Author Topic: http://epanastasoblog.blogspot.com/  (Read 4413 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://epanastasoblog.blogspot.com/
« on: November 12, 2011, 10:34:04 »
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011
Τη νύχτα, διαδέχεται η νύχτα
Προχθές το βράδυ, έκανα το λάθος να ακούσω σαλονικιώτικο αθλητικό ραδιόφωνο..
εντάξει, να πεις οτί δεν το'ξερα.. Το ήξερα για τι επίπεδο θα συναντούσα, αλλά έχει και κάτι τύπους
ρε μάγκα που δεν νιώθουν ιτς..
Να φύγει ρε ο Μπαλόνης να ουμε, με τον Χάβο καλύτερα είμασταν, και κόστιζε και τα μισά λεφτά..
Προσπερνάω το σχόλιο περί των οικονομικών (λες και το έχουμε συνεταιρικά το μαγαζί με τον
Ζαγοράκη.. Λες και αυτός που σκέφτεται έτσι, στο μπαράκι που πηγαίνει λέει στον ιδιοκτήτη
Τεκίλα "Λα Μπόμπα" να παίρνεις από το LIDL.. Θα σε βγαίνει πιο οικονομικά..
Όχι κύριε, χέστηκα για τα οικονομικά! Πληρώνω, και μάλιστα ασταμάτητα εδώ και πέντε χρόνια..
Απαιτώ λοιπόν το καλύτερο!) και πιάνω το σχόλιο περί προπονητή..
Που αν κρίνω από κάποια φόρα και κάποια site που διαβάζω, δεν πρέπει να έιναι δα και ο μόνος
που σκέφτεται έτσι..

Αλλά δεν τον παρεξηγώ.. Εξαιρώ τον Στρατηγό με το καφέ δερμάτινο (που για μένα είναι ο
κορυφαίος προπονητής που έχω δει στον ΠΑΟΚ, γι' αλλους ο χειρότερος, αλλά εγώ έχω
και μια διαστροφή επάνω στο τι ποδόσφαιρο με αρέσει οπότε, ΟΚ τους σέβομαι τους
αντιφρονούντες, έχουν τα επιχειρήματα τους) και πιάνω τους υπόλοιπους..
Κάποτε, η ομάδα μου, ξεκινούσε από τον προπονητή. Γκιούλα Λόραντ, Λες Σάνον, Παλ Τσερνάϊ,
επί σειρά ετών, στον πάγκο είχα τα κορυφαία ονόματα που θα μπορούσα να έχω..
Η κληρονομιά της σπουδαίας ομάδας του '70, αλλά και μιας ομάδας που είναι πάντα ψηλά
και  γαμάει με συνέπεια τον γαύρο στην Τούμπα,  όχι απλά δεν διαχειρίσθηκε σωστά,
αλλά χάθηκε τελείως από έναν άνθρωπο που νόμιζε πως το να είσαι πρόεδρος στον Μακεδονικό
ή στον ΠΑΟΚ είναι το ένα και το αυτό.. Στο ξεκίνημα του πάντως, εμφανίζονταν σαν
συνεχιστής του έργου του Παντελάκη, με καλές επιλογές στους προπονητές..
Η ταύτιση του όμως με τον συγχωρεμένο του είχε γίνει εμμονή..
και από κει που είχε φέρει και κανα δυο καλούς ξένους προπονητές, ποιόν λες και πήγε κι έχρισε
προπονητή στον ΠΑΟΚ;
Εντάξει μωρέ, το΄να τ'άλλο, μάθε μπαλίτσα αγόρι μου..
Φυσικά τα χρόνια της λαίλαπας Βουλινού, γίνονται εγκλήματα εις βάρος της ομάδας εκ των έσω,
αλλά με αυτά θα ασχοληθώ άλλη φορά..
Πάντως μέσα σε όλα, ο αποτυχημένος Θω-Μαξ, έχει συνεργαστει με Μπλάζεβιτς, Πέτροβιτς,
Γιάκομπς, και Αρι Χάαν.. Δεν είναι και λίγο..

Η μετάβαση στην εποχή Μπατατούδη, επιβάλλει το κτίσιμο ομάδας από το μηδέν, και οι βάσεις
πρέπει να μπουν με μεγάλο ξένο κόουτς. Η επιλογή, είναι ο Γκίντερ Μπένγκστον!
Ένας ήσυχος συνταξιούχος του ΤΕΒΕ, με βοηθό και διερμηνέα τον ανταποκριτή της
ΕΤ3 στη Σουηδία, Γιώργο Στεργιάδη,  που καθόντουσαν και οι δυό τους πάνω από
ένα μπλοκάκι και παίζανε ζώα, φυτά, πράγματα στα Σουηδικά..
Πράγμα που είναι το λιγότερο evil , αν σκεφτείς πως η χελώνα λέγεται skoldpadda, και
το μολύβι blyertspenna.. Οπως και να'χει στο attitude του μέσου ΠΑΟΚτση,

οι υπεύθυνοι πωλήσεων του ΙΚΕΑ δεν είναι ακριβώς και για να ταυτιστείς, κι ενώ η ομάδα πάει κατά
διαόλου, ο λαός παίρνει την κατάσταση στα χέρια του..
Εντάξει, ίσως όχι ακριβώς για τον Μπένγκστον, αλλά τα νεύρα είναι πολύ τσιτωμένα και ο Σουηδός
είχε βάλει κι αυτός το χεράκι του (ο μύθος λέει πως κάποτε πήρε φωτιά το σπίτι που του
νοίκιαζε η ΠΑΕ, κι αυτός χωρίς να χάσει χρόνο, πήρε το μπλοκάκι του κι άρχισε να καταγράφει τις
κινήσεις της φωτιάς, κοντά στο κόρνερ του σαλονιού του).. Η αλλαγή του είναι επιτακτική..
Μετά την πεντάρα από το βάζελο στο ΟΑΚΑ, η αποστολή γυρνάει χωρίς αυτόν.
Τουλάχιστον αφού πήραμε συνταξιούχο προπονητή, ας πάρουμε Έλληνα συνταξιούχο, είπε κι
ελάλησε ο γκρίνιας, ραδιάκιας της εποχής.. Ο,τι θέλει ο λαός!
Χρήστος Αρχοντίδης ρε μάγκα, πάρε να'χεις!
Ο οποίος έκατσε, δεν έκατσε 2 μήνες στον ΠΑΟΚ, με κορυφαία του στιγμή το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
στο Καραϊσκάκη, όπου την ώρα του Βου-βου Βούλγαροι, γυρνάει και φτύνει την κάμερα της ΕΡΤ..
Εικόνα που στοίχειωσε τα όνειρα μου και με έκανε για πολλά βράδια να πετιέμαι από το
κρεβάτι βλέποντας στον ύπνο μου, τον κυρ Χρήστο να με φτύνει, και μετά να με αναγκάζει να πιώ
το νερό από το ποτήρι της μασέλας του, ενώ αυτός με κοιτούσε γυμνός μέσα από το
ιστορικό μοντγκόμερι που φορούσε στην ισοπαλία της εθνικής 0-0 στο Wembley..
Η ομάδα αποκτάει το Γενάρη τον Κώστα Φραντζέσκο, και ο κυρ Χρήστος διδάσκει προπονητική
επιπέδου, με το πέφτουμε έξω από την περιοχή. Κατά προτίμηση από τα δεξιά.
Όσο ο Φραντζ σκοράρει, όλα καλά, το δοκάρι κι έξω-αποτυχημένος όμως, δεν θα μπορούσε να βρει
καλύτερη εφαρμογή στην περίπτωση του. Σε ένα ματς με τον Ηρακλη, ο Φραντζέσκος έχει δυο
φάουλ στο δοκάρι, κι ο κυρ Χρήστος απολύεται το ίδιο βράδυ..

Οι φήμες οργιάζουν για τον Γκέραρντ, και δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο θα ήταν ποτέ εφικτό στον
ΠΑΟΚ του εδώ και τώρα αποτέλεσμα, και τελικά προσλαμβάνεται ο βασιλιάς του εδώ και τώρα
αποτελέσμα. Ο άνθρωπος που έμελλε να διχάσει γενιές και γενιές ΠΑΟΚτσήδων για το
αν ήταν τρελός, ή παλληκάρι..

Η ουσία είναι πως η ομάδα πάει τραίνο και βγαίνει στην ευρώπη, και ο κόσμος τον λατρεύει σαν θεό..
Κάτι που είναι μέγιστη βλασφημία για τον ίδιο, αλλά οι τότε παραξενιές του ήταν άγνωστες στο ευρύ
κοινό, το οποίο ζούσε σε κατάσταση μέθης και νιρβάνας.. Είχε ξεκινήσει και ο συμπολίτης
τα σούρτα φέρτα στην Β' εθνική..

