Author Topic: Ergys Kace  (Read 32383 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Ergys Kace
« Reply #720 on: October 15, 2014, 18:39:16 »
Ένας πιτσιρίκος το έχει, φίλος του. Κι εγώ έχω φίλους με διαφορετικές απόψεις, τι να κάνουμε δηλαδή. Φτου κι απ' την αρχή πάλι; Δουλειά δεν είχε ο διάολος με τις σερβοαλβανικές διενέξεις θα ασχολούμαστε τώρα. Έλα μουνί στον τόπο σου!

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #721 on: October 15, 2014, 18:47:34 »
δε νομιζω να ειναι μονο σερβοαλβανικες οι συγκεκρκιμενες διενεξεις αν και το γεγονος εκτυλιχθηκε σε αγωνα σερβια αλβανια στο βελιγραδι. Προσεξε καλυτερα τη σημαια υων αλβανων

τουλαχιστον ετοιμαζονται να απελευθερωσουν την καταπιεσμενη απο τους Ελληνες Νοτια Αλβανια ("ηπειρος" + "κερκυρα")... ετσι για να ειμαι και της μοδας στο PAOK-ο,τιναναι-world
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #722 on: October 15, 2014, 19:06:53 »
επειδη καποιοι ζουν χιλιαδες χρονια πισω και νομιζουν οτι οι μεν θα παρουν την μακεδονια ξερω γω , οι αλλοι την Κωνσταντινουπολη και παει λεγοντας δε θα μπαινουμε καθε τοσο σε τετοια τριπακια

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #723 on: October 15, 2014, 19:08:10 »
πρώτα στο σούπερ μάρκετ για κονσέρβες και μετά βουρ για σκοπιά στα σύνορα.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #724 on: October 15, 2014, 19:10:35 »
Oσου δεν εχουμε υπηρετησει ακομα στρατευομαστε?Η την εχασα την ευκαιρια?

Offline razor

• Αποστολή
  • **
« Reply #725 on: October 15, 2014, 19:15:21 »

Καζινο πας η για βενζινη?
OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #726 on: October 15, 2014, 19:20:35 »
Ένας πιτσιρίκος το έχει, φίλος του. Κι εγώ έχω φίλους με διαφορετικές απόψεις, τι να κάνουμε δηλαδή. Φτου κι απ' την αρχή πάλι; Δουλειά δεν είχε ο διάολος με τις σερβοαλβανικές διενέξεις θα ασχολούμαστε τώρα. Έλα μουνί στον τόπο σου!

Άντε πάλι. Τρομάξαμε να ηρεμήσουμε, ελπίζω να αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει θέμα για τον Κάτσε. Όμως ανησυχώ, είμαι ακόμα μπερδεμένος.

Ας μου εξηγήσει όμως κάποιος: πώς γίνεται κάποιοι "φίλοι" να χειρίζονται ένα λογαριασμό στο όνομα κάποιου φίλου τους και να αναρτούν ό,τι τους κατέβει. Το κάνουν χωρίς τη συγκατάθεση του Κάτσε; Αυτός δεν μπορεί να απαγορεύσει το λογαριασμό και να το κλείσει, να ησυχάσει και αυτός κι εμείς; 

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #727 on: October 15, 2014, 19:25:12 »

Άντε πάλι. Τρομάξαμε να ηρεμήσουμε, ελπίζω να αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει θέμα για τον Κάτσε. Όμως ανησυχώ, είμαι ακόμα μπερδεμένος.

Ας μου εξηγήσει όμως κάποιος: πώς γίνεται κάποιοι "φίλοι" να χειρίζονται ένα λογαριασμό στο όνομα κάποιου φίλου τους και να αναρτούν ό,τι τους κατέβει. Το κάνουν χωρίς τη συγκατάθεση του Κάτσε; Αυτός δεν μπορεί να απαγορεύσει το λογαριασμό και να το κλείσει, να ησυχάσει και αυτός κι εμείς; 

δεν έχεις άδικο. Για μένα πρέπει να επέμβει η ΠΑΕ και να του πει να την κλείσει τη σελίδα, γιατί μόνο ζημιά κάνει.

δε νομιζω να ειναι μονο σερβοαλβανικες οι συγκεκρκιμενες διενεξεις αν και το γεγονος εκτυλιχθηκε σε αγωνα σερβια αλβανια στο βελιγραδι. Προσεξε καλυτερα τη σημαια υων αλβανων

τουλαχιστον ετοιμαζονται να απελευθερωσουν την καταπιεσμενη απο τους Ελληνες Νοτια Αλβανια ("ηπειρος" + "κερκυρα")... ετσι για να ειμαι και της μοδας στο PAOK-ο,τιναναι-world

Εντάξει, γτπ είναι, δε διαφωνούμε. Αλλά όποτε κάποιος δείχνει τη μαλακία του εμείς θα πρέπει να βγάζουμε ανακοινωθέν; Με ποια λογική ρε συ Vorious ο ΠΑΟΚ να βγάλει ανακοίνωση/να πάρει θέση; Ως τι; Υπουργείο Εξωτερικών την είδαμε;  :o

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #728 on: October 15, 2014, 19:56:42 »

αδερφε capri καλα κανεις και προειδοποιεις τον κοσμο
ας ξεκινησουν βεβαια με τις κονσερβες και τις σκοπιες, οποιοι κατοικοι της αλυτρωτης περιοχης (κατα το σημαιακι που σηκωθηκε) θεωρουν οτι το θεμα της απελευθερωσης τους αφορα

