Author Topic: http://epanastasoblog.blogspot.com/  (Read 4468 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

antenapoume-4-

• Guest
Απ: http://epanastasoblog.blogspot.com/
« Reply #40 on: February 09, 2012, 14:11:17 »
απαραδεκτος ο τροπος που μιλαει για τον αειμνηστο Παρασιδη αυτος ο Prowler σ ενα απ τα σχολια.καλο ειναι να σβησει μονος του τη μαλακια που εγραψε και να μη γραφει εξυπναδες για να μας αποδειξει πως εχει η μνημη γιατι ο θοδωρος εχει παιδια σε μεγαλη ηλικια και μεσα στο γενικοτερο υφος αστεισμων καλο θα ειναι να ξερει με τι να ασχολειται και με τι οχι.

prowler_

• Guest
« Reply #41 on: February 09, 2012, 16:13:18 »
Eχεις απόλυτο δίκηο, και το αφαίρεσα μόνος μου το σχόλιο.
Ήταν πράγματι απαράδεκτο, και ζητώ συγγνώμη.
Μπορεί κάποιος να συμφωνεί ή να διαφωνεί με αυτά που διαβάζει, αλλά
το συγκεκριμένο μου σχόλιο ήταν πέρα για πέρα άστοχο και απαράδεκτο.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #42 on: February 24, 2012, 20:32:17 »
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012
Financial Fur Play
Αναρτήθηκε από prowler
Τελικά τι έγινε με αυτό το Financial fair play?
Γιατί αν θυμάμαι καλά (που και να μην θυμάμαι δηλαδή, με μια έρευνα όλα γίνονται) οι Βιεϊρίνια και
Κοντρέρας, θυσιάστηκαν (χωρίς εισαγωγικά) για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει στην Ευρώπη.
-Έτσι;
"-Έτσι!!"

Γιατί στην πορεία, θα βλέπαμε πως αυτό ήταν η μόνη λύση, και είναι μονόδρομος, και Θα δείτε τι θα πάθει η ΑΕΚ που δεν είναι καθαρή..
-Έτσι;

"-Έτσι!!"
Και η νέα ομάδα χτίζεται γύρω από τα ΠΑΟΚτσάκια που πονάνε την ομάδα, και με ηγέτη (γελάνε και οι τυφλοί) το αρχίΠΑΟΚτσάκι..
-Έτσι;
"-Έτσι, έτσι.."

Μόνο που χθες το μεσημέρι, έμαθα πως η ΟΥΕΦΑ δεν το έκλεισε τελικά το μαγαζί της ΑΕΚ, ούτε
Δ' Εθνική την έστειλε, ούτε από την Ευρώπη την απέκλεισε, και το πρόστιμο για τα δικά της τα φέσια
ήταν και κοντά 100 χιλιάρικα μικρότερο. Την στιγμή που μάλλον έχει λιγότερα έσοδα από διαρκείας
και μεμονωμένα εισιτήρια, δεν έχει μαζέψει ούτε πόντο στην Ευρώπη, και μετράω και δυό προκρίσεις
παραπάνω επί δυο σερί σεζόν.

Τι γίνεται τελικά;
Γιατί αναγκάστηκα να παίξω τα πιο κρίσιμα μου παιγνίδια (με Ατρόμητο και Ουντινέζε) με στόπερ τον
Τσιρίλο, και αριστερό χαφ - εξτρέμ τον Λίνο;
Γιατί νιώθω τρυπημένος πολλάκις από την διοίκηση των "δικών μας παιδιών";
Γιατί ρε σύντροφε να με παρουσιάζεται ως επιτυχία η πώληση των 2 παικταράδων  και ως
μονόδρομο, ενώ σε ομάδες καταχρεωμένες και (όπως μας παρουσιάζεται) σε χειρότερη μοίρα από μένα,
δεν τρέχει γουρούνι ξεβράκωτο; Μήπως είμασταν σε χειρότερη μοίρα και από την ΑΕΚ;
Με ποιό σκεπτικό πανηγύριζαν κάποιοι στην πρώτη καμπάνα που μας επιβλήθηκε;
Τι τους ποτίζει τους υποστηρικτές του;
Πως περνάει η Ιωάννα;

Υπάρχει κάποιος να απαντήσει;

ΥΓ: Ο θλιμμένος νάνος, μετά και την χτεσινή του μαγική εμφάνιση, δεν πρέπει να ανανεώσει για άλλα
6 χρόνια; Με τα ίδια λεφτά σε λέω εγώ. Να είναι χαρούμενο το παιδί, για να μας προσφέρει τέτοιες στιγμές
ποδοσφαιρικής μαγείας..
ΥΓ2: Μπέεεεεεεεεεεεεε..

http://epanastasoblog.blogspot.com/2012/02/financial-fur-play.html

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #43 on: February 29, 2012, 23:41:50 »
http://epanastasoblog.blogspot.com/2012/02/blog-post_29.html

Ο Ντάνκαν του Κάμπου
Αναρτήθηκε από prowler
Παρατηρώντας τον γενικότερο παροξυσμό που επικρατεί γύρω από το αγαπημένο μας μπασκετάκι, (από 30 σχόλια
έκαστος, στα ποστ των Τρικ, και palok) αλλά και θέλοντας να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στην εξυγίανση
μπας και βρεθεί κάνας γκαβός, διαβάσει αυτές τις μαλακίες και του τον πουλήσουμε.. έστω και σαν πορτατίφ!
είπα να γράψω ένα κείμενο - αφιέρωμα - πορτραίτο στον Ντάνκαν του Κάμπου! Τον Κάμπιαν, δηλαδή..
Ξέρω, ξέρω, σε ένα παλαιότερο μου ποστ τον είχα συμπεριλάβει στα μπασκετικά πανωφόρια, μα ω, Θεοί
σχωρνάτε με.. Ήμουν σουρωμένος και μαστουρωμένος, και την άλλη μέρα που το ξαναδιάβαζα νηφάλιος,
απορούσα κι εγώ με τον εαυτό μου, πως ήταν δυνατόν να γράψει κάποιος τέτοιες ανακρίβειες, για τέτοιον
παικταρά..