Κάνει την προετοιμασία, κάνει τις μεταγραφές (οι οποίες ποτέ δεν ήταν το φόρτε του, και μην
κολλάς σε Ολιβάρες και Νάγκμπε. Η ομάδα έκανε άλλες 4 μεταγραφές Αργυρίου, Βιολή,
Ραμπούτλα, Κομίνχες..) και 'ερχεται η ώρα του πρώτου ευρωπαϊκου μετα απ'αυτό..
Η Σπαρτάκ Τρνάβα δεν λογίζεται σαν σοβαρός αντίπαλος, αλλά από το 23΄μέχρι το 28' το σκορ είναι
0-3.. Στο μισάωρο βγάζει Ζαφειρίου, βάζει Τουρσουνίδη, καθιερώνει Ζαγοράκη σαν δεξί μπακ
και η ομάδα πετυχαίνει μια επική ανατροπή, 5-3..
Η Άρσεναλ, τρομάζει πολλούς, όχι αυτόν.. Το τι έγινε σε εκείνα τα παιγνίδια, το ξέρεις πολύ καλά
και είναι χάσιμο kb να ασχοληθώ με αυτά τα ματς. Υπάρχει όμως μια περίπτωση να μην
έχεις δει αυτό το (τουλάχιστον κωμικό) βίντεο-αναπαράσταση της ομιλίας του πριν το ματς
SHOW SOME FUCKING MERCY!!!!
Οι κόντρες με τον Μπατμαν κάνουν την εμφάνιση τους, η χρονιά όμως ολοκληρώνεται ομαλά..
Το επομενο καλοκαίρι όμως και λίγο πριν τη μεταγραφή του Σβούρα, και κάποιου Κυριακίδη,
έρχεται η ρήξη. Ο Άγγελος αποχωρεί, και στη θέση του έρχεται ο Μπλαχίν. Μπλιάτ!
Εκτός τόπου και χρόνου (σσσστοοο ρετσινα ντεν εΧΧει αυτό μαγκαζί, α μπλιατ?) με το 1-4 από
τους νεοφώτιστους, να φέρνει σούμπιτο τον Άγγελο πίσω.. Η ομάδα αρχίζει και κερδάει, ο
Άγγελος δίνει μυθικές συνεντεύξεις τύπου, με αποκορύφωμα την απάντηση στην ερώτηση
-Γιατί δεν παίζει ο Τάκολα;
-Θα βάλω λίμπερο έναν παίκτη που δεν ξέρει Ελληνικά; Και τι θα λέει στους συμπαίκτες του;
Τσάο μπαμπίνα;
Λίγο πριν το ματς με τον γαύρο τραυματίζεται ο Κολομπούρδας, και καπάκι ο Μαχαιρίδης
που έπαιζαν τη θέση.. Κι είδες άμα θέλει η πουτάνα η ζωή, ε;
Το ματς αυτό, στιγματίζει μια γενιά ΠΑΟΚτσήδων, προσωπικά, λίγο πριν παρουσιαστώ στην
Κόρινθο, οι μνήμες μου από το γήπεδο είναι σύμμαχος στην προσπάθεια των χαμουτζήδων να με
τρελλάνουν.. Το κράτος αποφασίζει μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών, και ο τρελός σου ο λαός
παίρνει την κατάσταση στα χέρια του..
Η ομάδα είναι ψηλά, αλλά δυο στραβά αποτελέσματα εξαγριώνουν τον κόσμο, που αρχίζει
μετά τις αρχικές μουρμούρες, να στρέφεται ανοιχτά κατά του Άγγελου..
Και τώρα μόνος, εκεί στο Άγιον Όρος
φωνάζει όλη η Τούμπα σε ένα ματς, νομίζω με τον Ιωνικό (0-0, ή 1-1) που εγώ προσωπικά
ντράπηκα για τους συνοπαδούς μου.. Στην τελική, (ακόμα) δεν μας είχε κάνει και τίποτα τόσο
στραβό πια.. Κι έρχεται ο ΕλληνοΟλλανδός (πως λέμε ΣερβοΈλληνας;) ο Χάαν..
Ο οποίος, το νόημα το είχε πιάσει από τη δεύτερη χρονιά, της πρώτης θητείας του στην ομάδα.
και το γαμώτο είναι με αυτόν, πως σε έχει δείξει ότι αν θέλει γαμάει κώλους σαν προπονητής..
Αλλά βαριέται..
H χρονιά ολοκληρώνεται κουτσά στραβά, το καλοκαίρι ο Μπάτμαν γαζώνει στις μεταγραφές,
ο Χάαν κάνει την προετοιμασία, αλλά η ομάδα δεν τσουλάει καθόλου..
Ο Χάαν φεύγει, αναλαμβάνει υπηρεσιακός ο Σαράφης, και ο τύπος το'χει τούμπανο πως αυτή τη φορά
θα πει το "ναι" το μεγάλο το όνομα, ο έτσι, ο αλλιώς, ο ένας και μοναδικός...

Δηλαδή, αν ο Μπένγκστον ήταν αταίριαστος στον ΠΑΟΚτση, σκέψου τι ήταν ο δυσκοίλιος ο Σέρβος.
Στο ξεκίνημα της θητείας του τα αποτελέσματα δεν ήταν και τα καλύτερα, και υπήρχε μια πίεση,
αν και το σύνολο του περιούσιου λάου, τον στήριζε. Δες λοιπόν τον ξέφρενο πανηγυρισμό του
στο παιγνίδι-ξέσπασμα με τον Ηρακλή 4-0..

Άντε ταυτίσου τώρα εσύ με αυτόν.. Για τις υπερτιμημένες μεταγραφές δεν θέλω να αναφερθώ.
Ούτε για τη συνολική συμπεριφορά "Και-πολύ-σας-πέφτω-που-κάθομαι", ούτε για το ότι
χάρη στον Πρινς, είδαμε με τα μαύρα τον Περσία..
Θέλω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται απέναντι του, και να τον κρίνω για μπάλα, και μόνο.
Γέμισε την ομάδα στρουμφάκια, και καθάρισε ότι ΠΑΟΚτσήδικο είχε η ομάδα μέσα.
Για ένα διάστημα, έπαιζες με αρχηγό τον Καφέ.. Βασικά, είναι και γαμώ να ξεκινάει η μέρα μου
με καφέ και πρινς, αλλά όχι στον ΠΑΟΚ. Είχε φάει σκάλωμα με τον Τετράντζε, τον οποίο
γούσταρε τρελά ο λαός. Για να τον εκθέσει, τον έβαλε σε ένα παιγνίδι με την Αϊντχόβεν, στη θέση
του Λουτσιάνο, ο οποίος Λουτσιάνο μέχρι εκείνη την ώρα γαμούσε, με το σκορ στο 3-1.
Ο Ομάρ, τέρμα αδιάφορος έκοψε την ομάδα στα δύο και οι Ολλανδοί έβαλαν και 2ο γκολ, που
αποδείχθηκε καθοριστικό για την πρόκριση.. Πήγε, στο Αϊντχόβεν με 8 στρουμφάκια, κοντούς και
μπαλαδόρους,και στο πρώτο 20λεπτο το σκορ ήταν ήδη 3-0...
Να πα να γαμηθεί το ωραίο ποδόσφαιρο που όντως έπαιζε.
Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα, το Α το Β, το Γ, και όλα μέχρι το Ω είναι το αποτέλεσμα..
Και μην ακούω για το Κύπελλο που πήρε. Απέκλεισε Άρη, Ξάνθη, και Απόλλων Αθηνών μέχρι
τον τελικό, τον οποίο πήραν οι παίκτες-φωτιά που είχε μπροστά, και φυσικά..
Χώρια που κάθε καλοκαίρι έστηνες κώλο για να μείνει στον ΠΑΟΚ.. Βρε αει γαμήσου..

