανθρώπους αυτούς που χωρίς να με ξέρουν μου στάθηκαν σαν συγγενείς σε ορισμένες πολύ δύσκολες στιγμές.. Αυτή, ήταν εκεί..
"Και δεν με χέζεις ρε μαλάκα Prowler με τις ιστορίες σου.. Εμένα τι με νοιάζουν λίγο πριν αρχίσει το ματς;" θα πεις.. ΄Καταρχήν, μαλάκας είσαι και φαίνεσαι, που θα με πεις και μαλάκα κι όλας, τσουτσέκι, και δεύτερον, χέστηκα άμα δεν σε νοιάζουν οι ιστορίες μου.. Για τον βλαχόΠΑΟΚ θα πούμε από αύριο ..
Άντε και γαμήσου..
ΥΓ: καλή σεζόν να χουμε..
ΥΓ2:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xoVgiVOkdSEΔεν τα είπαμε μετά το ματς της Πέμπτης.. Θα γράψω αυτό που έστειλα σε sms στους συντρόφους WhiteRiot και Fanatico.. "Απόλυτος, ισοπεδωτικός και βιαστικός, αλλά ο Prowler σπάνια πέφτει έξω: λίγος, πολύ λίγος, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για τον ΠΑΟΚ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του βάζελου και της σιχαμένης ξαδέρφης..Παράσχος πολυτελείας.."
http://epanastasoblog.blogspot.gr/2012/09/epana-leitourgw.html