Γεννημένος τη χρονιά που γεννήθηκε το μπάσκετ στην Ελλάδα (πράγμα το οποίο μας δείχνει πως ναι!
Έχουν μια μακρινή συγγένεια..) ξεχώριζε από τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου του λόγω του ύψους του..
Οι παροτρύνσεις φίλων και γνωστών να ασχοληθεί με το βόλεϋ, τον άφηναν ασυγκίνητο καθώς το μεγάλο
του μαράζι, ήταν το άλλοτε εθνικό μας σπορ.. Ο Νίκος, δεν άργησε να βρει θέση στην τοπική ομάδα, καθώς
το κορμί του, και η υψηλή (για τέτοιο κορμί) τεχνική του κατάρτιση, αποτελούσαν τα ιδανικά εχέγγυα για
μια λαμπρή καριέρα..
Σύντομα, η Λάρισα αποδεικνύεται πολύ μικρή για να χωρέσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες αυτού του παιδιού
και ο δρόμος της μεταγραφής, είναι one way only..
undefined
Ο ΠΑΟΚ, κερδίζει στο νήμα την ΤΣΣΚΑ (Σόφιας) και την Παρτιζάν (Τιράνων) και τον εντάσσει στα τμήματα υποδομής
του, μα διάολε, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, και στην διετία 2004-06 που προωθείται στην πρώτη ομάδα,
δεν θα μπορέσει (και ποιός θα μπορούσε άλλωστε, σε τέτοια ηλικία;) να εκτοπίσει από τις αποστολές, κάποιον
εκ των Γεωργίτση ή Χένιακ.. Η δικαίωση θα αργήσει ακόμα..

Ο παίκτης θα πάει στον Ηρακλή, με τα όνειρα του τσακισμένα, μα με την πίστη του ατσαλωμένη, και
σύντομα θα δείξει κάποια από τα ψήγματα του ταλέντου του. Σε ένα παιγνίδι με το ICBS κάνει τριπλή ντρίπλα,
εισάγωντας νέα ήθη και νέες ορολογίες στο άθλημα, μετά τα : "Διπλή ντρίπλα" (πασσέ) και "Τριπλ Νταμπλ Φίγκιουρ"
(τρε μπανάλ). Ο Τζεφ Πέτρι (ο γνωστός) γίνεται τακτικός θαμώνας του Ιβανώφειου. Η πανσέτα στην καντίνα
έξω από αυτό τον έχει ξετρελλάνει, και σκέφτεται πολύ σοβαρά την εισαγωγή στο Σακραμέντο..

Ο ήρωας μας, αργά, αλλά σταθερά χτίζει ένα άφθαστο σερί, 87  αγώνων με σίνγκλ σίνγκλ φίγκιουρ
και το καλοκαίρι του 2009, η επιστροφή στο σπίτι του, είναι γεγονός, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, περνάμε
από χίλια μύρια κύματα, μακριά στο Άϊβαλί.

undefined
Ο Χάρης Μαρκόπουλος, βοηθός του πατέρα του, και προπονητής του Νίκου ένα φεγγάρι στον γηραιό,
πληροφορείται πως ο υπερταλαντούχος σέντερ, μένει free agent από τον Ηρακλή. Ο ΠΑΟΚ, έχει ελάχιστο
χώρο διαθέσιμο στο σάλαρυ καπ, και η διοίκηση του Μίλτου Κανώτα, αναγκάζεται να προβεί σε αλχημείες:
Μειώνει όλα τα υπάρχοντα συμβόλαια των παικτών, προσφέροντας μπόνους το βιβλίο "80 χρόνια ΠΑΟΚ"
και το ΠΑΟΚτσάκι ο Χρήστος Τάπουτος πετάει τη σκούφια του από τη χαρά του..
Ο μύθος λέει, πως μια φορά στο τόσο, κι όταν έχει ομίχλη, η μορφή του Μόουζες Μαλόουν εμφανίζεται
στον Καλλέ, τραγουδώντας του ένα παλιό τραγούδι της Μαρινέλλας (ναι το γνωστό).
Ο παιχταράς αρχίζει μαθήματα της θέσης, έχοντας δίπλα του σπουδαίους σέντερ όπως ο Γκετσέφσκυ (άααχχ)
undefined
ο Ντρόμπνιακ και ο Λάζος.. Όλοι κάποτε διαλέξαμε το λάθος μάθημα ή τον λάθος καθηγητή, και ο Καλλές
διαλέγει για καθηγητή του τον Χέλιγουελ..
Η επιμονή του θα τον δικαιώσει, και ο terminator μας αφού έχει εξολοθρεύσει όλους τους άλλους διαθέσιμους
σέντερς της ομάδας, σήμερα είναι ο μόνος που έχει ακουστά τη θέση (εντάξει, μην είμαι κι άδικος.. Υπάρχει κι ο Πέτγουέϊ, που έφερε μαζί του ένα μεγάλο στοκ με κολώνιες να τις μοιράζει η διοίκηση με κάθε
εισιτήριο..) Με τα χρόνια, έχει βελτιώσει σημαντικούς τομείς του παιγνιδιού του, και σήμερα θεωρείται
ο καλύτερος στην χώρα στις εξής κατηγορίες:

Σήκωμα χεριού, για να υποδείξει οφ-σάϊντ στον πλαϊνό ρέφερυ (δείγμα υψηλής μπασκετικής ευφυϊας, και βαθιάς γνώσης του αθλήματος..)
    Υποδοχή μπάλας από τον διαιτητή, στη γραμμή των βολών (there's no one like you..)
    Παίκτης με διπλασιασμό των μέσων όρων πόντων του (0.9 το 2010, 1.6 πέρσι, 3.5 φέτος..)
    Υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην οικονομική κρίση (δεν καρφώνει ποτέ, για να μην φθείρονται τα στεφάνια..)

και άλλες τόσες που δεν χωράνε σε στατιστικές..

Σήμερα, θεωρείται το πιο hot prospect του Ελληνικού μπάσκετ, σε ηλικία 25 μόλις χρόνων, μπορεί μάλιστα
να βελτιώσει το παιγνίδι του και σε άλλους τομείς (αν και, μεταξύ μας, πόσο ακόμα να μπορεί να βελτιωθεί
ένας παίκτης; Μπορεί να βελτιώσει κάτι ο Διαμαντίδης;) και είναι κοινό μυστικό, πως ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορεί
να τον κρατήσει στην χώρα για πολύ ακόμα.. Ίσως, ούτε καν η Ευρώπη..

Όταν φύγει (με το καλό) για άλλες πολιτείες (έναντι αντιτίμου φυσικά), ας γίνει επιτέλους η αρχή, με
αυτό το γαμημένο το κρέμασμα φανέλας.
Του αξίζει, πέρα για πέρα..
----------

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #44 on: April 05, 2012, 13:44:36 »
Ξερει κανενας τι εχει παιχτεί με το blog του τυπου κ το εχει κλειδωμενο.? σταματησε να γραφει γραφει καπου αλλου η του πρηξαν τα παπαρια απο το φυτομανια κ βαρεθηκε.?
θυμαμαι φιλε μου απο παιδ μικρο στο δρομο μονος μου να τραγουδω..