Ο πρίγκηπας την κάνει με ελαφρά μόλις ο Μπάτμαν βαράει κανόνι, και φυσικά η λύση είναι γνωστή..
Η ομάδα αιμορραγεί, σκάνε οι πρώτες προσφυγές και φεύγει ένα κύμα καλών παικτών,
αλλά το υλικό είναι ακόμα κι έτσι πολύ καλό.. Διεκδικέι μέχρι 5-6 αγωνιστικές πριν το τέλος
την έξοδο στο Τσου Λου, τη χάνει αλλά προχωράει στο κύπελλο. Αποκλείει γαύρο, και ΑΕΚ και
υποδέχεται στην τούμπα τον Άρη σε άλλον έναν can't lose τελικό..
Ο κόσμος το γλεντάει με την ψυχή του, γιατί διαισθάνεται πως έρχονται πολύ δύσκολα χρόνια..
Την επομένη του τελικού, την κάνουν όλοι.. Μα, όλοι..
Ο κΆγγελος όμως  το βάζει πείσμα, και φτιάχνει ένα σύνολο που είναι από πάνω μέχρι κάτω
ομάδα με τη δική του σφραγίδα, ομάδα που ανάθεμα κι αν μπορεί να την τσουλήσει ο Σερ Άλεξ..
Τα highlights της απίστευτης χρονιάς πολλά, μια στιγμή όμως είναι όλη η σεζόν σε ένα ματς
Και έρχεται το γαμημένο εκείνο καλοκαίρι που έμελλε να μας στείλει πολλά χρόνια πισω..
Ο Άγγελος, που όπως σε είπα ΔΕΝ τα πάει καλά με τις μεταγραφές, διαλέγει για την ομάδα
που σε λίγους μήνες θα παίξει προκριματικά Τσου Λου, τον Σκαρμάλα και τον Ανδρούτσο, ή κάτι
τέτοιο, η διοίκηση της λαμαρίνας Τζον Γου, δημιουργεί κλίμα σε όλα τα μέσα για τον
κόουτς, ο ίδιος ο Άγγελος είναι τελειωμένος αλλά δεν το ξέρει, ή το ξέρει αλλά σαλεύει
και παίρνει σβάρνα τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης με τις Αγγελικές του δηλώσεις

Εμένα από τον ΠΑΟΚ θα με διώξει η Παναγιά
    Τα μπερδεμένα δεν θα κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ
    Εγω ειμί η οδός, η αλήθεια κι η ζωή..

Γίνεται και το σκηνικό με το φαξ, στο οποίο τις έχει τις ευθύνες του αν όχι για το φαξ καθεαυτό,
αλλά τουλάχιστον για την επιλογή να ρίξει μέσα στο 0-2 τον Λουκά να γυρίσει το ματς..
Ακολουθεί ανοιχτή επιστολή από τον Γρηγοριάδη σε φιλικό τόνο, να σηκωθεί να φύγει γιατί ο
Τζον Γου έχει σχέδια για την ομάδα.. Η Τούμπα χωρίζεται σε Αγγελόσκυλα και ΑντίΑγγελικούς..
Ποιός είναι πιο φανατικός από τον αλλόν, ακόμα δεν το έχω ξεκαθαρίσει..

Ο κΆγγελος φεύγει (και μάλλον μια και καλή), κι έπειτα αρχίζει ο κακός χαμός..
Ο Ρολφ Φιρφιρινγκερ που έρχεται είναι ένα αυστριακό κρύο ανέκδοτο, και δεν θέλεις να ξέρεις
τι θεωρούν αστείο οι αυστριακοί.. Φεύγει νύχτα..
Τον διαδέχεται ο Ιου- Ιου- Ιου, πρωτάθλημα και κύπελλο με Κάραγεωργίου..
Αυτός ο φουκαράς έπεσε στα χρόνια της προ Ρεβολούσιον Σόκερ
εποχής και, συν τοις άλλοις αντιμετώπιζε το fucking δύσλυτο πρόβλημα ότι στην εντεκάδα
πρέπει να παίζουν μόνο 11.. Τα είχε γαμήσει κι όλας λίγο με τις διαφορετικές κλίκες
(Σάλπι, Καρυπίδης, Βαγγελής- Ζαγορ, Μαλαδένης, Σβούρας- και οι αιγύπτιοι
Μέγκαχεντ, Σικαμπάλα, Ζωγραφάκης)
Μάντεψε ποιά στιγμή της ημέρας έφυγε
Δειλα, δειλά τα Αγγελόσκυλα αρχίζουν να γρυλλίζουν το όνομα Του, αλλά τα media σαγανάκι
της πόλης ετοιμάζουν το προφίλ του νέου Μουρίνιο.. Του Κωστικόμουρίνιο..
Η εικόνα του στα παιγνίδια είναι πάντα έτσι, σε ένα ματς μάλιστα μια μύγα μπαίνει μέσα και
φθάνει μέχρι τον εγκέφαλο, όπου βρίσκει άπλα και εγκαθίσταται εκεί. Όσο η μύγα κοιμάται,
ο Γιωρίκας Κωστίκος κατεβάζει τρομερές ενδεκάδες, και κάνει γαμώ τις αλλάγες.
Με το που ξυπνάει όμως, γαμιέται ο Δίας, με επακόλουθο δηλώσεις όπως

Δεν μας αρέσει το τεχνητό οφ-σάϊντ.Έτσι; Δεν θα το παίξουμε ποτέ.Έτσι;
    (μετά από την 7η εκτός έδρας ήττα) Χάνουμε όλα τα παιγνίδια στο γκολ. Έτσι; Τα παλεύουμε, έτσι;
    Ο Φερνάντες θα πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Ετσι;

'Ενα credit πάντως, του το δίνω. Τα μωρά του Κωστίκα, έφεραν λεφτά στην ομάδα.
Σήμερα οι μισοί έχουν σταματήσει τη μπάλα, κι όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμα καλό είναι
να το ξανασκεφτούν..
Νύχτα, κι ο Κωστίκος..
Ακολουθεί ένας από τους αγαπημένους μου, γιατί στη ζωή χρειάζεται και το γέλιο, κι όταν
έχεις αποδεχθεί πως πας κατά διαόλου καλό είναι να το ρίξεις στην πλάκα..
Ρούμι- Τελ μη ντε ρήζον- Ντούμι.
Ο ηθοποιός από το Βουκουρέστι, που ήρθε να μας κάνει τον προπονητή.
Ο τύπος ήταν θεός, στις συνεντεύξεις τύπου έδινε ρεσιτάλ, άσε που στο ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ
συνελλήφθη.. Γενικά ήταν κι ο ίδιος καρνάβαλος, μας πήρε χαμπάρι γρήγορα τι κουμάσια είμαστε
και εμείς, και μας έλεγε αυτα που θέλαμε να ακούσουμε..
Highlight στον ΠΑΟΚ, το ανεπανάληπτο "τελ μη ντε ρήζον" στο ΟΑΚΑ.
Απολαμβάνεις από το 03:33 και μετά..
Νύχτα..
Ο Τζον Γου όμως έχει χιούμορ, και μας το αποδεικνύει.. Μόμτσιλο Βούκοτις!
Αυτός ήταν ο έτερος αγαπημένος μου..
Εντάξει από τον γκόμενο με τα κοστούμια περάσαμε στο εντελώς άλλο άκρο, πάρε μάτι σουλούπι
κι αν δε σε λέει κάτι αυτή η φωτό, δες τον και σαν παίκτη
δικό μας παιδί, σαν ένα αμάλγαμα Σβούρα-Παρίδη-Ασλανίδη.
Ο Μότσα, ήρθε παραμονές του ματς με τον Άρη στο χαριλάου, (στις εποχές του El Aris ή
Μπαρσελόνα Βου, ή Barcelona Pequenho) στο Μπομπονέρα της Ευρώπης.
Κύριος, πήγε, με αθερίνες (ούτε καν σαρδέλες) πήρε το Χηναράκι, και ξεκίνησε ενα σερί 5,6
νικών που έβγαινε μετά στις συνεντεύξεις Τύπου με μια απορία για το πως κερδίζει αυτή η ομάδα..
Απορούσε πως σκοράρει ο Μίετσελ, πως μπορεί και παίρνει τα πόδια του ο Ζαγοράκης,
και άλλα τέτοια ενθαρρυντικά.. Τα ΜΜΕ της εποχής τον εμφανίζαν σαν έναν άνθρωπο που δεν ήταν
λάτρης της σιδηράς πειθαρχίας στην ομάδα, κι εγώ έκανα εικόνες στο μυαλό μου, τον
Βούκοτις στην προπόνηση να φωνάζει "Χαραλάμπους!! Πιάστην" και μετά να σφίγγεται
να σηκώνει το πόδι του και Ζαρρρρρττ!! να την αμολάει.. Και δως του τα γέλια στην Σουρωτή..
Ο Μόμτσιλο, είχε τον ΠΑΟΚ σε κάποια φάση 3ο, είχε κερδίσει βάζελο και ΑΕΚ, και μετά από μια
ήττα από τον γαύρο στην Τούμπα αποτέλεσε παρελθόν..Και,  ναι. Ήταν νύχτα..

Σε όλο αυτό το γαϊτανάκι των προπονητών, υπήρξε και μια φορά που τα χρειάστηκα.
Την περίοδο που ψάχναμε τον αντικαταστάτη του Βούκοτιτς, στα διοικητικά είχε χωθεί και
ο Άλκης Ησαϊάδης από τον φορέα "Χρυσός Δικέφαλος" (που ποτέ δεν κατάλαβα τι σκατά κάνει
αυτός ο φορέας, αλλά για να να υπάρχει, καλός θα είναι..).
Λίγες μέρες μετά, ανακοινώθηκε ο Γιώργος Παράσχος.
Η ομάδα σε είπα ήταν ψηλά -ακόμα. Σκέψου τώρα, να βγεις στην Ευρώπη, να κληρωθείς με
καμιά Γαλατά, και να πας στην Τουρκία με πρόεδρο αυτόν
και προπονητή αυτόν
απαπαπά.. Παναγία μου..
Ο κυρ Παράσχος, πήγε να μας ρίξει στο φιλότιμο, ότι "Εγώ ας πούμε, έχω όνειρο ας πούμε
να πάρω σύνταξη από τον ΠΑΟΚ. Ας πούμε"
Σε μία από τις καλύτερες κινήσεις της καριέρας του, ο Ζαγοράκης τον έστειλε νύχτα, κι έφερε
τον Δον Φερνάντο. Για τον οποίο τα έχω ξαναπεί.