αδερφε σαβα ανακοινωθεν ο ΠΑΟΚ? αμα εχει στη βορεια ή στη νοτια αλβανια (οταν απελευθερωθει) ΠΑΟΚτσηδες εχει σημασια? ΠΑΟΚτσηδες δε θα ειναι? εμενα αδερφια μου θα ναι ανεξαρτητα του τι θα λεει η ταμπελα του χωματος που πατανε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #729 on: October 15, 2014, 20:55:56 »
Ας δηλωθεί ποια είναι η επίσημη σελίδα του Κάτσε στο φβ να τελειώνουμε
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #730 on: October 15, 2014, 20:58:31 »
Ανοίγουν συζητήσεις που δεν υπάρχει περίπτωση να κυλήσουν ομαλά ούτε εδώ μέσα...
Όσο για τον Κάτσε, αν δεν είναι δικός του ο λογαριασμός και ανεβάζει αυτά που λέτε, θα έπρεπε από καιρό εφόσον και καλά είναι φίλος του, να λάβει τα μέτρα του και να τον διαγράψει... Αλλιώς συνυπογράφουν τα πάντα...  Πολλά θέματα που αφορούν παίχτες και ΠΑΕ γίνονται τσίρκο..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #731 on: October 15, 2014, 23:04:17 »
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ......
οτι παπα σας ταιζουν τον τρωτε..γαμω την αλβανια την ηπειρο την σερβια την τουρκια την κερκυρα με το ποντικονησι κ ολη την ελλαδα σας....
ο Π.Α.Ο.Κ. μας ειναι πανω απο τα εθνη και τις πατριδες...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #732 on: October 15, 2014, 23:33:00 »

ρε συ βορ το οτι ναναι δεν το προκαλεις κι εσυ με αυτα που γραφεις;

καταπιεσμενος στην ελλαδα νομιζω ειναι σχεδον ολος ο πληθυσμος αλυτρωτισμο απο αλβανους δεν νομιζω να γουσταρουν κι οι αλβανοι που κατοικουν εδω

στα βλακανια ο εθνικισμος ειναι το ψωμι στο τραπεζι του καθε μπουρτζοβλαχου που κατοικει ειτε στο ελμπασαν ειτε στο μοναστηρι ειτε στην τιμισοαρα ειτε στην βαρνα ειτε στο βελιγραδι ειτε στα γαμημενα τα γιαννενα ειτε οπου γεωγραφικα θεωρειται βλακανια.αιωνες τωρα το ιδιο σεναριο αιωνες τωρα προσφυγια πολεμος νεκροι και αιμα.εσυ ελληνα που σαι ανωτερος(γελαω) απο τους γειτονες κατσε φαε το ιδιο ψωμι...

υπαρχουν κι αλβανοι που ναι ΠΑΟΚτσακια σκεψου να μπαινανε σε ενα λεωφορειο συνδεσμου που τυχαινει να περναει απο αλβανια για να παει πχ μαυροβουνιο και να ακουει για την πουτανα την χωρα του οτι καλυτερο μπορεις να φανταστεις

ο ΠΑΟΚ ειναι οπως τον φανταζεται ο καθενας μας..αλλα αληθεια ποσοι μπορουν να υποχωρησουν;γιατι αν το κανανε ολοι αυτο το βηματακι το πισω εστω και ιντερνετικα(αφου στην πραγματικοτητα ολα ειναι αγγελικα πλασμενα και εμεις δεν το ξερουμε) δεν θα υπηρχανε θεματα μεταξυ μας

υ.γ πεσιμο στην αθηνα απο σκιπ φασιστες εμμισθους του φυρερ λογω παρουσιαστικου,που στην γειτονια του αφηνε τους σκιπ φασιστες τσαμηδες να κανουν συγκεντρωσεις για την απελευθερωση της νοτιας αλβανιας εν ετει 2012...μπορει ναναι και μαλακιες ολα αυτα...

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #733 on: October 15, 2014, 23:55:26 »
Εντύπωση έχει προκαλέσει και η στάση του Έργκις Κάτσε! Ο διεθνής Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ, μέσω του facebook, ανήρτησε το βίντεο με το περιστατικό που καταγράφηκε στο Βελιγράδι και έγραψε: «Εδώ, το προσωπικό της ομάδας προστατεύει την εθνική σημαία. Βάλτε το βίντεο όλοι στο προφίλ σας. Είμαστε ένα».

Μπορουμε να εχουμε λινκ απο την ειδηση ή το facebook??
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #734 on: October 16, 2014, 01:59:19 »
ο αδερφος του Ραμα

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #735 on: October 16, 2014, 02:04:11 »
:'( :'( :'( :'(

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #736 on: October 16, 2014, 02:45:54 »
Βγήκαν πάλι παγανιά οι και καλά ΠΑΟΚτσήδες που όμως ουσιαστικά βάζουν τη στρατοκαβλίασή τους πάνω απ' όλα; Ξεκολλάτε ρε που καταπίνετε αμάσητη όποια παπαριά σας πλασάρουν.

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=363058&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=158001&Round=414577&Team=16657&Misc=3,1#videoX

Offline razor

• Αποστολή
  • **
« Reply #737 on: October 16, 2014, 14:46:45 »
οτι παπα σας ταιζουν τον τρωτε..γαμω την αλβανια την ηπειρο την σερβια την τουρκια την κερκυρα με το ποντικονησι κ ολη την ελλαδα σας....

επισης ειναι και πανω απο ιδεολογιες
OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #738 on: October 16, 2014, 14:51:11 »

επισης ειναι και πανω απο ιδεολογιες
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Offline razor

• Αποστολή
  • **
« Reply #739 on: October 16, 2014, 15:03:47 »
το θέμα όμως δεν είναι το τι είναι ο ΠΑΟΚ αλλα το μπασταρδακι που δημιουργεί πρόβλημα στην ομαδα
OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...