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #45 on: April 05, 2012, 14:37:15 »
To blog του prowler έκλεισε προσωρινά αλλά μαζί με άλλα παιδιά που είχαν δικά τους "αντικαθεστωτικά" blogs δημιούργησαν μια νέα σελίδα και γράφουν ο καθένας τα άρθρα του πλέον εκει..

http://paokfans-utd.blogspot.com/

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #46 on: September 03, 2012, 21:39:10 »
Epana-leitourgw

To Epanastasoblog ξανά στον αέρα σύντροφε.. ΟΚ, δεν μιλάμε και για την επανακυκλοφορία του "ΠΑΟΚΤΣΗ" πχ, ούτε και μπορείς να πεις πως με είχες χάσει για τα καλά αφού τα κειμενάκια μου, τα διάβαζες και στο paok fans, αλλά όσο να ναι, there's no place like home..
Ή μάλλον, για να μιλήσω και στη γλώσσα μας, home, home again.. I'd like to be here, when I can..

Η επαναλειτουργία του blog, δεν έχει να κάνει σε τίποτα με κόντρες ή δεν ξέρω γω τι, με τα υπόλοιπα παιδιά του paok fans, αφού πιθανότατα το κείμενο αυτό το διαβάζεις εκεί..
Το Epanastasoblog, είναι (για μένα) άλλη φάση, είναι κάτι σαν το παιδί μου, όπως ακριβώς είναι και το "Αγιάζι".. Δεν μπορούσα να το βλέπω να μαραζώνει, γι αυτό και το ξανανοίγω, και τα κείμενα μου, θα δημοσιεύονται ταυτόχρονα και στα δύο blogs, οπότε μπαίνεις και διαβάζεις όπου εσύ γουστάρεις..
Nada menos, nada mas..
Φουλ στοπ, και πάμε παρακάτω..

Δύσκολο καλοκαίρι πέρασε ο Prowler, και καλό είναι μια κατανόηση να την δείξεις.. Η ζωή είναι γεμάτη λάθος επιλογές, και personally speaking, κάθε που βρίσκομαι σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, διαλέγω πάντα τον λάθος δρόμο.. Τον πλέον λάθος όμως..
Δηλαδή τον "πιο λάθος δε γίνεται.."
Επειδή προφανώς και δεν με πιάνεις σύντροφε, φέτος ας πούμε είχα σχεδόν κλείσει να αναλάβω ένα ξενοδοχείο στη Λευκάδα.. Και το τηλεφώνημα του Σεφ (βραβευμένου με "Χρυσή Κουκούλα 2005" και "Ασημένια Κάλτσα 2011") με έβαλε στο πρώτο σταυροδρόμι αποφάσεων για φέτος.. Επέλεξα να τον ακολουθήσω, παίρνοντας (φυσικά) τον λάθος δρόμο..

Ψακούδια, Χαλκιδική, 3στερο μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο, πρώτο στο κύμα..

Που είναι το λάθος, έτσι;

Χα!

Το λάθος είναι φυσικά, πως δεν λαμβάνεις σοβαρά υπόψην έναν τέτοιο τύπο:

Η δουλειά μας, είναι δύσκολη από τη φύση της: φωτιές, κατσαρόλες, τηγάνια, ζέστη, μαχαίρια.. Όταν διαλέγεις και τον λάθος συνεργάτη (πόσω μάλλον -τύποις- προϊστάμενο ) πρέπει να ετοιμάζεσαι ψυχολογικά για ένα δύσκολο, πολύ δύσκολο, και γαμώ τα πολύ δύσκολα, καλοκαίρι..

Εγώ δεν το έκανα..

Άσχετο με τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής το ποστ, έτσι;
Δηλαδή, χέστηκες για τον άνθρωπο Prowler?
Όταν σε έγραφα για την ομάδα, και χαζογελούσες, καλά ήταν;
θα το διαβάσεις όλο, ως το τέλος, και στα σχόλια θα σε εξετάσω..

Που ήμουν;
Α! Ναι..
Στο ότι πήγα ο μαλάκας κι άκουσα αυτόν τον τύπο, ο οποίος μας γύρισε και την πλάτη στα κρίσιμα, και μας άφησε μόνους..

αλλά φυσικά και δεν φταίει αυτός..
Όταν καμαρώνεις πως σαν παλιός ΠΑΟΚτσής, δεν τρως εύκολα παπά από κανέναν πια, και τρως όχι παπά,αλλά αρχιμανδρίτη από έναν τέτοιο τύπο, φταις εσύ και μόνον εσύ.. Δεν σου φταίει ούτε το παλτό αυτό, ούτε τα Ψακούδια, ούτε το καλοκαίρι, ούτε οι Ρώσοι..
Φταίει ο Προουλερ, και μόνον ο Prowler..

Οι Ρώσοι δηλαδή, τι να σε κάνουν, και που να σε λυπηθούν;
Που έρχονται διακοπές, και επί 15 μέρες δεν ξεσουρώνουν ποτέ; Που όταν θα τύχει να είναι ξεσούρωτοι, πάνε και βγαίνουν φωτογραφία, για να θυμούνται τη στιγμή - η οποία φωτογραφία εκτός του ότι αναδύει αλκοόλ (ή αλκαάλ, κατά το Ρωσικότερον..), συνήθως λόγω της χρόνιας πια τορπιλίασης, βγαίνει έτσι

Ρώσος τουρίστας, απαθανατίζει τη γυναίκα του με το παιδί τους..
                                                                     Δεν έχει σημασία που δεν φαίνεται ντιπ τίποτα, ούτως ή άλλως, αν δεν
                                                                      ξεχάσει εδώ την κάμερα, θα ξεχάσει ή την γυναίκα, ή το παιδί..

Σοβαρά τώρα όμως, κάνουμε μεγάλη μαλακία που μετά το 8ο κονιάκ (ή κανιάκ, κατά το Ρωσικότερον..) συνεχίζουμε και τους σερβίρουμε πόσιμο αλκοόλ, αφού λίγο φωτιστικό οινόπνευμα, ένα σφηνάκι βενζίνη, ή μια αλοιφή για κάλους (με το πρόσχημα πως πρόκειται για κρεμώδες κοκτέϊλ - ή κάκτεϊλ κατά το Ρωσικότερον..) would do the job..