Ο Σάντος ήταν ο μόνος που έφυγε μόνος του, μέρα μεσημέρι.

Κατάλαβες τώρα τι νούμερα παρήλασαν τα τελευταία χρόνια από την ομάδα, σε τέτοιο βαθμό που
ο κΆγγελος κι ο prince lights ήταν μακράν οι πιο σοβαροί. Ούτε λογος για Δον Φερνάντο και
Λάζλο.. Το μαγαζί, πρέπει να παραδώσει ΤΩΡΑ τα κλειδιά στον Μπόλονι..

Ότι το μαγαζί δεν θα πάει πολύ ακόμα, κάτι ψυλλιαστήκαμε.
Κανονίστε όμως να διώξετε τον Λάζλό. Σε αυτό το μπουρδέλο το κράτος, έχεις έναν άνθρωπο
που δουλεύει. Σωστά, στραβά, δεν ξέρω πως δουλεύει και αν φαινόνταν από τον πρώτο χρόνο
η δουλειά του, μάλλον δεν θα δούλευε καλά.
Αν όμως μάθουμε πως ο Λάζλο έφυγε, απολύθηκε, την κοπάνησε, παραιτήθηκε ή τον 
παραιτήσατε, μάντεψε μάγκα μου ποιός θα είναι ο επόμενος που θα φύγει νύχτα..
και αυτή τη φορά δεν θα έχει τον χρόνο να το σκεφτεί και να ανακαλέσει..

Αναρτήθηκε από prowler στις 3:49 μ.μ.

http://epanastasoblog.blogspot.com/2011/11/blog-post_11.html

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: http://epanastasoblog.blogspot.com/
« Reply #1 on: November 12, 2011, 10:40:09 »
Μόνο στον ΠΑΟΚ όμως..
Στην τρυφερή ηλικία των 6, 7 χρονών καλείσαι να πάρεις μια απόφαση που θα στιγματίσει
το υπόλοιπο της ζωής σου.. Ομάδα ως γνωστόν, δεν αλλάζεις ΠΟΤΕ!
Και η απόφαση που θα πάρεις, σε μια ηλικία που δεν ξέρεις τι έχεις ανάμεσα στα πόδια σου,
και ακόμα πιστεύεις στον Άη Βασίλη, είναι κάτι παραπάνω από καθοριστική..
Την ψήφο θα τη ρίξεις μετά τα 18, αλλά από τα 6, 7 ο πατέρας σου, ή ο μεγάλος αδερφός,
ή αν δεν ασχολούνται, κάνας θείος θα σε γαλουχήσει με το ΠΑΟΚτσήδικο μεγαλείο,
και τότε τη γάμησες..

Στο δημοτικό θα περάσεις καλά, άντε και στο γυμνάσιο, αλλά μετά αρχίζουν τα ζόρια..

Σύντομα θα είσαι σε θέση να καταλάβεις πως η επιλογή αυτή, σου γαμάει Σάββατα, και Κυριακές,
αυτά που κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι, εσύ απλά αδυνατείς να τα κατανοήσεις..
Η γκόμενα μιλάει για εκδρομές, και εσένα το μάτι σου γυαλίζει..
"Εκδρομές, ε;"
Το κορίτσι μιλάει για ένα απλό Σ/Κ στο Σούνιο, να δείτε το ηλιοβασίλεμα, εσένα όμως το μυαλό
σου είναι στις αληθινές εκδρομές που τόσο σε έλειψαν τα τελευταία χρόνια..
Αυτές είναι εκδρομές μωρή μαλάκω! Αν θες έλα μαζί μου στον Πειραιά όταν ξαναπάρουμε
εισιτήρια, αλλιώς πηγαίντε με τις φίλες σου να δείτε εκείνον τον φλώρο απο το Twillight
και μη με σπας τα αρχίδια με το Σούνιο, το Πήλιο, και την Ελάτη.. Ελάτη να μου πάρητη μια πίπα!

Σύντομα χωρίζεις, ή (πιθανότατα) σε χωρίζει, γιατί δεν την καταλαβαίνεις, και στην αρχή είναι
ωραία γιατί θα πηγαίνεις ήσυχος στο γήπεδο με τους κολλητούς, αλλά μην ξεχνάς με τι ομάδα
έμπλεξες.. Και πρόσεξε: δεν μιλάω για τους απίθανους αποκλεισμούς κάτω από απερίγραπτες
συνθήκες που συμβαίνουν σε όλους, μιλάω για απίστευτα σκηνικά που σε γαμούν την
ψυχολογία, γιατί συμβαίνουν μόνο στον ΠΑΟΚ! Μόνο όμως..

Τελευταίο κρούσμα, ο Έτο.. Έπαθε λέει μυκητίαση στο δάχτυλο του ποδιού!
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΙΧΛΙΑΡΗ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;;;
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
Κ Α Λ Τ Σ Ε Σ ! ! ! !
Δηλαδή ο συγκεκριμένος μας δουλεύει, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς..
Δεν νομίζω να ξέχασες το περυσινό του το κατόρθωμα με το μπουκάλι..
Όταν το είδα live πάγωσα! Λέω να δείς που θα βγάλει κι ένα καλαμάκι μαζί με το μπουκάλι,
και θα στήσουν έναν ναργιλέ στο κέντρο του γηπέδου με τον Γκαρσία.. Γιατί; Που είναι το
παράξενο; ΠΑΟΚ δεν είσαι; Αυτό που έκανε πιο έξυπνο ήταν; Κουβάλησε ολόκληρο
μπουκάλι στα αρχίδια του, για κάνα δίλεπτο, γιατί δίψασε ο Γκαρσία!
Στην αρχή ο διαιτητής νόμιζε πως απλά ο Έτο στην κυριολεξία καυλώνει όταν παίζει
στην Τούμπα, μετά όμως είδε τον Βραζιλιάνο να πλησιάζει κάθε τρεις και λίγο τον
Παυλάρα, να του κλείνει το μάτι, να του κάνει νοήματα, και γενικά κάτι να μην πηγαίνει
καλά.. Υποψιάστηκε ο άνθρωπος ότι κάτι παίζει, αλλά που να πάει το μυαλό του.
Εγώ θα έπαιρνα όρκο, πως ο Ετούλης, ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά, και την κατάλληλη
στιγμή θα φώναζε Τζιχάντ! ή ένα παλιό καλό Λευτεριά στον ΠΑΟΚ.
Κι όλα αυτά για ένα κωλόνερο..
Ειλικρινά, από τον Ετό, (Έτο που στον πούτσο τονίζεται) τα περιμένω πια όλα.
Δεν θα με κάνει καμία εντύπωση αν τώρα που θα είναι εκτός αποστολής, μπει σε κάνα
ματς γυμνός με μήνυμα γραμμένο στην πλάτη ή στον κώλο του
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΑΛΕΓΚΡΕ
ή
ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΩΚΕΑΝΙΑΣ
ή
ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΕ, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ! ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ..

Η δε διοίκηση, αφήνει κατά μέρους τις ειρωνίες περί αυτόματου πιλότου, και περνάει
στην αντεπίθεση: προσλαμβάνει πιλότο! Ναι, δεν θα πετάμε πια χαρταετό, θα πετάμε με
το αεροπλάνο της ομάδας!
Yeah!!!!!
Δεν νιώθεις πως τα προβλήματα σου, λύνονται ένα ένα;
Οι μισοί έχουν να πληρωθούν από τότε που στα γκάλοπ, Καταλληλότερος για πρωθυπουργός
έβγαινε ο Γιωργάκης, κι οι άλλοι μισοί θα τα πάρουν σε δραχμές
Το αεροπλάνο, αεροπλάνο όμως.. Μόνο στον ΠΑΟΚ;

Μόνο στον ΠΑΟΚ, μπορείς να περιμένεις επί ένα μήνα να βγάλει ο Ζαγοράκης το νέο ΔΣ,
κι όταν αυτό βγαίνει, να έχει μέσα για νέα πρόσωπα έναν πρώην τραγουδιστή κι έναν ταβερνιάρη.
Και να μην αντιδράει κανείς! Δηλαδή φαντάσου τον Τζον Γου να έβαζε στο ΔΣ τα Γοριλάκια,
και τον Δημήτρη Κοντολάζο. Όχι φαντάσου!
Ακριβώς!
Βέβαια, να μην είμαι και αχάριστος, μόνο στον ΠΑΟΚ, γίνονται θαύματα..
Ω! Ναι, μόνο στον ΠΑΟΚ μπορεί να φεύγει ο Κοντρέρας τραυματίας για τη Χιλή,
και αφού περάσει τον Ατλαντικό και μετά, να γίνεται καλά!
Και γυρνώντας πάλι πίσω, να συνεχίζεται ο τραυματισμός του από κει που τον άφησε!
Μιλάμε ούτε όταν κατεβάζεις ταινία από το rapidshare δε γίνονται αυτά..
Κάποτε ο Ουντέζε γυρνούσε (όταν αποφάσιζε να γυρίσει τέλος πάντων) από την πατρίδα
μολυσμένος από όλες τις αρρώστιες που οι δυτικοί γιατροί έχουν εξολοθρεύσει:
Ελονοσία, Μαλάρια, Έμπολα, Τύφο, Πανούκλα..
Και άμα τον έλεγες να ξαναφύγει γινόνταν περδίκι, και καβαλούσε την πρώτη
ζέβρα που πέρναγε από την Εγνατία και βουρ για το αεροδρόμιο..
Ήταν και πρίγκηπας για.. Και μόλις  καθυστερούσε καμιά δόση, γιατί αυτός ήταν συνεπέστατος
και μαλωμένος με την καθυστέρηση, έπαιρνε σβάρνα τα κανάλια και άρχιζε τη γνωστή κασέτα:

Μου επιτέθηκαν με λοστούς και αλυσίδες.. Τελείωσα εγώ από τον ΠΑΟΚ..
    Ήταν 8, αλλά τους περικύκλωσα.. Εγώ δεν ξαναπαίζω στον ΠΑΟΚ..
    Με απείλησαν πως αν δεν φύγω θα με σκοτώσουν. Είχαν κι ένα λιοντάρι μαζί τους!

Μιλώντας για Ουντέζε, θυμήθηκα από τα χρόνια του στον ΠΑΟΚ, το πλέον κορυφαίο
βίντεο που κυκλοφορεί στο νετ..
Αν κάποτε καταστραφεί ο πολιτισμός μας , αυτό το βίντεο σε 05:59 θα τα εξηγεί όλα
για το τι εστί ΠΑΟΚ:
Ο Γιασεμάκης σκοράρει, ο ΠΑΟΚ κλασσική ψυχοπονιάρικη ομάδα, δεν αφήνει κανένα
προσωπικό πρόβλημα να μείνει προσωπικό: πρέπει να το μάθουν 10 εκ. έλληνες..
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΙΒΑΚΙ, υπό τους ήχους του Βιολάρη (τον οποίο τιμήσαμε δεόντως στην
Τούμπα εκείνα τα χρόνια, λες και δεν είχαμε ύμνο να παίξουμε, αλλά σε κάθε γκολ
έπρεπε να ακουστεί κάτι από την ιδιαίτερη πατρίδα του εκάστοτε σκόρερ.. DJ κανονικός
στο γήπεδο, που αφιέρωνε κομμάτια, δεν ξέρω αν κερνούσε και σφηνάκια)
Ο Σαλπιγγίδης σκοράρει, δως του ποντιακά, και πάρε κι έναν πανηγυρισμό αλά Μοντέλλα..
Πόντιος και μ'έναν οματ' κι ο Βιτσέντσο δηλαδή..
Σε κάθε γκολ, όλοι ένα κουβάρι, παίκτες, προπονητής, ο Νίκος που δεν γαμάει πια τη Έφη
(και άρα γι'αυτό χανόμαστε πλέον), ο Τακης, κι ο Μπάμπης..
Και μετά από λίγο, να κι ένας διαιτητής, που κάνει ντου, για να πάει στον Φινοκαλιώτη να τον
βγάλει κάρτα.. Η αποχώρηση του, φυσικά γίνεται εν μέσω του Τραλαλα λαλα, δεν είμαστε καλά
στα μυαλά μας..

Μόνο στον ΠΑΟΚ όμως;

Δεν κατάλαβα, στραβώνεις;
Εγώ στα υπενθυμίζω..
Βάζω και λίγη σάλτσα να γελάσουμε.. Αν δεν γουστάρεις που είσαι ΠΑΟΚ, άλλαξε ομάδα..
Εσύ αν θες, γίνε Ολυμπιακός.. ή άρης..

Γουστάρεις τελικά, ε;

http://epanastasoblog.blogspot.com/2011/11/blog-post_07.html

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2 on: November 12, 2011, 10:42:35 »
Tα τοπ του Prowler

Top 5 πιο χεβυμεταλλάδικου ονόματος ξένου παίκτη
5. Χόλγκερ Τρίμχολντ. κιθαρίστας black metal μπάντας. Βετεράνος του είδους..
4. Σάντορ Τόργκελε.
Μπάντα που ακροβατεί ανάμεσα στο doom και στο death, οι Sandor Torghele, με
σαφέστατες επιρροές στον ήχο τους απο τους Sabbath, γνώρισαν μεγάλη επιτύχια
στη χώρα μας κατά τη δεκαετία του '90..
3. Μίκυ Κουίν Glam Rock συγκρότημα της δεκαετίας του '80. Make up αλά Ντίσνεϊ,
και διασκευές κομματιών των Queen, δεν άντεξαν πολύ, καθώς η υπερβολική
χρήση κοκαϊνης τους έκανε να χάσουν τη μπάλα..
2. Ντίτμαρ Μπερτχολντ. διετέλεσε τραγουδιστής των Helloween, αλλά και των Gamma
Ray, πριν πάρει την κατιούσα η καριέρα του λόγω αλκοολισμού.

και φυσικά το νούμερο ένα:

1. Mέγκαχεντ...
Μπάντα με ξεκάθαρες επιρροές απο  τους Megadeth και τους Μοtorhead, παίζουν thrash
metal που γαμάει, και πρόκειται σύντομα να επισκεφτούν τη χώρα μας..
Fuck yeah!

Top 5 "ψεύτικα ήταν τα λόγια σου.."
5.  Γκλεν Σάλμον: "Θα σας κάνω να ξεχάσετε τον Μίετσελ"
4. Γιώργος Μπατατουδης : "Τη Δευτέρα θα πληρωθείτε"
3. Άγγελος Αναστασιάδης : "Θα τρίβετε τα μάτια σας με τον Χάγκαν"
2. Εμπένιζερ Χάγκαν:  "Είμαι 29 χρονών.."
1. Ιφεάνι Ουντέζε : "Δεν θα αργήσω... Τη Δευτέρα, το πολύ Τρίτη θα είμαι εκεί.."

Τοp 5 ποδοσφαιριστών που όταν έφυγαν, δεν το πήρε χαμπάρι κανείς.
Μα κανείς;

5. Βασίλης Λάκης
4. Στέφανος Βοσκαρίδης
3. Ναμπίλ Ελ Ζαρ
2. Ρικάρντο Ματίας Βερόν (μέχρι που τον είδα αντίπαλο την περασμένη Κυριακή)
1. Παναγιώτης Γλύκος. Και μην δω καμμιά μαλακία στα comments "ρε μαλάκα
prowler, δεν έφυγε!" Φυσικά και έφυγε!

Τop 5 των πιό άχρηστων πραγμάτων που έγιναν ποτέ απο την παέ.
Την εκάστοτε παέ..
5. Η συνεργασία με τη Γιουβέντους.
4. Το PAOK Channel επί Μπάτμαν.. Υλικό δεν υπήρχε, διαφημίσεις δεν υπήρχαν,
εκπομπές δεν υπήρχαν.. Γουάου! Κόλπο έτσι;
3. Το Κρασί ΠΑΟΚ..
2. Ο Μαεζόνο Μασακίγιο.
1. Το ταξείδι στην Άνγκόλα. Πάμε Στοίχημα;

Top 5 ανθρώπων που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν απο την παέ, στο
δρόμο που χάραξε ο Λεωνίδας Βελής
5. Βας Βας, ο Παρασκευάς.
4. Νίκος Κατέλης, aka Κάτμαν. (και δεν θα είναι μόνο ο Λάζλο, καμάκι κι εραστσής)
3. Γιώργος Νταλάρας. Τα οικονομικά, θέλουν συμμάζεμα.
2. Άννα Γούλα. Τα πίνω όλα, χάπια ουϊσκι, και κόκα κόλα.. κάθε Κυριακή..
1. Γιάννης Φλωρινιώτης.
Λίγο το χρυσό που μας περνάει υποσυνείδητα  η Puma στα χρώματα μας, λίγο
ότι στη διοίκηση έχουν μαζευτεί πολλές φίρμες, μία ακόμα πειράζει;
Όχι! Δεν πειράζει..