Το ξενοδοχείο δεν είχε μόνο αυτούς όμως,, Είχε και Σκοπιανούς,

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JIp9_5rXw0o (Embedding disabled, limit reached)

και Ρουμάνους, και Αλβανούς (όχι προσωπικό, τουρίστες.. Άντε σύντροφε, πάρτο και στην ίδια πρόταση: Αλβανούς τουρίστες..).. Από εκλεκτό σε εκλεκτό δηλαδή, και πολλές φορές καθόμουν και χάζευα την (κατάμεστη) σάλα του εστιατορίου, και αυτό το εκλεκτό συνονθύλευμα Αλβανών, Ρώσων, Σκοπιανών και Ρουμάνων, και έφτιαχνα με το άρρωστο μυαλό μου τον συνειρμό της σκασιάς ενός τζιπ της ΟΠΚΕ στο δρόμο, και προσπαθούσα να μαντέψω τις αντιδράσεις..

Γρήγορα, σχετικά γρήγορα συμβιβάστηκα με τα δεδομένα, και παράτησα κάθε τι  δημιουργικό, για να καλύπτω ανάγκες που αδυνατούσε να καλύψει ο ημίανάπηρος Σεφ..

Ενώ πχ το πρόγραμμα ανέφερε πως επιβάλλεται κι ένα επιδόρπιο της προκοπής στον βραδυνό μπουφέ, τους τέντωσα στο μους και στο ζελέ.. Όταν πια, ανήμερα της Παναγίας, η νεαρή αφεντικίνα ζήτησε ένα σπέσιαλ γλυκό για βράδυ, ετοίμασα ένα μιλ- φέϊγ.. Η ώρα 7, με την έναρξη του μπουφέ, και οι πρώτοι Ρώσοι καταφθάνουν στη σάλα.. Κοιτάνε το μιλ-φέϊγ, και τσιμπιούνται.. Αρχίζει να λέει ο ένας στον άλλον "Πάρε μαλάκα, κάποιο λάθος θα έγινε και θα μας ξαναβγάλουν ζελέ σε λίγο.." Σε χρόνο ρεκόρ, αποδεικνύουν και σε μένα, μα κυρίως στους εαυτούς τους, πως δεν κάνουν αυτοί για γλυκά της προκοπής, και η σεζόν συνεχίστηκε με μους και ζελέ.. Ενίοτε και στο ίδιο μπωλ.. Ήταν ένα τεστ ρε Ρώσοι, και αποτύχατε..

Να λέμε και του στραβού το δίκηο, δεν έπαθα μόνο, έμαθα κι όλας..

Έμαθα να ξεχωρίζω τον γάβρο από την σαρδέλα, το καλαμάρι από τη σουπιά, και τον ξιφία από το μαγιάτικο.. Το οποίο μαγιάτικο είναι νοστιμότατο, αν δεν είναι μπαγιάτικο..
Και έμαθα πως ο άνθρωπος που διάλεξα βιτρίνα στη ζωή μου, αυτό το μουσουδάκι μου το όμορφο, όσο και να το στεναχωρέσω, θα με συγχωρέσει, και θα με στηρίξει με όλες της, τις δυνάμεις.. Όπως τότε που έστειλαν το παλτό με 3 μέρες ρεπό μέσα στη φουλ σεζόν, κι έπρεπε να βγω μπροστά για να μην εκθέσω τους ανθρώπους αυτούς που χωρίς να με ξέρουν μου στάθηκαν σαν συγγενείς σε ορισμένες πολύ δύσκολες στιγμές.. Αυτή, ήταν εκεί..
"Και δεν με χέζεις ρε μαλάκα Prowler με τις ιστορίες σου.. Εμένα τι με νοιάζουν λίγο πριν αρχίσει το ματς;" θα πεις.. ΄Καταρχήν, μαλάκας είσαι και φαίνεσαι, που θα με πεις και μαλάκα κι όλας, τσουτσέκι, και δεύτερον, χέστηκα άμα δεν σε νοιάζουν οι ιστορίες μου.. Για τον βλαχόΠΑΟΚ θα πούμε από αύριο ..
Άντε και γαμήσου..

ΥΓ: καλή σεζόν να χουμε..
ΥΓ2: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xoVgiVOkdSE

Δεν τα είπαμε μετά το ματς της Πέμπτης.. Θα γράψω αυτό που έστειλα σε  sms στους συντρόφους WhiteRiot  και Fanatico.. "Απόλυτος, ισοπεδωτικός και βιαστικός, αλλά ο Prowler σπάνια πέφτει έξω: λίγος, πολύ λίγος, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για τον ΠΑΟΚ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του βάζελου και της σιχαμένης ξαδέρφης..Παράσχος πολυτελείας.."

http://epanastasoblog.blogspot.gr/2012/09/epana-leitourgw.html
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #47 on: September 04, 2012, 18:40:04 »
Γκόου βίλατζ..

Άσχημο πράγμα οι συχνές αλλαγές προπονητή.. Δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας, έλλειψη ψυχραιμίας, και έλλειψη προνοητικότητας, αφού πριν το καλοκαίρι εμπιστεύθηκες το πλέον σοβαρό πόστο της ομάδας, σε έναν άνθρωπο λίγο για να το καλύψει..

On the other hand, η δουλειά ενός προπονητή κυρίως σε χώρες της μεσογείου, με αυτό το φλογερό ταμπεραμέντο να χαρακτηρίζει διοικήσεις και οπαδούς, είναι συνυφασμένη με τα αποτελέσματα.. Έφερες 2 συνεχόμενα στραβά αποτελέσματα κύριε; Το νου σου να χεις, γιατί μετά το 3ο, θα ξαναγοράζεις τον "Αγγελιόφορο" και θα ξανατσεκάρεις το section "Ζητείται Υπάλληλος".. Σκληρό, ναι, αλλά έτσι είναι η ζωή, και το ποδόσφαιρο είναι μικρογραφία αυτής.. Ο καλλιτέχνης δώνει, και ο λαός παίρνει, και άπαξ και ο καλλιτέχνης δεν δώνει πια, τότε παίρνει τον μπούλο..