Top 5 ξένων που τους νιώθουμε σαν Έλληνες

5. Πάμπλο Γκαρσία. Βέρο Τουμπιωτάκι, έτρεχε σε εκδρομές απο παλιά,
έδωσε τους δικούς του αγώνες για να φύγει ο Βουλινός..
4. Πέρσης Ολιβάρες. Ο παππούς του ήταν Πέρσης, αλλά ο ίδιος γέννημα θρέμμα
τρελλός Συκιώτης, έπαιξε στα 30 του στην ομάδα της καρδιάς του..
3. Ιμπραήμ Μπακαγιόκο. Καλαματιανός, κοντοχωριανός με τον Φωτάκη,
σε αντίθεση με τον Γιώργο, αυτός ενέδωσε και ενδίδει στο κυριότερο εξαγώγιμο
προϊόν της Καλαμάτας (μαζί με το λάδι..)
2. Σαλάχ Τολμπά Μαγκντί.. Χέσε με τώρα που είναι ξένος αυτός..
(στο 00:44, μπροστά από την 4, ο στρατηγός της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας, με ελαφρά
πηδηματάκια.. Μεγάλες στιγμές!)
1. Φερνάντο Σάντος.. Δενδροπόταμος city, και σας γαμάμε στο σπίτι!.

Top 5 παικτών που σε έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ

5. Γιάννης Μασμανίδης.
4. Ερνάν Κρέσπο
3. Ρομάν Ρικέλμε.
2. Βασίλης Τσιάρτας
1. Φαμπιάν Εστογιανόφ

Top 5 κόκκινου πανιού για την Τούμπα.

5. Ανατολάκης
4. Μητρόπουλος
3. Δημητριάδης
2. Λαμπριάκος
1. Καστίγιο
(κι επειδή πολλά ακούγονται, αν θέλετε φέρτε τον με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ..
προπόνηση δεν θα χάνω..)

Top 5 παικτών που ένας θεός ξέρει γιατί ήρθαν στον ΠΑΟΚ

5. Σεγκάρα Ρεμπόσιο (ένας ήταν, όχι δύο. γι' αυτό σε κάθε παιγνίδι παίζαμε με 10..)
4. Ίντιο. Αφού η Θεσσαλονίκη δεν είχε φιδάδικα, που θα έτρωγε το παιδί;
3. Μουν..
2. Μαριαφαλίεφ.. Ούτε με τον Μπλαχίν δεν μπορούσε να συνεννοηθεί..
1. Φρούντζα..

http://epanastasoblog.blogspot.com/2011/11/t-prowler.html

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3 on: November 12, 2011, 10:46:36 »
Το επίπεδο, στο δάπεδο.. μερος 1ο

Άρης- ΠΑΟΚ σε λίγες ώρες, και η δημοσιοκαφρίλα, της πόλης, έχει βάλει από νωρίς τις
δύο πλευρές, σε θέση μάχης. Λες και με αυτά που συμβαίνουν γύρω του, ο μέσος κάφρος
περίμενε τον Σκόρδα και τον Βασιλόπουλο για να τσιτώσει. Αλλά με τους μεγαλοεκδότες
της Θεσσαλονίκης, λέω να ασχοληθώ άλλη φορά.
Σήμερα θα πιάσω τον κλασσικό, αγαπημένο, κάνγκουρα βλαχοΠΑΟΚτση..
Είναι η αιτία που καμμιά φορά ντρέπεσαι να πεις τι ομάδα υποστηρίζεις, είναι
ο άνθρωπος (οι πολλοί άνθρωποι μάλλον) που μας έβγαλε το όνομα..
Είναι αυτός που αναφέρονται οι οπαδοί άλλων ομάδων (καλά κι εκείνοι δεν είναι οι
7 σοφοί, αλλα για μας μιλάω τώρα..) με το (εκνευριστικότατο) μΠΑΟΚτζης, κι εσύ
τσατίζεσαι,( γιατί τον κοροϊδέυουν ξένοι..)  αλλά μόλις τον δεις, τον αντιμετωπίζεις
με μια χαλαρή διάθεση συμπόνιας..

Λάθος, φίλε μου. Δεν γίνεται, δεν νοείται, και δεν πρέπει, αυτή η φάρα οπαδών, να
αντιμετωπίζεται έτσι.
Για μένα προσωπικά, ΜΙΑ  είναι η λύση:
Ή άντε και μιά good old fashioned εκτέλεση..
Χωρίζεται σε δύο κατηγορίες:
1. Σε αυτούς που πήραν τα σκήπτρα απο τον μπαμπά (οπότε σκέψου αν τους κρεμούσαμε
τότε, πόσους θα είχαμε γλυτώσει τώρα..) και
2. Σε αυτούς που ανακάλυψαν αυτό το συναρπαστικό κατα τ'άλλα, άθλημα, απο
το 2004 κι έπειτα.. Ναι, ω ναι, κατάλαβες για ποιούς λέω.. Αυτούς που μέρα παρά μέρα
βάφανε τα μούτρα τους με μπλε και άσπρο, λες και θα τους περνούσε από κάστινγκ
ο Κάμερον για το Άβαταρ, και ουρλιάζανε Σηκωσέ το, το τιμημένο..
ξέρασα, και συνεχίζω..
Ρε τιμημένε, ΓΑΜΗΜΕΝΟ είναι.. τι φοβόσουν; μη σε ακούσει η μαμά;

Η πρώτη κατηγορία, υπάρχει από πάντα, είναι σαν το προπατορικό αμάρτημα που
κουβαλάει ο άνθρωπος στην καμπούρα του. Τους θυμάσαι από το σχολείο, που
γράφανε στα θρανία τους την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, τους ακούς στα ράδια. που
τηλεφωνούν σε κάθε εκπομπή, βασικά όχι απλά αυτό, αλλά μετά αναφέρονται στο επιτελείο
του 103 ως τα παιδιά ή ο Σταυράκης, γιατί (νομίζει πως) έχουν γίνει φίλοι..
Με σοβαρούς ανθρώπους έγινες φίλος ρε μπαγλαμά! Επίσης, πολύ σπάνια
να εκφέρει γνώμη για παίκτη, παράγοντα, προπονητή, γιατί δεν έχει δική του..
Συνήθως αναπαράγει αυτό που θα διαβάσει στα Σπορ, ή στη Μέτροσπορ,
το οποίο 9 στις 10, είναι ύμνος! Ύμνος στον Κάραλιτς, ύμνος στον Γούμενο,
ύμνος στον Αμπονσά, ύμνος στον Ντουμιτρέσκου..
Θα σε σκάσει λίγο αργότερα, που τα αποτελέσματα δεν θα δικαιώσουν ακριβώς τους υμνητές,
και αυτός θα στον αλλάξει τον λουλά χρησιμοποιώντας τεχνικές πιο σατανικές κι από αυτές
του Άληστερ Κρόουλυ: Εγώ δεν κολλάω να παραδεχθώ ότι έκανα λάθος..
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα..
Όταν γίνω βασιλειάς της γης, το πρώτο που θα κάνω είναι να βρω αυτόν τον μπινέ που
εμπνεύστηκε αυτό το Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.. Θα τον στείλω στην έρημο Καλαχάρι,
με μοναδικά εφόδια, αντσούγιες και σκουμπρί κονσέρβα.
Ο βλαχοΠΑΟΚτσης είναι πολύ ύπουλο πλάσμα.
Είναι ικανός να γαμήσει κάθε υποψία σοβαρής συζήτησης, με τις πληροφορίες που έχει,
οι οποίες προήλθαν είτε απο τα "παιδιά του 103" , είτε από πολύ μέσα στην ΠΑΕ,
όπου τυγχάνει να γνωρίζεται με όλους.
Συνήθως οι πληροφορίες του, αφορούν θεωρίες συνομωσίας, για επενδυτικό ενδιαφέρον
απο την Ανατολή, τη Δύση, τον Νότο, και από τον Βόρειο Πόλο..
Η δουλειά όμως σκαλώνει στο κράτος, που δεν θέλει τον ΠΑΟΚ δυνατό, γιατί κατά τ'άλλα
ποιός σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα ήθελε να αγοράσει μια μηχανή παραγωγής χρέους;
Σημείωση: 30κάτι τα παλιά, και κοντά στα 6 τα καινούρια, και το κοντέρ ακόμα γράφει..
Είναι αυτός που κάνει like στο facebook και το youtube το..Τραγούδι του ΠΑΟΚτση των
αφψν Δρέμπελα....
Το ringtone του κινητού του χτυπάει στο Ωωω ΠΑΟΚαρα, έχω τρέλλα, και έχει screensaver
τον Γκαρσία να χτυπάει τον Ντιόγο, ή τον Κονσεϊσάο, να ανταποδίδει το πακέτο με χαρτάκια
που του πέταξαν τα αρειανά.. Θα πάει στο γήπεδο (ναι, πηγαίνει..) στολισμένος σαν
χριστουγεννιάτικο δένδρο: Τζάκετ συνδέσμου (στον οποίο δεν πατάει, γιατί μάλωσε τις
προάλλες που έβρισαν τον Ζαγοράκη..), παλαιστινιακό, φανέλα παίχτη ( επειδή θέλει να το
παίξει και καλά ψαγμένος, αφήνει σπίτι τη φανέλα του Βιεϊρίνια, και κυκλοφορεί με
το νούμερο του Σπαντάσιο..), φόρμα PAOK authentics, και αθλητικά παπούτσια..
Μάγκα, δεν με το βγάζεις απο το μυαλό, πως με τις τόσες θλάσεις, ντύνεται έτσι γιατί
έχει την ελπίδα πως σε κάποια φάση θα τον φωνάξει ο Λάζλο για ζέσταμα..
Περιμένει την αυριανή εφημερίδα, για να διαπιστώσει τι έγινε στο ματς που είδε, και αυτό
είναι εν μέρει καλό, γιατί δεν σε σπάει τον πούτσο στο ματς με γκρίνιες και υποδείξεις..
Στο γήπεδο, περιορίζεται στο να βρίζει Κάκο, Δέλλα (συνήθως τον φωνάζει Μαστροκώστα,
γιατί κανείς δεν του σφύριξε πως έπαψε να είναι αστείο, μετά τις πρώτες 30.000 προσφωνήσεις)
Αβραάμ (κι αυτόν τον λέει Γαβραάμ..), και Λαμπριάκο.
Τρέμει στην ιδέα της παραίτησης του Ζαγοράκη, και ο ίδιος ο Τέο το ξέρει καλά,
και το εκμεταλλέυεται, αφου ο βλαχοΠΑΟΚτσης είναι η πλειοψηφία του γηπέδου.

Και, όχι, ΔΕΝ είναι χαριτωμένος..

Τα πολλά χρόνια με τον Αναστασιάδη στο τιμόνι, τον έκαναν θεόσεβούμενο..
Αν του παρουσιάζονταν ο Ιησούς, μπορεί για αυτή και μόνο γι' αυτή τη φάρα
οπαδού, να έκανε και κάτι που δεν θα είχε ξανακάνει ποτέ!

(Συνεχίζεται ..)

http://epanastasoblog.blogspot.com/2011/10/blog-post_20.html

Περί επανάστασης ο λόγος
Μετά απο παρότρυνση φίλου, μπήκα να δω πως δουλέυει το e-ticket της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Όχι πως θα καταλάβαινα τίποτα, γιατί την τεχνολογία δεν την παίζω δα και στα δάχτυλα..
Καλό με φάνηκε, και έυχρηστο, και πήγα να ακολουθήσω όλη τη διαδικασία μέχρι τέλους..
Πάτησα "αγορά" για ένα εισιτήριο στην 7, και πέρασα στο "επόμενο βήμα"
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ! Αποκλείεται να κάνει 25 ευρώ το εισιτήριο στην 7..
Δηλαδή στην 5 πόσο κάνει; 40:
Ναι, 40 κάνει τελικά.. Τι στον πούτσο; Με τη Σάμροκ παίζω, όχι με την Τσέλσυ...
ναι αλλά, μπορούσες να πάρεις το μίνι-διαρκείας, και να έβλεπες 3 παιγνίδια στην τιμή των 2..
Και γιατί να πάρω μίνι διαρκείας; Το γαμημένο το διαρκείας, λέγεται "διαρκείας" για κάποιο λόγο:
Έχει ΟΛΑ τα παιγνίδια μέσα.. Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι..

Πριν απο έξι καλοκαίρια, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, στα 34 του, μετά την κατάκτηση του Euro,
και μετά απο ένα χρόνο στην Μπολόνια (η οποία υποβιβάστηκε..) πήρε την απόφαση να γυρίσει
στον ΠΑΟΚ να κλείσει την καριέρα του..
7.000 λαού στοιβάχτηκαν μες το κατακαλόκαιρο Ιούλιο μήνα, γιατί έβλεπαν όραμα μετά απο μία
χρονιά-καταστροφή για την ψυχικη υγεία του ΠΑΟΚτση..
Ο Τέο, έσκασε με μπλουζάκι "revolution", και ο κόσμος το'χε τούμπανο, πως αργά ή γρήγορα
θα αναλάμβανε πρόεδρος στον ΠΑΟΚ..
Μετά απο δύο χρονιές που ήρθαν να ανατρέψουν ρήσεις αιώνων πως "το μη χείρον, βέλτιστο" ή
"άμα πιάσεις πάτο, μόνο ψηλότερα μπορείς να πας", ο Θοδωρής, ανέλαβε να βγάλει το κάρο απο
τη λάσπη. Ο ΠΑΟΚτσης, δεν ήταν μαθημένος στο διαρκείας, και τα 12 χιλιάδες και κάτι που
πωλήθηκαν ήταν ένα νούμερο μυθικό!
Στόχος της νέας διοίκησης, ήταν να βρεθεί λύση στο θέμα των χρεών, ώστε άυριο, μεθ'άυριο να
βρεθεί ένας επενδυτής. Ο Ζαγοράκης γιγαντώθηκε. Με την Τούμπα κάθε δέυτερη Κυριακή
γεμάτη απο 30.000 κόσμο, μπορούσε να κάνει παπάδες!
Όταν είδε κι απόειδε με τις συναντήσεις με τους πολιτικούς, έριξε το καλό του χαρτί στο
τραπέζι: συλλαλητήριο στην Καμάρα για τα χρέη..

Πρωθυπουργός κανονικός.. Μάντεψε τι έχει γίνει 4 χρόνια μετά..

ακριβώς!
Την ίδια ώρα σε αυτά τα 4 χρόνια, έχει παραιτηθεί ήδη μία φορά, έχει απειλήσει με παραίτηση
πάνω από 6-7, η ομάδα τίτλο δεν πήρε, και όχι μόνο τα χρέη των προήγουμενων διοικήσεων
έμειναν ως είχαν, αλλά δημιουργήθηκαν και επιπλέον 6 (τουλάχιστον..)
Όλα αυτά, με κρατική χορηγία επι 3 χρόνια στη φανέλα, και με διαρκείας;
19.000 τη δέυτερη χρονιά, 21.000 την τρίτη, 19.500 πέρυσι, και κοντά στα 15.000 φέτος..
Η δε εικόνα της Τούμπας αυτά τα 4 και κάτι χρόνια, μονίμως έτσι:
Γεμίσαμε μότος Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ή ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ και άλλα τα οποία
ερμηνέυονται όπως πάντα, κατά το δοκούν.. Μέχρι πριν λίγο καιρό, φοβόσουν να μιλήσεις,
γιατί θα γινόσουν ο κακός που θα διώξει τον Ζαγοράκη, και τι θα γίνει μετά; Ε, ρε Γούμενος
και Παγώνης που σας χρειάζεται.. ¨Η άσπρο δηλαδή, ή μάυρο. δεν είναι όμως έτσι.
Ο ΠΑΟΚ προϋπηρχε του Ζαγοράκη, και μάλιστα τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του,
τις έχει γράψει με τον Τέο νιάνιαρο. Θα υπάρχει και μετά ( αν υπάρχει Ελλάδα..) και δεν
πρόκειται να σβήσει ποτέ. ΟΚ έφυγα λίγο απο το θέμα..

Το θέμα είναι, ότi πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια, και δεν έκανε τίποτα με τα χρέη, που μάλιστα
τον γράψανε στάρχίδια τους το 2007 εν μέσω εκλογών, και γενικότερων παροχών, άρα δεν
πρόκειται να γίνει ποτέ, και δεν έκανε τίποτα για να γίνει η ομάδα ελκυστική σε επενδυτή,
που έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα, κι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ..
Άρα; Σε ποιόν πάει ξανά το μπαλάκι;
Σωστά! Από τη μέρα που ανέλαβε, πληρώνουμε:

Διαρκείας κάθε χρόνο
    Μίνι διαρκείας για τα play offs, απο το 2008 και μετά
    Μετοχές στις κατά καιρούς ΑΜΚ
    Μίνι διαρκείας τα τελευταία 2 χρόνια για τα Ευρωπαϊκά..