Ξέρω σύντροφε, το 'πιασες το υποννοούμενο, κατάλαβες και που το πάω, και ο τίτλος είναι ξεκάθαρος, και τις απόψεις μου για το ανθρωπάκι αυτό που παριστάνει τον προπονητή στην ομάδα μας τις έγραψα εγκαιρώς.. Αλλά τι να κάνω κι εγώ; Να σκάσω; Όχι, δεν θα σκάσω, γι αυτό και γράφω σε μπλογκ, για να φεύγουν από πάνω μου, να τα διαβάζεις και να σκας εσύ..

Πάρε ρε μπούλο μόνος σου..

Σε κάθε άσχημη είδηση που ακούς, προσπαθείς να βρεις τα θετικά μέσα από αυτή.. Στο άκουσμα του αποκλεισμού πχ από την Ραπίντ, σκέφτηκα πως "τουλάχιστον φέτος δεν θα μπούμε μέσα από την Ευρώπη.." Μετά την λυσσομανία που δείξαμε για να διώξουμε τον κρυφοΣκοπιανό πράκτορα (και πούστη, και πρεζάκια) Μπόλονι, και την έναρξη της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή του Ατρομήτου, έσπαγα το κεφάλι μου να βρω κάτι το θετικό.. Το παραμικρό έστω..Διάβαζα δεξιά κι αριστερά, πως πρόκειται για φιλόδοξο άνθρωπο, δουλευταρά πολύ και εξαιρετικά χαμηλών τόνων.. Στα δικά μου τα μάτια, ήταν και παραμένει, ένας μικρός προπονητής, αλαζόνας σαν τον Μουρίνιο (με κάποιες ψιλές διαφορές στα βιογραφικά του καθενός..) και υπερόπτης παρόλο που στην προηγούμενη μεγάλη ομάδα που δούλεψε, δεν πρόλαβε ούτε την παρέλαση.. Μάλιστα, τότε ο μεζές που τον είχαν πάρει, δεν είχε προηγούμενο..

Στην πρεμούρα να μας πείσουν οι ταγαρόβλαχοι - δημοσιογράφοι - αβανταδόροι, πως οι τσομπάνηδες που διοικούν το μεγαλύτερο σωματείο του Βορρά έκαναν την σωστή επιλογή, επιδόθηκαν σε διαγωνισμό παπαρολογίας για μέρες.. "Είναι" λέγανε" ο άνθρωπος που δημιούργησε τον Ατρόμητο"..

Εκεί ηρέμησα..
Τη λεπτομέρεια πως ο Καραγεωργίου δημιούργησε τη Ξάνθη, ο Παράσχος τη Χαλκηδόνα, και ο Φιρφιρίνγκερ την Ξαμάξ, δεν την έλαβε κανείς σοβαρά υπόψη.. Ομάδες γειτονιάς, με προέδρους χωρίς άγχος, και οπαδούς που πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο τις Κυριακές, και μόνο όταν οι συγκεκριμένες Κυριακές έχουν καλό καιρό, οπότε το γήπεδο κλείνει μια μέρα όμορφη που ταϊσαμε και καμιά πάπια..

http://www.youtube.com/watch?v=XWfNGXbTPQ0&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

"Ναι ρε συ Prowler, αλλά όλοι οι προπονητές από κάπου ξεκίνησαν.." Δεν διαφωνώ, αλλά ή το χεις, ή δεν το χεις.. Όλοι που ανέφερα δοκιμάστηκαν σε μεγάλη ομάδα, και απέτυχαν παταγωδώς.. Κανείς δεν πήρε τη δεύτερη ευκαιρία του.. Αυτή που πήρε φέτος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του βάζελου, και πρώην προπονητής του Ηλυσιακού και του Ατρομήτου..

Παρόλα αυτά, ακόμα δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω τι με την σπάει πιο πολύ πάνω του: Το υφάκι του

τα κολλήματα του, ή τα 600.000 που παίρνει αυτός και το επιτελείο του..
Ειλικρινά κωλύομαι σύντροφε, και μόλις πάρει τον μπούλο οριστικά, θα ηρεμήσω και θα σκεφτώ με καθαρό μυαλό.. Ανέφερα και στον πρόλογο μου, πως γενικά οι συχνές αλλαγές προπονητή είναι άσχημο πράγμα, και είμαι γενικότερα κατά των τακτικών αυτών, αλλά ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, η περαιτέρω παραμονή του στην ομάδα κάνει κακό και μόνο κακό.. Σε όλους..
Και μετά, τι;

Άγγελος ο Θεός, Άγγελος Ίσχυρος, Άγγελος Αθάνατος ελέησον ημάς

Ο Σοφολογιώτατος είναι ακόμα χωρίς ομάδα, και οι ελπίδες μου εναποτίθενται στην Σεβίλλη το Σαββατοκύριακο που έρχεται, να ράψει ένα ωραιότατο κοστουμάκι στη Ρεάλ, να απολυθεί ο Ζοζέ, κι έτσι να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τον πρώτο Έλληνα προπονητή που θα δουλέψει όχι απλά στην Πριμέρα, αλλά σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.. Και φαντάσου το CV του μετά:

Ιάλυσος Ρόδου
    Καβάλα
    Εδεσσαϊκός
    ΠΑΟΚ
    Ηρακλής
    ΠΑΟΚ
    Παναθηναϊκός
    ΠΑΟΚ
    Ηρακλής
    ΠΑΟΚ
    Εθνική Κύπρου
    ΠΑΣ Γιαννινα
    Ρεάλ Μαδρίτης
    Μπάγερν
    Πλατανιάς Χανίων

Με ενοχλούν πολλά στις Μπαλαδόφατσες, αλλά αυτό που θα με βγάλει έξω από τα ρούχα μου, θα είναι το γεγονός πως φέτος αποψίλωσαν τόσο πολύ το ρόστερ, ώστε έφτιαξαν μιαν ομάδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του κΆγγελου .. Τόσο πολύ, που ακόμα κι Αυτός να μην αναλάβει, σε λίγο θα διαβάζουμε για επισκέψεις στο Όρος, για εξομολογήσεις του Γκαρσία στον πνευματικό του, και για τον Κουμάλο που αυτόβαφτίστηκε Τάσος..

Ενδεχόμενη (και πιθανότατη εδώ που τα λέμε) επιστροφή Του, θα σημάνει την έναρξη νέου μετώπου, ανάμεσα στους ήδη χωρισμένους σε πολλά στρατόπεδα, οπαδούς μας..
Αλλά:
Είναι ο μόνος που μπορεί να εξασφαλίσει αποτελέσματα άμεσα (και την ηρεμία που προσφέρουν αυτά), είναι ο μόνος που μπορεί να βρει θέση στον Γιάννου, και να κάνει τον Γεωργιάδη να σταματήσει το ποδοσφαιρο.. Ξέρω, η επιστροφή Του είναι πισωγύρισμα ολκής, αλλά κι εσύ λαέ δέχτηκες άλλα κι άλλα..

Στον Αναστασιάδη θα κολλήσουμε;

http://epanastasoblog.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #48 on: September 04, 2012, 18:53:05 »
Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο σωματείο... του Βορρά; ΠΟΙΟ ΒΟΡΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ;;;

Και η αβάντα στο αρχίδι αβάντα ε; Κοίτα να δεις ρε που 100 χρόνια να περάσουν οι ίδιοι και οι ίδιοι θα γυροφέρνουν το κουφάρι του ΠΑΟΚ σαν τους γύπες...

Καρκίνο στους καρκίνους.

prowler_

• Guest
« Reply #49 on: September 04, 2012, 19:54:51 »
ναι, ξέχασα ένα "τουλάχιστον", στο βορρά..
mea culpa, θα το διορθώσω..

Αλλά όχι κι αβάντα στον κΑγγελο ρε φίλε.. εμπεριέχει μια ειρωνία το ποστ, και τονίζω πως

Με ενοχλούν πολλά στις Μπαλαδόφατσες, αλλά αυτό που θα με βγάλει έξω από τα ρούχα μου, θα είναι το γεγονός πως φέτος αποψίλωσαν τόσο πολύ το ρόστερ, ώστε έφτιαξαν μιαν ομάδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του κΆγγελου ..

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #50 on: September 05, 2012, 12:33:48 »
Μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα

Την καλησπέρα μου. Μια καλησπέρα που ακούγεται από μια φωνή της λογικής, κάτι άγνωστο για την καφρίλα που επικρατεί σε τούτο το ιστολόγιο. Αλλά δεν είναι δα και το μόνο, ο ιστός γεμίζει, μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα από κάφρους σαν και τον Prowler ή τον WhiteRiot, που πίσω από ένα πληκτρολόγιο  πουλάνε μυαλό εκ του ασφαλούς, ισοπεδώνοντας τις προσπάθειες ανθρώπων που με μόνο γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ, ξημεροβραδιάζονται πάνω από ενα τηλέφωνο κι ένα PC, για να τσουλήσει το σωματείο.
Δεν θα τους περάσει αυτό - Ο Σταυράκις είναι εδώ!

Δώνης

Εύκολα ρίχνουμε στο πυρ το εξώτερο τον Δώνη, αλλά αλήθεια έχει περάσει κανείς από τις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας για να δει τη δουλειά του; Ο άνθρωπος δεν σταματάει να δουλεύει, για κατούρημα δεν πηγαίνει λέμε (κατουράει στους κώνους) και έχει από κοντά όλα τα πιτσιρίκια, τόσο κοντά που πιο πολύ παρεξηγείσαι! Έκανε ένα λάθος στο ματς με τη Ραπίντ, κι αυτό ήταν που δεν με πήρε μαζί του, γιατί έχω το απόλυτο στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά. Την ομάδα θα την στρώσει, δεν μπορεί να πέφτει τόσο έξω το μάτι του Ζήση Βρύζα, μην ξεχνάμε πως τον διάλεξε ανάμεσα σε κόσμο και κοσμάκη. Ο Ατρόμητος δεν είναι τυχαία ομάδα, σήμερα θεωρείται μέγεθος ισάξιο της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, και το να παίρνεις προπονητή από κει δεν μπορεί παρά να είναι επιτυχία από μόνο του. Ιτάνζ δεν έχεις, Σκόνδρα δεν έχεις, Μπέλιτς δεν έχεις, ούτε Επστάϊν, η μόνη θέση που υπερτερούμε είναι αυτή του στόπερ, γιατί Κουμάλο και Βιβιάν δεν έχει κανείς.

Κουμάλο

Το μαύρο διαμάντι, δεν είναι τυχαίος στη χώρα του. 2 φορές βγήκε 1ος σε σταυρούς στις ψηφοφορίες που λαμβάνουν χώρα για το ετήσιο σαφάρι αντιλόπης, και άλλες 3 φορές βγήκε 1ος σε σταυρούς στις δημοτικές εκλογές της περιφέρειας του. Οι σταυροί, μάλιστα, είναι οι ίδιοι που φορούσαν εκατοντάδες αδικοχαμένοι ιεραπόστολοι που κατέληξαν σε κοχλάζοντα καζάνια στο κέντρο της πόλης Τζόμο Σόνο. Ο λαός του, τον πιστεύει και τον στηρίζει, και ο ίδιος δεν έχει υποπέσει ακόμα στο τραγικό το λάθος - είναι η αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας που τον εκθέτει. Προχθές πχ με τον Ατρόμητο, ο Κουμάλο ήταν ο μόνος που κρατούσε σωστά τη θέση του στο χώρο και τον χρόνο. Ο 38αρης Κοντρέρας δηλαδή πιστευετε πως θα τα πήγαινε καλύτερα; Περαιτέρω άδικη κριτική στον μαύρο πάνθηρα, ενδέχεται να προκαλέσει τη μήνη του μάγου της φυλής του, και τότε πιστεύω πως δεν θα ξεχρεώσουμε ποτέ.

Βιβιάν Ματέους

Χωρίς να ακούσει τους παλαιότερους, πήγε και διάλεξε το 44, νούμερο που φορούσαν ο Χάγκαν, κι ο Χαραλάμπους. Το νούμερο αυτό, φέρνει αναφυλαξία σε αυτόν που το φοράει, προκαλεί ακατάσχετη έκκριση υγρών από τον σιελογόνο αδένα, και αέρια. Επίσης, σε κάνει να εξαφανίζεσαι από το γήπεδο για 10' - 15', και μόνο αν είσαι τυχερός ξαναεμφανίζεσαι στο ίδιο. Ο Χαραλάμπους πχ, μια φορά εξαφανίστηκε από το Δημοτικό Στάδιο Καλαμαριάς, εμφανίστηκε για λίγο στο Μαρακανά, και για ακόμα πιο λίγο σε ένα διεθνές μήτινγκ στίβου στην Στοκχόλμη. Επανήλθε στα καθ υμάς, ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του (αείμνηστου) Απόλλων, χωρίς να καταλάβει κανείς την απουσία του, και σκόραρε κι όλας. Μόλις το αλλάξει αυτό το καταραμένο νούμερο, θα δείτε τον αληθινό Βιβιάν.