Αγελάδες να ήμασταν, λιγότερο άρμεγμα θα  μας έριχναν.. Και πρόσεξε: σε αυτά τα 4 χρόνια
είχαμε 3 πωλήσεις που άγγιξαν το τάληρο σε εκατομμύρια..Επίσης, δεν μπορείς να πεις πως
τα λεφτά αυτα πήγανε στους παικταράδες για την Υπέρβαση, που μας έχετε ζαλίσει, αφού
διαπομπεύθηκα τα τελευταία 2 χρόνια με απεργίες, και με δωράκι στον Παναθηναϊκο..
Δεν λέω οτι βάζει χέρι στο ταμείο, αλλά απο τη στιγμή που πλερώ (και πλερώ αδρά ο μαλάκας)
θέλω να είναι πιο προσεκτικός. Δεν θέλω για κάθε Γκαρσία, και κάθε Κοντρέρας, να
φορτώνομαι δέκα Μουν, και Αμπουμπακάρι..Βασικά τι λέω;
Καλή μεταγραφή έχω να κάνω απο το καλοκαίρι του 2008!
ΤΟ 2008 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!
Εντάξει, καλοί ήταν κι ο Λίνο με τον Σορλέν, καλοι κι ο Φωτάκης με τον Βιτόλο
που ήρθαν το 2009, αλλά όπως κάνεις 10 μεταγραφές, και σου βγαίνουν οι 3 παλτό και
αυτόματα τους ξεχνάς, έτσι κι εγώ απο το καλοκαίρι του 2009 τους ξέχασα όλους τους
καλούς.. Μαζί με τον Φωτάκη και τον Βιτόλο, το ίδιο καλοκαίρι ήρθαν:

Ο Αμπουμπακάρι
    Ο Sakis
    Ο Σαβίνι
    Ο Μουν
    Ο Κουτσιανικούλης..
    O Φιλομένο (που ποτέ του δεν τον είχε σηκωμένο..)

Πάλι βγήκα απο το θέμα.. Και ξέρεις τι άλλο θέλω;
Κατανόηση.. Δεν γίνεται κάθε φορά που πάει κάποιος να ασκήσει κριτική,
η αντίδραση του να είναι αυτή:
Θα κρατήσω την αναπνοή μου, μέχρι να σκάσω..
Έλεος με αυτό το "παραιτούμαι".. 40 χρονώ μαντράχαλος έγινες. Παραιτήσου αμα θες, δεν
είσαι εσύ ο μεσσίας, ούτε ο εκλεκτός, να το ξέρεις καλά αυτό.
Η θέση του προέδρου του ΠΑΟΚ, είναι υπέρτατη τιμή για όλους εμάς, και δείξ'της λίγο σεβασμό.

Α! και κάτι τελευταίο. Οι αγελάδες που αρμέγατε 4 χρόνια, στέρεψαν.
Το είδες το καλοκαίρι με τα διαρκείας (που 15 χιλιάρικα  δεν είναι και λίγα..)
Αν δεν αλλάξετε μυαλά, θα το δείτε και μέσα στη χρονιά πολλές φορές.
Δεν υπάρχει δέντρο που βγάζει ευρώπουλα, και ο λαός περνάει δύσκολες μέρες.
Καταλαβαίνω οτι έχετε άνοιγμα, άλλα:
1. ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ και..
2. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ..
Τα 40 ευρώ, για ένα παιγνίδι με μια ομάδα που δεν την ήξερε ούτε ο συγχωρεμένος ο
Παρασκευάς, είναι κλεψιά. Καραμπινάτη!
Ήδη έτσι όπως είναι η κατάσταση στη χώρα, κόψαμε πολλά είδη πρώτης ανάγκης, όπως
ψωμί, γάλα, πρέζα και τσιγάρα.
Μην μας κόψεις και τον ΠΑΟΚ..

Ή με το Revolution, αυτό εννοούσες;

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4 on: November 12, 2011, 15:50:13 »
Ωραιο blog με χιουμορ και αποψη για τα του ΠΑΟΚ.. μετα απο καιρο κατι καλο μεσα στην τοση σαβουρα που παιζει στο ιντερνετ..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5 on: November 12, 2011, 16:22:26 »
γραφτηκε και στο φορουμ το παλικαρι
καλη αρχη και καλα ποστ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #6 on: November 12, 2011, 16:48:20 »
Δεν θελουμε εδω μεσα εχθρους της επαναστασεως...Και οπως καταλαβατε, στην πυρα και το 'Αγιαζι του Επενδυτη'..
Μας εβαζε στην πριζα σε καθε επεισοδιο με τις ερωτησεις 'πως περναει η Ιωαννα' και στο τελος δεν μαθαμε ποτε πώς περνουσε... ;D ;D

prowler_

• Guest
« Reply #7 on: November 12, 2011, 22:40:57 »
Να μαι κι εγώ...
έμαθα πως γράφετε τόσο ωραία σχόλια για την αφεντομουτσουνάρα μου, που πέρασα να πω ένα γειά..

Για να δούμε λοιπόν τι καλή δουλειά έχετε φτιάξει..
Εκ πρώτης όψεως, έχω χαζέψει μοιάζω με παιδάκι στο Jumbo παραμονές χριστουγέννων..
 :b191:
πολλά καλούδια βλέπω!!

αρχικώς, τα συχαρίκια μου, θέλω να το επεξεργαστώ λίγο, και θα επανέλθω με εγκυρότερο σχόλιο!

Α! καλώς σας βρήκα!!

prowler_

• Guest
« Reply #8 on: November 13, 2011, 00:27:44 »
μια μικρή και φιλική επισήμανση.. υπάρχουν κάποια αρθρα που χάνουν όλη τους την ουσία
χωρίς τις φωτο ή τα βίντεο για τα οποία μιλάω..
δηλαδή καλύτερα να τα δείτε στην ίδια τη σελίδα.. δεν έχει να κάνει με κλικς, άλλωστε διαφημίσεις δεν βάζω
στο μπλογκ μου.. για πληρέστερη κατατόπιση του what I'm talking about λέω
όπως κ να χει, να ευχαριστήσω τον δάσκαλο για όλες του τις ενέργειες.. και τον σύντροφο biv για τα καλά του
λόγια.. βολιώτη, :cwm39: υπομονή θα μάθεις κ πως περνάει η Ιωάννα!

και να δηλώσω άλλη μια φορά: είναι πολυ ωραία εδω!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #9 on: November 13, 2011, 00:38:39 »
real νάσαι και μην φοβάσαι...  :'( :'(
PAOK-Hersonissos (Kriti)

prowler_

• Guest
« Reply #10 on: November 13, 2011, 00:44:21 »
μαδρίτης?

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: November 13, 2011, 00:45:36 »
Φίλε έχεις δίκιο σ' αυτό που λες. Όταν κάθισα να διαβάσω το πρώτο αρθράκι που πόσταρε ο δάσκαλος και μετά μπήκα στο μπλογκ, αντιλήφθηκα τη διαφορά. Αρκετά οργανωμένες δουλειές, που -κατ' εμέ- γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες έτσι όπως παρουσιάζονται διανθισμένες με τα βιντεάκια που φρεσκάρουν τη μνήμη.
Καλώς όρισες και keep on...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #12 on: November 13, 2011, 00:55:26 »
e ναι τι άλλο...

ωραίο το blog και πολύ ενδιαφέρον έτσι όπως γραφεις...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

prowler_

• Guest
« Reply #13 on: November 13, 2011, 00:59:01 »
να στε καλά ρε μάγκες..

prowler_

• Guest
« Reply #14 on: November 13, 2011, 18:22:14 »
http://epanastasoblog.blogspot.com/2011/11/blog-post_12.html
νέο ποστ, το οποίο δίνει απαντήσεις σε μεγάλα ερωτήματα που μας βασάνισαν για χρόνια..
τι θα γινόνταν, λοιπόν, αν.....

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #15 on: November 13, 2011, 20:56:46 »
Ίσως χωρούσε και ένα ακόμα μεγάλο αν που με βασανίζει πολλά χρόνια: Πόσα σερί νταμπλ θα είχε πάρει η ομάδα, εάν ο φρουτέμπορας από τη Βέροια δεν ξεπουλούσε πακέτο στο γαύρο τους Λίμπρεχτς-Μπανιώτη  :'(
Κατά τα άλλα  :thumbok:
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #16 on: November 14, 2011, 00:57:37 »
φίλε, μαύρι φεράρι ο Φουτσίνι, όχι μόνο μαύρη γαζέλα (για ένα μοντέλο το λέγανε αυτό). Κατά τ' άλλα, σωραίος!

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #17 on: November 14, 2011, 14:58:48 »
Θλιμενος νανος! :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: ΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

prowler_

• Guest
« Reply #18 on: November 15, 2011, 23:48:00 »
http://epanastasoblog.blogspot.com/2011/11/2-ependytes-edition.html
και τραβάμε το σχοινί με τα "αν".. με θέμα τους επενδυτές....

prowler_

• Guest
« Reply #19 on: November 19, 2011, 19:33:02 »
θα μπορούσες να το πεις " κι ο prowler της ψ@λλης του, το χαβά.."
επίσης θα μπορούσες να το πεις "εδώ ο Κοντρέρας χάνεται, και ο Φασ**λας (aka: το νιμού) ξυρίζεται"

αλλά χρειάζεται κ το γέλιο (λέω γω τώρα..)
http://epanastasoblog.blogspot.com/2011/11/20.html

δηλαδή, αν δεν ήταν ποδοσφαιριστές, τι σκατά θα μπορούσαν να ήταν;;