Σαλπιγγίδης

Τέλος, η απουσία του Μητσάρα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη, αφού σε όσα ματς δεν έπαιξε, η θέση που χωλαίναμε περισσότερο ήταν αυτή του δεξιού μπακ. Μεγαλειώδες Γιούρο για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, και σωρεία δηλώσεων διασήμων για την πάρτη του. Από τον CR7 ως τον Πελέ, και από την Πάολα ως την Μαρινέλα, όλοι θέλουν να του χαϊδέψουν τη φαλάκρα για να πάρουν λίγη από τη λάμψη του. Το κακό το μάτι τον βρήκε, και τραυματίστηκε σε μια περίοδο που η ομάδα τον χρειάζονταν πιο πολύ από ποτέ, κι ενώ ακολουθεί ντέρμπυ με τον Αστέρα στην Τούμπα. Είναι γερό σκαρί ο Μήτσος όμως, και θα επιστρέψει συνεχίζοντας από κει που σταμάτησε.

Αυτά τα ολίγα για την ώρα, μόλις διαπιστώσω πως πάτε να ξεφύγετε όμως, θα επανέλθω..

http://epanastasoblog.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5.html

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #51 on: September 05, 2012, 19:29:14 »
Shock!!

ΣΚΕΥΩΡΙΑ!
Ο ΠΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ;
Ο ΓΝΗΣΙΟΣ;
Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ;
Ο ΜΑΓΚΑΣ;
Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ;
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης καθώς και ο αντιπρόεδρος Ηλίας Βιολίδης καθώς ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος!

Η εισαγγελία αφού παρέλαβε το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ καθώς και τα στοιχεία του ελέγχου που διενενήργησαν οι ορκωτοί ελεγκτές διαπιστώνει αδιαφανείς διαδικασίες στην οικονομική δαχείριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και ένα θολό τοπίο στο καθεστώς χρηματικής διευκόλυνσης που είχε δημιουργηθεί με τις επιταγές του Ηλία Βιολίδη. Στο πόρισμα που έχει στα χέρια της εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης περιγράφεται ακόμη και δάνειο ύψους 110.000 ευρώ που έδωσε η ΠΑΕ σε υπάλληλό της!

Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν από το πόρισμα σχετικά με τις επιταγές που έδινε ο Ηλίας Βιολίδης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να τη διευκολύνει οικονομικά. Οπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μεταβίβαζε τις επιταγές του Βιολίδη σε πιστωτές της και στη συνέχεια επέστρεφε τα χρήματα αυτά σε τραπεζικό λογαριασμό του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τον έλεγχο από τις συναλλαγές αυτές φαίνεται να επωφελείται ο Ηλίας Βιολίδης και να ζημιώνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Οπως αναφέρεται στο πόρισμα πολλές από τις επιταγές που έδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος ως χρηματική διευκόλυνση είτε σφραγίστηκαν είτε ακυρώθηκαν παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του είχε επιστρέψει ολόκληρο το ποσό της αξίας των επιταγών που έδινε.

«Το συνολικό ποσό το οποίο ο Ηλίας Βιολίδης είχε διευκολύνει οικονομικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την επιστροφή σε τραπεζικό του λογαριασμό αλλά δεν έχει εξοφλήσει στους πιστωτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 752.846, 98 ευρώ» επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο πόρισμα.

Επίσης στις 8 Μαρτίου 2012 αναφέρεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζει στα βιβλία της και μία οφειλή του Ηλία Βιολίδη ποσού 84.120 ευρώ από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και ευρωπαϊκών αγώνων.

Αναπάντητα ερωτηματικά προκύπτουν και από τη "ρύθμιση" που έγινε το Φεβρουάριο του 2012 με το Θοδωρή Ζαγοράκη καθώς με απόφαση του δ.σ. δόθηκε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ αναδρομική αμοιβή 6.400 ευρώ καθαρά μηνιαίως για το διάστημα που ήταν διευθύνων σύμβουλος ώστε να απαλλαγεί από την υποχρέωση επιστροφής ποσού ύψους 320.476 ευρώ που βγήκαν από τα ταμεία με γραπτές και προφορικές εγκρίσεις για διάφορους σκοπούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_OU9uQJz9RQ (Embedding disabled, limit reached)

http://epanastasoblog.blogspot.gr/2012/09/shock.html

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #52 on: September 07, 2012, 11:45:33 »
Πάρε καλέ ένα διαρκείας..

Μόνο που δεν σε παρακάλεσαν..
Κι όχι όποιοι κι όποιοι..

Μιλάμε για προσωπικότητες, μεγάλες και σοβαρές, που φόρεσαν τη φανέλα και σήκωσαν τίτλους σαν αρχηγοι, στο πιο πετυχημένο τμήμα του συλλόγου..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5t_RHbzN2LY (Embedding disabled, limit reached)

Πρέλεβιτς, Δαπόντε, Πολίτης, Μιχόπουλος, Μπαλόγιάννης, Σούλης Μαρκόπουλος, εκλιπαρούν για την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, που στην πλειοψηφία τους κοστίζει 80 ευρώ..

Και η διοίκηση της ΚΑΕ, το καθήκον της το έκανε, και το κάνει:
Κράτησε στην ομάδα τον καλύτερο Έλληνα προπονητή (και τώρα πια, τον καλύτερο της Α1), σύναψε σοβαρές χορηγίες για τη φανέλα (χωρίς να περιμένει την κρατική βοήθεια..), φρόντισε το μπάτζετ να είναι τέτοιο που θα επιτρέψει την αποπληρωμή παλαιών αμαρτιών, και παράλληλα ενίσχυσε την ομάδα στο μέτρο του δυνατού, με αποκορύφωμα την απόκτηση του Λάζου..

Ο Μπάνε, μαζί με τον Κούδα είναι οι 2 μεγαλύτεροι ηγέτες που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.. Μετά το γοερό κλάμα του στο Μπολιέ της Ναντ

δήλωσε πως "κάτι έσπασε μέσα μου.. Ο αθλητισμός είναι παιγνίδι, κι έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε.." Έδινε την εικόνα του πιο απόμακρου πλέον, δεν πανηγύριζε τα τρίποντα του με την ίδια τρέλα όπως παλιά.. Όταν δε, μετά τους χαμένους ημιτελικούς με τον γάβρο  (στη χρονιά - πατατράκ 1993) δήλωνε (εν μέσω ομαδικών αυτοκτονιών) για τον αποκλεισμό από το ερχόμενο Πρωταθλητριών, όλος απάθεια πως "ντεν πειράζει, του χρόνου να πάρουμε το Κόρατς, και όλοι να ξεχάσουν αυτά παιγνίδια" τον έκανες στο μυαλό σου για τον κλασικό Σέρβο  φιλοχρήματο επαγγελματία.. Ξένος με τον ΠΑΟΚ, άλλωστε η ομάδα του είναι η Ζβέζντα..

Δεκάδες φορές μπήκε να παίξει με ένεση, με νάρθηκα, χωλαίνοντας, κουτσαίνοντας, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη σωματική ακεραιότητα.. Στον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο, το 1996, και με τη φημολογία πως δεν θα ανανεώσει στο συμβόλαιο που του πρότεινε ο Αλεξόπουλος, βρέθηκε άνθρωπος που αποπειράθηκε να τον κλωτσήσει.. Στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, για το κλείσιμο της μεγάλης, της τεράστιας καριέρας του, ο Φλεβαράκης δεν τον έβαλε ούτε δευτερόλεπτο να παίξει στο κλέιστό της Πυλαίας που άνοιγε στον κόσμο (μας) για πρώτη φορά.. Ήταν και η τελευταία που θα περνούσε τα αποδυτήρια ενός γηπέδου, φορώντας αθλητική περιβολή.. Σε ένα ματς που χάναμε 20π διαφορά, σχεδόν από το τζάμπολ.. Σε ένα γήπεδο, που αν έπρεπε να πάρει ένα όνομα, αυτό θα ήταν το "Μπάνε Πρέλεβιτς"
Δεν βρέθηκε καμία διοίκηση να τον τιμήσει για την προσφορά του στην ομάδα, με ένα φιλικό.. Τώρα που απελευθερώθηκαν τα νούμερα και στην Α1, δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να αποσύρει το "7".. Και έφτασε στο σημείο να το φορέσει μέχρι και ο Ταπούτος..

Τσαλακώνει την εικόνα του μεγαλύτερου (μαζί με τον Κούδα) ηγέτη στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αδιαλείπτως από το 2002 και μετά.. Σαν βοηθός προπονητή, σαν πρώτος προπονητής, σαν μάνατζερ, σαν πρόεδρος..
Θα μπορούσε να παίζει πόκερ στο ίντερνετ, να χαζεύει την κόρη του στα μεσημεριανά, και να μιλάει μια - δυό φορές το χρόνο για τα Άρης - ΠΑΟΚ, και το μπουνίδι στον Γκάλη, αφού (ο Σέρβος, ναι ο επαγγελματίας..) δεν άντεξε τις βλαχομαγκιές του τριχωτού νάνου, και του όρμηξε για τα ρέστα..

Προφανώς, σύντροφε, ο Σέρβος, που δεν γεννήθηκε ΠΑΟΚτσης, έδωσε, και δίνει και την ψυχή του για την ομάδα.. Ακόμα πιο προφανώς, οι πράξεις αυτές δεν είχαν πάντα ανταπόκριση, ή αναγνώριση.. Φέτος κάνει μια ακόμα υπερπροσπάθεια.. Αναλογικά, τον έχουν κλείσει ο Σιγάλας με τον Γιαννάκη, και παλεύει να πάρει την μπάλα, ενώ διαιτητές είναι ο Παπαδημητρίου με τον Τσούλη..
Πάρε ένα διαρκείας..
Θα είναι τρίποντο και φάουλ..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5v86AZ70MDk (Embedding disabled, limit reached)

http://epanastasoblog.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7.html

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #53 on: September 07, 2012, 13:33:25 »
Και αν τα μαλλιά έπεσαν και αν περπατάς πιο νευρικά απο τότε που σκούπιζες τον ιδρώτα στη τιράντα και περπατώντας έβαζες 30 και αν τα χρόνια πέρασαν και δεν ξαναδα Ken Zoran Cliff Walter, είσαι η μεγαλύτερη ζώσα προσωπικότητα του Συλλόγου, γτ έκλαψα μαζί σου, πόνεσα μαζί σου, θύμωσα μαζί σου, μεγάλωσα με τη φανέλα σου καρφωμένη στον τοίχο.

80 ευρώ χρωστάμε τουλάχιστον, στον άνθρωπο που γιγάντωσε το τμήμα όσο ποτέ ξανά στο παρόν ή παρελθόν. ΟΛΟΙ.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #54 on: September 07, 2012, 13:42:03 »
Ξερει κανεις αν μπορουμε να παρουμε διαρκειας απο το νετ?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

prowler_

• Guest
« Reply #55 on: September 07, 2012, 13:45:11 »
Και αν τα μαλλιά έπεσαν και αν περπατάς πιο νευρικά απο τότε που σκούπιζες τον ιδρώτα στη τιράντα και περπατώντας έβαζες 30 και αν τα χρόνια πέρασαν και δεν ξαναδα Ken Zoran Cliff Walter, είσαι η μεγαλύτερη ζώσα προσωπικότητα του Συλλόγου, γτ έκλαψα μαζί σου, πόνεσα μαζί σου, θύμωσα μαζί σου, μεγάλωσα με τη φανέλα σου καρφωμένη στον τοίχο.

80 ευρώ χρωστάμε τουλάχιστον, στον άνθρωπο που γιγάντωσε το τμήμα όσο ποτέ ξανά στο παρόν ή παρελθόν. ΟΛΟΙ.
. -

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #56 on: September 07, 2012, 14:38:42 »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #57 on: September 07, 2012, 14:43:51 »
Ξερει κανεις αν μπορουμε να παρουμε διαρκειας απο το νετ?

Οχι αδερφε δεν γινεται μεσω νετ.. δες εδω για ινφο http://www.paokbc.gr/news/news/2436

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #58 on: September 07, 2012, 14:53:17 »
Ρε γαμωτο δεν μπορει καταλαβει εγω...Αντε ρε ας περασουμε το κατωφλι του 21ου αιωνα να παιρνουμε διαρκειας απο το ιντερνεεεετ.

Η προσπαθεια που γινεται απο Μπανε ειναι τιτανια, κι ας εχουμε Μαρκοπουλο στον παγκο. Φετος ειναι ευκαιρια να χτισουμε γερες βασεις και σιγα σιγα να ξαναγινουμε οπως παλια, αν και το μπασκετ δεν προκειται ποτε ξανα να μας δωσει ιδιες συγκινησεις γαμω την εμπορευματοποιηση του
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

than_4

• Guest
« Reply #59 on: September 07, 2012, 21:06:12 »